"A blog nem valami, hanem bármi, ami a/e műfaj  keretei közé befér."

/Ölég Blogomolov/

2006. október 23-át általában röhögéssel töltöttem. Három tévé ment a házban. Mindegyik tévéhez videó tartozott. Tele volt a ház üres videókazettákkal, a fasznak se kellettek. Csak fogtam volna, mint az 1991-98 között ezért a mániájáért közröhej tárgya Kornis Mihály író és minden híradást felveszek videóra.

Amikor Kruzslicz Dávid ott jajong élőzve
noimagesavailables.jpg

és most a történelem BUZISÁGOM története ez. Itt pofázom, mekkora történelembuzi vagyok, annak csak szövődménye a politika BUZISÁG de hát én a SZABADSÁG híve vagyok. Ha a Retek Klub Stábja rögzítette a lovasrohamot, ami a csürhét beletolta az Astoria felől feljövőkbe "Uuuugyan, felvilágosult, a sötétbunkó orbánizmus ellen küldetéstudatosan küzdködó Jó és Igaz emberek ho-óóóóó-oogycsinálnának már olyant, hogy egy riportot nemhogy egyszer (a kurva életükben, abban) adnak le mert az élőzés közben az adásrendező éppen kint volt a WC-n s nem váltott gyorsan kamerát vagy nem tudta, hogy a lovasroham majd hagymázas orbánista kitalálás és lázálom lesz...

snitt
Úgy voltam vele, ha látni szeretném a hosszúhajú lányt a TV-székház Ostroma című varietéműsor kereteiben, a lány a csürhe elé állt kitárt karokkal, hogy rávegye a baromarcúakat, fejezzék be azonnal a később viszont majd mire alkalmas megjátszását az ostromnak. Ügyanis közben Tocskolczkay főprovokátor a Nádor utca felől a hátsólépcsőn felment a hóna alatt büödösödő szaros petíciójával és ott rohincselt az "ostromlott ház rettegő tévés arcaival" .. a nádor utcai háőtsóbejárt szolgálatos kurvák picsjaként működött, csak ingyen, ki és be, ami bement, az osztán ki is gyűtt + móka és kacagás és ezek a felvételek benne voltak 1-szer egyszer, csakis 1 alkalommal és aztán soha többé a hiradókban.
snitt, egy évvel később:
Van Ferencnek az a bizonyos történelmet író beszéde.
De nem a mórbeszéde.
Hanem egy későbbi, az utána következő  évből.

Combunkat csapkodtuk, mint a Nemzet Színésze és a politikai zseni rajongói, hogy ez a vicces Feri már megint mit talált ki. Gyerekek, gyertek be, mert még olyan nem volt, hogy miniszterelnök Komedi Centrált csinált volna az elméletileg a pártja 2007-es őszi évadnyitó nagyrendezvényén. Látjátok gyerekek ezt a zseniális művészi megoldást?

Az Index Címlapján volt a fejgépes fotó Ferencról. Természetesen "odabent" nem is egy cikk meg reflexió Feri9 loegújabb, ám szokásos és jellegzetes provokációjáról.

A Rend és Szabadság c. beszéde Ferencnek. Hosszú perceket lehetett volna össze- és fölvenni videóra a hiradókból. Azt hisze, az indexnél is volt valami videó erről.
Egéyz Magyarországon volt vagy 12 ember, köztük én, akik rádöbbentünk, hogy honnan másolta Feri a szokásos viccességével a Rend és Szabadság szlogent és a szólamokat, hát az NSDAP 1932-es novemberi szlenglopása, amikor kampányhajrában fogtrák a szociáldemokraták szlogenjét és elkezdték ők is hangoztatni. Csak ők megadva azt a gellert, amit Ferenc még projektált isd. És ha valaki agya annyitól nem baszódna fel, 40-szer elismételve a Rend és Szabadság kifejezéseket.

Volt egy [napló]om - amiben azonnal reagáltam, a Rend és Szabadság c. beszédből egy lusta mozdfulattal nem az egész -et másoltam ki, minek, úgy voltam vele, elég lesz az a 12 sor, amiben a Rend és külön a szabadság 40-40 -szer szerepel. Fotókat mentettem ki az indexből.

Az index? A magyar internetes sajtó csúcsa, SOHA nem volt és nem lesz olyan, a szakma Csomolungmája, de oda föl FIDESZnyik nemhogy szkafanderben, de szarkofágba zárva helikopterrel sem juthat del, fidesznyik újságíró GENETIKAILAG alkalmatlan arra, hogy index kompoatibiliset írjon.

Az index foglalkozott Gyurcsány Rend és Szabadság c. beszédével.

A korabeli MSZP-ben a történelemtudomány kandidátusa is dolgozott, történész egy futballcsapatra való ült egy rendes MSZP kongresszuson.

Abban biztos vagyok, hogy Hiller István biztosítéktáblája az olvadhatatlan alaplappal egyben úgy nézett ki, mint egy falhoz baszott vízből meg prból fagyasztott kamufajlajat. Vagy a falum élrtelmiségikocsmája lambériával álcázott északi fala, ahol távfosó vesenyt rendezett az elite. (ez sem viccem egyébként...)

Hanni szakember és a barátom volt, az egyik rokonom IT vállalkozó és milliárdos, valakit felhívhattam volna, hogy kell prinscrin kimenteni fotókat, naplózni kellett volna mindent, ha már ekkora történelem buizi vagyok.

4-5 éve fedeztem föl, hogy a Rend és Szabadság c. beszédről már a Google nem ad ki semmit néhány óra motórzás után sem.
Tegnap este fejben fogalmaztam ki ezt a szöveget és akkor hatalmas dörrrenés, mint amikor költöztetéskor a lépcsőház fordulójában otthagyott belgaüveges tálalószekrény először pofára esik, majd lebucskz az alsóbb lépcdsőfordulba:
Hát a Blogter-rel nem csak a Bloghú piaci konkurrenciája szállt a Deepweb hatbugyrú galaxisaiba tova, hanem a naplók, amiket az Index Konszern nem kezelhet.

Annyi még 4-5 évvel ezelőtt fent volt, ha beállítottad az ettől-eddig skálát a Google-ön, hogy az MSZP-nek 2007. szeptember-ennyimennyikor volt egy évadnyitórendezvénye, amin felszólalt Gyurcsány Ferenc.

Ma mnár ott tartunk, hogy 2007. szeptemberi dátumú linkkel azt sem tudnám bizonyítani, hogy a vizsgált időszakban MSZP nevű párt volt-e.

Ismétlőleg: Az Igazat hazudásd technikája az, hogy a hazudás nem a szövegben van. Már úgy értve, hogy a szöveg úgy hazug, hogy közben minden igaz benne.

Ami nincsen benne, attól hazug.

Ismétlem, a Wallis Tunning története (na,. abban vannak azért a szentek kezeivel szépen magok felé hajlítoitt kézzel mesterkélt füllentések ám :D )

De én a Wallis Tunning történetét illetően nagyvonalúan megengedem, ahogyan Szabó Ibolya, foglalkozását tekintve tetű kurvának is megengedem, ha neki úgy esik jól, hogy csak 427 faszra emlékszik, akkor legyen úgy

Tehát elfogadom a Wallis Tunningra visszaemlékező indexesek emlékezetét olyannak, amilyen pl a középiskolás éveim legaljasabb szárazkurváinak az emlékezete, ha ők nem akarnak emlékezni a nőspasizásaik skalpjaira már így a menopauza után is tíz évvel.

Nem kell hozzá se alufólia sisak, se gyíkruha, se valami drog a hagymázas éberálomhoz, ez benne van, mármint ami hiányzik, a szövegből: Nem azzal kezdődüök ugyanis, hogy hogyan kezdődött, vagyis hogy azt Index hogyan került a kurvadrága irodákat bérbeadó Wallis székházába. Ha menézitek a Wallis Csoport akkori portfólióját, az eember egy nagyobb HÖAHHH!-ot tud kinyomni, mint Flea és Anthony Keidis együttesen + 10000 watt névleges nagyszinpadi teljesítmény.
Minden szárazkurvák csúcsainak csúcsát az egyik szárazkurva osztálytársnőm mégszárazkurvább barátnője állította be.
Egy rendezvény után a sötét utcán leszólított egy menopauzás pockos , de V-re ványadt seggű érett 47-esnek látszó 33 néves nő azzal, hogy kicsoda-és-emlékszem-e még rá, ő a valaki. nagyon örvendtem és megkérdeztem tőle, hogy a szentesi drámatagozatosból aztán színésznő tudott-e lenni. Kacagva hátrált, ugyan dehogy a vidéki tanárnők átlagos életét éli, de mi van az osztálytársakkal, elmondtam mindenkiről, amit tudtam, és cserébe megkérdeztem, hogy az ő kis barátnőjével, a másik szárazkurvával mi lehet, tud-e róla valamit, 1981. novembere óta nem láttam, köszöntem neki a buszon, de elfordította a fejét, mert 14 éves és 8 hónapos koromban kis pisisnek gondolt, hát akkor pár év elteltével ugyan mi is változhatott volna.
Ki az? - kérdezett csudálkozva a szentesi drámatagozatos érettségije ellenére sem színésznővé lett nő. Gyorsan összefoglaltam, hogy arról a lányról kérdezem, akivel 12 éves koruktól fogva sülve főve, egy fülkében pisiltek, imserték egymásnak nem csak a pisiszagát, de a mensinaptárját is, a titkos monogramok megfejtését, egymástól mindössze egy vagy két napoin át viselt ruhadarabokat kértek kölcsön és viselték is, majd  visszacsere és persze padtársak is voltak. "Padtársam?" -úgy nézett rám, mint arra az idiótára, aki beugrott neki, az a szemüveges majom osztálytársa. "Beírtad a nevét a tolltartómba, aztán mutogattad, hogy csúfoljál, hogy szerelmes vagyok a barátnődbe." Néz rám: nem emlékszik ilyen lányra. "Osztálytársak voltatok általános iskolában... de egy óvodába is jártatok. Néz rám hideg halszemekkel. "Egy városrészben laktatok, iskolába menet azt nem tudom hol, de találkozván már együtt jöttetrek."  "Nem volt ilyen, nem emlékszem ilyen névre."

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2816599140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása