Nem tudtam még magyar  munkás- és proletár asszonyokkal a 47-pluszos kategóriából úgy  egylevegőt szívni, hogy ne kellett volna kussolva, ám állandóan hallgatnom ezeknek a nőknek a titkos élvezését. Áldozatuk minden esetben 16-18... 22-32 éves kislány volt. Elsőkörben eljátszották, hogy az anyjuk helyett is a barátnőik, aztán rögtön következtek a pinás szüléseiknek a hektószám vérrel meg a szülésközbeni cziffrafosásokkal tarkított 4D beszámolói az elgennyedt gátsebekkel, a gyermekágy és a kismamakori depresszió stációival, meg az az ubndorító fasz, aki azt a büdöskölyköt csiná'ta, jaz!

A korszakban, amikor lassan már a fasz sem akar pinásszülni, nemhogy egy 32 éves kislány, a 44 éves elsőszülő kislány esetében  meg kinek is juthatna eszébe a kockázatos pinásszülés.

Szerintem mindennek megvan a maga ideje,

pl annak is, hogy egy még nem szült pinás nőneművel közöljük a pinásszülés titkait. Arra hajlanék azonban, hogy a császározás egyelőre marketingokoból elhallgatott titkait, úgymint azt, hogy ha egy nő hashájai a császár' hege miatt úgy néznek ki, mint egy elaggot , ám halálra is hízlalt tehén segge, az mitől nem randább, mint a pinás-szülés hegje a gáton (főleg, hogy a gátmetszéseket sem tudta már a zsebmetszész-nőkókány pénzéhes kollégyiom igazán megindokolni, mindenestre 20 évvel ezelőtt az indokolatlan gátmetszések arányát 60%-osra becsülték...

Ungár Petike sem látja Dzsaszt-nak a Tájm-ját kamingútolni a luxustertepjárójáról, amit anyuék (fideszszarszagú is) pénzéből vásárolt. Majd eljön az ideje, amikor kivezetik a piacról, ahogy most az LMP-t, még Ungár Petikét is és a picsába menetele közben majd beszámolhat a luxusterepjárója okairól az összefüggéseiben.

 

Vagyis szerintem mindennek meg van az ideje, ahogy 200 évig elvoltak a gyerekek anélkül, hogy Jancsira fütyisként, Juliskára meg pinásként , hozzá a vasorrú bába természetesen a katolikus, mert gyerekkúreló pap, gondoltak volna a hűűáűűdesszivvárvánnnyóüóóssaaaaan sokszínű még az a másik lehetőség, hogy Jancsi és Juliska két fasz vagy két picsa (mert Jancsi is pinás egyelőre, még most kaszálják a szüleiről a pszichológus vélemyényezők az Állami Támogatás első oiróezreit)

 

...szerintem

nagyon ráér,

főleg az internetkorszakban, amikor 11 éves kislányok három kattintás és gay pornót lesnek...

az érzékenyítés, nagyon

 

...azzal is kumulálva, hogy ha Cartman 25 év alatt ketőtt tudott nyőni és ennyi idő alatt 10-ről a 12-re jutott, akkor, ha elnézegetem a benelux filmművészet utóbbi 15 évének a főleg a pályázatipénzekből forgatott remekeit, eléggé megbaszta már a Jóistenke a fejlettynugati társadalmakat ahhoz, hogy a védendő kisebbség ne fődheőragadott büdös heterókokok legyenek...

 

Ez Európa és ez a Szabadság, hogy ha nincsen kedvem a farkasokkal üvölteni, akkor is, ha jót akarok magamnak, játszam meg magamat és tátogjak, hogy ne látszak kilógni a sorból?

 

Ezt kurvára úntuk már a szocializmusban is, sőt, a fricceknek a Nácinémetországban is kijuthatott az ilyesmiből...

szurkeegyenszaregyema.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9916605196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.06.26. 12:00:37

Magyarázd egy libának, hogy 30 évesen már vénlány.
Igazából 18-22 évesen kellene szülnie az elsőt, akkor lehetne még három… :)

Frick László Intézet 2021.06.26. 16:12:25

@Serény Vélemény: Nézd, kb mostr ott tartunk, hogy több megyeijogú városunkban kapuzárási pánikos 42-44 éves kislányok rendeznek kanfogó diszkókat és az előtérbben az amerikai lánybúcsúkjra elmlékeztető jelenetek. Beszélgettél már 42-44 éves nővel? Kb annyi esze van, mint 50 éve egy 16-18 évesnek. Ez a pasifogós, még valami, enged az ösztöneinek.

De majdnem ennyien vannak, akik kb 35 éves korukban bezárják a kaput.

Lesz egy hétvégi kalandja 42 évesen és a vaginája annyira felsérül, hogy nőgyógyászhoz kell fordulnia.

És mozdulni nem tud a lakásából a kisállatai miatt, nem tud szabadságra menni. Az anyja, főleg ha falusi, el"anyádpicsáját má, még mi nem kéne, hogy a kutyuskáid cicusait szarát vakarjam egy hétig" -ja a ffffrancba.

Tudod mennyi 40-es nő van, aki a jövedelme 70%-át a kisállataira költi, különbül étkeznek, mint ő maga. Ő nem fordul orvoshoz, (hanem internetes hypochonder lesz) de a kisállataira évente egymilliót fizet az állatorvosoknak.
süti beállítások módosítása