Van itt a blogban valahol egy mese:

Alfőmérnöknek, búcsúzóul

Az öreg,a fia,meg a Lada Samará-jok

samara.jpg

cím alatt.

A történet a magyar pógármesterség,mint olyan,története is.

 

Lerobban a Samara és mivel nem tudják betolni sem, nem indul, elkezdik üresben tolni,az öreg beül kormányozni... és amikor már Lendületben Az Autó,akkor a gyárëk eltójja könnyedén, Igenám,de látják az emberek és ordéjjanak, hogy a disznó öreg a volánnál pöffeszkedik és a szegény gyerekkel tolatja.

Jól van,kiszáll az öreg és a letekert ablakon keresztül kormányoz ésvtolja ő is,az embereknek ez se jó,ennyire hülyék nem lehetnek,legalább az egyikükülne a kormánynál kényelmesen. Jó, erre a gyereket beültetik a kormányhoz,az öreg tolja,ekkor meg a gyerek egy gëci. Van még a maradék lehetőség, hogy semmit se csinálnak csak ülnek az autó mellett,de akkor nem haladnak, ráadásul az emberek kiröhögik őket, hogy ennyire tehetetlenek,mre a faszra várnak?

 

Ekkor az öregnek jobb ötlete támad,kitépi az ablakmosót, leszív a vezetékével a bérzintből,kicsit belocsolja a Samará-t és meggyújtja,de természetesen a Bölcs Megfontolt Okos és Igasságos Magyar -nak ez a megoldás sem jó.

 

Szerintem Demszky tökéletesen jó főpolgármestere volt Budapestnek.

Leginkább semmit sem csinált, és olyan aranyos volt azzal a kisfiús frizurájával

és bevallom őszintén,ilyenre már, hogy "moszad ügynök" nálam berregni kezd a moderáló gomb reléje annak ellenére,hogy nem szoktam moderálni.

 

Szart volt moszad ügynök,

Demszky egy liberális ember volt eleinte, amíg méglehetett liberálisnak lenni. Demszky annyira régen volt libberális, hogy akkoriban még Orbán Viktor nyiltan is merészelt liberálisnak mutatkozni.

 

Demszky egyik utolsóigazi SZDSZ-es volt Seifelt [Hansi] János-oson kívül, aki felismerte, hogy akkor a még combos és tökös és erősMSZP-nek csak a liberálisok  vannak igazán keresztben, a népnemzeti-jobbos konzervatív-önképűek meg a félfaszisták csak röhej témája az MSZP-ben és kapóra is jönneek nekik,imádják.Az MSZP-ben csak a zsidókat (SZDSZ) és a cigányokat (orbánék) útálták IGAZÁN vérre...

AMIT SENKI NEM AKARNA LÁTNI: Demszky politikai pályafutásában a hosszúszünet után 1999-ben jött ela vég: 2000 őszén rámutatott arra, hogy a FIDESZ valójában nem az ellenség,hanem igazándiból, tehát polkomm szint alattian titokban   liberális(monetáris) pénzügypolitikai fegyelmet tartó,a Bokros Reformot folytató párt,amivelössze kéne fognia az SZDSZ-nek,mert ha nem,akkor ledarálja az MSZP. Annyit pampogott ezügyben Demszky, hogy Hölvégyi László gimnáziumi igazgató móccerével nem ellene kezdtek el harcolni az SZDSZ valódi titkos vezetői,hanemúgy voltak vele,hogy legyen Demszky az SZDSZ elnöke ezzel az ötlettel és majd jól leég a maradékpolitikai renoméja is a Magyar VéleményformálóÉééértelmiség előtt ,hiszen a VéleményformálóÉrtelmiség már döntött:   a Vidéki Takonynak a vidéki cigányykúnnyájába kellkarakteriálisan megrohadnia. Ekkoriban az Audizó Takony-nak már 14 neve volt,amiből csak 8-9 névoltotta ki egymás karakterromboló hatását a túlságokkal Ezért ráhagyták 2000 decemberében az SZDSZ elnökségét Demszkyre és 2001. júniusban az utolsó pillanatban,amikor már mind a 300 legokosabb magyar őrjöngve követeltee, hogy akadályozzák meg a két valamennyire még liberális párt közeledését,nehogymár,mielőtt még Demszky meg tudta volna menteni az SZDSZ-t az MSZP általi megsemmisítéstől, gyorsan leváltották.

Szerintem a jópolgármester nem csinál semmit.

 

Minden demszky alakúan népszerű voltpolgármester tevékenységét megvizsgálom, van közöttük elhízottpicsa és anorexiás picsa,idült alkohlista fasz és orgiázó vállalkozómő is,

 

egytől egyig azok az igazán jó magyar polgármesterek, akik már nem azok, viszont amíg polgármesterek voltak,a lehetőlegjelentősebben nem csináltak semmit.

 

Ha óvoda épül,akkor miért nem bölcsöde is, ha óvoda-bölcsöde komplexum,akkor a játszóházak korszakában miafasznak, ha az Alvégen járdát építenek,miért nema Felvégen, ha a Felvégen,akkor szürke térkő az ország, báregyébként itt a cseles de szar.mert valamit csináló pógármester mustárszín festéket kevertet a szociális szövetkezet térkőbetonjába. Ha aszfaltozzák az utat,  akkor minek,mert így száguldoznak az autók és elgázójják az egyébként 67 évces átlagéletkorú Középfalu még végbélbe is csak kotongumiban purcantott onokamagzatjainak az elképzelését is. A Szabadság Mozi milyen szépen üzemelt a Star Wars korában a sor kint kígyózott aPiac Tér-en, ha megnyitják azonban a mozot,mi a fasznak 2007-ben,ki megy ma (akkor) már moziba faluhelyt. Ha a pógármester engedi bezáratni az amúgy a felénél kevesebbre apadt gyermekszám miatt tökfölösleges iskolát,akkor Sztalin és Zsdanov, azonban ha mégsem engedi meg bezárni,akkor Reform Ellenes Fidesz Náci Féreg.

 

Ha pl az Oktogon észak-keleti sarkában a szervízút mellett egy költöztető teheraautó alatt mozaikosra repedt az aszfalt 1992-ben,akkor azt 2012-ig senki nem vette észre,akkor az ÖtfaszúKutyapárt kifestette viccees mozaiknak és Tarlóslett emiatt a hibás.Pedig az is a Demszky Skanzen része volt.

 

Ne is menjünk le az aNDRÁSSY ÚTRÓL, AZ EGÉSZ EGY dEMSZKY sKANEZN VOLT VÉGIG,KEZDVE AZ ELSŐ HÁZZAL,AMINEK A LAKÁSAIT jELENTŐS mŰŰVÉSZEKÉS bRIT sZINTŰ tODÓSOK BULIZTÁKKI EGYSÉGESEN 2,2 mILLIÓ 1990-ES Ft/LAKÁS. Ez akkoriban egy olcsóbb új VW Malac Passat ára volt. Magán Tulajdonú Társasházi formában az umbuldázó jelentősértelmiségiek úgy voltak vele, hogy a sajátpénzükből belülúőjítják föl,a homlokzattalmeg vagy a Magyar Állam-ot vagy Budapest Összfőváros-tzsarolják meg: Csinálják meg nekik, ha valakinek nem tetszik, hogy a sarkon a túristákra potyog a vakolat.

 

Beljebb van két felálványozott ház,a Demszky Skanzen díszei,25 éve nem történik semmi alakatlan romos bérházakkal. Az állványzat feketedésén kívül.

 

Szerintem Demszky kellett Budapestnek,szerintem Budapest Demszkyt érdemelte volna, ha tehetném, Tarlósemlékétmég a III.kerületben is eltörölném,pl szerintem a fasznak a zajkorlátozás a Sziget Fesztiválra tőlem szóóójon csak kivirágos afterpartiig 10000000 Watt-on.Meg ilyesmi.

 

nekem nagyon megfelet Budapest a Demszky Skanzen verziójában, hogy az 1992-ben lejárt futásidejú,OOOOOOOOOOOOO-ra amortizálüódott Szovjet metrószerelvények zavartalanul jhártak,a faszt se érdekelték a metrószerelvények,a klímátlanságukmeg az egész.

 

Demszky Gábor azonban Minden Idők Legokosabb,mert Semmit Sem CSináló, tehát igazán a magyaroknak való polgármesterségében nem a csúcs volt. Mint köztudomású, Dr Demszky Gábor jogot végzett Doctor Juris.

 

Magyaország Legokosabb Polgármestere azonban egy büödös lábú vadászcsizmás, az egyébként is 92-es IQ-ját alkoholizmussal elmélyítő iskolázatlan-tudatlan... kb egy kivénhedt kandisznó és egy Vezér Kan Majom agyi képességeivelrendelkező baromarcú ááááálatt. Nevét elhallgatom.Az ugyanis még nem minden a Magyaroknak ValóJó & Megfelelő Pógármesterséghez, hogy semmit sem csinál és az így nemkerül pénzbe sem. Ez a türhő,kirohadt fogazatúvérnősző állat,akit példaként hozok fel,ugyan nem a Fő A Város és FŐplgármestere volt,de azért egy nem annyira kis falué, hogy a testületébe ne jusson a Helyi értelmi Seggek-bőltanár,ember-s állatorvos,vót jedzeőmeg egyéb diplomások. AZ én bumburnyákmintapaógármesterem annyi ésszel,amennyit a noah-bor-ból pancsolt brendije hagyott neki,kitalálta, hogy minden testületi képviselő egy-egy vagy néhány ötletét elfogadni mutatja magát. Rögtön az elsőkörben,az alakuló ülésen elfogadta az értelmiségiek egy-egy nem túl jelentős javaslatát. Már ettől  egyből joibb lett a megítélése:

"Na.Mégsem akkora egy bumburnyák ez a zsírtahajja paraszti áááálatt,mert lám-lám, vannak neki is jó elképzelései.  "Mégpedig az, hogy színleg elfogadta az ellenzéke elképzeléseiből azt az egyet vagy párat.

 

Nekem nagyon megfelelt Budapest a Demszky Skanzen verziójában, hogy az 1992-ben lejárt futásidejú,0000000000000-ra amortizálüódott Szovjet Metrószerelvények zavartalanul jártak,a faszt se érdekelte a metró , a felső-üllőiút fakult papírokkal koszló bezártbóttyai,az aszfaltrepedések, az omlóvakolat,a járhatatlantér, a hajléktalanok zsezsegése, alepukkantgyártelepek,a Tűzoltó utcában az a gyárépület,sesemmi. A metrószerelvények,a klímátlanságuk meg az egész.

Pl amikor a 444-en ment a SorosPlakát Mémpályázat,a Demszky Skanzen egyik legjelentősebb emlékét,a Szigony Utcaimetrómegállót ismutatták, dobogós helyezett lett az odakompilált mém,mindenki örizett,én is,mert a Demszky Skanzen egy emléke enbnyire nivelláltan soha nem mutatkozhatottmeg a Magyar Sajtóban.

DEMSZKY                                                                                                                           FOREVER!

ez_kell_4_44.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6515286922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2019.11.04. 06:04:13

"Ugorjunk vissza a rendszerváltás nagyjelenetére. Végvári háromperhármas őrnagy hirtelen ellenállhatatlan késztetést érez, hogy leleplezze kenyéradó szervezetét, és bátor újságírókkal és ellenállókkal behatol a Belügy páncéltermébe, és kihoz egy csomó dokumentumot. Ezt átadja a még pártállami Országgyűlés frissen megválasztott képviselőjének, az akkor gödöllői Roszik evangélikus lelkésznek, aki nem a saját pártjának, hanem előbb a Fidesznek, illetve az SZDSZ-nek adja át, és a sajtótájékoztatót már ez a társaság tartja. Rövidesen lemond a belügyminiszter, az SZDSZ pedig megkapja a rendszerváltás glóriáját a feje fölé.
Akkor, a rendszerváltás lendületében és zűrzavarában legfeljebb a gyanú fogalmazódhatott meg az emberben, hogy ezt az ügyet az SZDSZ nem egyedül csinálta, pontosabban lehetnek a dologban háttérerők. Akkor a szálak az Aczél-társulathoz vezettek. De bizonyíték semmire nem volt. Ma már a felhalmozódott rengeteg tapasztalat segítségével megállapítható, hogy az SZDSZ-nél és az akkor már elgyengült pártközpontnál sokkal nagyobb erőnek kellett itt megnyilvánulnia, szerveznie.
Ezeket az SZDSZ-es kutatókat a rendszerváltás előtt valakinek helyzetbe kellett hozni. Tájékoztatni kellett őket bel- és külpolitikai fejleményekről, belső adatokhoz kellett őket hozzájuttatni.
Kimondani azt, hogy „Kádárnak mennie kell”, csak védett állapotban lehet. Maga a kapcsolatrendszer, az apák kapcsolatai nem elégségesek. Valakiknek a Belügyet kényszerítenie kellett, hogy ne csapjon le rájuk. Valamilyen nagyon erős szervezetnek, profinak meg kellett szerveznie az egész Dunagate-et, és el kellett terjesztenie a legendát.
Végváriban felébredt a lelkiismeret. Rendben. Roszik jobbnak látja nem a saját pártjának adni, hanem az első arra járó Fidesz-SZDSZ-esnek. Rendben. Senki nem leltározza, mi került ki, mi maradt bent, lemond a belügyminiszter, rendben. De miért adta elő egyöntetű hőssé nyilvánítással az ügyet az egész sajtó, miért nem tett fel senki keresztkérdéseket? Ki szervezte meg egyidejűleg a sajtót, a Belügyminisztérium egy részét?
S ki miatt mondott le a belügyminiszter, ki rendelkezett az iratokról, ki mert ezek után iratmegsemmisítésbe fogni, és egyáltalán ki és mi állt a háttérben?
Ma már, New York, szeptember 11-e után jobban látjuk ezeket a történéseket. Ez a mi rendszerváltásunk egységes egészként, egyetlen szervezet által irányítva működött.
Ma, 2001. szeptember 11-e tanulságai, borzalmai és óriási szervezettsége után, valamint az itthoni kicsi, piszkos kiemelések után bátrabban nyilatkozhatunk.
A Dunagate-botrányt nem az SZDSZ csinálta, szervezte, hanem egy nagy titkosszolgálat, amelyik előtte már alapos, évek óta folyó kutatómunkát végzett az országban, s amelyik valamiért éppen az SZDSZ-ben találta meg a maga fedőszervét. Ez a titkosszolgálat építette fel az álrendszerváltásra az SZDSZ-t, annak kemény magját, a demokratikus ellenzéket, abból is a neki tetsző részt, ez tette rá a kezét pénzügyi hatalomra, a bankokra, a bankárokra, és a politikai sakkban tartáshoz szükséges terhelő anyagra, illetve a terheltségből való kiemelésre. Ha az SZDSZ most, a választások előtt néhány nappal nem értesült volna arról, hogy megmenekült, bejut, majd hogy öt és fél százalékával négy minisztériumot egyenesben, másik hármat áttételesen kap meg, és ezek a legfontosabbak, akkor mindezt nem vethetném papírra.
Ki és mi tartja és tolja a tenyerén az SZDSZ-t? Ugyanaz az erő, amelyik négyévenként makacsul belelöki a választók agyába a „Rózsadombi Paktumot”. Ez a legendaképző irat arra kell, hogy elfödje azt a tényt, hogy rendszerváltásunkat a fejünk felett megegyezett titkosszolgálatok vezényelték le. A három közül az egyik mindenképpen fővállalkozó volt, ez az első időkben az SZDSZ-t választotta ügyintézőjének, majd fokozatosan engedte át a főszerepet az MSZP-nek, amelyben időközben megalakult az Izraelhez kötődő szárny, vezérkar, és ugyanakkor a népi vonal eljelentéktelenedett. Majd ki is múlhatott.
Ma pedig azt látjuk, hogy idejön újra kampányfőnöknek Ron Werber, az MSZP fizeti, de ő a korábban általa miniszterelnökké emelt Medgyessyvel és a pártfőnök Kovács Lászlóval együtt nem az MSZP kampányát csinálja, hanem éppenséggel le akarja mondatni az MSZP jelöltjét – Gy. Németh Erzsébetet – a főpolgármesteri jelöltségről.
A Rózsadombi Paktumra és a terjesztésére tehát ugyanennek az erőnek van szüksége, amelyik most is vezényli a dolgokat. A Rózsadombi a felelősségmegosztás, az –elhárítás és a ködösítés dokumentuma.
A nemzeti érzésű és a rendszerváltás elmaradása miatt kesergő ember Antallékra, Hornékra és szegény Paskaira hárítja a felelősséget.
Képesek voltak leülni a KGB és a MOSZAD ügynökeivel. Akik olyanok, amilyenek."
magyarforum.hu/cikk/1747/A-felfeslett-bunteny/

Frick László Intézet 2019.11.06. 04:13:05

@Disznóvári: Jó sok ilyen szöveget ismerek. A rencervátás sajtaja... a rencervátó posztértelmiseggek pár teematikai sávbanfújják nagyjábólugyanazt.

Az egyik tréfája a "rencervátás"-t bonyolító szocialistáknak az ügynökkérdés volt.
Egy másikat nem is tréfának szánták:Ez sa MunkanélküliségIntézményének Bevezetése 1988.februárjában.

Az "ügynökkérdés"sötét titokés csak egy olyan érettsdégizett képes megérteni,aki 1986-ban sorkatona volt,ősszel, a "fóradalom" 30-ik évfordulóján.

Történt ugyanis, hogy A Szolgálatok katonai szekciója a kevcskeméti laktanyában bepróbálta a MN éberségét.Kommandoszok fekete ruhákban,mint kés a vajba, behatoltak,a kapuszolgálatot megkötözték, az ügyeletes tisztből meg a helyetteséből bazári majmot készítettek,kicsit összefúvigálták festékszórókkal a két körletet és távoztak -ez az eset aztán még szigorúságokat hozott a kapuszolgálat és az ÜTIélet kötelmeibe.

Tkp bennem egy Kventin Taranbtínó is elveszett és de szeretnék a rencervátásrólegy filmet csinálni.

Az ilyen "magyarfórtumos" faszingerek munkálódásaai következtében biztos megvan neked a Barna Büdös nejlonzoknis Illetékes Eltás figurája.

Tudod,mi volt az ellenzéki Kerekasztal...

aminek fénykorában volt nekem is a fénykorom,én is sok-sokmindent bevettem meg elhittem...

Viszont két elhárítótiszttel, azaz A Szolgálatok hús-vér figuráivalakkor volt szerencsém találkozniamikor Dr Kovács Zoltán jogász,matematikusésújságírómegalkotta a Barna Büdös Nejlonzoknis K. örgy. Elvtársalakját.

Aki egy sablonos,közhelyes,únásig ismert idült alkoholista MN-tiszt volt.

Ezzelszemben az én fhdgy-om-nak Österreichisches Ergezeugnis Sockelr-je villant a tisztigatyó alól,a sliccét gondosan lehúzva "felejtette" és az ingje csücskét abból fasz-szerűen kivezette és Ady Endrét szavalva vegyest Dr Esterházyx Mátyás történelmi-főúri anekdot gyűjteményéből (közölte a fia,Péter Kis Magyar Pornográfia cím alatt) idézett:
mindezt ÜTIátadáskor,az alatt -lsd kötelmeket.

Én a sok illetékes eltásnaak bután és oktondipocokmódon lenézett kőprofi szocialista közül Berecz János alakját ragadnámmeg.

Ő egy tarantínó Kventin kamerájába baszó nagyformátum.

Direkt egy bajuszt növesztett, hogy a tahó képét az "Illetékes Eltás"-nak növelje.

Mint említettem, annyira okos én se voltam, hogy minden maszlagot ne egyek be... deegy az már akkor is szörnyen világos volt a számomra:

Az MSZMP/MSZP az egyetlen profipolitikai erő és az EKÁ-sok nagyképűsége teljesen indkolatlan.Kétségbeesve figyeltem Orbán Viktort,ahogy kamaszosan megpróbálta lemélyíteni a hangját és ezért az állát feszt a nyakára feszítvén már soványan is tokát gyártottmagának.Aztán a másik kedvencem Pető Ivánalaptalan nagyképáségben még Orbánon is túltett.Az EKA emberei mint agyalágyult hülyékkelés már bizonyítékokkal cáfolhatatlanul terhelt elitéltekkel,fentrőllefelé ugattak Horn Gyuláékkal.

1988-és mondjuk 2000 között legalább 300 nagyon profipolitikus volt az MSZP-ben.

Az EllenzékiKerekasztal leges legjobb képességűpolitikusa nem fért volna be ebbe a 300-askeretbe.

Dr Antall Józsefpolitikusiképességei egy kis budai presszóban okoskodónyugalmazott gimnáziumi tanárénak feletek meg.

Én magam a KISZ-ben szembesültema 80-as évek derekán, hogy balhé lesz, nagy balhé. Éreztem, hogy a KISZ-ben szedelőzködés van.Történt ugyanis, hogy felsőfokú tanulmányi karrieremérdekében folyamatosssászerettem volna tenni sorkatnaként a KISZ tagságom,amireközölték velem, hogy LFS,coki,kuss és manyana. Életem szerelmét egyszerűbben intéztékel,neki nem hazudoztak össze vissza, csak egyet: azt, hogy azért ZÁRTÁKki a KISZ-ből,mert nem fizette a tagságidíjat, ez nem volt igaz.

Történelmi tény: százezerszám zártákki vagy "felejtették ki" a KISZ-bőla tagságot akkoriban,amikor viszont Gyurcsány Feri meg Bajnai Gordi karriert csináltak a KISZ-ben.

A laktanyában az én politikai éberségemet azzal altatták el, hogy az 1700 szarfaszú-ból csak azért 30 a KISZ tag,mert ott két videorekorder van,az egyiket ki se csomagolták, vadiújan várja a leselejtezést,a másikon meg hard pornót szoktak nézni.
20-30maszlagot én is bevettem a Rencervátás-kor,depl arra végigélesen emlékeztem, hogy a munkanélküliséget nem FDr Antall idétlen balfasz naívkormánya vezette be, hanem a kőprofi Dr Németh Miklós kormány.

A másik feleslegesizé, amit soha nem vettem egyezredmp-ig sem komolyan, az az un "ügynökkérdés"

Az MSZMPvégóráiban A Szolgálatok fogták az Igazi Ügynökaktákat és...egy kissémegkeverték a lapokat. Lényegtelenekbőlászokat rajzoltak,lyukakat "pótoltak" illetve mázsaszám pedig eltüntettek belőlepapírokat.

Tudod,milyen kurva nehéz tud lenni egxy papírmalmi szállítmány? Nagyobb a fajsúlya,mint abúzának vagy még alisztnél is nagyobb a fajsúlya. Páröl papírt fellöksz egy kis Mercedes D 307-esre és elöl-hátul "felüla bakra"

Rákhalálaelőtt másfél-két hónappaladott riportot Dr Horváth Balázs idült alkoholistaa, józan pillanataibana MK belügyminisztere is volt akezdetekben éső beszámolt arról, hogy csináltak a BM dolgozói majmot belőle.

Alfőmérnök 2021.07.24. 22:29:58

Kedves Dudi, köszönök mindent!
süti beállítások módosítása