Én is kirakom már a szibárbánnyot, mert' az mos' jaófizet:

szurkeegyenszaregyema.jpg

Nem lennél elég érzékeny? - fogjá' te magad egy betondarabot s fogd tenmagadra s dörgöljed erősen

és ha már jó sokáig sikároztad, majd meglátod, mennyire-kurvára egy érzékeny lesz ott a bőröd: fuvallatokat fogsz megérezni vele, amihez azelőtt az ujjadat kellett benyálaznod.

2007-re az "SZDSZ" támogatói bázisa a közvélemény-kutatók szerint vészesen lecsökkent, a párt támogatottsága egy százalékot ért el. Így a 2009-es választási kampányt ez a párt kezdte meg a leghamarabb úgynevezett „toleranciakampányával”, február közepén, Horn Gábor kampányfőnökké kinevezésével. A kampány a melegekkel, a romákkal, a jobb- és baloldalisággal, illetve a könnyű drogok dekriminalizálásával foglalkozott. Ezt a későbbiekben felváltotta a szélsőségekkel való szembenállásuk, erre a vonalra koncentrálva. Egyik plakátjukon „200 001 szabad demokrata szavazót” fémjelző ember állt szemben az „árpádsávosokat” jelképező skinheaddel. A Magyar Nemzet oknyomozó riportjának állítása szerint a plakáton Tito Ortiz amerikai ketrecharcos látható.  A Magyar Hírlap beszámolója szerint a sportoló ügyvédje megerősítette a feltételezést  Az SZDSZ közleményben cáfolta a hasonlóságot.
2010-től
2010-ben a még a második Gyurcsány-kormány által bevezetett kedvezményes képviselői nyugdíjba vonult. Emellett 2010-től a Republikon Intézetet fenntartó Republikon Alapítvány kuratóriumának elnöke.

- wikipédia

Maradtmégkérdés,Ildikó?  -ide Győrffy Gyula elektronikus hangzáskonzervművész gitárszólónak hangzó , mert egy megpendített gitárhangot- mint hangmintát felhasználó művéből kérjük a részletet... 2:03-2:24

Nem szeretnéd, hogy a luxustertepjáród kibassza a biztosítékot? Akkor legyé' szépen Ungár Petike!

 

Ja. Lehet-e az "SZDSZ" végéről úgy írni, hogy a lecsót, amibe belefőtt, az LMP-t nem említjük meg. Na, most vesse hátra az orcája miatt annyira nehéz fejét, Gábor.

KÉRDÉS De ugye azért alapítottátok ezt a blogot, mert lehet, hogy majd párt akartok lenni.

JÁVOR Soha ne mondd, hogy soha, de most azt mondanám, perszehogynem.

2008.

 

Nem, egyébként az LMP politikaizöld -kamu-álzöld pártot Magyarországon is a valódi zöldek leárnyékolására alapították. Van kérdés, Gábor?

Van az LMP-blog-hú-nak archivuma? - hogy a kurva életében lehetne már! -akkor még simán lehetett kommentelni... ...az kéne, akkor a seggszájgépek mimindent ki nem forgathatnának már... 

 

Főleg így, hogy ma már az LMP-t szecskázzák ugyanabba a lecsóba.


Ungár Péter pedig azt magyarázza el, hogy a pedofil-ba csomagolt buzitörvény korunk szexualitásával anakronisztikus.

erzekenyidiotizmus.jpg

Pedig szerintem az az anakronisztikus, hogy -ahogy az elembétékúk XX. századi amerikai pénzhalám-kalamola szektálk és kisegyházak meg az MLM-porszívóértékesítés retorikai móccereit szeretnék alkalmazni és ezt érzékenyítésnek nevezik.

Miközben az embereket nemhogy a politika iránt érzéketlenítik, de újabban a józan eszet is szégyellni kellene már.

A kozmetikai gyártók nem használhatják a normál cimkét, mert van olyan véleményrácsozott agyú önállógondolkodásra képtelen automata-algoritmustudatú ember Homo Algoritmicus , akinek erről az jutna eszébe, hogy ami nem normálcimkés, az nemnormális.

Ja, kedves Nettóabcsakhatszáz Olga, hogy a kurva életébe' ne már lehetne... Lehet-e az "SZDSZ" végéről úgy írni, hogy a lecsót, amibe belefőtt, az LMP-t nem említjük meg. Na, most vesse hátra az orcája miatt annyira nehéz fejét, Gábor.

 

Nincs idő a fájdalomra. Elkezd a barom gondolkodni és akkor nem vásárolja meg pénzért a fájdalomcsillapítónkat!

 

Adva van egy gyermek, még a nemi mirigyei nincsenek kifejlődve és balerina szeretne lenni - ez én vagyok. 6-7 éves koromban balerina szerettem volna lenni, a televízióban látható balettpatkánymintákat vásároltam és a vastag téli kötött műszálas vastagharisnyanadrágban piruetteztem. Már csak egy érzékenyítőember hiányzott az életemből, hogy bevezessen az erdőbe, amit nem láttam a fáitól.

Bonyolult megérteni ezt az, idézem "ostoba és aljas" törvényt? Na, akkor vegyétek szépek a franciák szekularizmust alátámasztó törvényeiből az vallást az iskoláktól elkülönítő törvényeit... Megvan? És akkor most halljátok a huhogókat, akik szerint ez a törvény vallásELLENES.

"Mondottam: Engedjétek HOZZÁM a gyermekeket. Nem azt, hogy a NEVEMBEN menjetek REÁJOK."

/Jézus/

Főleg így, hogy ma már az LMP-t szecskázzák ugyanabba a lecsóba.
Ungár Péter pedig azt magyarázza el, hogy a pedofil-ba csomagolt buzitörvény korunk szexualitásával anakronisztikus. Rómeó és Júlia Veroná-jáéban a városban, az esti órákban az utcán-állva kúrás, mit mondjak... mint korunkban a csókolózás, annyiba ment. Kedvenc mert eléggé liberális évszázadomban, a XVI-ban Medici Katalion valóságos titkos francia uralkodónő titkosszolgálata 300 kurvából állt és pl egy-egy estély úgy nézett, ki, hogy ezek a hölgyek a báli öltözetük korlátait feszgetnék kúrtak-szopttak-nyalattak-baszattak folyosók-és lépcsőházakszerte, miközbern a katolikus erkölcsök. Termépszetesen ahogy a sörgyári doilgozók bortt lopatnak be a dolgozókkal, a borgyárak dolgozói pedig a tiszta-ipariszesz raktárat törik fel (éls az hogyan lehetne kérdés, mit keres ehy 80%-os ipariszeszraktár a borgyárban már...) , azonképpen a nemesség is el-elkezdte únogatni feszt csak az odaadó pinákat és a férfisegglyukak keresetlenül őszintén férfipicsaszagot árasztó valóságába merültek el.

 

Szerintem az az anakronisztikus, hogy -ahogy az elembétékúk XX. századi amerikai pénzhalám-kalamola kisegyházak meg az MLM-porszívóértékesítés retorikai móvccereit szeretnék alkalmazni és érzékenyítésnek nevezik.

Miközben az embereket nemhogy a politika iránt érzéketlenítik, de újabban a józan eszet is szégyellni kellene már.

dramairajz.jpg

izgalmasvalóság

és

a dögunalom:

ekozbenavalosag.jpeg

Vagyis ha egy politikaipárt szólamai közé venné a  jogállamiságot, akkor tartsa be, de pl ha relativista polijurisztikus, akkor tökéletesen elspórolhatja a kipattant vád [ Kevin Spacey fiatalszínész korában csinált valamit egy fiatal fiúval, ami az amerikai kampuszok gólyabeavató szertartásaiban még a dögunalmas közhely szintjét sem éri föl és évente névtelen tízezrek esnek át rajta...] és az itéletvégrehajtás [minden bíróság nélkül valamit rámondtunk Kevin Spacey-re és akkor egy kurva videót ne merjen feltenni az  itáliai kirándulásáról, ahol az őt felismerők nyomására a pedofil kurvája, mert mi aszontuk, abúzus volt, akkor az, tehát KUSS SPACEY mert ha mi aszonygyuk, az a jogunk!

 

Hát akkor semmi baj, nihilista pártot kell alapítani és Csuhrajjj!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3316603112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása