Az  autizmus szindromatikus, azaz tünetcsoport, együttes, több mindenből áll össze. Már csak ezért is a határai nem élesek.

A  Down-kór már határoltabb, de azért imerünk mongolid arcú embereket nem mongoloid arc-szüőktől, icipicit, ránézésre emlékeztetnek ma Down-kóroskra, de valahogy... mégsem azok. Sőt: átlagosak.

 

Aztán vannak az óriás törpék, legalább 148-152 cm magasak, csak a fejeik-karjaik-lábaik jellegzetse arányaiból mintha-sejtelmünk támad.

 

Vannak aztán pl a gitárosok, súlyozó a gitáros tudásától az, hogy a nemiszervéhez képest a hangszert lejjebb vagy feljebb tartja és.. le kell mindenkit lombozzak, Jimmy Page úttörője volt a combja közepére lelógatott gitáron való játréknak és virtuóz is, pl sokkal jobban tudott gitározni, mint Frank Zappa valaha is. Frank Zappa viszont lenézte és gúnyolta a Led Zeppelint. Kb olyan véleménnyel volt Zappa a Led Zeppelinről, mint Jimmy Page a Beatlesről.

40 évvel ezelőtt átadtak Magyarországon, tehát még a cucjialiaizmusban egy un "gyermekvédeli intézményt és gyermekvárost". Most nem akarok a gyermekvédeli mnintézménnyel külön foglalkozni, legyen elég, hogy azok a szaremberek, az emberi nem ajja, akiket mégis felvettek ebbe a gyerekvárosba nevelőnek és már nagyon nem birtak a büdös kurvakölykökkel, csak megfenyegették  , hogy leviszik őket a gyermekvédelmi intézetbe. Biciklilánccal verés vagy a Sötéccső -től nem rettegteg, de ha meghallották Rózenberszki gyermekvédelmi intézményvezető nevét, akkor haptákba váűgták magukat, mint lágerfogoly az őrnek és elkezdtek engedelmesen masérozni.

Na. Ugyanezt a komplexumot szakszóval feltöltötték gyerekekkel, majd ezeket a gyerekeket iskolaalkalmassági vizsgálatnbak vetették alá, csupa egy picsa és mind kiseggelte magának a pszichiátria doktora címet.  Jöttek be az egyik ajtón a gyerekek, a nénik fintoirgó, tetteően jóságos pofával mindenféle nyálasakat kérdezgéltek róluk, majd rajzoltattak velük egy családot

 

el kellett venni őket a családjuktól, mert az a család olyan volt, vagy abban a korcvsoportban nem telt ki az előírt létszám és nem sikerült hasonló kóterből gyerekeket importálni, kkor fogták é s evették a nevelőszülőtől, aki a családjánál egfyébként családabb volt, sőt, mit nem mondjak: átlagos családnál is különb.

 

Ránézett a pszichiáétria doiktora a rajzra. AMit egy olyan 6 éves rajzolt, aki e műintézmény falai között látott először ceruzát, de persze olyan nevelője vagy idősebb társa nem akadt, ki megmutatta volna neki, mi a ceruza és mit kell vele csinálni. Volt, aki pl döfőcskének nevezte és azt csinálta vele, amit a szülei a disznaóvágeéjtaó kísekkel csináltak. Sőt, olyan gyermek is voilt, aki ennyire bonyolultat, mint döfőcske nem mondott ki, minthogy a szókincse 30 egytagú... ö... hangkiadásból ált, bba. mma és ezeket esetleg még duplázva.

 

Természetesen az agyatlan ostoba picsa, pszichiátria doktora megállapította az isklaéretlenséget, sőt, ha már így gumicsizmában, de könyékkel belenyúltz Csajkovszkij Hattyú pocsojájába, akkor egylendülettel pár defektust is megállapított, pl azt, hogy a kölyök autista. (Ez még a Rainman előtt volt, nem hagzott annyira woáóan, mert még a Wlat Disnby matinék is majd csak 10 év múlva rohadtak rá a Kacsamesékkel együtt a társadalomra)

 

A sérült gyerkekek eltérő tantervű nevelésével foglalkozó intézmények tapasztalt vezetői azonnal, mint tyúk a takonyra csaptak le az ilyen ~siztikus gyerekekre, mert nagyon jól tu7dták, hogy igazából semmi defektjük nincsen

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4616596090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.06.18. 09:29:16

szerintem ez msot sem működik másképp, csak tudományosabb neveket adtak nekik a korszellem jegyében, amúgy nekem semmi gondom nem volt a kissé lassabb felfogásúakkal, sőt eltelt egy pár év mire jól belém verték

Serény Vélemény 2021.06.18. 09:38:33

@csillagkúll: Most a hp szülők versenyt futnak azér' hogy valamilyen disz- t bizonyítsanak rája a neveletlen kölkükre. Mert akkor nem kell úgy teljesíteniük.

Frick László Intézet 2021.06.18. 11:06:11

@csillagkúll: Az az igazi, amit a gyerekek vernek egymásba az óvónéni meg a dadusok mitsesejtése mellett.

A gyerekek ugyanis teljesen őszinték. Bár nem kevesen az óvoda utolsó napjaiban a teljes, felnőttnek való méretű politikai fejlettségüket érik el.

Dr Csányi szerint ennek az oka a gyermekkert,

amiben a gyermek elkezd majombanda szerűen viselkedni és majomtörvények szerint, a legjobb színészek, a legerősebb verekedősöket és a legjobban árulkodókat maguk mellé állító politikus gyerekek tudnak annyira aranyosak lenni, hogy az óvónénik, jaj, majd' megennék, alig képesek egy kis felnőtt komolyságot a pofijukra eröltetni, különben is az iskolagazgató fiáról van szó, de jó lenne majd már akkor találkozni véle, amikor apányi tökei lesznek, mert az apja is jó nagy fasz ám!

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.06.18. 14:10:47

@Frick László Intézet: @Serény Vélemény:ugyanolyan barmok maradunk gyermekkorunk elmúltával, csak van aki ódival jár.

Serény Vélemény 2021.06.18. 14:57:48

@csillagkúll: NEKEM nem múlt el a gyerekkorom.... :)

Frick László Intézet 2021.06.19. 07:47:48

@csillagkúll: Van olyan autó, amit károshangkibocsátása megfelel az US. Pat. Pend-nek. Viszont bazinagy hangszórókat adnak hozzá, ami bazinagy wuuuuuuu, wuááááá, wuuuuuu-hangokat ad ki és ezzel az ódikocsik közül amelyikeknek égő, uni vas féktrácsái vannak és a bazinagy csillagkerekekn át mszégyenszemre látni, hogy alig 29,8 mm átmérőjű pl a háccsó, azt úgy leversenyzik ezekkel a wuuuukocsikkal, hogy asztaa, ha ódikocsi? -mint a szart, lehagyják.

Dr.Koós Alajos 2021.06.20. 06:35:15

Minden emberrel megtörténik, hogy tele lesz a töke. Hogy az évek során megszokott napi rutint elviselhetetlennek érzi, hogy legszívesebben ordítva törne össze mindent maga körül és kirohanna a világból. Aki ilyenkor elhiszi, hogy vele most baj van, hogy utolérte a depresszió, és elmegy gyógyszereket íratni magának, az valóban bajba kerül. Aki viszont elfogadja, hogy ez az érzés az emberi élet egyik legalapvetőbb tapasztalata, tűri és kiszenvedi, hogy valahogyan megtalálja a saját belső útját, amiben mások nem nagyon tudnak segíteni, hiszen nagyon személyes, az onnantól már nem fog megijedni, ha ez az érzés legközelebb rátör.

Frick László Intézet 2021.06.20. 09:34:57

@Dr.Koós Alajos: A marketingtársadalom nem hagy időt az ilyesmire, főleg azt nem tűri, hogy megoldás címén ne költs pénzt. Igenis el kell menned a drugstore-ba és be kell kapnod az anyagot.

Régen egyik nő másiknak azt mondta, nyuljon oda, szagolja meg és ha ilyenszagú, akkor ez-s-ez növény főzetével kezelje, ha az-magamolyan szagó, akkor más növényt keressen.

Maxim Gorkij írta, hogy a nagymamája gyógyszertára az erdő volt.

Egyébként képzeld el, hogy a gyógyszeripar erdőre termeltető mezőkre járatja ki a felvásárlóit és ma alig van gyógyszer, készítméány, ami ne növényi (na jó, állati) koncentrátumból venne alapanyagot, nyersanyagot...

De ma egyik nő sem kérdezi a másikat, elmegy a gyógyszertárba és pénzért vesz lakmuszpapírt, indikátort és amit az mutat, az alapján még költ pénzt.

A férfiak meg az autóikról mindent a szervizkompjuterrel meg leolvasóval akarnak lekérdeztetni, kiopott-e már az alsókitámasztó gömbfej.

De még az autószerelők is.
süti beállítások módosítása