Itt vannak azok a visszasírt régi jódolgok. Bezzeg az én időmben nem volt ennyi kufferseggű lány.Na jó, gimnáziumi évfolyamonként egy vagy kettő. Nem a Rubens-i Alkat -ról van szó,ááádehogy. Vagy Albrecht Dürer anatómiai vázlatáról, amit 404 cseléd- és konyhalány meg szolgálólány megtekintése után vetett papírra.

durer.jpg

Nem,ez a XV/XVI.századi nő almaseggű.

A bezzeg a mi szaridőnkben,amikor még semmi sem volt annyira Korszerű Modern Jövőbevezető,mint bezzegmáma, az évfolyam szépe választotta ki kontrasztnak a csúnyalányt és néha, ha túlzásba vitte, arányérzék nélkül, az évfolyam kufferseggű lányát választotta.

Az a Krúdy Gyulával egyidős dédapám volt, aki szerint jó nagy kufferba pakó'ni. Krúdy Gyula igen gusztusosan tudott írni bármiről, nem csak ételekről, de pl női lábakról. A Rezeda Kázmér szépéleté-ben a Tejigazgatónéról is a szépet írja, mégpedig az 52 éves nő keblei méretéről, valaminthogy nyolc gyermeket szülvén sem érezte azt, hogy a sorsa vagy a karrierje fenyegetett lenne, egyébként pedig Késő Fáni elbeszélései alapján úgy döntött, hogy ő is megpróbálja Rezedával.

Jól mondja azt Szendrői Csaba költő és vodka-narancsivó, hogy aszonygyaja: "A hiánynak van súlya" - Krúdy nem írta le a Tejigazgatóné terebélyét, valószínűsítem, hogy egy tonna zsíros tehénhús meg nyolc gyerek kihordása , a folxyaamatosan egélszségtelen táplálkozásés az 52-ikéletéve következtében lehett majdnemakkora kuffersegge, mint ma egy 16-37 éves kislánynak. Mínusz a pinakozmetológiai állapotok.

 

Egyébként nem annyira régen írtam már erről a Korszerű Modern Jelenről a disznószarszag c. bejegyzésemben.

 

A fesztiválokon kívül megfigyelhetőek az efféle csajkombattók Oirópa-szerte is a túrisztikai centrumokban. Kamionoslegendák alapján az az előítéletem alakult ki, hogy a muzulmán-arab kulturában szocializálódott férfiak közöttnépszerű lehet ez a kufferseggés amikor diszkont repcsijáratokkal portyázván gyaur ingyenpinára hajtanak balkáni országokban, számításba veszik a jelentős felhozatalt a kufferseggekben, ám a gyakorlatban ezeket a kufferseggű lányokat kizárólag más kufferseggűlányok társaságában látni.

A férfi,mint tudjuk,állat,és drog ésvagy pia hatására tudati beszűkülésében egyre és fokozottabban, létezhet a betépettségnek egy olyan foka,amikor már kufferseggűlányokra is hajt a vadász-hajlamú kiéhezett fenevad - ezzel az előítéletemmel is tallóztam fesztiválokon a rozéfröccsös szekciók sörasztalainak környékét, aholis ~ zászlóaljszám pihenik ki a kuffereik többszáz méteren keresztüli cepelését rozéfröccsivással.

A fesztiválok 2-4. napja mélységében a ~-kat felhózó vaskos testbűz (és disznószarszag) alapján arra következtetek, hogy ők maguk se vették tervbe a pasizást opcióként sem. Nincs gusztusok a közös fürdőhöz.

 

Ez az a lánytípus,akit megnézek és inkább az anyjára hajtok.

Nem ritkán az a megalapozott rémsejtésem támad, hogy némelyik 40-50-es lányosanya azért jár mindenüvé a kufferseggű hájguriga kislányával, hogy a kontrasztott növelvén sikeresebben pasizzon be.

És akkor még a ~hoz tartozó nőiagyvelőre kegyeleti okokból ki sem térek. [-> Agyhalottak természetrajza] 

kufferseggulanyok_1.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3416177062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2020.08.26. 18:09:28

Jogos, borzalmas viszonyok vannak.
süti beállítások módosítása