Bajka és Sebibaba sztárok. Mondhatni celebek. Az is érdekes lehetne, ha azzal foglalkoznék itt, Bajka meddig cigány. Ugyanis Bajka addig, amíg a cigánysága örvén élvezheti a cigányoknak alanyi jogon kijáró pozitív diszkrimináció előnyeit, cigány. Azután van a "civil" és  "polgárjogi mozgalom", ami harcol is azért a pozitív diszkrimáncióért, amiből Bajkának az az előnye származik, hogy hozzáérhet a FIDESZ kurva pénzéhez a TV2 műsorvezetőjeként, miközben a műsorvezetésben véle a vállatvető Till Attilát halálra kell baszni emiatt és pl kárörvendezni, ha  valamije nem sikerül, mondhatni

Tilla a magyar műsorvezetés Lovasi Andrása,

csak Lovasi ugrál, kapaszkoduik, pedálozna, politikail-megfelelő nyilatkozatokat tesz, Tilla meg leszarja. Na, Bajka is. Na, ez a polgárjogi mozgalom megpályázik egy pár nagyvalag Kongresszusi Dollár támogatást arra, hogy abból megfizet  roma celebeket, akik azt sugártozzák a műsor kereteiben a kis purgyéknak, hogy van remény, roma lurkókként is juthatnának valamire, csak jó példképet kell hozzá választani. Na, ilyenkor meg nem roma a műűűvészúr.

Igen, az Egyenlő Bánásmód gyakorlatáról lesz szó megint, gyárëëëkëëëk*!

BAJKA Most pedig egy érdekes kisérletet fogunk tenni a Bolsanaro Autoriter Diktatúrában, testvérem.

SEBIBABA Kisérletezzél testvérem, ismersz.

BAJKA Itt ez a kalap, beledobom a Kárpátok Geci Bolsanárója nevét meg a Joe Biden bácsijét.

SEBIBABA Bár be se szálltam, de itt már ki is.

BAJKA Van nekünk ez a műűűvészi karrierünk, ugye.

SEBIBABA Ja.

BAJKA Amelyikünk amelyik nevet húzza, annak a képére pisál rá az akció kereteiben Bolsanáriában.

SEBIBABA (kapcsol) És én húznám a Biden atyó képét, lepisálnám és annyi lenne nekem egy életre. Már megint vidéki felkapaszkodott cigánygyerekként te tanítanád, a nyóckeres dópemant a döglégy dürrögésére.

 amuveszurnemcigany.jpg

"Lenézel, mert cigány vagyok!"

/Ibolya, rádióriport, a riporternek, 1977.

Dópeman, rádióriport, a riporternek 1997./

* Öveges József jezsuita-.pap-tanár, a Kádár-rendszer televíziós csudatanárbácsija

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr416601960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.06.23. 18:07:26

Én azt hittem balykay egy elfuserált zsidó, akinak , de most lattom mas farizeusságról van itt szó még pedig a megkapaszkodás kényszeréről, pedig el is brogozhatná

Frick László Intézet 2021.06.24. 06:11:04

@csillagkúll: A HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-rétegek a modern társadalomszocinonógio-piszcincológijaji szerint is jó önérdekérvényesítő képességűek.

EWgy GYenei MNárta, politikailehivatottságát tekintve az "SZDSZ" balszárnya, fedzte föl azt a tényt, hogy a soron követkjező újszülött kb a következő újszülött-testvérének majd a szobatisztaságáig, itt pénzért (segélyek) vállalt gyermekekről van szó úgy, hogy a családi'[pótlék]alanyi jogon az embernek járt, mer' jeőó csinájja a gyereket, vagyis kikutatja, hová dugta el az asszony a fogamzásgátó taplettátot, agyonig veri majd jól megbassza.

Ennek megfelelően az anyák általáűban 2 éves korukig a gyermeküket barokk-angyalka pufókra felhízlalták, közben a gyermek szobatiszta volt már egyéves korában (mivel pelenkára nem köültenek, ez az a vidék, ha kinézel az autóból, ahol a kertíéseken mindig szárad egy budapesti jóemberektől lomizás kereteiben leszármazott hatalmas szőnyeg, mert azt használják pelenka gyanánt.

Nyugodtan állítsál meg, ha valahol ezt láttad, pl a Házon Kívül riportfilmjében, hiszen a cigányok is Házon Kívül kategória.

Amikor a pici megszületik, az anya még a combáján lovagoltatja a kicsit és így a kicsinek is jut étel, de aztán 2 éves kora után ő lesz a leggyöngébb, akinek a nagyok, pl a teljesen felnőtt nőéletet élő 7-8 éves nagylány (-> "elbírja a faszt" -kategória unokáék, akinek a nagyapjuk egyben az apjuk is itt én az éli szócikkben foglalkoztam már a kérdéssel)

De mondom, nyugodtan szóljálk, ha ezeket itt olvastad az indexben.

Ez az oka annak, hogy a 2 éves korában túlfejett és túlsúlyos gyermek, 6 éves korára alulról szagolja a korcsoportja átlag testtömegét és testmagasságát.

Láttál már hoirpadtfejú hullaszín sápadtbőrű gyermeket, akinek az alultápláltság okozza az autisztikus tüneteit ( a hagyományosak mellett, csak itt nem arról van szó, hogy a magasfokú műűűűűűvészéletet élő anyu éjfélkor bebaszva jön haza két szalámifaszú négerrel meg egy szőúrös butch-csal... csak kártyázzák el az emberek a segédpénzeket, illetve legújabban ki-ki ember internetes számítógépes játékokon fogadásokat köt, egy tét ajja olyan 150000)

..de tényleg, szólnod sem kell, csak belinkeled a riport linkjét, amben ezekről már olvastál, hiszen többszázezer gyermek nőtt fel úgy, mint erdőben a gomba, 8-9 éves fiúk is szoktak már bacni, nem csak a lyány, aki megájja a faszt...

Sokmindennek utána jártam már, de ezt nem sikerült még kitudnom, hogy egy anya, miután a gyerkikre (és esetleg a lyányokra is) vigyázásán túl mást is a véle egykorúként kezelt nagylyányára bíz rá, hogy mi alapján döntik el ezek az anyák, hogy a lyány a faszt elbirja már.
Informátorom szerint a szag-hüvelynedv állaga a döntő s hogy a pecke ki szokott-e lenni a tokjábú, ha gincsolja. De informátoromban nem bízok meg, mert diplomája van r5óla, hogy ért hozzája.

Namost általában a keresztnevek árulkodnak, pl ha 1905-ben valakit Attilának neveznek, az nem proletár gyermek, mint ahogy József Attila nem proletár és a cigányoknál pedig a Péter név... szinte kizárt. Minden 7000-ik Ronádóra vagy Rómejóra ha jut egy Péter nevű purgyé.

Dópeman és Körtisz PR-esei is úgy döntöttek, hogy az elsőgenerációs, Budapestre a Fekete Vonattal feljárós apjaikat beleszerepeltetik valami főzőműsorba vagy ilyesmi.... A cigáőnyaink a 60-70-es években pont azzal jöttek föl Budapestre, amivel az NSZK-ba a török görög olasz spanyol és portugál emberek: dolgozni. Ma már ez nem így van, pl Bajka üzletembernek érkezett föl.

Egy üzletembernél alap a jópofaság, akárkivel is beszélhetel a falunap üzletágból, mind egyöntetűen azt vallják, hogy Bajka nagyon aranyos, kedves, egyszerű és közvetlen. mert a kateringjét úgyis a roadmanager-e küldi át ímélben és az ímélnek pont annyira nincsen szaga, mint a pénznek.

Elvárom, hogy ha külön , csak neked ennyit írtam, akkor legyen kérdésed.

Addiog elárulom, hogy a Magyar Popszakmában a legaljasabban gombás-hüvelyifolyásos kateringje a Halott Pénz-nek van, a 7 milliós gázsijukhoz további újabb 7 millió, ha valaki annyira hülye, hogy teljesíti is azt a kateriget, aminek minden pontjához ott a fenyegetés, hogy ha a 24 törölköző nem az a zöld árnyalat, akkor mi lesz, a viszkit kizárólag az interneten tudod megrendelni, üzletben nem forgalmazzák)
süti beállítások módosítása