A pofázó ember lehet fiú vagy lány, X,Y,V,Z,Zs, alfabéta generációs - attitűdjét sokan tévesen ítélik meg és összeverik a köhögő ember-ével. A köhögő ember ismeri a kottát, elég alaposan a művet valamit az előadót vagy akkora zenekar esetében a koncertmestert vagy mégannális nagyobb zenekar karmesterét és jólkiszámítja a a piano-t, rosszabb esetben az andantét,amibe majd jól beleköhög.

Aköhögőember valamiféleképpen át szeretnémenteni magát az örökkévalóságba,pl aköhögését, ha mástnem tud.

A pofázó ember szarik bele mindenbe. Ott van valahol, de abba is beleszarik, pedig üzértől vette a jegyet vagy fenyegetőzött vagy pl azt adta elő, hogy ő újságíró ésmutatta is ehhez az igazolványát, az akkreditációját vagy a karszalagját,ami nemkevésbe került a szerkesztőségnek. A pofázóember célja az, hogy most ő jólérezze magát és leszarja, ha pl az ő pofázásától más nem érezné magát annyira jól,mert eléggé múltbavezető módon a nyomorult még a zenét jött volna hallgatni.

A pofázóember ezzel nem fárasztja magát.

Pedig végigállta egy számára teljesen érdektelen,sőt,unalmas zenekar koncertjét az elsősorban, hogy fogja a helyet. Ott szenvedett a disznószarszagban és amikorpedig eljött a kedvenc zenekara ideje,megérkeztek a barátok is,persze a gyerekeket is viszik elsősorozni, csak ők inkább a bebaszást választották az unalmas zenekar alatt.

Ha Likó Marcell költő zenekara, a Vad Fruttik a rajongás tárgya,akkor Likó művészúr szokott javaslatokat tenni a rajongóknak,akik eléggé beállt részegen visztik a karonülő-től   kb 12 éves korig a gyerekeiket is elsősorozni,mertnincsen kirehagyni, a józanságfelelős beszarásig részegen kómázik a sátorban..

Gyűjteményem ékessége a Zseniális Gyermek apja. Mint pofázóemberre fgyeltem föl rá, bárpofáztak még rajta kívül hat kisebb  csoportban emberek,miközben a zseniális gyermek és a zenekara játszott,amikor a zúzós részek mentek, akkor is pofáztak,majd következett a dramaturgiailag is indokolt lassú  és csendes katartikus -a leghangosabban a zseniális gyermek apja pofázott,a második leghangosabb pedig tőlem sréhen hátra néhány szülő, akik meghatottságukban pofáztak hangosan, hogy ha  nekik ennyire zseniális gyermekük születhetett volna, aki mennyire bájos és egyben ennivalóis,cuki

...harninc éves emberről beszélünk...

dojó a szüleinek és mennyire büszkék lehetnek a szülei és hogyan sikerült a mai világban ennyire kreatív sok hangszeren kivállóan játszó és valójában költő zsenit fölnevelniük, ráadásul valahol messze lent vidéken, az isten háta mögött, vannak az olyan falvakban zeneiskolák?

 

ekkor sréhen elől az elsősorozókhoz közel a leghangosabban és a szinpadnak háttal is pofázóhoz valaki vele egykorú, tehát a zseniális gyermek apja-korú faszi odalépett és megkérte, hogy fejezze már be a röhincselést meg a pofázást,mert ez az év első koncertje és már ősz van, vagyis az utolsó koncert is lesz, úgy néz ki,erre a pofázó ember még annál is hangvosabban és leugatta ezt a csávót, hogy mit képzel,úgy pofázik itt bárki, ahogy szeretne, ha nem tetszik neki, hogy pofázik,akkor vagy ne figyeljen vagy tessék, pofázzon nyugodtan ő is, szabad. Erre sok egyéb témáról pofázó elkezdett kussoltatni, hogy fejezzék már be,mertnem hallják egymást, ahogy pofáznak,közben a Kartikus Lassú pont a tetőpontjához ért,a pofázást kifogásoló visszalépett katarzist átélni,de nem sikerült,mert a pofázóember kétannyira hangosan pofázván elkezdett röhincselni meg hahotázni és valamit hőbörögni.

Sréhen hátul már zokogtak a pofázó ötvenesek, hogy nekik mééé nem tudott ilyen gyerekük születni,mint ez a bájos gyermek. Aztán tovább pofáztak erről...már majdnem vége volta katartikus csöndesdalnak,amikor az elsősorozó visszament és a pofázó hahotázónakmegint elkezdett beleszólni a magánügyébe,ami a pofázása és a hangos hahotázása a térde csapkodásával volt,miközben a szinpadról gomolygott a dark az élet reménytelen, de legalább kilátástalanságával,amit majdnem átis tudtunkvolna élni,ha közben azt az élet nem másképpen gondolta volna és apofázókkaldirekt elbaszatta atotűliskilátástalanság átélésének a lehetőségét..

Egyébként ma már mit nem kell kihangosítani,a gyásznép hat fő, a csönd síri,de rutinból kihangosítják 50 w névleges zenei teljesítménnyel a búcsúztatót,mert ez a szokás,ugyanis a pofázóemberek a temetéseken is pofáznak, valamint az esküvőköz,a színházi előadásokon,a falunapon a pógármester megnyitója alatt és amíg Sípos F. Tamás élete fő és egyben egyetlen érdemleges művét félplébekk előadja,a Trabanton szállni érdemest élvezet -et ,pedig 280000 +ÁFÁ-ért , akkor is pofáznak,pedig minden pofázóra az előadás gázsijából esik vagy 15000 Ft.

Ankét -pofázás.Sajt táj pofázás,nyilvános bírósági tárgyalás pofázás a bíró fenyegetőzéseivel. Ülésezik a parlament pofázás, vezérszónokok alatt pofázás, házelnök kifogásolja a pofázást, alatta pofázás azoktól is,akinek a javára kifogásolná.

A koncert után én is elkezdtem pofázni a pofázó emberekről,erre az egyik pofázóember jól kinevetett, mit akarok,vicces vagyok, hogyne pofázott volna az a faszi a legtahóbb türhő taplómódon a második sorban,amikorő a zseniális gyermek apja és ugyan mi a faszért fordult volna arccal a szinpad felé,amikor már a könyökén jön ki a műsor és kívülről tudja.

Egyébként meg minek járok koncertre, ha nem iszom,normális ember azért járkoncertre, hogy jól bebasszon  és élvezze a zenét.. bebaszva.Ésközben élvezetétpofázáskereteiben ossza meg.

Na,most már világos?

Persze,mondtam, hogyne.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7216183556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása