Egyelőre agyalok ezen a bejegyzésen: A mértékegységét Trump-ról vagy Orbánról nevezzem-e el? Orbán lenne az iskolaszerűbb és ráadásul 28éve töretlenül ívelő csodálatos példa,Trump viszont sokkal híresebb Orbánnál. Sokminden közöset hazudoztak össze a kül-és belpiaci médianyomás munkásai Trumpról meg Orbánról, viszont arról hallgattak,hogy Orbán maga az USA europolitikájánaka hasznos idiótája,tehát amíg szüksége van az USÁ-nak Orbánra az európai foskavaráshoz,addig nem lesznek Orbánváltó leaks-ek, csak így körbebombázzák majd,mint Szájerrel is. Persze, ha Orbán egyszer takarodna, ugyanannyira lesz majd hasznos,mint Trump az elkövetkezendő 10évben.

KÉRDÉS: Tanul-e a FIDESZ Szájer esetéből?

VÁLASZ: Ha Szarkó a Stroszkán Ügyből meg a sajátjából sem tudott tanulni, akkor a"makacs" Orbán,aki csak nála butábbaktól kér tanácsot?

KÉRDÉS Tanács...öö...eee... most Macron vette a lapot abból, hogy Szarkótpofán baszták?

VÁLASZ Persze.Hiszen Macron,szemben Orbánnal,még fiatal.

Valamekkora egysége lenne a figyelemelterelő,koncentráló, a karakterromboló médianyomásnak.

 

vegyük a 2016-os amerikai elnökválasztás botrányát,ami a médianyomás alapján Donald Trump.

Szerintem pedig a 2016-osamerikai elnőkválasztás botrányamaga a választásvolt,ami eléállítottákAmerikát:

-képen kívüliöntelt vén seggarc

-egzaltált öreg hülyepicsa

 

Aztán vegyük a Hurrikánfrizurás Seggarcra ereszkedő médianyomást

ami Biden-nekehhez a "fölényes győzelméhez" úgy vezetett, hogy Trump neve az elkövetkezendő 4 évben többet fog szerepelni a médianyomásban,mint Richard Nixoné 40éven át.

"Az idén még hazudgálunk,de jócéllal, hogy a Vidéki Takony Cigány megbukjon mán végre,de gyüvőre nem lesz kímélet ha a kis takonycigánnya eltakarodott mán végre,elfogultság nélkül mindenki megkapja,ami jár!"

/sajtómunkások 1993-2021/

Főlényes győzelmet hazudni nem csak megbízás alapján éspénzért kell a Biden-tünneplő médianyomásban.Van ebben egy kis Sváby András Attitüd is: A médianyomás kurvái most igazolni szeretnék azt, hogy ők ho-óóóóó-legyőzték már Trumpot Biden-nek.

https://m.blog.hu/du/dudenbuch/image/amerikaiseggnyaloszakmanyban.png

2006-ban a2.fordulóban az MSZP Vidéki Téeszelnök Tagozata hagyományos kortestevékenységgel nyertemeg az MSZP-neka választásokat a necces proletárkörzetekben. Svábynak vagy akár az index.hu-nak [vagyis a médianyomásnak]  is annyi köze volta "győzelem"-hez,mint Gyurcsány Mór-nak:D Még Ficsor Ádámék  esemeskampánya is többet tett a médianyomásba,mint Sváby.

Visszatekintés az Amerikai Válság-ra

Amerika lényegében Nixon óta nem tud,képtelen felkapaszkodni a válságból.

Szemléltetésűlelég csak az Amerikai gazdaság egyik szent tehenére,az amerikai autógyártásra tekinteni. 1974-gyel annyi változás történt, hogy a gépkocsiimport nagyságrendekkel nőtt meg.

 

1974- és a 2008-as válságközöttiidőszakban az amerikai autógyártásösszesen aprotekcionizmussal,a franciásstílusú nemzetipac védelemmel reagált az olajválságra és a nemzetközi autó fejlesztéskihívásaira.

Egységnyi utat egységnyi teljesítménnyela Bűnösen Csaló Volkswagen terméke  két gallon benzinnelteszmeg,míg az amerikai hazai terméklegalább 4 gallont zabál.Ehhez nemkellautógépészmérnökneklenni, csakfigyelni 7-ik osztályban fizikaórán: Hoválesz az a két gallon hiába elégő benzin az egységnyi-azonos-úton s teljesítmény mellett?

 

Csak hab az amerikai autógyártás piaci katasztrófája "torkán" az, hogy egy automata-váltós autókat használó ország hazai gyártói 2020-ban ugyanazt a fos, semmirevaló,150ezer mérföld után beszaró ugra-bugra automata váltót tudják,mint Nixon idejében.

Amerika tehát csaka médianyomás szerint van a "Trumptólörökölt válságban" mert ez a válság rothasztotta az amerikaigazdaságot Obama,a Két Bush vagy reagan idejében ismár.

 

Az USAdeficitjekb akkora,mint az éves hadiköltségvetése. Nixon idejében a Szovjetúnióa GDP-je egyharmadát fegyverkezte el,míg ma"Oroszországa Szovjetúnió útján" az egy-tizenötöd részét sem fegyverkezi ela GDP-jének.

 

Köszönöm a figyelmet és váromakérdéseket meg a kiosztásokat, hogy javíthassam a szövegemet.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8816372230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.01.05. 08:51:03

Figyu, tulképpen, hogy 1 gallon, vagy 2 gallon, az nagyjából tökmindegy, amikor egy gallon átlag 2 és 3 dollár körül van.
Ez még magyar élet-színvonalon (vagy inkább színvonaltalanságon) számolva is up to 240 Huf/liter...

4 usd/gallon fölött meg már biztos, hogy polgárháború féle jön, valamint egyből megugrik a japán autók kereslete... :D

Frick László Intézet 2021.01.07. 06:52:22

@Serény Vélemény: Namost egy Prius is 7,5 litert fogyaszt meg egy Audi Q5-ös is.

Vala,mint egy érdekesség:kínában a benzin minősége Mao- korabeli.Kb,mint a szovjet benzin.A gyönge benzin miatt mindenki nagyöbű motorokkal vásárol autót.

A V.A.G.3.2-es európai divízó gyártotta benzinmotorja katasztrófa, fosmotor.

A kínai meg a sokkal vacakabb benzinnel (alacsonyabb teljesítménnyelpersze,úgy 200 LE körül ha nyom valójában) gondnélküleldógozgat 10 évet vagy 500ezer km-t.

Frick László Intézet 2021.01.07. 06:53:16

@Serény Vélemény: 2008.óta még a hillbilly-k is érdeklődnek a fogyasztásiránt.

Serény Vélemény 2021.01.07. 09:06:43

@Frick László Intézet: Szerintem egyébként, ha normális minőségű benzint gyártana a Mol, akkor pusztán ezzel százalékokban kifejezhetően javulna a levegő tisztasága bp-en.
Csak ugye ehhez... nem méregzöldnek kellene lenni, hanem aggyal kellene rendelkezni.
Pl. a múltszázad 80-as éveinek végén iszonyat szmog volt, azóta
- megszűnt a bp-i (igazi gyár) ipar
- javult az üza minősége.
De szerintem még mindig nem éri el az elérhető színvonalat...
És az is érdekes, hogy a szelektív memória mennyire működik: a mai budapesti szmog és légszennyezettség ténylegesen eltörül mondjuk a 88-89-es légszennyezettséghez képest.
De erre mondjuk madame Sissy már természetesen nem emlékszik...

Frick László Intézet 2021.01.08. 06:26:08

@Serény Vélemény:

Sokkaldurvábbat mutatok:

Leényképezem neked egy 800000 km-t futott (egyszer 25000-ért hengerfej-felújított) VW Tdikipufogócsöve végét.

Aztán egy Toyota Prius kipufogócsöve végét.

snitt:

Az Euro V DPF-szűrős autókfüstjéta tisztítási fázisban:Amikorrájön az ötperc a rendszerre,gázolajat spriccela DPF-szűrőbe,akipufogórendszer legvégébe és "elégeti" a koromszemcséket,amikeldugítják egy fél utcát betölt a rosszulégett fehér gázolajfüst,alaikosok azt szoktákhinni,hogy beszart az üzemanyagellátórendszer és elismennek az autóvala szervízbe,ahol,ha ennyire buta a paraszt,le is veszik 300-600ezerre.
süti beállítások módosítása