Zsír féliccnek haccsalággya van jegy asszonytú.Merazonbanhogy iparos embër,jaz csak a természetess, hogy mindenféle rányikmeg gádzsik is bëpraóbákoztak,a sokpízët,ugye.

MARIKA Magyar iparos ember fasza kell a picsádba?

Dr SHOW MÓNIKA(cancogva) Na jó,megintálljunk le gyerekek.Hát Marika! Fussunknekimégegyszer,demagyarozásnélkül,ha lehet.

MARIKA Öregember fasza,az jó lesz,Maónika drága?

RENDEZŐ Marikám,drágám, nem lesz több a turkaruha,ha maguk itt a Mónikával rendezkednek. Mondja,ahogy tudja,majd kisípoljuk a gecibe! Mónika,újfent emlékeztetnélek, hogy te egy szerep vagy, bazd meg!

womanpower_1.jpg

 Az szóba se jöhet, hogy Zsírné dógozni járjon,még napszámba,címerezni vagy szüretelni se jengedné a zura. A lyányok kivetetkeztek az iskolábú vagy elháltak, csak a gyerekeket engedi tanúni,de jazokis csak szakiskolába járhatnak.

"Jén tartom el a családot meg az asszonyt is! Eén dógozoke énn! Eén a kétmagamkezivelaja! Minknálunk mán a dógozósótó se vektrakocsi vagy opelok. Jambólámpások a fordkocsik is,amivel a brigággyaim járnak-e-hee Budapestbe! A mënyem picsája alája is ódikocsit adok! Mán az onokákat is-e,mindeniknek számítógépe,fészbókos a telefonnya, szamszúngok!   Jén teszem a pízëket a zasztalra-ja! Eén vagyok a Zember! Minden nap az ószágutakon az ílëtemír-csalággyajimér harcóllok, teszemki magammindeneknek-a-ja! Oszt ez ítl(durr) Jeztetet teszed nekem a zasztalra, húsot nélkül-e je?Mijagëcim-e-he jezz stálkonyhája?  (durr-durr)

"Különössen üdvozőjjük a taszokat,köszönjük a pízëket,amiket nekünk csinátak!"

/gyöngyöspatai kamatolók a TASZ-nak,2019/

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9516474500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása