Szerintem ezt a közpénz dolgot már mióta rövidre zártam és azzal porrá égett,mint a hülye farkas a gyalogkakukkban,kis fekete elégett gyufaszál frunclikákra.

kozpenz.jpeg

Ha ugyanis az Egyesült Államokban Máshatalom civilszervezeteket és pl véleménygyártó portálokat, civiltámogatásért szabadgondolkodókat valamint izmosrakúrt aranyérmentes segglyukú  talpas büdös szállodai néger kurvákat is futtat amondjuk szerintük nem jóldemokratikus az USA rendszere (ezt igen-igen sok civil ésmind a tizenhat még élő,közöttük az idén 75éves Oliver Stone bácsi és amerikailiberális gondolkodó így gondolja ám az USÁ-ban)

Tehát  van egy tanácsadóvállakozás,ami a céginfo adatai szerint társadalomkutatással meg szociológiával foglalkozik,és éves bevétele 43000 Ft viszont a gyakorlatban 2020.februárjában kitalálja azt a zseniális tanácsát,amire Coco von Sissy grófnő  és Bangóné egymástól függetlenül,viszont semmilyen pénzbe sem kerülően, ingyír-potyára, a puszta ám az eszük maradékait is teljesen elvevő gyűlöletük segítségével tudtak rágyönni ,

hogyaszonygyaja 
orbán profitálni fog a járványkezelésben TEHÁT gyengíteni kell Orbánt a járvánnyal kapcsolatosaiban



Elrulok   egy titkot a politikáról,mint szakmáról:

A jó politikai kommuikációhoz,amiről Somogyi őszintén, kendőzetlenül beszél,ti hogy az Erő Orbánnal van mert minden Orbánnál van és
az ellenzéknek EGYÜTT

és ERŐT kellmutatnia Orbánnal szemben


..a jó- és alkalmas hazudozáshoz is merni kell az alap hazugságot, azaz a politikát.



Somogyi Zoltán, Bangóné és Iszos Julianna kérlelhetetlen logikájamentén úgy tűnik, hogy ha elég rosszak a kilátások az oltakozásban

 beoltottakgooglekiadas2021marc20reggelfelnyolc.jpg

de hátha az oltakozás másrészeivel,a káosszal meg ilyesmivel sikerülne a jó cél ..
Namost ha elkezdjük számlálni,a Bangónéval  fémjelezhető szegmens sem nem bővülni,sem nem szűkülni nemfog.

Én,mintpolitika BUZI

fenntartom annak a lehetőségét, hogy a Több csak a Lánchíd felújításában volt a kevesebb,viszont az sem biztos,hogy a túlzásba vitt foskavarás nem fog visszazáporozni az ezt a fost kavarókra.

Tudom, hogy le van játszva a meccs és majd most jönnek az amerikaiak, hát ha Trumpot picsán rúgták (ez a referenciájuk) akkor majd nektek a Kárpátok Bolzanáróját is,ez eddig rendben is van.
"A CNN magyar stratégiaipartnere az ATV!"
/Simon Kacsapicsa András,ATV/


Auztán az is rendben, hogy a Mai Budapest eseteit tekinte egy csapásra fog minden rendbejönni,mint Biden Amerikájában.

(A 444 mára hozott ki egy "álsemleges" és "Biden környezetét bíráló" cikket :D)
Még rövidebben,a kormány magyar közpénzt éget el,az ellenzék meg amerikaiközpénzt. Még eddig sincsen baj,megmutatom,mi a baj:

A magyar közpénz lénygében hiába ég el.Ha Orbán rozsdás vashordóban és fizikai magyar közpénzt égetne el, kb ugyanerre jutna a propagandája,mint imígyen bájeross habonyisztikussan.
Szép példa a miniszterelnök helyettes és stüszivadász Semjén Zsolt,akinek ki lett osztva Budapest A Szabad A Város és Mind A Szabad A Városok égetése, küldi is a puskaporát gondosan hordózva le az ellenségnek:D  Semjén minden ötlete fegyver a lőszereivel Gáljé Zoltánék százkezébe bele :D

Ha Eger vára bornemissszagergelye-tűzmestere  Semjén Zsolt lehetett volna, akkor ma Eger egy kráter neve az öreghegylábánál. Tiszta szerencse, hogy Zingler bácsi ezt a  Sebesen Gergely-t csak úgy kitallta,mint Gáljé a Karácsonyt


Az amerikaiközpénz viszont Európát szétzilálniég el. Engem nem a magyar történetérdekel,nem szarom le,mert a szarom értékes, komposztba kell,sajnálnám rá.

Nekem ennyi a bajom, hogy akiknek a dumáját benyalatják a Kárpátok Bolzanárója ürügyén magyarországon is, AZOK Európa ellenségei és nem annyira a  bolzanáró,az alcsúti cigány duterte kádár.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8016471186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vektortér 2021.03.20. 15:46:38

A céginfós bölcsészek által kitalált [kiloforint] mértékegységet figyelembe véve 43 millió lesz az a 43000

Frick László Intézet 2021.03.21. 06:57:33

@vektortér: Igen?

Nem tudom,ami cégeket ismerek.. valamennyire,vállalkozókat... Még fizetni sem szoktak valamiért,nemhogy adózni.

2015.ótamegduplázódtak-triplázódtakasofőrfizetésekésaki vállalkozót csakismereka szakmában,nyergesvonatóra 250ezret szeretne fizetni,kisteher vezetésére 150ezerért embert találni,meg ilyesmi.mezőgazdasági középvállalkozónakháromféle traktorja van,ebbőlakétféle abban különbözik,hogy az egyikben csak egy számítógépesport van,aásik,újabbfélékben viszont két különlaptop és rendszer. Általában egy egy papír megszerzése hat hónapos tanfolyam. Ilyen traktorosok-nak kb kamionos fizetést kell adni. Ennekellenére vannak földesurak,akikazt hiszik, hogy bárki traktorraül nemondjuk szaros 400ezerért. Vannak a nyithatóablakúnem-légkondis "egyes típusú" traktorok a traktorosaikkal,azoknakis kb... 250ezret kell fizetni.

Nem is ezzelakarok itt foglalkozni,hanemezek itt mind-mind cégekés persze adóznak,vadászvacsorákon is felmerüla kurva sok adó,tudok olyan nagyvállalkozót,aki tavaly 8000 Ft-ot fizetett be adót (az ilyen általánosokat,mint gépjárműadóterületfoglalásstb nem veszem ide, csak a rendes bevételre/jövedelemre kivetett adóadó-t.
Akkor az alkalmazotti sávokbanasofőrökmeg vendéglátó-éskkmi alkalmazottak 4órákra vannak bejelentvenapi 14 órátnyitva tartóboltban illegységben.

2021-et írunkésbenzinkút frencsiz bérlőktöbb,mint tucatja él abban az álomvilágban,amiben 50000 kp-tad a dolgozójánakegy hónapban,a többit szedje össze magának. Mosson szélvédőt.

Bővüla futárpiac, egyszer fizetős volta csomag a 24éves futár nem értette,mit akarok két db 200 Ft-ossal,nyújtogatom ott neki,mi van. Szerintemotthon a szüleimagyarázták el, hogy mit akart a vén szar. Ennekellenéremég benzinkút frencsizők vannakabban a hiedelemvilágban,amiben a benzinkutasnak borravalót adnak az emberek.
süti beállítások módosítása