Ne siessünk:Gyorsan leszögezem,hogy "Trump" vagy "Biden" számomra ugyanannak a fosnak a két szarzsákja,az egyik az egyik nulla és niemand,a másik viszont egyenesen Dabljú Bush csicskája volt a Koszovó fantázianevű maffiaállam kierőszakolásában vagy az "Ukrán Válság" című jellegzetes XX.századi mcnamariánus foskavarásban.

"Joe Biden fölényes előnnyel győzött."

amerikaiseggnyaloszakmanyban.png

Nem véletlenül az elektori eredményeket találhatja az Internet Népe.Ennek az az oka,hogy a legnevetségesebben nüansznyi kis különbség esetén is az elektorok a "győztes"-hez szavaznak mind. Azaz, ha valaki 0.4 %-kal nyer, akkor egy tucat elektorból is mind a 100% a győztesre szavaz. Teszemazt, Arizonában valami tízszer annyi frissállampolgár latino szavazott,mint amennyi szavazattal győzedelmeskedet "Biden". Ezt kedves magyar fejlettolvasóim vessék össze azzal,amikor (és ahogyan...) ukránoznak meg románoznak. És krumpliznak:D

 

Trump A Hurrikánfrizurás Seggarc megbukott  , bár fel se kelt... és még annális hasznosabb lesz,mint eddig :D

Az elektori rendszernek nagyjából akkor volt értelme,amikormég a szavazások eredményeit a szó szoros értelmében lóhalálában vitték a futárok a kormányzói kúriákba. Edizon még nem volt ivarérett,akkor...

folenyesgyozelem_1.jpgfolenyesgyozelem.jpg

 

És akkor még vegyük azt a médianyomást, amivel az amerikai Jók és Igazak Bident támogatták illetve Trump "győzelme" óta a Trumpra okádott jógyerekgeci és fejlettnéni-pisa köbgallonjait.

Jó étvágyat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3616370764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.01.04. 08:25:13

Médianyomást a frászt! Szimpla agymosás.
Rosszabb, mint az ötvenes évekbeli pártsajtó.

Egyébként meg magyarázd el egy Grófnőnek, hogy miért is van agymosva. Sose fogja megérteni...

Amikor egyébként az EU átlakul formailag is IV. Birodalommá, akkor ugyanilyen elektori rendszer lesz, amiben a főführert megválasztják.
Tehát jobb lesz hozzászokni... :D

2021.01.04. 08:46:59

Érdekes, az előző választáson, mikor a demokratáknak néhány millióval több szavazata volt országosan, de pont az elektori rendszer és eloszlás miatt nem nyertek, akkor nem HISZTIKÉLTÉL, hogy "fölényes győzelem" meg "szar elektori rendszer".
Ne RINYÁLJÁL. Az előző amcsi választáson nem kifogásoltad, hogy a felénél kevesebb szavazattal is nyerni lehet. :D

2021.01.04. 08:47:56

Az a sztory megvan, hogy Trumpli felhívta az illetékest tegnap este, hogy találjon neki még néhány tízezer szavazatot? :DDD

Serény Vélemény 2021.01.04. 08:53:11

@Freud Sissy: ÉÉS az megvolt, hogy ezt tevékenységet hogy hívják a választási matematikában, és miért? :-)

Serény Vélemény 2021.01.04. 09:01:41

@Freud Sissy: Segítek: hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%A1laszt%C3%B3ker%C3%BClet-manipul%C3%A1ci%C3%B3

"Nevét Elbridge Gerry (1744–1814) massachusettsi kormányzóról kapta, akinek nevéhez az angol salamander („szalamandra”) szó végét illesztették. A kortársak szalamandrát láttak bele abba a fura alakú választókerületbe, amelynek létrehozását 1812-ben vitték keresztül az állam törvényhozásában a jeffersoni demokraták, hogy megnehezítsék ellenfeleik dolgát a küszöbön álló szenátusi választáson. Az erről szóló törvényt Gerry aláírta és így a hasonló manipulációk jelképévé vált. Gerry nevének kezdőbetűjét eredetileg „g”-nek ejtették, de ez feledésbe merült és az eredeti kiejtést ismerő keveseken kívül a gerrymandering kezdőbetűjét ma már „dzs”-nek ejtik („dzserimendöring”)."

hm. hm. 1812 lájtos 100 évvel vagyunk lefele maradva megint a fejlettudatú DEMOkratikus világvezetőhalalmától??? és ott is a DEMOKRATA szárnytól:)

Serény Vélemény 2021.01.04. 09:20:42

@Freud Sissy: Tehát szerinted ha ez az USA-ban van, akkor korrekt, ha Mo-n van, akkor nem?
Ha a DEMOKRATÁk csinálják, akkor jó, ha a Republikánusok, akkor nem?

Serény Vélemény 2021.01.04. 10:00:40

@Freud Sissy: Ja, a mai technikával... :D

Tudod mit? A jelenlegi választási szabályozással Magyarországon csak a láncszavazás - ami egyébként elképesztően nagy szervezést igényel, olyan magas szintűt, ami gyakorlatilag meghaladja bármelyik párt csinovnyikjainak a képességeit - mint csalási lehetőség fordul elő.
Ezzel szemben egy országos, elektronikus választási rendszer esetén... azon kívül hogy akármennyi, és még annak a kétszerese pénzt is rá lehetne és kellene költeni... hát... mindenesetre én nem tapsikolnék neki!

Serény Vélemény 2021.01.04. 10:15:58

@Freud Sissy:
Országos listára leadott szavazatok
FIDESZ 2824551 49,27%
Jobbik 1092806 19,06%
MSZP-Párbeszéd 682701 11,91%
LMP 404429 7,06%
DK 308161 5,38%
Momentum 175229 3,06%

"az ötven százalékot sem érte el" VS 49,27%. igaz, igaz, csak nem úgy... :D

Az összes többi, mostanra moslék, összesen 46,47%-ot ért el.

Izraelben évente lassan két ogy választás van, pont azért, mert ott arányos a rendszer.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2021.01.04. 11:34:13

"A felmagyar a magánhangzóit affektatíve nyújtja..."
Főleg a mondat végén. Mostanában magyar tévét nézve, rádiót hallgatva különösen feltűnt, hogy a búgó hangú szpíkerek folyamatosan ezt csinálják, mintha nem is tudnának másképp beszélni. Rém idegesítő egyébként. Bár ez a Klubrádió volt, lehet, hogy népnemzeti rádióban még nincs ilyen :-)

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2021.01.04. 11:38:15

ma esti kínálatunkbaaaan... a nyolcvanas évek kultikus filmjeeee... Jóskapista főszerepléséveeeel..
basszus :-)

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.04. 22:56:05

Jaja. Obama is kiakadt, hogy merészelnek a latinók a republikánsusokra szavazni.

www.bbc.com/news/election-us-2020-55081852

"But there are a lot of evangelical Hispanics who, you know, the fact that Trump says racist things about Mexicans, or puts detainees, undocumented workers in cages, they think that's less important than the fact that he supports their views on gay marriage or abortion."

Szóval bigott fosemberek ezek, kár beléjük a fejlettség.

Frick László Intézet 2021.01.05. 05:02:59

@Freud Sissy: Róladmindig az jut az eszembe: Haén keresnék egy fociblogot ésott elkezdenék azalapján,amiket az újságokban olvasok,a fociról beszélni.

Akkorgyorsan-ismétlően nézzükát:

1. Bár az USApolitikai rendszerét hivatalosan "duáűlis"-nak hirdetik, valójában tökmindegy, hogycsacsi vagy elefánitöbbséga hol van ésminek, valamint az un "elnök"-ökre is ugyanez az igaz.

Te magad is könnyen-gyorsan ellenőrizheted: 30 éve,sőt több,elnök-és szenátusimeg képviselőházi ISZONYOK-tólfüggetlen az amerikaipolitika.

vannakbelpiacos rugóztatások a porhintés kedvéért,ott is vannak ügyeletes témákmeg kipécézettek,akikbe belekell halni,meg "olyan aranyos"-ak,de lényegében

Dablkjú Bush ugyanannakapolitikánakvolta hasznos idiótája,aminekaztán a jóritmus kedvéért Obamameg a fénye.

Obama néhaegészen önjáróvolt,annakellenére, hogy járt az USA utolsó önjáró elnöke Kennedy.

He emlékszel,Obamát,mint az első netokratát, annyira nem szíveltem,de azértel ismertem... A többi elnök számomra csak bohócés niemand volt. Bush különösen, de Clinton se különb semmivelsem.

Hogy az USA politikájamennyireszenátus vagyelnökfüggetlen,legfaszábban a Mexikói határkerítés vagy plaz ügyeletes ellenségképekkialakításában szemléltethető.

Az USApolitikája illiberális,azaz nixonista és XX.századi.Trumpjóvolt hasznosidiótánakésTrumpotfogod hallanimég 4éven át,mint mindenért felelőset.

Azértmondogattam azt, hogy ha Trumppal leülhetett volna egy megfelelőszakemberésvégigmennekapolitikai sávokon,témákon meg kérdéseken,Trumpfeláll az asztaltól,keres egy ipariáram csatlakozótés belepisál. Öngyilkoslett volna abban a pillanatban,amelyikben az elméje megvilágosodik,mekkora egy semmitérő bojócc volt csupán.

Trump egy útálatos csúnyabohóc

ha vesszük..akkor Karácsony gergelymeg az olyan aranyos bojóc,akit csummiztok :D Delényegében Trumpugyanúgy senemoszt senemszoroz,mint Karácsony. Azt, hogy Olgánaknettóban csak hatszázat kellkapnia,Miótanicsismár Nemszámít ferenc döntötte el.És a többit iss, Tüttő olyanaranyos is azért lett alpolgiH mert ő is Nincsis Ferenc embere.

na,ilyen viszont nincsen Amerikában.A Hááttérhatalomban rend van éskiegyezés.

A CIA azt csinálta tavalylőtt-előtt,amit majd jövőre is fog csinálni.

Biden a szájávalmenekülttámogatósokat beszélt,viszont aMexikói határkerítés maradhat ésmég azt se tudomkizárni, hogy azt a pár csík bádogot,amit Trumpnak nemengedtek rátétetni, "Biden" csöndben majdacéltrepnikkelpótolhatja.

temeg elolvasod az újságban,ki hogy van a potrohás gecivel össszekenve és akként itéled. Ha erdo'ánmegPutyin Gonosz Ez Veszélyes!4!4 Terve össze van kenyve a gecivel,akkorlátod,azt meg nemlátod, hogy Erdo'án azt csinálja,ami az USAérdeke a térségben.

Ezért nem valóneked a politizálás,mertmég annyit se értesz hozzá,mintén a focihoz. Lehetne politikai véleményed, ha lehetne,de nincsen,mert te csak elismételgeted,amit a reklámokban olvastál. "Bekentem Voltarennel és azonnal elmúlt!" Egy faszt. "Német Minőség" Kínai gép,maláj akkuval.

De én legalább bevallom :D

Frick László Intézet 2021.01.05. 05:18:08

@Dinamuki: A Retek Klub-nakszerintemakülföldi tulajdonosok nagyon szigorú ellenőrzésével 14 éve..lehetett egy tanfolyama,aholmeg kellett tanulni az idegen-hangsúlyozást.nemtudtakmagyarul, csak beültek,hogy az őízlésük szerint huhognak-ea szpíkerek. Van az a színész faszi,aki Sváby Napló-ja előtt hohog..meg a reklámban a kutyus hangja,aki útálja a sportot.

Itt vannaka "sikeres" Kapitányék:

Annak idején csak Fábrymerterrőlőszintén beszélni:Kereskedelmi tévé vezetőségénekmagyar ötletet nem tudsz eladni.,Azt kell hazudni, hogy lopod-másolodvalamiről. Házinaívánk @Freud Sissy: pl rendszeresen pisáltale Nájdzsellával a számára útálaos (=frusztráló) Stahl Juditot,mindösssze annyi történt,hogy ha Stahlműsort akart, hazudnia kellett, hogy az ötlet nem az övé.

Kapitányék egy horvát szappanopera teljes forgatókönyvét lefordíttatták horvátrólmagyarra,9,2millió Ft-ot fizettek is érte,mindjárt elolvashatod,miért:

A fővárostóltávol, az isten hátamnögött van egy falu,ahonnan elmenekültek aa fiatalok.A zsírgazdag nagybácsi annakigéri az örökségét,aki legalább egy évig a faluban kibirja.természetesen apotenciális örökösök igyekeznek egymástelüldözni,deközben ki is bírni a maradást.

Ez került 9,2millába,mert természetesen a zsírszar, gyalázatosan ócska szövegkönyveket ők kontárkodták össze.

Még csak azt semmondhatom, hogy Kapitánymeg Diószeghy találták föl azt, hogy a kurvagázés hígfosdikciókat zseniális színészek szájába erszakolják.Mivela szöveg nemműködik,a színész kénytelen "bejátszani" a jelenetet, hosszúnegyedórákon átmegy a játékidőkitöltésére a nagy semmi,amit ezeka zseniális színészekbemozognak, hogy úgy nézzen ki,mintha lenne feszültség.

És?- bejött. Annyira bejött, hogy a magyar fosgyártástörténetében [nem,denemám!]először "sajátötletű" sorozattal is előállhaattak,ez a Keresztanyu.

Te! -meséltemén neked arról,hogy 1685-ben (kb) 248 tatár (tehátnemmondol, hanemkrími tatár) lovas húsra vágta (lemészárolta) az 1200lovasbólálló Hevesinemesi bandériomot?

Ezeket a tatárokat támasztattnám felés engednémkapitányékra.

Egyszerűen akeresztanyu sértő,vérforralóan az,legyalázza a színészeket,akikkurvulnak benne a gázsiért,amagyar filmgyártást

...nemtudom,tudod.e,deamagyar filmgyártás világhírűa természetes fény alkalmazásáról,az iskola RagályiElemérhez köthető,de másoperatőrünk is relatíve kevesebb műfényt alkalmaz.

namost.. vannak a f-f korszak vacak,pl francia vagy német filmjei,amikben a szereplők zseblámpákkalmásznaka vízzelfélig elárasztott tengeralattjáróban vagy bányavágatban,deközben nem azt világítjákmeg,amitlátni akarnak,mert az 100000 LUX-szal van bevilágítva, hanemvagy a sajtáarcukba vikágítanak vagy egymáséba.

Kapitányék ezt is felülvoltakképesek haladni,mert miközben amagyaréjszakában,ami délután van,a lenyugvó nap belevilágít Németh Kristóf "mészárosi"-dagadra piált arcú színész arcába,aközbenőmaga is képes belevilágítani a saját arcába. Annyi gázsiért nem feleselne.
süti beállítások módosítása