REPORTER Ön támogatja a melegeket.

PARKER Nem.

REPORTER (jesszus!) Akkor homfób!

PARKER  Nem - hiszen annyi más lehetőség van még!

szurkeegyenszaregyema.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4816603230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Koós Alajos 2021.06.25. 15:25:00

A homoszexualitás, ahogyan azt én érzékeltem, a kívülállás megnyilvánulása, részint a tiltott területek felfedezésének vágyával, ami az emberiséggel egyidős jelenség; másrészt pedig az általános és elismert viselkedési formák tagadásaként, a kötöttségek levetésében a szabadság keresésének igényével, az individuumot nyomasztó elvárásoktól mentessé válás döntő gesztusaként. A jelenséget figyelmen kívül hagyni, eltüntetni próbálni, agyonhallgatni, kriminalizálni nagy tévedés, hiszen ami létezik, azzal így-úgy mindennel szembe kell nézni, nem tehetünk úgy, mintha nem létezne.

Azonban alapvető filozófiai és gyakorlati kérdés, mi lesz a kívülállásból, ha azt mondjuk rá, mától fogva ez is főáram. Lehet nekem szimpatikus egy hobó, aki tarisznyával járja az utakat, és nem tartozik senkinek számadással, tűr hideget-meleget ezért, de tarisznyás hobónak lenni akkor se foglalkozás.

Picsaember 2021.06.25. 15:39:47

@Dr.Koós Alajos: a görögöknél állítólag elég mainstream volt.

Dr.Koós Alajos 2021.06.25. 15:55:14

@Picsaember:

Elsősorban a pederasztia, ez nem túl jó példa.

Szorgalmas Gyémánt 2021.06.25. 20:46:38

@Picsaember: A legtöbb poliszban tiltott volt - még Athénban is nagyon sokáig. Spárátban viszont annak nevelték a férfiakat, mert úgy tartották, ez javítja a hari morált. A japán szmauráj ajánlott életformája szintén a buzi volt. A janicsárok élete szinén buzlásból állt.

Ennyit arról, hogy nem lehet buzivá nevelni a gyerekeket, a történelemben rendszeresen csinálták.

Azh LGBT mozgalom ugyanakkor nem a buzikért küzd, hanem azért a 650 millárd dolláros piacért, amit az lgbt emberek jelentenek. Ebből akarnak szeltet hasítani a szivárványba borult multik is.

Dr.Koós Alajos 2021.06.26. 09:19:47

@Szorgalmas Gyémánt:

"Pokolé a tábor, hol vitéznél több a ringyó" írja Nagy László a Balassi Bálint lázbeszédében.
Spártában konkrétan azért dugtak egymással a katonák, hogy ne kelljen prostituáltakat vinni a táborba, mert azok züllesztenék a morált.
Ahhoz, hogy férfi férfival dugjon, nem kell homoszexuálisnak lenni.

Szorgalmas Gyémánt 2021.06.26. 09:23:07

@Dr.Koós Alajos: Létezik egyáltalán homoszexuálitás? Ikerpárokból az egyik buzi lesz, a másik nem. Ennyit a genetikai meghatározottságról.
süti beállítások módosítása