Ebben az évben 365 napig lesz sötét -a szó Beck Zoltán-i [a költő] költői értelmébe véve.

 

Bár egyelőre úgy néz ki, hogy lesz Fishing augusztusban mégis.

"Marcííí-marcííí, szeretlek!"

/elsősorozó kufferseggű lány Elefánt koncert előtt az első-sorbéli helyét fogván/

A disznószarszagra hamar felfigyeltem az elsősorozáshoz helyfogás közben, pedig még nemis tömörültek a kufferseggű lányok annyira.

Mint sertéstenyésztő, nagyon értek a disznószarszaghoz

ésmint gyümölcskertész meg pláne,hiszen a fekália után a disznószar adja meg leginkább a gyümölcsök édességét,pl

a magyar eper, ami nem is lehetne gyümölcs fekália nélkül és Fejlettisztánban a híg fekáliával öntözése elmaradásában tényleg,az íze alapján is zöldségféle .

A leges legszomorúbb disznószarszagot a holland-angol tipusú Óónijós Szinvonalú Korszerű Modern Jövőbevezető Sertéstelepek árasztják, mert ott az új takarmányozás, azaz a disznók csapvízzel való felfújása miatt sokszor a disznók a saját beleiket is elemésztik az így idejekorán  kényszervágásuk előtt. Ha van a sertéseknek ósvicca, akkor azok a fejlettisztáni ipari sertéshúsgyárak. Az, ami a Zónijó Rendes Igazitagállamaiban sertés és egyáltalán,állathús gyártás címén folyik, azt akár a Hágai bíróság elé is be lehetne adni,intézményesített állatkínzás a fogyasztók módszeres mérgezésével.

 

A kufferseggű lányok a legszomorúbb látvány még a délutáni forróságban,amikor a nagyszinpadon sorban beállnak, teljesen feleslegesen a zenekarok,mert úgy sem marad meg semmi a beállításaikból,amikorra már élesben kéne. Föntről,a WC előtti árnyéksávból jól rálátni a szinpadra, a kufferseggűek forrónadrágban,a hátitanyóka tenyérnyi, a kufferjeik kuffernyiek, de forrónadrágban.

Senki nem hajt ezekre a lányokra. nem csak azért,mert sehová nem tudnak menni 3-4-nél kevesebben a csapatból. Az még nem gond egy fiúnak,leaggykirálykatonázhatna egyet éppen.

Ez az a generáció,a Női Seggek Történelmében az első olyan generáció, amiben a 16-37 éves kislánynak hájasabb a hájragyákkal persze,a segge,mint az anyjának.

 

'Nézd meg a lányát és az anyjára fogsz hajtani. '

 

Gyűjteményem ékességében az oláhcigány királynő önkéntelenülfogja föl a talpigszoknyája korcára lecsüngő hasháját,amikisebb,mint a 20éves magyar drogosproletárlány hashája,ami a vénuszdombja (a tevepatája selátszik egy arra lecsüngő hájredője miatt)

KIRÁLYNŐ Te! te lány,hányat szültél már, hogy ekkora hasad van?

PROLETÁRLYÁNY Egyet se, bazdmeg! -mi vagyok én,disznó?

 

A napról az árnyékba, ami vastagon össze van már pisálva, aztán a pisaszagból a napra,de ott meg meleg van és egyébként  soha nincsen ki a combjuk, egész évben ennyit csak az egyik hüvelykujjukkal nem hüvelykujjaznak annyit,mint a Fishing alatt. A nap nem érheti a comb és lecsüngő seggháj ragyáikat. Olyan..teherszerűen cepelik a hájfarukat. Tehén tekintetek apró limuzin[tehénfajta] szemekből. Egymás számára legalább akkora terhek,mint a rakás zsírfaruk maguknak,de egyedül meg mégrosszabb lenne.

A második naptól már ők is érzik,néznek össze. Önkéntelenül én is keresem a csípős trágyalevet, a rozsdaszínűt, a szinpad alól folyik valami,de az disznószarlé nemlehet,az emberszarlé meg nem ilyen. Az odafönt patakz' a kempingben.

Felnőtt férfiak azért vagyunk páran az elsősorozók között, hogy a másodiklánykorát érő párjainknak a hátait védjük a pogózásközben. Ja és az ügyes későnjövőktől is az elsősorhelyet.

Falusi lehet a lány,aki megkérdez,még nemis ugrálnak,minek,ez csak a csudálkozó előzenekar, akik nem veszikle, hogy nem miattuk tömörülnek 200-an a nagyszinpad elé még a késő délutáni világos szemerkélésben.

LÁNY Csókolom! Tetszik érezni ezt a disznószarszagot?

VÉN GECI Persze. Egyenesen innen árad, az elsősorzók forrónacijaiból.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2515904864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása