Avagy Kövér László is imígyen kezdte pajor korában

És olvassa négerről, basszátok meg, nemigaz!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1616605204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Intézet 2021.06.26. 15:34:35

@Serény Vélemény: Akkor most a választástól távol maradásra toborz?

Vagy azt akarja elhitetni, hogy nem Gyurcsányra szavaz, aki a bolhacirkuszára.

Vagy egy harmadikutas passzívakra markecolt kamupárt-kezdemény, ami a második fordulóban a Jók és Igazak javára szavazni szólítja fel híveit?

Frick László Intézet 2021.06.27. 07:16:02

@Serény Vélemény: Bocs, ez még nem válasz. Szóval? Azt értjük, hogy az annálrosszabb a minéljobb a bulikában, de?

Szorgalmas Gyémánt 2021.06.27. 14:36:55

@Frick László Intézet: Feri bábjait nagyon kajálják azok, akik szerint a TASZ az egy hasznos társadalmi szervezet. Na jó, nem a jakabpetikét.

Dr.Koós Alajos 2021.06.28. 06:41:07

Azon a Magyarországon, amit ő szeretne, van-e helye annak, aki nem szeretné, ha a 15 éves, koránál fogva instabil gyerekét nemváltó műtétre beszélnék rá a nemzetközi filantrópia által finanszírozott aktivisták?

Frick László Intézet 2021.06.28. 07:16:38

@Dr.Koós Alajos: A nemvbáltó biznicchez kell egy jóléti állam, ami lefinanszírozza
ha arányosítom, a Magyarországon kb 800-900 nemváltó műtétet (Bár Magyarországon olcsóbban kijönne)

A Német Állami TB több, mint 7000 nemváltó műtétet finanszírozott le, vagyis itt is egyszerű bizniszról van szó. Mint az Allway's menstruációs szegénység-es ötletében. Többmilliárd dollár értékű ingyenreklámot kapott ezzel a picsasággal az Allway's márkanévtulajdonosa

Egyszerű ügynöki tevékenységről van szó..

Ne feledd, ezek semmibenhívő emberek.
Tegyük fel -csak játszásiból. hogy meg tudnád fogni őket. Rádvigyorognak és annyival, hogy kaparj magadnak kurta és neked is jut.

Az "értékek" amiket ilyen dülledtszeműekkel reklámoztatnak mind egyszar és relativizálható a tekintetükben. Ez fizet jól, ezt csinálják, ne pofázzál ellene, ha irigyeled, gründolj magadnak tarhálószervezetet te is

Szorgalmas Gyémánt 2021.06.28. 20:01:09

"Angela Merkel a német-francia parlamenti közgyűlés meghallgatásán egy német szociáldemokrata képviselőnek a jogállamiság érvényesítésének EU-s lehetőségeiről szóló kérdésére válaszolva kifejtette, hogy kormányának véleménye szerint az új magyar törvényben
felismerhető a homoszexuális fiatalkorúak hátrányos megkülönböztetése.”

A jogszabályról folytatott „nagyon átfogó” vitában az Európai Tanács tagjainak túlnyomó többsége aláhúzta, hogy az EU nemcsak egy belső piac, hanem rendelkezik egy értékekből összeálló alappal is, és ezen értékeket nem lehet megkérdőjelezni – közölte. Azonban az érvényesítésükre szolgáló „mozgástér nagyon is korlátozott”, ezért nem szabad „hamis várakozásokat kelteni” – mondta Angela Merkel."

mandiner.hu/cikk/20210628_angela_merkel_kulfold_gyermekvedelmi_torveny#commentanch10854820

Nem haladárnak való vidék ez.
süti beállítások módosítása