es_milyen_igaz_csak_ne_erzekenyato_emberek_jojjenek_be_rabeszelogepnek.jpg

 

És az inkriminált törvény nem is tabunak tekinti, hanem a szülők és a gyerkekkel foglalkozó pedagógusok dolgának.

Ugyanis a felvilágosdítás nem érzékenyítés, nem külsős kiképzett rábeszélőgépek belebeszélőképességeinek a gyerekekre ráengedése, hanem

hiiihhhhhetetlen...

A felvilágosítás, az felvilágosítás.

 

És az nem felvilágosítás, ha valaki elkezdi, hogy Jancsi és Juliska meséjében Jancsi lehet puncis vagy Juliska fütyis.

 

Hát ennyi, gyerekek. További jó uszítást meg hazudozást az én simán el tudom hinni, hogy szerintetek valójában az Orbán jól megbuktatása jóérdekében. Hoppá a fürdővízzel a gyereket, mit számít az, ha a cél, az jó. 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3416605780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Koós Alajos 2021.06.27. 08:34:16

Nekem az tűnik fel, hogy olyan nézetekért, amikről 30 éve azért nem beszélt senki, mert magától értetődőek voltak, ma bármilyenfób lesz valaki és kiközösíthető a társadalomból. Ami 20 éve elfogadható volt, azt ma tűrhetetlennek tartják.

time.com/3816952/obama-gay-lesbian-transgender-lgbt-rights/

2004: Obama supports civil unions and civil rights for gays and lesbians—but insists that marriage is not a basic civil right
“Marriage is between a man and a woman,” Obama says in an interview on Chicago public television during his U.S. Senate campaign,

Wildhunt 2021.06.27. 08:52:49

Azon morfondírozgatok, hogy a woke népeknél mentek-e ilyen beszélgetések a Point of no return előtt. A hollandok például gondolkodtak-e azon, hogy "ezért tiltottuk be 84-ben a pedofíliát?". Ha igen, akkor hogy mentek át ezek a változások? Az USA-t értem, ott 40 éve atomizálják a társadalmat, de Európa más volt.

Szorgalmas Gyémánt 2021.06.27. 14:27:26

@Wildhunt: Iszonyatosp énzekkel támogatott agymosó propagandával. Cserdiákkélnt voltma kint Németországban egy pár hónapot, kaptunk egy wemvberjogi tankönyvet, miben másróül sem volt szó, mint az LMBT jogokról (bár akkor még nem így hívták).
Ez a kilencvenes évek második felében történt.
Mára beérett a vetés.

Szorgalmas Gyémánt 2021.06.27. 14:31:54

@Dr.Koós Alajos: "De hát mindegy, mit mond, mondta, mert mindent megrontottak, amit megszereztek, és mivel egy őrlőn alattomos harcban mindent megszereztek, meg is rontottak mindent, mert hiszen amihez hozzáértek, márpedig hozzáértek mindenhez, azt megrontották, és ez így ment a teljes győzelemig, megszerezni és megrontani, megrontani és megszerezni, ekképpen zajlott a diadalmas, a nekik zsibongatóan diadalmas végig, vagy még pontosabban: hozzáérni, ezzel megrontani, és így megszerezni, vagy hozzáérni, megszerezni, és így megrontani, zajlott száz meg száz éven át, hol suttyomban, hol leplezetlen, hol finoman, hol nyersen, de ment, évszázadokon keresztül, persze csak úgy, és mindig úgy, mindig egyféleképpen, a lesből maró patkány példáját követve, mert ehhez a teljes és tökéletes győzelemhez kellett még természetesen, hogy ellenfelük, azaz minden, ami nemes, kiváló és nagyszerű, az belső okoknál fogva eleve ne bocsátkozzon semmiféle harcba, az eleve ne vegyen részt a puszta jelenlététől valamelyest kiegyensúlyozottabb emberi univerzumért zajló küzdelemben, ahhoz kellett, hogy ne legyen eleve semmiféle küzdelem, csak az egyik fél hirtelen eltűnése, történetesen a nemesek, a kiválóak és a nagyszerűek tartós eltűnése a küzdelemből is, a létezésből is, sőt a legsúlyosabb kimenetel esetén, ezt nem tudjuk, mondta Korim, a teljes és tökéletes kipusztulás, valami titkos oknál fogva, minden őrajtuk kívül lévő számára egészen érthetetlenül, nem fedve föl, hogy miért történt ez így, vagy miért történhetett, hogy mára ezek a lesből marással győztes győztesek uralják a földet, nincs egyetlen pici odú sem, ahová el lehetne rejteni előlük valamit, minden az övék, mondta Korim az ismert sebességen, övék az, ami megszerezhető, és övék a megszerezhetetlennek egy döntő része is, mert övék az ég is ma már, meg az összes álom, övék a pillanat a természeti csendben, és övék, ahogy mondani szokás, a halhatatlanság, a rejtett közönségesség alpári halhatatlanságának alakjában persze, tehát minden, amint helytelenül, de joggal mondják az elkeseredettek, minden, és örökre, elveszett."
- Megjött Ézsaiás

heki 2021.06.27. 18:17:14

@Szorgalmas Gyémánt: Jééé, Krasznahorkai úgy ír, mint Hamvas? vagy felületes vagyok?

Dr.Koós Alajos 2021.06.27. 19:30:13

@Wildhunt:
@Szorgalmas Gyémánt:

Amikor Frau Merkel 2015-ben feltalálta a Willkommenskulturt, pontosan látta, mi ennek az ára, és cserébe a morális zsarolás milyen erejű fegyveréhez jutnak hozzá.
Mivel gazdasági és technológiai hegemóniájuk már nem töretlen, kellett valami új.
A nyugati polgárok úgy vannak vele, hogy nekik megvan a saját védett zónájuk, ezzel szemben bármilyen ideológiai vonalat szívesen fogadnak, ami alapján másokat, köztük bennünket, baromarcú kelet-európaiakat leköphetnek és velünk szemben bármit maguknak megengedhetnek.

Wildhunt 2021.06.27. 19:37:06

@Dr.Koós Alajos: együnk igyunk holnap úgyis meghalunk? Ez lett társadalomformáló erő? Ezt nem akarom elhinni.

Szorgalmas Gyémánt 2021.06.27. 19:42:48

@Dr.Koós Alajos: Ez fontos meglátás, köszönm a választ.

Dr.Koós Alajos 2021.06.28. 06:53:24

@Wildhunt:

Inkább úgy gondolják: nincs az a probléma, amit ök megfelelő mennyiségű pénz felhasználásával meg ne tudnának oldani.

Amikor a bevándorlással kapcsolatos problémákról esik szó, mindig az a megfejtés, hogy nem volt hatékony az integráció. Tehát nem alkalmazták még azt a módszert, talán van ennek felelőse is, éppen megbuktatni kívánt politikus, amellyel a bevándorlók beállnak abba a szerepbe, amit kitaláltak nekik. Hogy a bevándorlóknak milyen elképzelései vannak, az ebben a képletben nem szerepel.
Nincs helye a gondolkodásukban annak, hogy létezhetnek folyamatok, melyeket elindítanak és azok kicsúsznak az ellenőrzésük alól.

Frick László Intézet 2021.06.28. 07:09:07

@Dr.Koós Alajos: @Szorgalmas Gyémánt:
Van Merkelnek egy mellék-indokló-mondata, amiszerint ha nincs migráció, nem lesz, aki pelenkázza majd az öregeket.

2015. óta kissé megváltozott a helyzet, mert a Menekülteket Integráló Első Ötévesterv becsődölt és most arra játszanak, hogy a Nyugat-Balkántól, ami német ízlés szerint Lengyelországban kezdődik... a törvény használja a Nyugat-Balkán kifejezést majd Poland, Ungarn stb)

Magyarországról legalább 1 millió munkavállalóra számítanak, ill. a lengyeleket, akik kb 2 millióan voltak, nem engednék, fognák.

