A minap két órán át gyönyörködtem, hogyan (nem) nevelődik Budapest népe az Andrássy úton arra, hogy szállna már ki a kurva-kurvára környzeteszennyező autójából és járna gyalog vagy biciklivel. Pedig szabad a buszsáv, a rend a régi, de az ezt megengedő táblára előfeltevésem szerint minden negyvenedik, a valóságban minden 87-ik autó-volánjánál ülő (azt vezető embernek nem is nevezhető) figyelt föl. 10 nőnek látszóból 9 úgy ült a telókájával a volánnál, hogy időnként vagy kinézett, vagy fülelt, hogy a sok ostoba fasz, akik indulnának a zöldre, indulnának-e, mert akkor biztos zöld, de ezt már lesimizi "Yep Andrasy :) " ) Sok esetben a huszonhatból idegből hajtott ki a bátor pedig már nem is buszsávba abban a naív hiszemben, hogy most ő szabályszegő -pedig nem volt az. Közben megérkezett ez előttem parkoló autóhoz egy kismama két ikerleánykájával a tipikus férfiautóhoz [-> fasztoldalék] , ekkor egy másik óvodáskoromból fennmaradt fejbenjátékomra váltottam át, megtippeltem, hogy a takaros természetesen a mézszőkéből a magyarszőkébe [-> szöghaj] játszó hajú 32 éves felnőtt nő és már kétgyermekes anya ura ki lesz, nem nyertem, mert az illető nem gépelteti nullásra a fejét. Nüansz, de ennyi elég ahhoz, hogy ne tudjak nyerni magamat kihívván. Jól el is kárörvendeztem magamon, hogy micsoda előfeltevéseim vannak.


Hát eggeeeen,  a Tanyasi Dúvad jövedelemszerzőképessége elképesztő. Kombi kellett az ikerbabakocsinak, de a vajbőr belső, mint alap, az maradt.

Hát még, ha annyira szép ember a Tanyasi Dúvad [-> oligarcha]   , mint Csepella Olivér neve.

tarantinomegbasztababitsmihalytesnyertegy_csepellat_jpg.png

Szerintem a gyerekek nevéből következtetni lehet a szülők értelmi ésvagy műűűvészi képességeire, pl a Csepella szülék elveszett muzikantok lehetnek . Vagy költő veszett el bennük vagy Péterfy Bori. (színészek)

 

Az ember sokáig abban a hiszemben él, lényegében évtizedek óta, ami évtizdekből kettőben mát Péterfy Bori egy sztárnő, hogy Doilly Parton az, akinek a rajongói 98-a nő, azokkal a hatalmas dudáival, amiket a rajongói a nézőtéren zsákszám a gyapotot, C-C-kosaras melltartóik kitömésével igyekez neki fokozni, és akkor kiderül Péterfy Boriról ugyanez [-> spät]

A Tanyasi Dúvad, amíg (tippem szerint a kb 3. asszonya) kínlódott  babakocsi összecsukásával... egyáltalán, egy 32 éves és mégis már felnőtt nő, akinek közben egyik kezében sincs a telőkája és nincs is farzsebe a könnyűvászon lenge rövidgatyáján, tehát az ura szükségesnek tartotta felhívni a hallótáv környületét arra, hogy a név-választásban ő mennyire kifinomultan mégis erős: Mester Lili édesapja.

Például egy apát, ha Ruszinnak hívnak és akkora zseni, hogy Romulusznak nevezi a fiát, az gondoskodott a fia jövőjéről ezzel, mert majd valamikor mindössze a Romulusz név hangzásárt fog buliállást kapni, Ruszin is? Romulusz is? Hagy forrjon az agyvérzsírja bugyborékosan az ellenzéknek...és ne feledjétek, az élet jutalom is, nem állandóan csak a politika és nem minden pillanatának a célja politikaikommunikációs trükk keresztülvitele... . Ritka ajándék. Baszhatja az ember az Örök Fagy Jegeces Tűzoszlopait a minden angyalok seregeit elnyelő plazmaállapotban fortyogó jégbarlangokkal, de pl nincsenek lombok és ott a "napfény" annyi, mintha messzi valahol, 8 perc fényjárásnyira hegesztene valaki ... a madárdalt fel se hozzam

Az Andrássy úton autóval közlekedők meghatározóan naqyrésze turisztikai vagy diplomáciai okokból, feltűnési viszketegségből mert mindenféle felvonulásoknak természetes-kijelölt nyomvonala Az Andrássííííí , teszemazt veteránautósok vagy a legújabb kétéltűbusz, tzeháét szinte értelmetlen az autósokat a gyaloglásra átszokató ráták algoritmusait átfuttatni a szituáción, nem fog csökkenni az Andrássy úton az autóforgalom addig, amíg azt teljesen át nem adják a gyalogosoknak, a bicósoknak meg az elektromos rollerezés agyonszabályozással sújtott szegmenseinek. Kiderült ugyanis a picsatársadalom számára az, hogy az elektromosrollerezést sem lehet agyonszabályozatlanul hagyni, mert nem játék a vörös felfestésével esőben jeges-szerűen síkos felületen még jogosítvánnyal sem (ahhoz kötötték, arra gondolván az agyonszabályozókl, hogy ha valaki móka+játszási gyanánt kipróbálja már, milyen lehet rollerezni 40-nel, ha van autóra joigosítványa, azzal több esze is a rollerezéshez, de nem.

 

Ja, és még mutatok már várost, ami nem csak PR-Marketing szinten  bicikliző, viszont lehet is biciklizni benne:

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4316601016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása