EUROLÓGUS Biztosúr,Orbanisztánból írunk most Önre ,a sötét nácielnyomás, gyakorlatilag nincsen kormányfüggetlen sajtó, gyerekgyártásra erőszakolják a jövőreménye nélkül kilátástalanságban hagyott fiatalokat , a diktátor az oroszok zsebéből kínai nyomásra urallja a közvéleményt,és most hamis vádakat terjesztenek a...

BIZTOSÚR Mi a kérdése?
EUROLÓGUS Inkább a válasza lenne az érdekes, cáfolja meg kérem a Kyrikiades-re koholt hamis vádakat és helyezzen kilátásba jogi utat...

BIZTOSÚR Rendben,írja akkor azt be. Még valami?

EUROLÓGUS Köszönöm a riportot.

egykyrikiades.jpeg

További kellemes Kyrikiadész-t!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr616559574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Picsaember 2021.07.27. 20:23:02

viszlát Dudi, senki se tudta úgy szidni a geciújságírókat és a picsaembereket (és jogosan), mint te, mindig velünk maradnak a velős szidalmaid, ha az egyre szarabb és butább gecisajtót olvassuk.

heki 2021.07.27. 20:56:41

@Picsaember: nnna, egész megható... :)
Az a baj, hogy a dudi által képviselt általános 'korszerű' világgyűlölet, magyarán egyfajta szellemi fölényből tekintett cinikus derű a síkemberek felett, hát, hiányzik, na.
süti beállítások módosítása