Most a járvány alatt is kiderült, hogy a menekültek arra a munkára sem foghatóak, amire Calábriában.

Illetve hát a valódi menekültek, akik nem "mentőhajóval" hanem az olcsóbb és oda-vissza közlekedő halászbárkákkal negyedannyiért érkeznek, ők feljebb sem akarnak menni a Csizma csűdjénél.

Frick László Intézet 2021.06.28. 07:11:27

@Dr.Koós Alajos: Én úgy éreztem, hogy a társadalmi mintában hittek Merkelék. Az Igazságos Elosztás halvány kritikáira azzal reagáltak, hogy aki maradni szeretne a menekültek közül, annak el kell fogadni az új, kijelölt célországot. A németek leválogatták volna a javát és aki nem kell, szerteszórják.

De , ismétlem: Ez becsődölt, a Menekülteket Integráló Ötéves terv TABU és cenzored

És ez a Merkel az utolsó normálisabb politikusok egyike, aki még tárgyalna az oroszokkal.

Steinmann Coco 2021.06.28. 20:52:41

Na összes itt kommentelő homofób kisfiú kezdet örülni. Ma szarrá vertek 2 fiatal meleg orvost Pécsett. Hamar beérett a geci vetése lehet aratni.

Szorgalmas Gyémánt 2021.06.28. 21:15:13

@Frick László Intézet: A covid miatt már nem járpk Fejlettisztánba, de hova tűntek a ""menekültek" a városból? Pár éve tele volt velük a ávors, a covid előtt meg már sehol senki.

Steinmann Coco 2021.06.28. 22:46:54

Na belenéztem a két megvert meleg orvos kapcsán pár kommentsorba. Buzizas megérdemelték volt kis hitlerezes is h ő bezzeg nem tűrte a buzikat... Az összes orbanfan büszke lehet magára sikerült benáculni a melegek kapcsán. És persze ugye fiúk ezzel sincs semmi baj. Majd jön Dudi lebasz engem es újra kerek a vilag. Lehet gyűlölkodni náculni barmit lehet ebben az országban a főni adja a ritmust hozzá. Bennem meg ilyenkor felmerul a kérdés hogy lettunk az EU legocsmányabb helye alig 10 év alatt.

Frick László Intézet 2021.06.29. 04:38:35

@Steinmann Coco: Tehát mit tudunk?
1. A kommenterek bunkók = fideszesek
2. Majd te (ezek után) fogod, amit gondolsz, hogyan reagálnék, azt jól kitalálod és a szájamba gyomoszolod...
3. ...majd kihúzod onnan, hogy ez én mondtam, mert mondták a bunkó fideszesek, tehát én is azt mondtam, az én véleményem a buzikról=a fideszesekével...

Meg vagyok semmisítve, te pedig a továbbra is a Jó és Igaz

az igaz, hogy a Jók és Igazak gáncstalan móccerjait alkalmazva.

Joli nyanya is így csinájja.

Gratulálok.

És Magyarország az EU legocsmányabb helye,
ehhez is gratulálok.

Frick László Intézet 2021.06.29. 04:39:21

@Szorgalmas Gyémánt: Igen? Nem látni a migrácsokat? Lehet, hazamentek pihenni.

Frick László Intézet 2021.06.29. 04:45:56

@Steinmann Coco:
Nem tetszik Magyarország? Hát már mindenki kitántorgott innen, aki ér valamit nem? A szegény, itthon kiltátástalan jobbsorsra érdemes fiatalok.

Tessék bezzegtársadalmak:
musor.tv/tvmusor/Madardal/33080654

musor.tv/tvmusor/A_Bagnold_csalad_nyara/33080627

Sót, hát Oirópában is van a Zónijónál is fejlettebb fejlettség, különösen a joggyakorlatra hívom fel a figyelmed, a kokaincsempészést kb a bolti lopás szintjén büntetik
musor.tv/tvmusor/A_Bagnold_csalad_nyara/33080627

Magyarország a zajjja -még Görögország is bezzegebb
musor.tv/tvmusor/A_pincer/33080681
Finnország is nagyonfejlett ám:
musor.tv/tvmusor/Aurora/33080731

Steinmann Coco 2021.06.29. 07:28:14

@Frick László Intézet: ne hadoválj a melegtémába állj bele. A geci elinditotta a gyűlölet keltest es megvan az első szarrá vert meleg. Ezt akarta nem? Amúgy van más adósságod is Afrikában női nemiszerv csonkitások ami szerinted csak a nyugati picsak szerint ügy náladrendben van. Erről azóta is hallgatsz

Serény Vélemény 2021.06.29. 09:48:22

@Steinmann Coco: "A geci elinditotta a gyűlölet keltest es megvan az első szarrá vert meleg."

Dudiban azt bírom, hogy igaz, hogy görbe tükrön keresztül látja a világot - és ezáltal sok mindent nem jól lát - de legalább látja a világot, és a tükrének görbületét nem az agy-mosó médiákok határozzák meg.
Te viszont nem vagy képes a szélsőséges heterofóbiádtól és orbánfóbiádtól még görbe tükörben _sem_ szemlélni a világot!

"Elfogta a rendőrség azt az apát és fiát, akik szerdán megtámadtak két német lányt Budapesten, állításuk szerint a szivárványos arcfestésük miatt.

Nem sokkal később elfogták azokat a támadókat is, akik vasárnap este Pécsen megvertek (többször megütöttek és megrúgtak) két férfit – jelentette az RTL Híradó, ami szerint mindketten melegek, egyikük el is vesztette az eszméletét. Hogy miért támadtak a két orvosra, a rendőrség vizsgálja."

"Az RTL-nek nyilatkozó civil szervezet, a Háttér Társaság szerint félő, hogy az új törvény miatt több melegellenes támadás lesz. A kormány reakciója: minden erőszakos cselekedetet törvény büntet."

Szóval:
1) az rtl klub nem hírügynökség, ezért nem jelenti, maximum tudósít. (értem, hogy nem értesz hozzá, de ez egy szakma volna, ami a 444 "újságíróit" minősíti, hogy nem értenek hozzá.)
2) "a rendőrség vizsgálja" - a rendőrség vizsgálja, az azt jelenti, hogy még ügyészségi fázisban sincs a támadás ügye, még a vádemelésig sem jutott el az igazságszolgáltatás, tehát ennél többet kultúrállamban és demokráciában nem lehet nyilatkozni.
3) a háttér nevű társaság egy mocsadék buzilobbista szervezet, amelyik soha semmilyen körülmények között nem fog téged tájékoztatni arról, hogy : a legtöbb erőszakos támadást homokosok ellen másik homokosok követik el, a legnagyobb veszélyt egy leszbikusra a saját partnere jelenti.

Szorgalmas Gyémánt 2021.06.29. 10:51:54

@Serény Vélemény: Azt figyeltem, hogy a "hírben" nem szerepelt neonáci tetkó, kopasz támadó, még a szarmagyar trikolor sem. Csak annyi, "fiatal" támadó-támadók.
A "fiatal" az a magxar újságírásban cigányt jelent, nyugatiban arabot.
Nagoyn úgy néz ki, úgy fognak ezzel járni haladárék, mint anno TGM a megkéselt Józsikával - ahol végül kiderült, hogy az elkövető szintén cigány volt.

Steinmann Coco 2021.06.29. 11:23:19

@Serény Vélemény: elég fura lenne h egy száz százalékos hetero mint en heterofob lenne :D dudi görbe tükre egy irányba görbül csak aki torz benne az mindig fővárosi vagy ellenzéki vagy európai nő... Érdekes módon férfiak vagy kormánypartiak vagy vele egyetérto szalonmacsok felé soha nem görbül az a tükör.

Steinmann Coco 2021.06.29. 11:26:08

@Serény Vélemény: ja elkezdünk szavakon lovagolni hogy közölte vagy tudatta :D a tény h szarrá vertek 2 meleg orvost ééérdekes módon pont a melegek ellen uszító törvény megjelenése után. Primitiv faszok alá adott lovat a geci. És miért is?

Serény Vélemény 2021.06.29. 12:00:12

@Steinmann Coco:
Mossák-e, avagy nem?
Nincs összefüggés.
Csak az agyilag mosottakkal beleláttatják.

Serény Vélemény 2021.06.29. 12:02:52

@Steinmann Coco:

Szerinted mi van annak az uniós csinovnyiknak az agya helyén, amelyik ilyen szövegeket képes leírni:

63. emlékeztet arra, hogy az Unióban élő lányok a származási országuk felkeresése – főként
családi látogatás – során is ki vannak téve a női nemi szervek megcsonkítása
kockázatának; úgy ítéli meg, hogy minden tagállamnak, valamint azok regionális és
helyi hatóságainak meg kell osztaniuk bevált módszereiket az olyan protokollokkal
kapcsolatban, amelyek célja, hogy megakadályozzák a női nemi szervek megcsonkítását
azoknál a lányoknál, akik olyan országba vagy régióba utaznak, ahol a női nemi szervek
megcsonkítása elterjedt gyakorlat; felhívja azokat a tagállamokat, amelyek eddig még
nem tették meg, hogy a női nemi szervek megcsonkítására vonatkozó konkrét büntető
jogszabály hatályba léptetésével védjék meg az áldozatokat és tegyék eredményesebbé a
területükön kívül elkövetett bűncselekmény üldözését;

TEHÁT ki a hibás azért, mert a sötét afrikai országokban csonkítják a lányokat?

Orbánviktor.

(Mert Mo-n nincs olyan törvény, ami szerint a Magyarországról _haza_ utazó négerlánykák otthoni női kasztrációja miatt be lehetne börtönözni a Magyarországra sose látogató rokonságot.)

Serény Vélemény 2021.06.29. 12:07:49

@Steinmann Coco:
f) Szülészeti, terhességi és szüléssel kapcsolatos ellátás mindenkinek
40. felhívja a tagállamokat, hogy fogadjanak el olyan intézkedéseket, amelyek
megkülönböztetés nélkül biztosítják a hozzáférést a magas színvonalú, hozzáférhető,
tudományosan megalapozott és tiszteletteljes szülészeti, terhességi és szüléssel
kapcsolatos ellátáshoz mindenki számára, beleértve a szülésznői szolgáltatást, a
terhesgondozást, a szülést és a szülést követő ellátást, valamint az anyák mentális
egészségügyi támogatását, összhangban a WHO jelenlegi normáival és bizonyítékaival,
és ezért felhív az olyan törvények, politikák és gyakorlatok reformjára, amelyek
bizonyos csoportokat kizárnak a szülészeti, terhességi és szüléssel kapcsolatos
ellátásból, többek között a szexuális irányultságra, a nemi identitásra, a nemzetiségre, a
faji vagy etnikai származásra vonatkozó jogi és politikai korlátozások megszüntetése
révén;

Érted?

Én például ki vagyok zárva a szülészeti, terhességi, és szüléssel kapcsolatos mindenféle ellátásból, mert nem vagyok nő.

Ez az unió. AMit te benyelsz!

Serény Vélemény 2021.06.29. 12:12:24

@Steinmann Coco: Szavakon lovagolás?

24. felhívja a tagállamokat, hogy a szexuális és reprodukciós egészséggel és jogokkal
kapcsolatos szolgáltatások terén küzdjenek a hátrányos megkülönböztetés ellen, és
ennek során interszekcionális megközelítéssel biztosítsák a szexuális és reprodukciós
egészségügyi ellátásokhoz való hozzáférést a nők és a lányok számára (a transz- és
ciszgender személyeket is beleértve) és a nem bináris személyek, valamint a leszbikus,
biszexuális és interszexuális nők számára;

Ez a fontos?

De persze te nem olvasod el egy uinós intézmény egy dokumentumát sem, csak azt a véleményhabzást, amit egyébként a teáltalad preferált, szakmailag 0 újságírók gerjesztenek!

N. mivel bizonyos körülmények között a transznemű férfiak és a nem bináris személyek is
teherbe eshetnek, és az ilyen esetekben részesülniük kell a terhességgel és szüléssel
kapcsolatos gondozásra vonatkozó intézkedésekben, a nemi identitásuk alapján való
hátrányos megkülönböztetéstől mentesen;

www.europarl.europa.eu/doceo/document/A-9-2021-0169_HU.pdf

Steinmann Coco 2021.06.29. 13:18:03

@Serény Vélemény: neked babám agyadra ment a meleg. Dudi hozta be a női csonkitásokat mint téma es elbagatelizallra h mindegy mi van ott vagy mi nincs. Hol jön ebbe a kepbe a potrohos? Szóba sem került a téma kapcsán.

Steinmann Coco 2021.06.29. 13:21:03

@Serény Vélemény: és valóban tele lesz terhes férfiakkal a szakrendelő :D mondd láttál te már terhes palit? Majd mutasd meg nekem is :D

Serény Vélemény 2021.06.29. 13:33:40

@Steinmann Coco: Ezek részletek a matic' jelentés hivatalos fordításából, hivatalos honlapról, nem én vagyok a hülye!

"N. mivel bizonyos körülmények között a transznemű férfiak és a nem bináris személyek is
teherbe eshetnek,"

Steinmann Coco 2021.06.29. 13:38:56

@Serény Vélemény: es te komolyan emiatt nem tudsz jól aludni :D azon aggódj inkább h viszik azt is már ami le van betinozva most éppen az autópályat lopják ki alólad. De az lényegtelen a binaris teherbeesésen aggodsz :D

Serény Vélemény 2021.06.29. 13:39:24

@Steinmann Coco: Az EU meg a női csonkításokkal foglalkozik úgy, hogy az elmúlt kb 2500 évben ez EUrópára nem volt jellemző. Annyira nem, hogy nagyonnem. Még annyira sem. Még a legvadabb legpogányabb európai népesség sem, - amikor mondjuk a germán hordák még a frissen leölt ellenség agyából lakmároztak azon melegében - akkor sem, soha a történelem folyamán nem csinált ilyet.

Steinmann Coco 2021.06.29. 13:40:44

@Serény Vélemény: na látod ez az agymosas. Binaris szemelyek teherbe esésén görcsolni miközben mar az autipalya is a CSALÁDÉ.

Steinmann Coco 2021.06.29. 13:43:19

@Serény Vélemény: a női csonkitas nem 600 milliobol 2 eset hanem valós veszély EUban elő de máshonnan származó nőknél is. De te mint übermacsó leszarod őket de hujujuj binaris terhesek....

Serény Vélemény 2021.06.29. 13:47:02

@Steinmann Coco: Nem. _Nem_bináris. Pont én nem görcsölök rajta, tőlem az esik teherbe, aki csak akar, hanem az európai parlament.
Szerintem az ember csak férfi lehet, vagy nő, esetleg valami félresiklott benne.
A félresiklottakat - akik egyébként elmebetegek - szopják föl most nem-bináris identitásúvá az elembtkq aktivisták.

Serény Vélemény 2021.06.29. 13:49:24

@Steinmann Coco: "a női csonkitas nem 600 milliobol 2 eset hanem valós veszély EUban elő de máshonnan származó nőknél is"

A) verzió mégiscsak vannak no-go zónák, ahova a hatóság be nem jut,
B) az európai egészségügynek van egy földalatti része, ahol ilyen műtéteket hajtanak végre...

Melyik valószerűbb?

Steinmann Coco 2021.06.29. 14:24:49

@Serény Vélemény: te tudod h kőbányan mi történik dr pingoong rendelőjében ahova be se jutst es csak kinai feliratok vannak mindenhol? Ajanlotr film Berlin kopói :D de előbb nézzétek meg ey csak utána szarozzátok le :D

Serény Vélemény 2021.06.29. 15:20:32

@Steinmann Coco: Tehát a nogo zónákban a bevándorló lányok nemi szervét százezrével csonkítják a fejlett nyugaton. (Állítólag 500 ezer ajrópai érintett).

Steinmann Coco 2021.06.29. 15:31:22

@Serény Vélemény: fogalmam sincs hányan érintettek. Miért kene nogo zónának lenni? Nem szokás orvosokra műtét v vizsgalat közben rárugni az ajtót semmilyen zónában. Kepzeld el h kisebb egynapos aranyér műtéted van es beront 4 tekes pali ellenőrizni mi történik. Mar azt is rossz neven vennéd ha a fogorvosnal vagy a reumatologusnal törnék rád az ajtót. De ehy nőgyógyásznal... Khmmm..

Frick László Intézet 2021.06.29. 16:03:27

@Steinmann Coco: Hazudsz:
-nem neveztem csonkításnak
-azt mondtam, hogy akik csonkítanak, nem tudják, mit csinálnak és miért. Viszont a metszések zömét hozzáértő bábák csinálják és úgy, ahogy kell és ennek (annak) megvan az orvosi-élettani magyarázata és igazolása -amit persze méályes-mélyen elhallgattak a feminimopicsoidok, mert úk hetente párszor, amikor teljesmosdanak, annyi vizet pancsikállanak el, mert van rá víz, amennyi ezeknek az afrikai (többségében moszlím) nőknek hónapok alatt, ha jut, Sokszor lábat és kezet homokkal mosnak.

Néhány tucat sötét és tudatlan kuruzsló baromkodásait általánosították fel a feminimopicsoidok, 25-20 éve, amikor ez volt a divattéma
-továbbá hazudsz abban is: nem bagatellizáltam ezeket a baromkodásokat
-hazudod ezt: "elbagatelizallra h mindegy mi van ott vagy mi nincs. " Nem tudnád kimásolni ide. ilyent én nem mondtam, neked viszont szokásod hogy hazudsz,. majd a számba tukmálod, hogy én azt mondtam és te ezt egyébként dumcsinak is neveznéd

Annyit mondtam, hogy az (etiópiai) csaj... elmondta a bwaná-knak, amit szerintük (az riportereket fuvarozó helyi szélhámos szerint) a bwanák hallani akartak, de egyébként az össze fogával belenevtvén az egészbe, ezt mondtam: ez látható is a riportban.

Még mást is, de persze arról
-és ez is szokásod, hogy szépen kiszelektálod a mondanivalómat, elhallgatod, vagy te magad hazudsz ahelyett, amit mondtam, valami bunkóságot, majd rám mutatsz, hogy bunkó vagyok

...semmi kedvem új ablakot nyitni, itt kérdezlek, ez még a Feldman "könyv" kapcsán:

Megkérdeztelek , de nem válaszoltál, majd a szokásod szerint felszólítottál, hogy ismételjem meg, mert már nem emlékszel és még egyszer nem válaszoltál

tehát

Te Feldman bemondására elhiszed a történetet.

Egyébként elvált ismerőseidtől , a férfitől, a nőtől, meghallgattad a történetet, ami persze nem volt egyforma és akkor éltél a gyanúperrel, hogy egyik sem egészen az igazat mondja.

Feldman esetében meg csak a Feldman verziót ismerjük.

Én -szerinted- előítéletes vagyok, de te nem, amikor Feldman "története" alapján azt mondod, hogy "Húha, ezet a haszidok, aztán!" Holott: Ha a haszidok betartják az inkriminált szabályaikat, Deborah meg se születik, a "mentálisan zavarodott" apja nem is jöhet össze az anyjával.

A haszid eredeti szabályok szerint éppenséggel, hogy mehettek is volna, az anyja Deboráah-val, ahová csak akarnak, de nem ezek a hülyék még "gondoskodni" akartak róluk, ugyan, miért?

Deborah anyját KÉNYSZERÍTETTE valaki Feldmanhoz? -nem hanem ez biznicc volt, egy "szervezett" egy szerzettházasság volt, a nő, aki ÉRDEKBŐL hozzáment Feldmanhoz az ötletét.

ahogy ezzel egyébként bármilyen házasságban milliárd nő van így, a házasságkötés pillanatában.. jó ötletnek tűnik.

Tehát nemhogy necces az, hogy Deborah egyáltalán haszid-e, de még az is igen necces, hogy az "előzményei" haszidok-e annyira, hogy aztán Deborah örvén neki lehet menni az egész közösségnek.

És még egyszer mutatom:
SZERINTEM az emberiség gondolkodástörténetében ez a picinyke közösségecske bizony jókora fajsúllyal bír. A Haszid Gondolkodás az Emberi Gondolkodástár egy igen jelentős része.

Ennek a közösségnek igen-igen magas a kitettsége

-és erre is elsunnyogod a választ
-igen magas a kitettsége, évtizedei meg vannak számlálva és akkor ríyjjak Deborah-n, aki véülis miből él meg? A vélt/volt "haszid"-ságából, hogy az "milyen szürnyűűjjeee és különleges"

És ezt is megismétlem: Az zsidó alaptörbvények egyike szerint a gyöngékkel és vesztesekkel kell lenni.

ÉS nem Deborah a gyönge és a vesztes.

Nyilváőn a New York Times Bokk, egyáltalán, a papírkönyv nem tart ki Deborah élete végégig.. ha mégis, akkor majd a 86 éves néni ír még egy könyvet Sixty Years After, de akkor, ha még lesz is papír könyv, haszidok már aligha. Sopánkodó könyvek lesznek, hogy hát eltűntek ők is.

Frick László Intézet 2021.06.29. 16:06:17

@Steinmann Coco: Ez a 4 tekes pali rárúgja a műtő ajtaját

Tudod te, hogy az USÁ-ban mint-s hogy? A kórházba nem engedi be a biztosító ellenőrző embere a beteget, az orvos döntése ellenére.

Ez a tekes dumád alulmúlja még az ATV fórumozók 60 éve adózó 1949-ben született 75 éves tagozatát is.

Steinmann Coco 2021.06.29. 16:40:25

@Frick László Intézet: neked is agyadra ment a meleg. Az alapszitu h van egy közösség aki sajátos szabályok szerint él es tul sok a szabaly. Valaki meg lazábban szeretne élni. Tudod ez nem szavazás nem kell senkivel lenni. Ez egy történet. Nem akarlak elkeseriteni de a zsidók csak látszólag gyöngek és törekenyek. Egy nép amit evezredek óta irtanak es meg mindig itt van. Nem szorulnak az együttérzésedre. De mint mondtam ez nem bálkiralyno valasztas h vagy Debora vagy a haszidok. Egyébként nem véletlen jött létre a zsidóságon belul mar jó rég a neolog irányzat. Akkor szerinted a neologokkal is baj van?

Steinmann Coco 2021.06.29. 16:42:18

@Frick László Intézet: ajanlott olvasmany a témában Hellertől a gold a mennybe megy ilketve Wouktol a kívül belül. Vagy előbb szetfikázod ezeket is gyorsban mielott elolvadnad.

Steinmann Coco 2021.06.29. 16:43:35

@Frick László Intézet: ja mikor nagxon gáz vagy akkor jön az aziiiiirtajazuuuujsag meg az atv forum es rég hallottam a négerek micsodájárol is

Steinmann Coco 2021.06.29. 17:03:15

@Frick László Intézet: további ajánlott olvasmány a témában Hellertől az öregkori önarckép. Gondolom Heller elég nagy név es férfi meg háborús hős szóval elég nehéz lenne lepicsázni
süti beállítások módosítása