Volt egyszer és még ma is van egy kisformátumú, zseninek éppen nem nevezhető, élőbeszédben értelmezhető-kibogarászható mondatokat fogalmazni nemigen képes ember, aki mégis a magyar politikai stabilháttér meghatátozó alakja 19 éve. Amikoris újságíró  haverjával meg egy üzlettársával megalapította a Political Capital nevű politikai foskavaró céget,mivel ilyen tevékenység csak a valóságban létezik,cégtevékenységileg a tanácsadást és környékét jelölték meg. A Political Capoital volt Gyurcsány kamarillája idején a propagandában az,amiben most Orbán alatt az Orbáni Propagandában Orbán Viktor -ehhez az, amit az ellenzéki hülyegyerekek elhisznek Habonyról,pedig az Index Vállalat ésMédiakonszern az Alvó Részvénytársaságaival [-> Magyar Jeti ZRt]

A politikusnak legyen ellenségképe!

/Somogyi Zoltán/

batrachomyomachia.jpg

Somogyi Zoltán 1973-ban született, azaz már a Romankovics Házaspár nyugati [angolszász] import olvasás tanítási módszereinek köszönhetően nem tanult meg igazán jól sohasem olvasni,hiszen az 1978-as un "Oktatási Reform" után kezdte meg általánosiskolai tanulmányait. Az un "rencerváátáás" idején már elvileg ivarérett volt,viszont életkoránál fogva már  politikai alapismeretekhez nemigen juthatott.

 

Én mindenesetre 2006. szeptember 19-én órákon át hahotáztam rajta,mint málészájú bááábocin,aki aPoliticalCapitaln-nál heverőpapírok közül nemaz Őszödi Beszéd várhatókövetkezményeit megjósoló ötletparádét bagadozta föl faforgács szerűen kunkori mondataival, hanem az Őszödi Beszéd piacradobásánaka marketing koncepcióját. Persze, hogy mindenki aztán jólel is tudott csudálkozni, hogy ez a zseniálisnaktűnő Somogyi honnan a Gyurcsány faszábóltudta ennyire pontosankiszopni a bekövetkezendőeket. Political Incorrect c. blogomban rámutattam arra, hogy Gyurcsány Ferenc az Őszödi Beszéd piacradobásával, egy csapással tehát,több,mint 12-t fog ütni ésezt a mestertervét, a  kommunikációs részeket a Political Capital-lal dolgoztatta ki. Be kell vallanom, hogy Somogyinak különösebb jelentőségét nem láttam a Kommunikációs Mérnöki Irodában, azt hittem, hogy csak kávét szokott főzni meg beadni a nagyembereknek a főirodába, vagy ha szükség van egy bepocsékolható arcra,mint a minap  a DK-nál Varga képviselőt gondolták az ügyeletes baromnak ilyesmire akoronavírushisztéria gerjeszteés területén, akkor kiállítják a sajtó elé brekegni vagy felolvasni valamit.

 

A szarral a legjobb,amit tehetünk az, hogy a maga helyére téve nempiszkáljuk, hagyunk neki békét és akkor a talaj mikroflórája és faunája segítségével még hasznos is lehet.

 

Ha-azonban a szart kavarják,akkor ez akadályozza a humuszálódásához szükséges biokémiai folyamatokat,fizikailag a pépből egyre hígabb fost kutyul.

 

Majd,amikor már a FÉLÉLETÜKÖN KERESZTÜL AZ ILYEN POLITIKÁT UGYAN CSINÁLÓK,DE A DEMOKRATIKUS ELLENŐRZÉSEK SORÁN TŐKÉS MAGÁNCÉGKÉNT A VÁLLALKOZÁS SZABADSÁGÁN RINYÁLÓ kis genyák a fél életüket foskavarással szerzett jövedelmükön hawájjzzták,majd még ők kezdenek el pampogni a politikaiélet fos-szerűségén.

 

SOMOGYI ZOLTÁN Hátö az ellenzéknek a legnagyobb problémája a csatornának..a csatornáknak a megtalálása, hogy hogyan tudja kommunikálni aa  zálláspontját,ésö eeztegyébként városikörnyezetben az önkorményzati választás  azt mutatta meg,hogy városikörnyezetben most úgy tűnik ezt meg tudja tenni, tehát városi környezetben az ellenzék tud magának többséget teremteni, ö minélvárosiasabb környezetben.Ugyanakkor a zország többségének a fogyasztási szokásai [IRÓNIA!] ö még kedvezőek a kormányzat számára abbóla szempontból, hogy tudja, hogy amit nagyon sokszor mond el [MIMMEHALUNK A SZAREGÉSSÉGÜGY MIATT NEMKÉSZŰTÜNFEL A KORONAVÍRUSRA] nagyonsokhelyenmondel [SZAROKTATÁS,KITÁNTORGÁS,MÉLYSZEGÉNYSÉG!4!!] nagypénzelmondel az nehezen írható felül. Pláne, ha olyan félelmeketébreszt [ÉVENTE EGY KISVÁROSNYIAN HALNAKMEG A KLORMÁNY SZAREGÉSZSÉGÜGYE MIATT!4!] amely amelyek ö amely félelmek miatt a zemberek odaROHANNAK a kormányzathoz, hogy segítsetek nekünk ugye más okból, depéldául a koronavírus nemsokára ilyen helyzetet fog teremteni a zországban amiko amikora mindenki a kormányra fog figyelni,mindenki a megoldást fogjaKé a kérni követelni a kormánytóléshebbanakormány jól reljesít abban politikailag nagyonjól kijöhet, de békeidőben is a öaa kormányzatnak szüksége van megteremteni azokat a felületeket, ahol avbálasztói felé  rohannak,a ümigránsok nyeméemlitettema zelőbbi felsorolásban

RÓNAI EGON Most már ne is menj bele részletesebben

SOMOGYI ZOLTÁN jajó,most már nincs időnk rá deö  hogy ö u ugyanez volt korábban az hogy a a migránsokkal szemben a kormány szoknyája alálehetett bújni.Ezzel a zellenék nagyon nehezen tud mit kezdeni népszerűtőő drogokat kommunikálakormány  márhogyö a többség számára népszerű, félelmet kelt

és egyébként nála van a sajtó

nála van egy csomóminden

RÓNAI (közbevág) de ezért lehet Richárdnakigaza abban,  hogy

egységesen kéne fellépni megszólalni

és az legalább erőtmutatna

 

Az- ATV függgetlen televizió politikailag független és  teljesen pártatlanulobjektívműsorából igyekeztem betűhíven másolni,ami nem kis teljesítmény ésengem arra a küzdelmemre emlékeztet,amikor egyszer Miótanincsismár Ferencélőbeszédét próbáltam szintén betűhívenleírni.

 

Úristen-úristen,az ellenzéknek nincsenek csatornái, nincsmegszólalási lehetősége,nem befolyásolja a közbeszédet, hiába szeretnék elérni azt, hogy a Geci-nek a közbeszédben A Cigány mellé geci islegyen a neve a varacsokos maradónának:D

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2815492038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása