Az alábbi képen NemszámítTrumpnakköszönhetőúen világméretűvé vált az addig csak Magyarországra érvényesjelenség:

Valami nem önmagában érdekes, hanemaz a lényege, hogy ki csinálja vagy kire kenhető vagy kinek a karakterébe elfogadott belebaszni, hátha abba rohadna beleakurva dögje.Innen kommunikációs szempontból már csak annyi az érdekes, hogy a kurva dög véletlenül agyon ne baszódjon karakterisztikailag, és akkor a cirkusz a végtelenségig folytatható,mint a Vidéki Takony Cigánnyal 1992. óta.

Kedvenc cselekményeim a támogatás meg az orgia.

Ha Geci Hitler támogatja a gyermekvállalást,akkor az nácikényszerítés.

Ha én támogatom a melegházasságot,akkor faszagyerek vagyok.

Kérdés az,  hogy Potrohás Geci Cigány Hitler Kádár,a Varacskos Maradona támogathat-e úgy, hogy az nemkényszerítés.Azért lényeges ez a kérdés,mertmi van,  ha hirtelen ötelltől vezérelve RákosiKádár Cigény geci Gráci Beteg pl támogatnáa melegházasságokat,akkor, ha a babavállalás az gyerekgyártásra nácikényszerítés [-> Annika Strandhäll] akkor,ha a Vidéki Geci Cigány Napóleon csinálja,kényszerítés?

gyurcsanyvadaikrumplitoszt.jpg

Gyurcsány és balkézi felesége jókrumplit oszt jól. Illet Gyurcsány B-né lisztet is.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6816340006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.12.17. 11:31:30

@ripők: Ez egy indexiánus kérdés volt, ami már a kérdés eleve hazugság elemet tartalmaz ezért nem válaszolható meg normálisan.

Szorgalmas Gyémánt 2020.12.17. 11:32:51

@ripők: Mik is lettek kiiktatva? Milyen korlátok lettek lebontva?

Serény Vélemény 2020.12.17. 11:34:28

@Szorgalmas Gyémánt: Ugye a póórhintés az benne, hogy vagy kiiktattak valamit, vagy nem, de ha valami nem működött, akkor azt nem lehetett kiiktatni.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.12.17. 11:34:48

@Serény Vélemény: Melyik része a hazugság? Az ügyészség? Az ÁSZ?, Az OVB? Az OBH? A Médiatanács? Az Alkotmánybíróság? A KESMA? Az MNB?

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.12.17. 11:36:00

@Szorgalmas Gyémánt: Egyszerűbb, ha sorolod, hogy milyen korlátok maradtak.

Serény Vélemény 2020.12.17. 11:37:23

@ripők: Az egész. Az egész lét egy naagy hazugság.

Pl. elméletileg a bankok felügyeleti szerve a nemzeti bank. Gyakorlatilag meg kurvára nem felügyelte a bankokat a nemzeti, mert ha felügyelte volna, akkor nem lett volna devizahitelezés.
Ezt például sík hazugság.

Szorgalmas Gyémánt 2020.12.17. 11:38:00

@ripők: Aha. Ezek mondjuk a Horn-kormány idején teljesen független intézmények voltak?
(A KESMA nem tudom,mit keres itt, nagyon beragadt ez nektek valamiért, de ezen most átsiklok.)

Serény Vélemény 2020.12.17. 11:38:28

@ripők: Például ha a _nép_ (nem az agymosott belvár értelmetlen értelmiségi ballaszt) akarja, akkor választásokon le lehet váltani Viktorék pártját.
ELŐTTE volt valami, ami ezen a korláton túl működött is?

Szorgalmas Gyémánt 2020.12.17. 11:39:33

@Serény Vélemény: Ha valami tökfüggetlen volt régen, az az ügyészség, az MNB meg az ÁSZ ...

Ezt itt nekünk be kéne venni.

Szorgalmas Gyémánt 2020.12.17. 11:43:54

@ripők: Magyarország egy modern jogállam, minden szükséges korláttal.
Ha szerinted nem az, akkor mutasd, ohl nem az.

Amy Steinmann 2020.12.17. 19:27:53

@Serény Vélemény: na, végigolvastam pár kommentet, nem az összeset, nekem erre nincs időm
Már mindent értek veled kapcsolatban. "feri általi adósságterhed"
A devizahitelezést az 1. orbán kormány hagyta jóvá 2001-ben, nem a Feri sara.
Amúgy csak halkan hozzáteszem, pénzügyileg nem túl edukált ember volt, aki annak idején felvette a devizahitelt.

Lehet-e az államot, a kormányfőt okolni azért, mert emberek kezdenek olyan banki műveletekbe, amihez nem értenek? Hol kezdődik az egyéni felelősség?
De ha mindenképp a nyakába akarod varrni valakinek, az a potrohás. 2001-ben indult a konstrukció.

Amy Steinmann 2020.12.17. 19:34:30

@Serény Vélemény: ja, és mielőtt azzal jössz,hogy védem a Ferit...a feri azzal tenné a legjobbat, ahogy a Dudi szokta mondani, elmenne Újzélandra szőlősgazdának, és visszavonulna a politikától

Amy Steinmann 2020.12.17. 20:56:55

@Serény Vélemény: melyik része?
Hogy 2001-ben vezették be magát a konstrukciót, az tény.
Az pénzügyi képzetlenség is, mert szarba kerültél, az ember nem adósodik el svájci frankban, ha forintban kapja a fizetését.

Akkor az a fletóizmus, hogy menjen újzélandra szőlőt kapálni politizálás helyett? Azt Dudi szokta itt emlegetni egyes politikusok kapcsán, az meg idézet.
A Steimann név, meg Kartithy után szabadon.
Akkor melyik része?

Wildhunt 2020.12.17. 21:49:55

@Amy Steinmann: hazudsz megint. 2001-ben az eus jogharmonizáció miatt lett a devizahitel bevezetve jogi személyeknek. A lakossági deviza alapú hitel egészen más.

Amy Steinmann 2020.12.17. 22:12:17

@Wildhunt: nincs két napja sem, hogy kötöttünk egy gentlemans agreementet, hogy kölcsönösen ignoráljuk egymást.

Wildhunt 2020.12.17. 22:49:15

@Amy Steinmann: te kötöttél. Én nem ígértem semmit.

Frick László Intézet 2020.12.18. 04:32:28

@ripők: Nem mondtam ártatlannak Putyint. Annyit mutatok,hogy aputyinozásmeg a büdösruszkiztatás XX.századian ostoba.Mint pl a sorosozás is ostoba. Akülönbség az, hogy a sorosozásban orbánékostobának nézése nyilvánvaló,míg a Putyinozásbaan illatosam,besprézve néznek benneteket hülyének.Ebbetermészetesen nem szólok bele, ha te szeretsz hülyének nézett lenni. Azért nemártnéhány dolgotfigyelembe venniplaz általános iskola Földrajz c.tantárgyának tananyagában maradva,aki ötöst szeretne,annak tudnia kell, hogy Kína 2008-ban leszerződött Oroszországösszes fölöslegessgázára, vagyisamit nem akar OroszországNyugatra eladniazt megveszika kínaiak és a mega-gázvezeték ehhez eliskészült.

Azmár szintén kamasz gyerekekpoliológia szakkörében a szóróteszt egyiksávja,putyin bácsi meg a büdösruszkik csak 2015.óta ésmekkora ívben kakiltákle az USA nixoniánus és jellegzetesen hidegháborúsprovokációit.
Tanulatlan félanaaéfabétamichigani bányagépkezelő részegmunkásnők a WC-n szintre nemmegyek le,tehátpla büdösruszki hekkerek...
De igen-igen ritkán VeszélyesPutyin beszélni is szokott ezügyben,pl amikorObama búcsúzóul hazabaszott 100 büdösruszki diplomatát, erre válasszolt annyit Putyin, hogy a diplomáciaiprotokolltmegszedve Oroszország mennyire szarik erre ésmég egy fejlett amerikai titkárnőt semfog válaszul kiutasítani.

Frick László Intézet 2020.12.18. 05:02:38

@ripők: Megpróbálom a féloldalas vitánkat nagyon röviden,táblázatszerűen összefoglalni.

Orbán szerint soros,szerintem Soros egy névés csicska.

Orbán propagandája szánal,as,átlátszó és nem hatékony. Orbán a saját híveit is lesajnálja a nyomorultpropagandájával.

Az- Ellenzék propagandája részben egy egységes európai propagandának az egyszerű Hungarian Translate-je,másrészt nagyon moder, rendkívül hatékony,létezőpénzekértvásárol nagy sugárzó neveket,pl istenes bencét vagy Ördögh Nórát. Kötelező Négerek stb. Viszont szánalmasnakpont annyira számílmas,mint Orbán ócska és átlátszópropagandája. Szemben azonban Orbán propagandájával,a Jók ésIgazakpropagandája nem annyira átlátható.

Én az Európai Egyesült Államok híve vagyok.
Ezt mondja Gyurcsány is -aki egy Európa ellenségei közül. Európa ellenségei: Pl akik az EP-tkormányozzák. AkiketOrbán "brüsszel"-nek becéz, azok Európa és az Európai Únió ellenségei.

Szerinted Polt.Olvastad az újságba és nem szégyellsz az ATV Fórum szintjén érvelni poltügyben.

Erre én nemazt válaszolom,amit Orbánék, hanem azt válaszolom,hogy ha-amennyiben ezekegymillió bűncselekményt követtek elmár eddig éspl bruttó-bruttó lopnak.

(Eddig még nem találtamcikket arról, hogy egy bruttó-bruttó Mészáros vagyonát gyarapító beruházásfizikai részei..tehátamin autózik az anyukájához az újságíró éslekanyarodik rólameg föl...szóvalérted.. hogy ha Mészáros BRUTTÓ_BRUTTÓlopta el,mi a faszból vannak enneka tökéletesenminden részében ellopottnakarészei...ö... anyagmegmaradás?

Orbánék szeriunt Baranyi zsidózott.Szerintem baranyi nem zsidózott, viszont ha az ostobaság kezdi ezt a mértéket betölteniéspl ha Demeter Szilárd hitleriánus cselekménnyelvádolja szegényártatlan Gyuribácsitakkor antiszemitalett.. szóvalezek a félanalfabéta diszlexiuás 80 IQ-s agyatlanságok..mit jósolnak a közeljövőre...

Moslék = gyűlölet, gyűlölség.

Ellenzéki Összefogás -te is tííítakozol,hogy nincs is egységes Ellenzék,mirőlbeszélek,de van egységes ellenzék,egyben teljesen egységes és ez a mérhetetlen, feneketlen...attól, hogy te Orbán 34nevéből 23 tucatot nem szoktál használni..sok-sok kedvenclevesembe kell tenni egy kanál cukrot, viszont attólmég édesnemlesz.tehát attól, hogy te rendes gyerek vagy, pl @Amy Steinmann: élvezettel Geci-z. Ugyan nem cigányyozik,deettőlfüggetlenül a Leves Koalíció lényege a látens cigánygyűlölet,

Egyszerűsítsünk_a gyűlölet.

Klúni Ügy.Annyitmondtam,hogy Klúni olvasott valamit az újságban.Nemzáromki, hogy Klúninak nemlehetnekennél azértalacsonyabb motívumai is.

Mutattam valamit,amire szintén a szokásod szerint basztálválaszolni, az a technikád, hogy kimazsolázol valamités hozzáhazudod, hogy én szegényPutyin-ról beszélek aki szerintemártatlan,nem.

Hamegnézzüka gyűlöletteloperálást, amiket Orbán mond Gyuri bácsira 8plezt mondta, hogy GYuri bácsi) meg mondat Gyuri bácsirameg a Soros elleni propaganda bruttó-bruttó csak amellett a gyűlölet mellett egy pthiha és semmi, ami gyűlölettela Magyar Ellenzék összeállés operál.

Az csak össszesen tájékozatlan és buta dolog, egy sorban említeni Bolzanárót meg Orbánt. Teljesen különböző esetek.

Szerintem az orbángyűlöletbe hülyültek hülyeségben tartása azt elhitetni velük,hogy nagyonfejlett külföldi emberek fogják nekikpicsán rógni Orbánt. Ez az egyik,amitmindigügyesen kikerülsz ésamire nem válaszolsz. TRöbb oldalról bizonyítottam ezt, hiszenmég Törökország megbüntetése is csak álságos és belengetett és valójában az USÁ-nakannyira szüksége van Törökországra úgy is,mint a NATO oszlopára is, hogy Erdogánt valójában semmi baj nemfogjaérni.
Azt nemmondom,hogy Magyarországnak van ebben a szövetségi hálóban akkora jelentősége,de van jelentősége.Kis ország,kis feladat,a magyar Gripeneket használják rendszeresen a balti térségben a büdösruszkik (hiábavaló) provokálására. Lengyelország jelentősebb ésott az oroszgyűlölet organikus is,meg az országmarketing része is.

Mutassmár nekem a Politico-ból egy levezetést,amiszerint azt a Lengyelországot, ahol az USA haderejének európai főparancsnoksága lesz ésmár a lengyelek etetik az ötödikHadsereget (2015.óta egy amerikai tankhadosztályt a büdösruszki határon) azt a Lengyelországot majd a Zójijó jól elpicsázhatja ?:D

És ezzelelérkeztünk ahhoz a részhez,amit eddig szinténmukk nélkül hagytál: Európaproblémája nemOrbán és ha rangsorolom,Orbán még huszadrangú problémája sem Európának.

Európa lenagyobb problémája EurópaEllensége. Az ú
jság azt írjaa, hogy Oroszország Európa ellensége,Putyin Gonosz terve, valamint Oroszrszág növelni akarja meg bekebelezni és fenyegeti.

Ilyenkor szoktam mutatni a számokat mikszerint az USA+NATO +Európai Szövetségesek éves hadiköltségvetése meghaladja az évi 1200 Mrd USD-t,míg plKínaésOroszország,akettő együtt költi hadakozásra az USA költéséneka kétharmadát. A Szovjetúnió afegyverkezési versenyben eljutott a GDP-je egyharmadának hadakozásra költéséhez,ez jelenleg Oroszország esetében az egytizenötöd rész.
Ma a világon két államalakulat van,ami méga fegyverkezésben hinni tud: É-Korea, USA

Amy Steinmann 2020.12.18. 08:13:34

@Frick László Intézet: a cigányozós megjegyzésedre hadd ne válaszoljak érdemben, szerintem annyira színvonal alatti velem kapcsolatban.
A gyűlöletről - te beszélsz gyűlölködésre, de ugyanabban a kommentedben magad mutatod be az elfogult gyűlölet és az orbánimádatod ékes bizonyítékát.
Eddig imádtad Ördögnórit, emlékezz, hány vitánk volt, én tartottam tehetségtelen, túlhájpolt celebnek, te imádtad, és akkor is megkaptam, hogy gyűlölködöm.
Most 1 napja Nójika kiírta, hogy a család az család, és már nekiugrasz.
Na, mesélj még így advent időszakában a szeretetről és a gyűlöletről.
A gecizés: Ha valakiről az addigi legjobb barátja, fegyverhordozója és harcostársa mondja, aki szinte "gyerekkore" óta ismeri, hogy egy geci, akkor szerintem tekinthetjük megalapozott véleménynek, nem?

Kluni nem az újságban olvasta, te vén segg majom, Kluni felesége topon van a témaban, otthon beszélték nyilván reggelizés közben. Ha járatos lennél a who what wear rovatban, akkor tudnád, hogy Amal nem csak elegáns szettjeiről ismert, hanem jogvédő tevékenységéről is.
De ez a cigányozás emlegetése velem kapcsolatban...na...tényleg, még vitára is méltatlan.
Hogy az ellenzék...értem. És az ellenzékben van olyan, aki erős dohányos, akkor ezek szerint én is füstölök, mint a gyárkémény...ja, hogy én még a szagát sem bírom a ciginek...mindegy
Ez kb olyan, hogy mondd, te vered az urad? Jó, te lehet, nem vered, de ugye a fideszben van ilyen, akkor az olyan, mint ha te is rendszeresen pofánvágnád, ha dumálni mer.
És már rád is húztam a pletyit, hogy egy brutális barom vagy...ja, nem te, a vakkomondoros az...de az lényegében te vagy, mert ugyanoda szavaztok.
Elmész a picsába.
Nőverő.

Serény Vélemény 2020.12.18. 08:37:25

@Amy Steinmann: Az a fletóizmus, amikor hazudsz egy hatalmasat, ami féligazságban nyilvánul meg, és csak a saját elképesztően buta percepcióid és előítéleteid alapján vagy hajlandó megközelíteni egy kérdést, és soha, semmmilyen körülmények között nem vagy képes eltávolodni a függetlenobjektívjóoldali média általi agymosás által okozott iqcsökkenésttől.
PL hallottál már a "mastrichti kritériumok " c fejezetről, meg az ERM-ről?

Miközben fletóék teleszájjal arról beszéltek, hogy - belátható időtávon belül - csatlakozni fogunk az EUrózónához, aközben gyakorlatilag semmit nem tettek azért, hogy azoknak a követelményeknek amelyek ehhez kellenek megfeleljenek, sőt arra sem, hogy a magyar gazdaságot olyan irányba állítsák, ami előbb-utóbb a követelmények teljesítését egyáltalán lehetővé teszik.

"Lehet-e az államot, a kormányfőt okolni azért, mert emberek kezdenek olyan banki műveletekbe, amihez nem értenek? "

Nem arról van szó, hogy én nem jól döntöttem, hanem arról, hogy fletóék, egyszerűen átvertek.

A fletóizmus egyik eleme az az azonnal alkalmazott, és ész nélkül előkapott kettősmérce, amit itt te is bemutatsz, és amit dudi is számtalanszor elmagyarázott már neked is, úgy, hogy a te agymosottságod is megértse: ugyanaazért, aminek a feléért-harmadáért Viktor a gonsoszopatáspotorhos Orbán, azért a feri még édibédi jógyerek.

Serény Vélemény 2020.12.18. 08:44:46

@Amy Steinmann: "Istenes Bence után most Ördög Nóra is csatlakozott az „a család az család” nevű kezdeményezéshez, melyet a Háttér Társaság indított el"

A háttér társaság az, amelyik lmbtq propagandát tol kisiskolásoktól kezdve bárkinek, aki ahelyett hogy fejbevágná őket egy péklapáttal képes meghallgatni.

Ugye ott a világ és az, amit érzékelsz belőle, pl a Szájer-ügy is nyilvánvalóvá tette, hogy a "buzik" nem házasodni akarnak, hanem orgiázni. Amikor besértődnek azon, hogy két buzi együttélését a _normális_ emberek nem nevezik "család"-nak, meg házasságnak, akkor telibe hazudják az arcodat. Mert nem akarnak házasodni, mert önmagában a házasság azt jelenti, hogy se előtte, se közben nem kefélnek félre.

Az agyadig eljutott ez valaha?

Amy Steinmann 2020.12.18. 09:17:55

@Serény Vélemény: hazudok? És mi a véleményed egy többször milliárdos közpénzből készülő M1 hiradóról vagy egy kormányzati sajtótájékoztatóról? :D
Akkora már az orruk, hogy külön termet kell neki nyitni :D (pinokkióra gondoltam, mielőtt mással jössz :D)

...."Nem arról van szó, hogy én nem jól döntöttem, hanem arról, hogy fletóék, egyszerűen átvertek...."

Tudod, mikor egy politikus kiáll eléd, és mozog a szája, akkor PR tevékenységet folytat.
Nem csak fletó, a potrohás is.
Észrevettem már, hogy az ismerettségi körben is, a termékbemutatón edénykészlettel beszopatott ismerősök halmaza erősen lefedi a kormánypárti szavazók halmazát.
Itt nem jobb vagy balról van szó, hanem arról, kit lehet az edénybemutatón átverni.
TÉged sajnos át lehet, lásd fletó.
És többször említetted már, hogy a családod erősen balos volt - őket akkor azzal verték át.
Az a jellemzője ennek a csoportnak, hogy bármit tolnak éppen elég erősen, sajnos elhiszi. NIncs meg benne az egészséges gyanakvás.
MOst a kormánypropot tolják ezerrel, most azt hiszed el.
Nem véletlen, hogy sokáig a jobbik olyan erős volt, Vona termékbemutatós ügynők volt évekig.
Akkor kezdtek zuhann, mikor támadták, és pánikba esett, nem egyértelműen pozícionálta már magát, lásd kisvizslás kép, stb
Sima marketingkommunikáció.
És erről vitázunk hónapok óta. Min is?

Amy Steinmann 2020.12.18. 09:21:35

@Serény Vélemény: Borkai 100% hetero, és még mindig jó a segge.
Hetero emberek soha meg nem csalják a párjukat, nincs swinger klub, nem járnak kurvázni, stb. Otthon ülnek öltönyben és eszik a NEM dolgozó anyuka levesét a többmilliós felszereltségű konyhában, plusz gyerekek. Ja, vagy ez egy maggie leveskocka reklám?

Serény Vélemény 2020.12.18. 09:42:56

@Amy Steinmann: "Nem véletlen, hogy sokáig a jobbik olyan erős volt,"

Itt a faluban _senki_ egy párt sem csinált soha semmit, csak és kizárólag a Jobbik agitált és volt ott nagyjából mindenhol, látványosan.

Látod?

Momentum gyakorlatilag _nem_ létezik, maximum két, vagy három ember van az egész faluban akik ők maguk, a jobbik viszont tucatnyi aktivistával is előfordul(t). Kedvenc képem a nagyárvíz idejéből, amikor a jobbikos aktivista meg a hitgyülis aktivista adogatják egymásnak a homokzsákokat. Ez csak azért fordulhatott elő, mert hitgyüli létező entitás, meg a jobbik tagság és aktivisták vannak, létező entitás. Legalábbis voltak. Amíg Vona rá nem jött, hogy 8-10% fölé soha nem fog menni akár mit csinál, ezért megpróbált egy középre nyitást, és akkor szakadtak és mentek a levesbe. Vagy inkább a moslékba.

NEM azért, mert a magyarok általában hülyék, vagy a jobbik szavazók általában hülyék voltak, hanem mert volt mögöttük munka, szervezés, pártépítés stb. (Dudi olvasatában nem netokratív párt volt, hanem igazi.)

"hazudok? És mi a véleményed egy többször milliárdos közpénzből készülő M1 hiradóról vagy egy kormányzati sajtótájékoztatóról? :D"

Igen, hazudsz. Az M1 híradó nézése vajon kötelező? beleírták az alkotmányba?

Legnagyobb meglepődéseim pl amikor agyonhazudott tévé meg rádiókról és adásokról derül ki, hogy tulképpen tök jó, a riporterek értelmes kérdéeseket tesznek fel, magyarul, lehet, hogy nem szétszívatni akarják a politikusokat, de az, hogy ez lenne a dolguk csak és kizárólag a sorosista csicskák által kidolgozott világrend- és nézet alapja.

Kormányzati sajtáj?
Olyan kretén kérdéseket, mint a 444 'újságírója' meg az index, meg a többi gyökérállat föltesz?

Miért kellene nekem egyáltalán nézni?

Néha azért nézek meg direkte közvetlenül politikusokat, hogy le tudjam venni a személyiségüket, hogy valójában milyenek, milyen az, amikor az őket egyszerre gyűlölő, és belőlük élő média nem torzítja a képet.

És ez alapján ítélem meg őket, és nem az alapján, amit a függetlenjóóldalimédia beléd agymos!

"NIncs meg benne az egészséges gyanakvás."

Kilövette az emberek szemét?

Gyanakodtál rá?

Amy Steinmann 2020.12.18. 10:11:08

@Serény Vélemény: Az M1 hiradó MÉG nem kötelező, de az én kommentjeim olvasása sem. Ez viszont ingyen van, nem százmilliárdokból kommentelek.
Egy sajtótájékoztatón az ott álló kormányszóvivőnek NEM feladat a kérdést minősíteni, idióta vagy nem. Nem tudom, érted-e ennek a lényegét, hogy mitől autokratikus, hogy ennek meg annak idióta a kérdése (kizárólag azokról van szó, akik nem részei a kesmának) és akkor ők kussoljanak, nincs válasz.
A kormányt közpénzből fizetjük, tehát a szerinted idióta 444 meg mancs stb olvasóknak is joga van a tájékozódáshoz, mert ők is befizetnek adót.
A kormányszóvivő nem ovónéni, hogy elbírálja, ki viselkedik jól ül szépen, stb....

Én személy szerint sajnálom, akit beszopattak a hitellel.
LÁtom, érzelmileg erősen érint a kérdés, és meg is értelek.
És mondd, azok a szállodai dolgozók, akiket Pénztáros kibaszott most az utcára, és 3 hónapig kapnak minimális munkanélküli segélyt, velük is ilyen empatikus vagy, és átérzed, hogy milyen szar lehet a helyzetük?
Vagy bármelyik vendéglátós vállalkozó, dolgozó, aki most nyakig ül a csődben meg a munkanélküliségben...ja, azon röhögsz, így járt.
Hogy lehet, hogy focikára a rendkívüli alapból 140 milliárd lett az utóbbi pár hónapban elbaszva, de a pincér meg a szobaasszony az megy a levesbe, lófaszt sem kap.
Ja, tégen nem érdekel, mert nem szállodás vagy. Akkor minden rendben, éljen a geci.

Igen, gyanakodtam, hogy nem szabad utcára menni. Pl. a taxisblokád alatt simán bejártam a várost, az orbán kavarta "spontán" focihuligán örjöngés alatt itthon maradtam, mivel annyira brutális volt, hogy látszott, komoly sérülések lesznek, akár erről, akár arról az oldalról pofánverhetik az embert.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2020.12.18. 10:23:41

szűkebb ismerősi körben többen is a vendéglátásban dolgoztak odahaza, és most tényleg szívnak rendesen. És igen, számomra innét is látszik, hogy a Vezér pszichopata, hogy nem fogja fel, hogy ezeknek az embereknek most nulla a bevétele és h. valahogy segíteni kéne őket, nem csak a focistákat.
A németeknél eközben meg az a baj, hogy még a McDonaldsot és a Starbucksot is ki fogja segíteni az állam... röhej. Mármint ez a két szélsőség.

A tévéről meg, semmi kétség, hogy a kormány a médiát arra használja, hogy lejárassa az ellenzéket, és ez tényleg nem szép tőlük, enyhén szólva.

Serény Vélemény 2020.12.18. 10:37:00

@Amy Steinmann: Még egyszer: van egy hibás percepciód, és ragaszkodsz hozzá. A hitellel való beszopatás az én esetemben az volt, hogy a forint árfolyam elszállt, de ez pont a lakosság devizában való eladósodásának a következménye is.
És ez volt benne az átverés. Én tudtam fizetni a duplájára nőtt törlesztőt is, úgy, hogy még a feleségemnek vissza se kellett menni dolgozni.

"de a pincér meg a szobaasszony az megy a levesbe, lófaszt sem kap."

Ó. denagyon tudom sajnálni a pincéreket... akik mindig is az adózás nagymesterei voltak, és mindig minden jövedelmükről kétségtelenül és biztosan fizettek is szja-t, jól... :D

heki 2020.12.18. 11:05:20

@Amy Steinmann: Az MTV mindig is kormánypropaganda lesz, mert évenként szabja meg költségvetését a parlament: függ tőle tehát, a mindenkori többségtől.

Az csak a rencerváltás utáni években volt, hogy a volt Kádár-korszakbeli újságírók maradhattak a helyükön, mert Antall eléggé naiv és becsületes volt, illetve nem ismerte a média működését. Érdemes erről Betlen János nyilatkozatait erről a korszakról megismerni.
pl. 24.hu/belfold/2020/04/12/podcast-rendszervaltas30-media-betlen-janos/

Aztán elérkezett az az idő, amikor az index a fényes gecikorszakában működött még, hogy kiröhögték az addigi szent tehénként tisztelt Vitray-t, meg a többieket, Havas Henriket, Farkasházyt, stb.

Aztán szép lassan kikoptak ezek a nagy arcú véleményformáló újságírók a tévéből, egy ideig a Napkelte működött még, de az csak a vezetőinek maffiakapcsolatai miatt működhetett. (Hm, Gyárfás Tamás.)

Most az MTV a kormány propagandaoldala, ebben igazad van.

Ha ne adj'Isten 2022-ben kormányváltás lesz, akkor is az akkori kormány propaganda oldala lesz, nyugodj meg, ismerve újságíróink jellemességét. Mert a mindenkori parlamenti többségtől függnek, évenként (!!!) megszavazott költségvetésből.

A BBC ezt a problémát úgy kerüli ki, hogy az angol állampolgárok fizetnek tévé-adót, tehát a tévések nem függnek a mindenkori kormánytól.

Az, hogy mennyire tartja be a BBC a saját etikai kódexét, amire hivatkozni illik, már más kérdés, hogy az aktuálpolitikai framing és valóságnarratívák mennyire befolyásolják, ismét más kérdés.

Csak arra hívom fel a figyelmed, hogy technikailag nem lehet független az MTV.

heki 2020.12.18. 11:18:03

@Amy Steinmann: Ki néz ma tévét?
Nyuggerek.
Mondtam pár éve a diákjaimnak, hogy tudnak-e róla, hogy az M2 a Szigetről élőben közvetít? Nagyon csodálkoztak...

Mivel a magyarországi korfa olyan, amilyen, ezért a Fidesz MTV a nyuggereknek szól, patriárchális stílusban, Kádár-kori nosztalgia érzésre alapozva.

Kedvenc tüntetésem az volt, amikor március 15. alkalmából a DK és Fidesz harci nyuggerei összecsaptak, ilyen híreket lehetett olvasni: a 78 éves N, fejbe csapta egy magyar zászlóval a 81 éves M.-et.

Serény Vélemény 2020.12.18. 15:16:18

@heki: "Kedvenc tüntetésem az volt, amikor március 15. alkalmából a DK és Fidesz harci nyuggerei összecsaptak, ilyen híreket lehetett olvasni: a 78 éves N, fejbe csapta egy magyar zászlóval a 81 éves M.-et."

A diktatúra jele: amikor a zászlórúd csúcstechnikával előállított cucc, a fűrészport belesajtolják egy vékonyfalú puha tömlőbe. Így nehéz is lesz, meg hajlik is, mint a nád, viszont törik is, és:
sem ütni,
sem szúrni nem lehet vele egy picit sem.
Mert a párt bízik a népben, de azé' nehogy egy zászlórúd fegyverré tudjon válni egy májuselsejei felvonuló kezében...

Serény Vélemény 2020.12.18. 15:21:45

@heki: "Csak arra hívom fel a figyelmed, hogy technikailag nem lehet független az MTV."

ebben meg az az érdekes indeksziánizmus, hogy egy félmondatban felállítanak egy, egyébként teljesíthetetlen kritériumot, (legyen az mtv független) a másik félmondatban bebizonyítják, hogy azt a feltételt a nácifasísztaorbán nem teljesíti, (mert propaganda a tvhiradó) és a következő mondat meg a kárhoztatás, hogy pontezért nácifasiszta azorbánrencer...

közben meg elfelejtődik, hogy mindig is propaganda volt a tvhiradó, csak éppen addig, amíg nem a nácifasíztaorbán volt hatalmon, addig ez valahogy nem számított.

Amy Steinmann 2020.12.18. 17:27:14

@heki: A NEM függetlenségnek is vannak fokozatai. Pl. mikor a főnök összehív egy értekezletet, és elmondja, hogy aki nem nyal be csontig, az ki van rúgva. A hanganyag kikerül, médiatanács, nincs itt semmi látnivaló, az ügy ejtve.
Én egyébként néha 2-3 percre odakapcsolok röhögni, kétféle szakértő van (a hanganyagban is benne van, hogy a nagyon durva dolgot "szakértővel" kell kimondatni)
Senior szakértő - ahogy Pröhle is mondja, szélsőjobbos futóbolondok

Junior szakértő - politológia szakos gólyakisfiú, 3 hónapja kezdte meg tanulmányait az egyetem.

Amy Steinmann 2020.12.18. 17:33:45

@Dinamuki: @Serény Vélemény:
Akkor foglaljuk össze, mit tudtunk meg SV kommentelő társunktól

1. gyurcsányahibás, mert valaki ész nélkül vett fel hitelt, de az mind csupa rendes magyar ember, nagycsaládos, hetero, az adót utolsó fillérig mindig befizeti, rajtuk központi pénzből segíteni kell

2. vendéglátósok, konferencia szervezők, turistabusz sofőrök, idegenvezetők, esküvőszervezők, vendéglátósok beszállítói, légikisérők, tolmácsok, szobaasszonyok, hajószemélyzet - mind buzi, szemét tolvaj adócsaló, ráadásul mind szingli, gyerekéről sem kell gondoskodni, megérdemli, hogy a vírus miatt jövedelem nélkül maradt, mehet focikára a 140 milliárd, ennek a tetű bandának egy fillért se kell adni. Dögöljenek éhen.

És nekem vannak hibás percepcióim :DDD

Amy Steinmann 2020.12.18. 17:35:19

@Serény Vélemény: valahogy azt a vonalat nagyon elhanyagoltad, hogy rendes heteró ember nem orgiázik, mire én felhoztam Borkai még mindig izmos seggét.
Na,most akkor hogy is van?

Amy Steinmann 2020.12.18. 17:38:24

@Szorgalmas Gyémánt: hol nem jogállam?

Egy példa erről a hétről.
Elküld a családorvosod vérképet csináltatni. Kisablakban az asszisztens közli, hogy taj kártya, személyi, és itt egy NYALatkozat, amit tessék beikszelni, hogy tetszik-e szeretni a drága miniszterelnök urat.

És most meséld el, ki az az ember / szerv / hatóság, ahol el lehet küldeni a drága miniszter elnök urat ezért a jó édes anyjába?
Jogállam :DDD

Szorgalmas Gyémánt 2020.12.18. 17:40:37

@Amy Steinmann: Ezt a mesét te írtad vagy olvastad a fészen?

Amy Steinmann 2020.12.18. 17:42:51

@Szorgalmas Gyémánt: én írtam, miért olvastam volna. De nem mese sajnos.
Mondd, te próbáltad magad vagy valamelyik idős rokont regisztrálni az oltásra?

Szorgalmas Gyémánt 2020.12.18. 17:47:17

@Amy Steinmann: Neked van tévéd? Az én gyerekeim már csak a nagyszülőknél látnának ilyesmit. A fiamnak el kellet magyarázni, hogy a tévé az nem érintőképernyős, és nem úgy van, ahogy megszokta, hogy bármikor bármit el lehet kezdeni, hanem például a kedvenc meséje csak reggel van, egy adott idősávban.

És ezert 2020 év végén bizonyos emberek hajlandóak havidíjat fizetni :D

Szorgalmas Gyémánt 2020.12.18. 17:48:50

@Amy Steinmann: Ja hogy a regisztrációtól rettegsz. Köszi, most már képben vagyok, éppen melyik fóbiád a domináns.

Amy Steinmann 2020.12.18. 17:51:26

@Szorgalmas Gyémánt:
azt hittem, érted a történetet
Én gyerekkoromban sokat olvastam ilyet
moly.hu/konyvek/aesopus-allatmesek
és egy idő után már 8 évesen is értettem, hogy a ló az nem ló a mesében..stb.

Ja, tévé, ha csak idősek nézik, akkor lehet szar, elfogult, csontig hatalomnak benyaló propaganda szennyáradat. Amit csinálsz, az az életkor alapú diszkrimináció.

Amy Steinmann 2020.12.18. 17:55:37

@Szorgalmas Gyémánt: a jogállamról van szó. Tehát szerinted ez egy jogállamban megtörténhet.
Fóbia és rettegés.
Az én családtörténetemmel Orbán a bolha nemiszervén a pattanás jellegű problémának tűnik. Félelem és rettegés a beszart palitól, aki partraszállt :DDD Brüsszelben, hogy mentse az írháját :DDD
Átélte a család a hitlerájt, rákosit, satöbbi. Majd pont Orbántól fog nálunk bárki rettegni :DDD

Na, térjünk vissza,hogy egy jogállamban egy egészségügyi szolgáltatás igénybevételéhez lehet-e politikai nyilatkozatot kérni?

Szorgalmas Gyémánt 2020.12.18. 17:56:32

@Amy Steinmann: a történeted szánalmas és hazug, igazi fóbiás böffenet.

Az MTV már 20 éve is szar volt és elfogult, Az ATV-ből mentek az MTV-be meg vissza, amikor kormányváltás volt.
2021 következik. Tévé, papír alapú újság, telex, wap, írótábla - ezek kihalófélben lévő platformok.

Te tényleg be akarod nekem mesélni,hogy 2010-ig az MTV nem propagandaadó volt?

Szorgalmas Gyémánt 2020.12.18. 17:57:25

@Amy Steinmann: Az én családom a Holdon élt, 2010-ben költöztünk ide a CSOk miatt.

Szorgalmas Gyémánt 2020.12.18. 17:58:27

@Amy Steinmann: Tekintve, hogy nem kérnek politikai nyilatkozatot, így a kérdésed értelmetlen.

Amy Steinmann 2020.12.18. 18:09:32

@Szorgalmas Gyémánt: aha. Az Indul a bakterház c. filmben az egyik kedvenc részem mikor a "büdösbanya" kioktatja a srácot, hogy kell őt hívni, és a fiú valami olyamit mond, hogy tőlem aztán hívathatja magát boldogságos ifiasszonynak is, ha akarja.
Tehát minek hívjuk akkor a végén lévő politikai állásfoglalást kérő nyilatkozatot? Adjál neki valami klassz nevet.

Serény Vélemény 2020.12.18. 18:10:28

@Amy Steinmann: "Tehát szerinted ez egy jogállamban megtörténhet."

Az végül is egy sokkal jobb jogállam, hogy egy magáncég IT rendszerével végrehajtott választást nem lehet utólag ellenőrizni, mert akkor esetleg kiderülhetne, hogy csaltak, vagy esetleg az, hogy nem?

Lefényképezted, elküldted a 444-nek?

Amy Steinmann 2020.12.18. 18:33:20

@Serény Vélemény: na, örülök, hogy másnak is feltünt, hogy mikor a potrohás legutóbb "nyert" akkor összeomlott a választási rendszer néhány órára, és érdekes módon után már megvolt pont darabra az az eredmény,hogy kétharmad legyen.
@Szorgalmas Gyémánt: továbbra is várom a választ, MINEK nevezzük akkor a végén azt a nyilatkozatot, ami egy egészségügy ellátáshoz semmilyen módon nem kapcsolódik, és nem is szükséges,és ki az az ember vagy hatóság, aki emiatt seggberúghatná a potrohást?

Amy Steinmann 2020.12.18. 18:34:37

@Serény Vélemény: továbbra is várom, hogy mesélj még arról, hogy heterók nem orgiáznak, nem szívnak füvet, berúgni sem szoktak, kurvázni sem, swingerklub sincs, semmi ilyesmi.
Ezt a fonalat folytatnám.

Serény Vélemény 2020.12.18. 18:55:35

@Amy Steinmann: Soha nem rendeltél még semmit interneten, és soha nem regisztráltál websop-ba?

Amy Steinmann 2020.12.18. 19:00:35

@Serény Vélemény: de, rendszeresen. De a kis zöld ember még soha nem kérdezte, hogy szeretnék-e a kormánnyal közeli kapcsolatot.
Mi van a heterók orgiáival? Akkor most van vagy nincs.
A feljebb írott hozzászólásomra sem reagáltál amit a vendéglátósokról írtam. Ezek szerint egyetértesz vele.

Serény Vélemény 2020.12.18. 19:04:52

@Amy Steinmann: Szerintem az ember egy romlott, úgynevezett eredendő bűn állapotában levő emberi természettel születik. Ez a természet az élete során - például a romlott kívánságain és vágyain keresztül - egy csomó egyéb tényező függvényében kiszolgáltatja őt az úgynevezett "bűn"-nek.
A bűn pedig előbb-utóbb eluralkodik rajta, és kiszolgáltatja a halálnak.
Namost ez a romlott ember vagy megtanulja a kulturális, társadalmi környezetének, neveltetésének, satöbbi következtében a romlott kívánságait kezelni, vagy valamilyen szinten kordában tartani, vagy nem.
Ha nem, akkor lehet, hogy úgy jár, mint Szájer, ha igen, akkor miért ne élhetne egy viszonylag erkölcsös, normális életet?

Itt mondjuk az a kérdés, hogy a társadalom, a kultúra, a környezet teremt-e lehetőséget arra, hogy a romlott ember a romlásban valamelyest legalább késleltetve legyen, vagy pedig fölépít a zemberiség egy olyan világot, amelyben nincsenek erkölcsi gátak és korlátok az emberi természet romlásának folyamatában, hanem csak a korlátmentes sziklafalról a tömegnyomás következtében bekövetkező zuhanás a mélybe?

Serény Vélemény 2020.12.18. 19:09:39

@Amy Steinmann: És aazt kérdezte, hogy :

(1)
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVÉLRE Feliratkozom a .... hírlevélre, ezzel hozzájárulok, hogy a E-mail (és telefonszámom megadása esetén sms) formájában üzeneteket küldjön nekem felhasználva a megadott adataimat.
A hírlevélküldésre vonatkozó adatkezelési tájékoztatót elfogadom *

(2)
Elfogadom az adatvédelmi irányelveket! *

???

(Ugyanis az a _sablon_ amit felhasználtak gyakorlatilag egy működőképes webshop regisztrációs űrlapja, aminek a szövegét és néhány mezőjét egyszerűen átírták. Vagyis tényleg nem érdemes ebben különösebb összesküvést látni, amiben az adataid megszerzésére törnek.)

Amy Steinmann 2020.12.18. 19:40:52

@Serény Vélemény: vagy éppen tabula rasa az ember..én ebben nem hiszek, a bűnnel születik dologban
van, aki eleve jónak születik..de persze, a környezet sokat javíthat vagy ronthat egy emberen
Mi a véleményed pl Járai Máté és Kira? ha jól emlékszem a nyitott házasságban élő, abszolut heteró színészpárról?

Ahogy Ripők kérdezte, mi vagy te, valami népi döntnök?
Nincs jogunk itélkezni SZJ felett, számoljon el a dologgal a gyerekeinek meg a feleségének, senki másra nem tartozik
Csak attól röhejes, hogy ő írta a gránitszilárdságú, őskonzervatív, vidékiaggszüzvénlány háborgási szintjén lévő Nemzeti Erkölcsi Irányelveket :D

Na,mi van a vendéglátósokkal? Semmi reakció?

Nyilván nem az adatvédelemre gondoltam.
Már megbocsáss, de a kormány nem elemről működtethető fülszőrcsipesszel ügynököl, hogy hírlevelezni akarjon.
Amúgy, tedd a kiskezed a kisszivedre, és nagyon őszintén, szerinted, nem a kubatov listát frissítik? Ami már önmagában is törvénytelen?
Ja, mégegy. Fotózható szavazólap. Te itt sem sejtesz semmilyen hátsó szándékot.
Na, ezért tudtak téged palira venni a hitellel is.
Mondd, nálatok szokás volt gyerekkorodban a gyerekkel való metanyelven való tréfálkozás,humorizálás, gyerek felkészítése az életre, hgy nem minden szó szerint úgy van, ahogy mondják?

Amy Steinmann 2020.12.18. 19:53:43

@Serény Vélemény: amúgy nyilván nem az adataim megszerzésére gyúr a kormány, mert azokat úgyis tudja
Arra kíváncsi, hogy melyik rovatba tegyen be a kubatov listán.

heki 2020.12.18. 19:57:05

@Amy Steinmann: "Elküld a családorvosod vérképet csináltatni. Kisablakban az asszisztens közli, hogy taj kártya, személyi, és itt egy NYALatkozat, amit tessék beikszelni, hogy tetszik-e szeretni a drága miniszterelnök urat."

Ezt nem értem, hogy pontosan mi történt. Mi volt a kötelezően (?) kitöltendő nyilatkozat kérdése?
Én ilyenről nem tudok, felteszem, hogy lehet, hogy van ilyen, de mi volt pontosan a kitöltendő kérdés?

Amy Steinmann 2020.12.18. 20:05:33

@heki: hogy kapcsolatban kívánok-e maradni a kormánnyal
Ez egy egészségügyi szolgáltatás igénybevételéről szóló regisztráció. Erkölcstelennek érzem, hogy baszogat ilyesmivel rajta, mivel NEM tudsz máshol regisztrálni, nincs magánoltás.

Ez kb olyan, mintha erkölcsi bizonyítványt igényelnél, és az ügyfélkapu elkezdene veled jópofizni, hogy szeretnéd a továbbiakban megkapni a kormány hírleveleit, telefonhívásait..stb

Amy Steinmann 2020.12.18. 20:06:08

@heki: tudom, hogy nem tabula rasa, azt csak mint másik végletet írtam

Amy Steinmann 2020.12.18. 20:07:05

@heki: ja, és gondolom az lejött azért, hogy a vérkép csak egy kis tanmese volt, az oltásról beszélünk

heki 2020.12.18. 20:54:31

@Amy Steinmann: de ez nem olyan, amikor a postán befizeted a csekket, és kérdezi a néni (általában néni, mert a férfiak alulreprezentáltak ebben a munkakörben!!), hogy kívánok-e más szolgáltatást is, biztosítás, megtakarítás, stb.
Múltkor tehát a postán rám nézett a néni, és egy prospektust nyomott a kezembe, amely arról szólt, hogy mennyi pénzt lehet félretenni a temetésemre. Nem tudtam, hogy ennyire rosszul nézek ki, mondtam már nektek, 54 éves vagyok. (Erre mondjuk nem reagáltál, az 54 éves férfi panaszaira, amit írtam neked, pedig azt mondtad, kíváncsi vagy. Mindegy.)
Szóval nem lehet, hogy egy csak ostoba marketing fogásról (NYALatkozat, hogy betűhíven idézzelek) van szó? (Még egyszer mondom, nem nagyon értem a szituációt a vérkép-Orbán elfogadása melletti szavazás között.)

Amy Steinmann 2020.12.18. 21:01:41

@heki: olvastam az 54 éves férfit. Vigyázz jobban magadra.
Mit nem értesz?
Az oltásregisztrációnál be kell ikszelned, a nyugdíjasoknak meg a papírlevélen,hogy igen, kereshetnek. Amit nem értek, mert pl. nemzeti inzultáció keretében is rendszeresen keresnek, pedig nem kértem, szóval minek itt nyüzsögni.
Elég meló lesz 4-5 millió embert rávenni az oltásra, meg beoltani, minek összekötni a kubatovlista frissítésével?
ízléstelen
a vérkép csak példa volt, nem voltam vérképet csináltatni
csak leírtam, hogy fura lenne, ha egy egészségügyi szolgáltatásnál tolnának egy kis kormány nyomulást.
Hát, a postásnéninek ki van adva.

heki 2020.12.18. 21:35:01

@Amy Steinmann:"a vérkép csak példa volt, nem voltam vérképet csináltatni
csak leírtam, hogy fura lenne, ha egy egészségügyi szolgáltatásnál tolnának egy kis kormány nyomulást"
Most már végképp nem értem, mi a példa, mi az illusztráció, és mi kapcsán.
Bocs.

Szorgalmas Gyémánt 2020.12.19. 00:16:42

@Amy Steinmann: Természetesen a heterók egy része igaz, hogy szívnak füvet, orgiáznak, ,meg minden ilyemsi. Egy jó alapon állló ember ilyet nem csinál, mert egyszerűen nincs rá szüksége, a szex a szerelmével frenetikus, a szorgalmával, munkájával, kibontakoztatott tehetségével megteremtett élet pedig jobban kielégíti, mint bármilyen drog- vagy alkoholmámor. Pusztán materiális alap persze ehhez kevés lesz.

Szorgalmas Gyémánt 2020.12.19. 00:22:49

@Amy Steinmann: A válaszátsi rednszer nem omlott össze. Ami lefagyogtt, az az infooldal volt, nem bírta több milliós látogatást. Ilyen lefagyás történt akkor is, amikor karigeri lett a főpolgitok, ezek szerint a fidesz csalta össze neki?

Szorgalmas Gyémánt 2020.12.19. 01:05:06

@heki: 54 nem kor. 41 éves vagyok, harmadik gyermekemet várom.

Frick László Intézet 2020.12.19. 07:09:41

@Szorgalmas Gyémánt: @Amy Steinmann:
Öszeomlott...a szavak használatáról van szó ésalényeg ebben az olyan aranyosság.

Tehát Tarlós 32millióértújítatta volna fölaLánchidat,azonban ez a zseniálisan olyanaranyos Karácsonynakmindössze 27 Mrd-bóljön ki, igaz,egy kis műszaki összevonással. Vagyisúgylesz olcsóbb, hogy az Alagút és a villamos-aluljáró felújítása elmarad.

A reklám szakma. Tóth Jakab Röcsögén nyert60 millió Ft-.ot.ennyivel gyarapodik a vagyona,satöbbi.Legalábbis a Falurággyó szerint. Úgy ugyanis, ha aztmondjuk, hogy Jakcsiélett úz új halottasház építése, az márolyan munkaaaszagú,nagyon ostoba embereknem tudnak annyit irígykedni,mert még Iszos Julisnak is figyelembe kell vennie,hogy Tóth jakabnak a bruttó-bruttó összegből egy halottasházat össze kell ütnie mielőtt ellopja a pénzt.

De mutathatnám azt is, hogy egy büdösruszki hekkertámadás mint fedáksári tudja vinni az Egységes Európai Propagandaműködtetését benne a Politico-val,a Szabad Európarádióval,a magyar RTLKlubb kilóra megvásárlásával vagy azzal, hogy IStenes Bence nem csak szars Ft-okért szeretneműsort vezetni, hanem€-ért a Deutsche RTL-nélis és ezér poont úgy kell nyaliznia, ahogy az apjának KISZ-eskorában. És persze nyálas,szenteskedő sírós arccal.

Ki mnitől kapkielégülést. Vannak, akik elavultmódon szexelni szoktak,másazon tud élvezni, ha irigykedhet vagy haatóóóódításokkal forralja a hidegvérét.

Frick László Intézet 2020.12.19. 07:13:01

@Amy Steinmann: Az oltásregisztrációt összehozni akubatovlista frissítésével,ez mégcsak nem is IszosJulis nyanya szintje,ez olyan duma,amiremég az ATV fórumműsorvezetői is csakkényszeredett arcot tudnak vágni és csak a szájukkal támogatni..a nézésükkel már nem.

Erről beszéltem.Nyulván nema húgyos bunbdabugyi apárhuzam a nyanyusokkal,hanema...az agyvelőd tudúgy múködni,mint Joli nyanyuséké

Arra vagyok kíváncsi, hogy most, hogy Őlydög Nólyi is a családi kasszára ésa megélhetése távlataira nézve tanusította a politikaimegfeleőségét s ezzela kétlehetséges táborbóla jótáborba lépet.. veled egy akolba,mi van.

Frick László Intézet 2020.12.19. 07:58:09

@Dinamuki: A Vezér propagandája a hatékony vagy az Oiropeéeéereké?

Szoktam egyébkéntmutatni, hogy Merkelpropagandája szocialista és szocializmus-alatti stílusú. Megmondják az embereknek,mi a jóés ahhoz tartják is magukat,szépen viselkednek azt hangoztatják,amit kell hangoztatni.

Ehhez képest..-számomra az országos helyzet nem sokkal különb a falumbéli helyzetnél.

...tervezem azt, hogy mgírok valamit a népnevelésről.Szerintem a vezér analógnépnevelése a hatékonyabb vagy a JókésIgazakdigitális népnevelése.

(nem tudom, hogy azt a véleményemet olvastad-emár, amiszerint környezetkímélőbb lenne, ha Orbán egyenesen rozsdás vashordókban éskpégetnéel a propagandájára szánt adó Ft-jainkat.

Például 15 évelényegében Sorost,mint szarházi spekulánst, ha nemis ezekkela szavakkal,de körbe-körbe erre a lényegére mutatva írta le az akkori indexés ez a Gyuri bácsi ma már szinte beleszentülabba a gyűűűűűűlöletbe,amit Orbán ráönt.

De pl ha a gyűlölséget meg a keltését csakmagyarországi belpiacosan nézzük,akkorkik operálnak nettó sokkal több gyűlölettel,orbánék vagy a jókésigazak.

Szerinted?

Amy Steinmann 2020.12.19. 09:27:38

@Szorgalmas Gyémánt: ...." Egy jó alapon állló ember ilyet nem csinál, mert egyszerűen nincs rá szüksége, a szex a szerelmével frenetikus, a szorgalmával, munkájával, kibontakoztatott tehetségével megteremtett élet..."

Ezt te írtad, fogalmaztad, vagy otthon padláspakolás közben kezedbe került egy 1952-es kis kiadvány?

Amy Steinmann 2020.12.19. 09:34:38

@Szorgalmas Gyémánt: téged megint beszopat a tupperware internesönel :D
Fogyasztóvédelmi vizsgálat van már ellenük, azóta módosítottak a szövegen,hogy ez nem a hivatalos reg. stb.
A lényeg: nincs oltásuk, nem is tudják megígérni, mikor és milyen lesz és mennyibe fog kerülni, DE MOST AZONNAL fizess be 5 ezer forintot, és majd lesz valami
na, így húznak le hitellel, kormánypropagandával, bármivel téged

Mondd, nálatok nem volt szokás a gyerekkel viccelődni séta közben, hogy te menj a fal mellett? miért is...? Hogy dörzsöltebb legyél :D

Amy Steinmann 2020.12.19. 09:40:55

@Frick László Intézet: érdekes módon én egy szemét gyűlölködő banya voltam mostanáig, mert nem voltam elragadtatva Nórikától. Te imádtad. Amíg nem festett fel egy képet a tenyerére. Innen fogva Öjdögnójika, stb... de persze te nem gyűlölködsz, nem politikai alapon itélsz, és orbánista sem vagy :D

A gyűlölködésről te olyan jó vagy kortárs történelemből, segíts már ki...melyik évben volt, és KI mondta, hogy a kokárda az csak az Ő híveinek jár, a többi az szemét NEMmagyar.
Ki is volt, mikor is volt.
Ez persze nem gyűlölködés szítása.
Nem a legaljasabb, legmocskosabb kettéhasítása az embereknek, baráti társaságoknak, családoknak, hogy kokárdát vehetsz-e fel, vagy nem, magyar vagy-e vagy nem.

Amy Steinmann 2020.12.19. 09:50:25

@Frick László Intézet: még a gyűlöletről
Hát, a közismert gyűlölettanácsadó volt a kampánymenedzserük, és arra épült a kampány, ha kit kell gyűlölni, soros, migráncs brüsszel, és ma is ez a retorika, nem tárgyalni megy a potrohás az EU-ba, hanem partraszáll, mert háború van
Ja, meg a buzi csigazabáló libernyákokat is utálni kell (te is utálsz engem és jolinyanyázol, holott ismeresz személyesen, pontosan tudod, hogy naponta akár többször tusolok és még itthon is van rajtam egy kis drága parfüm és egy pohár pezsgőnél többet nem nagyon tudok meginni fejfájás nélkül :D)

Hogy te kit utálsz
jógyerekek
444
régiindex
fényesfőváros lakossága
szájjalliberális
tsz elnök meg a fia
picsa ovónénik
az összes tanár lényegében
külföldön (london,berlin..) élő és jól boldoguló magyarok
teljes ellenzék az összes politikusával és szavazójával
bárki közéleti személyiség, aki NEM a geci oldalán nyilvánít egyértelmű állásfoglalást, hanem a másikon...

MUTASS már 1-2 embert, csoportot, akit kedvelsz, (szűk család nem ér)

A listázás meg...de igen, mégis mire kéne nekik egy egyértelmű állásfoglalás az oltólapodog, hogy szereted-e őket?
A címedet tudják, a nemzeti inzultációkat is küldik rendszeresen, meg a nyugdíjasoknak a nyugdíj mellé az illatos levélkét....MINEK és MIRE ikszelsz, hogy kapcsolatban akarsz velük maradni?
Írhat neked hivatalosan és szokott is.

Amy Steinmann 2020.12.19. 09:52:30

@Frick László Intézet:
@Szorgalmas Gyémánt:

javasolnám, hogy azt a kis idézetet,amit kivettem SZGY-tól, a szorgalmas meg stb emberről, tedd ki külön postnak.
Máskor is szoktál ilyet, hogy egy-egy frenetikus kommentből cikk lesz.
Ezt szerintem már idén nehéz lesz überelni.

Szorgalmas Gyémánt 2020.12.19. 10:08:41

@Amy Steinmann: Nem foglalkoztam különösebben a témával, nyilván le kell ellenőrizni, ha kerülőtúon akarsz oltást.

Mindenesetre egyszerre döbbenetes és röhejes, hogy miközben éppen kifelé megyünk már ebből az egészből, te jelölőnyézeteket hasonlítasz az ötvenes évekhez.

Szorgalmas Gyémánt 2020.12.19. 10:16:16

@Amy Steinmann: Lehet, hogy furcsán hangzik, de sem orgiára, sem drogokra nincs szükségem, hogy jól érezzem magam, sőt nem hiszem el, hogy ettől bárki jobban érzi magát. Persze aki annyira tud rettegni egy jelölőnégyzettől, mint te, egyenesen rokisita hitlerizmust lát bele, annak ez olyan távoli, mint az Androméda-köd.

Elárulok egy dolgot. Azért járok ide, mert kibaszott jól szórakozok a sötétségen, mai a kommentjeidből árad, ilyen hülye libával nagyon ritkán van lehetőségem csevegni :D

Amy Steinmann 2020.12.19. 11:20:28

@Szorgalmas Gyémánt: én már elárultam, hogy populista mocsárban való merítkezés nekem a veled való csevegés

Egy ostoba, mindent szó szerint beszopó nagyképű, beképzelt majom vagy, devizahizel, oltóközpont, tupperware edénykészlet, bármit benyelsz, ha valakin elegáns öltöny van,mikor előadja neked.
Mondtam már, ne is gyere BP-re mert már a Keleti pályaudvaron lehúzna valami simlis. Mondjuk "vegyél képeslapot az árva gyerekek javará" vagy valami hasonló dumával.

Mint írtam már, ki a tököm retteg töled, vagy a potrohástól.

Az idézet meg tőled. Ja :DDD

www.youtube.com/watch?v=Tpxh0hjhE9w
Amúgy jó a film nem rossz, Latyi miatt, mert zseniális
az is jó jelenet, mikor a kifosztott áruházba megérkezik az árukészlet...
készítés éve 1952.
Személyeskedhetsz, de nem én nőttem fel olyan családban,aki beszopta a mindenkori propaganda szöveget, nem én vettem fel devizahitelt, és nem én linkeltem be "magánoltásként" az oltóközpontot.
Akkor miért is gondolod magad okosabbnak nálam?
Tupperware edénykészleted is van, fogadjunk :D

Amy Steinmann 2020.12.19. 11:36:06

@Szorgalmas Gyémánt: @Frick László Intézet: ja és mégegy.
koronavirus.GOV oldal!
közel 8000 halott :(((

Mikor pár hónapja mondták, hogy a ihme modellezése szerint 12 ezerre is felmehet országosan, akkor Dudi a HUHOGTATÁS szót használta, SZGY pedig odaírta, hogy "úgy rettegek"

A potrohás még mindig nem jött rá,hogy óriásplakáttal, partraszállással, és KESMÁval nem lehet járványtkezelni.
Ma 189 halott.
és ahogy százszor elmondtam már, nem, nem a "vírusnak drukkolok" féltem az idős családtagokat, utálaom, hogy nincs nagycsaládi karácsony, hiáyzik a régi utazgatós, éttermezős, uszodába járós, baráti találkozós régi életem, és maszkban sem szeretek tanítani vagy képernyőn keresztűl.

De persze, én vagyok ostoba liba, nem ti mindent beszopó beképzelt majmok, akik két hónapja még komolyan elhitték a potrohásnak, hogy KÉPES kezelni a járványt.
és persze, el lehet mondani,hjogy bezzeg az olaszoknál meg a németeknél magasabbak a számok, csak éppen ők 80 millioan vannak, és 500 halottnál Angela néni mindent lezárt.
Az olaszok is. Pedig arányaiban itt rosszabb a helyzet.
Ja, és januárban jelenléti oktatás, majd lesz napi 300 halott is.. :((((

Serény Vélemény 2020.12.19. 11:52:01

@Amy Steinmann: "hiáyzik a régi utazgatós, éttermezős, uszodába járós, baráti találkozós régi életem"

Aszittem mimmeghalunk, és mindenki éhezik, és anarchia van és nemzethalál a potrohás miatt...

Amy Steinmann 2020.12.19. 12:20:59

@Serény Vélemény: ebből a kommentedből is látszik, hogy a negyedét sem vagy képes felfogni, mit írok, nagyjából úgy próbálsz meg velem dumcsizni, hogy a Dudi ír valamit, amit ugye "én" írok (szerinte) és ti Dudival azokra reagáltok.
Szólj nyugodtan,ha túl bonyis, amiket írok, és nem érted.
Amit te most írtál, azt Dudval beszéld meg, ő szokta emlegetni, nem én.

Serény Vélemény 2020.12.19. 12:24:24

@Amy Steinmann: Akkor miért hisztizel?

Ezt most tényleg nem értem! Ha valóságosan a Te igazi realitásodban téged igazából nem ért semmilyen hátrány a patásorbán uralma alatt, akkor miért kell úgy csinálnod, mintha ért volna?

Amy Steinmann 2020.12.19. 12:58:24

@Serény Vélemény: te tényleg semmit sem értesz a hozzászólásaimból

Mi a fene köze van a véleményemnek ahhoz, hogy többdiplomás, több állásban, stb dolgozóként időnként beülök egy cézársalira vagy cortadóra a barátnőimmel, és nahát, karácsonykor sem éhezünk, tényleg, mindenkinek jut egy kis majonézes krumpli a hal mellé.

Sőt, az orbánrendszer tökéletességét bizonyítja, hogy akár egy uszodabérlet is belefér! És az útlevelem sem vonták még be...ja azt nem is tudja, mert EU-ban szabadon utazhatok, szemét csigazabáló brüsszeli libernyákok miatt.
akkor tényleg tökre rendben minden.
Igaz.
Még szaloncukrot is tudtam venni, éljen Rákosi, éljen a párt.

Serény Vélemény 2020.12.19. 13:23:42

@Amy Steinmann: mi az amiben neked, személyesen rosszabb, mint a patás előtt?
Amit nem a zindex444telex24 írt, hanem amiben tényleg rosszabb?

Amy Steinmann 2020.12.19. 15:52:44

@Serény Vélemény: mondjuk miközben az egész világban gazdasági fellendülés van, és az EU többezer milliárd forintot pumpált belénk, abból esetleg valami olyan intézkedés, költés is történt volna, amiből én is részesülök, nem csak a nagyseggű kislánya, pénztáros meg a haverok, strómanok, apuka, vejkó, pártkatonák.

Talán ugyanehhez az életszínvonalhoz, amit fenntartok nem kéne több állásban, időnként heti 50 órában dolgoznom, és akkor is lenne uszodabérletem.
Sőt, talán lenne uszoda is, ha nem csak betonletátókat építene, hanem valódi sportlétesítményt is, amit tudod, használni lehet sportolásra.

Amúgy meg, mitől utolsó geci és autokrata?Most jött le félórája a hír, lefelezi az iparűzési adót.

Bukott a nagyobb városokban? Akkor dögöljön meg mindenki, aki ott lakik, majd nem lesznek bizonyos önkormányzati szolgáltatások. Tetszettünk volna jól ikszelni.Bosszúálló, cezaromán pszichopata geci.
Ja, és mivel délelőtt külön pár polgármestert behívott, Szolnok, stb gondolom, a gecihívő városokban majd kompenzálja őket. A többi meg megtanulja kire kell szavazni, oszt jónapot.
De persze, ettől még jogállam van, megmondta Angela néni is, meg a német autógyárosok.
Én még azt is megértem, hogy neked miért tetszik, amit csinál (és ennek a pszichológiájába most nem is mennék bele, hogy a hatalom hogy torzítja az embert, és a vezérhez csapódóak miért éreznek kéjes örömet, holott azon túl, hogy FAN-ok, semmi szerepük benne, és lófaszt sem érdeklik ők a vezért, csak eszközök). De gondolom részedről az önkormányzatok bosszúból való kinyírása is tökre rendben van, mivel sok az ellenzéki, és tudjuk,hogy egy jogállamban EGY vélemény, és EGY akarat lehet.
Jogállam :DD Sztálin alatt is jogállam volt, mert voltak törvények, meg bíróság is :D

Serény Vélemény 2020.12.19. 16:46:17

@Amy Steinmann: Közönséges irigység? Ez az összes oka az orbánfóbiádnak?

Szorgalmas Gyémánt 2020.12.19. 17:05:03

@Serény Vélemény: Igen, ennyi. Azt hiszi, több jár neki, mint amennyit az élettől kap.

Szorgalmas Gyémánt 2020.12.19. 17:14:23

@Amy Steinmann: A hozzád hasonlók gyűlölik ezt a cikket, amikor megmutatom nekik, de hát a tények azok tények...

www.napi.hu/magyar_gazdasag/otezer_magyart_vitt_el_az_influenza_januarban_megsem_nepszeru_az_oltas.632435.html

Rettegj!

Wildhunt 2020.12.19. 19:23:15

@Szorgalmas Gyémánt: pedig csak ennyi kellene
HAZÁM
1
Az éjjel hazafelé mentem,
éreztem, bársony nesz inog,
a szellőzködő, lágy melegben
tapsikolnak a jázminok,

nagy, álmos dzsungel volt a lelkem
s háltak az uccán. Rám csapott,
amiből eszméltem, nyelvem
származik s táplálkozni fog,

a közösség, amely e részeg
ölbecsaló anyatermészet
férfitársaként él, komor

munkahelyeken káromkodva,
vagy itt töpreng az éj nagy odva
mélyén: a nemzeti nyomor.

2

Ezernyi fajta népbetegség,
szapora csecsemőhalál,
árvaság, korai öregség,
elmebaj, egyke és sivár

bűn, öngyilkosság, lelki restség,
mely, hitetlen, csodára vár,
nem elegendő, hogy kitessék:
föl kéne szabadulni már!

S a hozzáértő dolgozó
nép gyülekezetében
hányni-vetni meg száz bajunk.

Az erőszak bűvöletében
mint bánja sor törvényhozó,
hogy mint pusztul el szép fajunk!

3

A földesúr, akinek sérvig
emeltek tönköt, gabonát,
csákányosokkal puszta tért nyit,
szétveret falut és tanyát.

S a gondra bátor, okos férfit,
ki védte menthetlen honát,
mint állatot terelni értik,
hogy válasszon bölcs honatyát.

Cicáznak a szép csendőrtollak,
mosolyognak és szavatolnak,
megírják, ki lesz a követ,

hisz „nyiltan” dönt, ki ezer éve
magával kötve mint a kéve,
sunyít vagy parancsot követ.

4

Sok urunk nem volt rest, se kába,
birtokát óvni ellenünk
s kitántorgott Amerikába
másfél millió emberünk.

Szíve szorult, rezgett a lába,
acsargó habon tovatűnt,
emlékezően és okádva,
mint aki borba fojt be bűnt.

Volt, aki úgy vélte, kolomp szól
s társa, ki tudta, ily bolondtól
pénzt eztán se lát a család.

Multunk mind össze van torlódva
s mint szorongó kivándorlókra,
ránk is úgy vár az új világ.

5

A munkásnak nem több a bére,
mint amit maga kicsikart,
levesre telik és kenyérre
s fröccsre, hogy csináljon ricsajt.

Az ország nem kérdi, mivégre
engedik meggyűlni a bajt
s mért nem a munkás védelmére
gyámolítják a gyáripart.

Szövőlány cukros ételekről
álmodik, nem tud kartelekről.
S ha szombaton kezébe nyomják

a pénzt s a büntetést levonják:
kuncog a krajcár: ennyiért
dolgoztál, nem épp semmiért.

6

Retteg a szegénytől a gazdag
s a gazdagtól fél a szegény.
Fortélyos félelem igazgat
minket s nem csalóka remény.

Nem adna jogot a parasztnak,
ki rág a paraszt kenyerén
s a summás sárgul, mint az asztag,
de követelni nem serény.

Ezer esztendő távolából,
hátán kis batyuval, kilábol
a népségből a nép fia.

Hol lehet altiszt, azt kutatja,
holott a sírt, hol nyugszik atyja,
kellene megbotoznia.

7

S mégis, magyarnak számkivetve,
lelkem sikoltva megriad -
édes Hazám, fogadj szivedbe,
hadd legyek hűséges fiad!

Totyogjon, aki buksi medve
láncon - nekem ezt nem szabad!
Költő vagyok - szólj ügyészedre,
ki ne tépje a tollamat!

Adtál földmívest a tengernek,
adj emberséget az embernek.
Adj magyarságot a magyarnak,

hogy mi ne legyünk német gyarmat.
Hadd írjak szépet, jót - nekem
add meg boldogabb énekem!

Amy Steinmann 2020.12.19. 20:54:46

@Serény Vélemény: Azt hiszed milyen frappáns és provokatív és egyedi vagy. Mondd, mint régen volt foximaxi egyetem, most van nektek valami orbi-trumpli szabadegyetem, ahol az összes vitaképtelen, önálló gondolatokkal nem rendelkező FAN kiképzést kap, hogyha valamire nincs válasza, nincs érve, akkor jön
"és ez téged miért zavar"
"ezt hogy gondolod"
"irigy vagy rá, azért zavar"

Tele hozzád hasonlókkal a pofakönyv.
Igen, ha az irigység, hogy zavar, hogy valaki simán ellop magáncélokra ezermilliárdokat. akkor rohadtul irigy vagyok.
Tőled, ha a szomszéd egy tyúkot lopna, le akarnád tőből csapatni a kezét és 20 év fegyházban. Hogy ellopnak tőled száz, kétszáz, ötszáz milliárdot, az nem érdekes, aki szólni mer, az irigy.

Amy Steinmann 2020.12.19. 20:56:58

@Szorgalmas Gyémánt: ne terelj.
Volt egy grafikon, amire a Dudi azt írta, hogy huhogtatás, és te meg, hogy "úgy rettegek"
sajnos szó szerint igaz.
Innen kezdhetünk beszélgetni, a többi terelés, smonca,uncsi...uncsi...uncsi...

Frick László Intézet 2020.12.20. 07:03:34

@Amy Steinmann:
Tűz a bálteremben:Fogunk meghalni.
Felelős,magatartásami nyugalomra hívfel, hogy hagyjukel NYUGODTAN A TERMET

Huhogtatás az a mimmehalás.

Mi alényeg? hogy apotrohásmeg ezekbukjanak
éshogy ami a járvány,az issegítse ezeketmegdögőni

Namost az "eltűnt 1000 halott"-talkapcsolatban a KSH-s ostobapicsa elismondta:Sokan a járványhelyzet alatt[-> huhogtatásmiatt is]nemmertekorvoshozmég fordulni sem.

Szintén a huhogtatásmiatt oltatnának kevesebben. Ugye,eleve az orosz vakcina nem jó,mert orosz.

A kínai vakcinárólne is beszéljünk -amilyen miőségűek voltakakínai piacon a kínai cuccok ugye 25 évvel ezelőtt.

terelsz is,félre is beszélsz,hülyénekis nézel,meg még hhogtatolis,amikor a számodra aPotrohás döglésén kívülbármimellékes vagy eszköz a potrohásdögőőtetésére.

A járvány ismeg a huhúúúú is.

Úgy csinálsz,mintha nemértenéd,a TRűz a bálteremben
óta, hogy miről beszélek.

Az a kár, hogy kényelmesen huhúúúzol

nem a bálterem ajtajába állva :D

Frick László Intézet 2020.12.20. 07:07:14

@Amy Steinmann: Veled csak egyféleképpen lehet dumcsizni:
Dögőjjön apotrohás
Minden a potrohásmiatt van
A járványban a potzrohásmiatt halunkmemimmm4Itt is a potrohásmeg ott is,ritkán pedig a büdösruszkik.

Mókásan alakult ez az attitüdödpla főpolgármesterválasztáskor,mert akkor is az volta szempont, hogy kapjon mnápofont apotrohás azért,mert a faszit,akitirigyelésútál apotrohás

lecseréltétekGyurcsány guminőjére

aki olyan aranyos

ésOlga nettóban csak hatszáz
és TüttőKata is olyan aranyos

de Novákkatalin,az rojaggyon meg mera potrohásés a helyettes államtitkár csajmeg államtitkárés szintén hgy merészel

Deugyanezzela szájaddalmeg a nők melléállsz reklámokban hallható dumcsikkal

Te...fogadjunk, hogy még amenstruációs szegénységkampányt is benyalod, ha azzal mérgezheted a potrohásot:D

Tenyögölaz orbáncentrikus Világképalatt,deén vagyok a szőrsapkás

Frick László Intézet 2020.12.20. 07:12:25

@Amy Steinmann: Orbitrumpli szabadegyetem,az nincsen,de népnevelésamásik oldalról,na,az van,pla BMLkampány,a büdösruszkiztatás,az LMBTQWERTUOIŐÚÁLKMNHZImesekönyv meg effélék. Mais tudható,mit nyaljon be az ember politikaila, hogy megfelelőlegyen.Trumpra meg Orbánra csak a barmok tesznek.én magam hátrakötném a gyerekem sarkát,ha nem azt dudogná,amit jgyereknek dudognia kell.

te is azt dudogod:Összesen az orbángyűlöleted alapján ingyen meg lehet téged kapni.

Frick László Intézet 2020.12.20. 07:13:52

@Szorgalmas Gyémánt: @Amy Steinmann:
Ez egyszerre megy,negligálni is meg mimmehalúnkk-ozni is.

Frick László Intézet 2020.12.20. 07:15:46

@Amy Steinmann: Sokszor eszembe jut az ápolónő ISzos Beatrix,akiegy percet kapott a Retek Hiradóban,ő táppénzen volt [táppénzre vetette magát mind a két hullámban] ,de sajnáljuk éskapjon meg mindent,amit azok akik nem vetették magukat táppénzre.Még egy ilyen nőszemélyt is felhasználtak abban az igasságharcban aminek te büszke szajkója és ingyen harcosa is vagy.

Amy Steinmann 2020.12.20. 10:01:04

@Frick László Intézet: @Serény Vélemény: @Dinamuki: @heki: @Szorgalmas Gyémánt: év végi évértékelő beszédemet a 24húdakampány c. cikkhez töltöttem fel.

Serény Vélemény 2020.12.20. 12:19:42

@Wildhunt: Ez egy nagyszerű, csodálatos vers, egy nagyszerű, csodálatos költőtől, DE
1) nem történelmi hitelességű,
2) aki írta az egy depresszióban és borderline személyiségzavarban szenvedő, abszolút antiszociális, nagyon súlyosan beteg ember.
Nem szabad úgy kezelni, mintha ez a vers az igazság volna, hanem úgy, ahogy van: egy vers.

Szorgalmas Gyémánt 2020.12.20. 13:14:18

@Frick László Intézet: Nagy az öröm, a novemberi halálozási statisztikai adatokon végre már látszik a járvány hatása.

Hurra, hurra, die Pest ist da.

www.youtube.com/watch?v=sJGs_pvYow8

Wildhunt 2020.12.20. 14:14:14

@Serény Vélemény: le is írtad miért linkeltem válaszul (2. pont)
süti beállítások módosítása