rijjo.jpg

"Ez a zöld sár, amit tolok magam előtt, ez...mind szar?"

/M.Kiss Csaba/

Nyomják krachácsot, a ríjjó-panaszkodó magyarok, a statisztika, mint áltudomány és EZO TV-be való okkult baromság [annak a Paul Krugman-i , Amerikára biztosan érvényes megállapításnak az elfogadásával, hogy ott akár a sci-fi világai is lehet]

és a statisztikai adatszolgáltatási fegyelem

amire

a magyarokat rívató-huhogtatós,mimmehalatós, gyüvőre csődbe  menünk-ös geciújságíróink is támaszkodnak

Mindig a kis, elhanyagolható  különbségekkel volt a baj,

pl Illyés Gyula a pusztán idegen hosszúnadrágos gyereke volt, A Gépész fia, és egyébként karrierista banklegény,aki beledepressziósodott abba,hogy máskéntélt,mint beszélt(beszélni a legszebb magyart,a somogyit beszélte, ezért érdemes hallgatni)

illyes-gyulanemparasztjozsef-attilanemproletar.jpg

A nem-proletár, sőt szerencsés, Horger Antal szerint az egyik legnagyobb magyar nyelvész zseni, József Attila a cseppet sem paraszti Illyés Gyulával. A kép elkészültekor a hivatalos Horthy-statisztikákban mind a két ember "kommunista"-ként szerepelt.



Rendszeresen  szilvásgombócban etethetném meg a különbséget jellegzetes index-geci //// 444/// G7/Portfólió Pont Húú -s  "újságíró" gecikkel a különbséget a magyar statisztikai adatok és a tényleges számok között. Külön sóműsor lenne a Londoni Magyarok c. lunch, amiben először a gecisajtóban dobálózott 150000 és az Angol Statisztikai Hivatal általam 25000-re fölkerekített "tényszáma" közötti különbséget kéne fölzabálnia az egytucat politikaistréber nyálfazék ganajnak, Bucsky Péter kezdhetné és amivel nem bírtak, a maradékot Princz Dániel :D 

A XIX-XX. századi magyar történelmi romantika egyik legtöbbet magyar-ríjjott-panaszolt népe a mongol  Földkerekség egyik leg-gyáva-tetvebb népsége volt, úgy jöttek, hogy...a magyarok mongolok-foglyai magyarokkal találkoztak a mongolok képében,akik ríva könyörgének"Münk vogyunk, ne bántsatok!".. csak egy pillanatra lankadt a magyar,erre a maguk előtt hajtott foglyok mögül a tetvek lenyilazák űket. A mongoloknál a főség a csaták elől elbújt, de még ott is az asszonyok védőpajzsai mögé. Talán Temüdzsinnek lehetett olyan "józan" pillanata néha,mint amit mi a részegség közepesen beállt fokának nevezünk,nem egy mongolfejedelem lényegében a saját fosában fetrengvén a hóttrészegség és a karjaival az erjesztett kancatejért fel-felágáló közötti állapotában, helyette a négykézlábra is felkapaszkodódisznó-kövér anyja vagy felesége uralkodott a gyakorlatban.

"Mégiscsak Isten kiválasztott népe vagyunk, ha ilyen csürhe kezére adja a világot, mint a miénk."

/Dzsingisz kán 1220-25k. ; Uj Péter 2005./


A [krími ]  tatárok viszont meglehetősen bátrak, az utolsó komolyabb tatár járás-ban 280 lovas vett részt és pl levágták a Hevesi Bandérium 1200 lovasát.

Kurvák!

/Yossarian/



A róócokat inkábba kurucainkhoz hasonlítanám,nem is igen hiszem, hogy majd az időbusz feltalálásával már lesz olyan időjárást vezető tanár,aki szemre a róóócok rablócsürhéjét egy kuruc vérnősző-dúló-fosztogató rablóbandáétól el tudná különböztetni.



A magyar paraszt az eleiben nem ez a síró-rívó panaszkodó népség volt...



S. Takács András,nagyon tisztelem őket.. de egy eléggé butácska hiedelmet adott elő New York-ban arról, hogy a magyar a világlegszomorúbbnépe,egy faszt az. Egy nagyon kedves ésokos New York-i kínai lány fel is ültennek a legendának és nagyon bájos dalocskát ukulelézett előa magyarok vígasztalására..

A magyar akkor a legszomorúbb és kilátástalanabb szomorú,amikor szakszerűen lekérdezik a vagyonáról. A magyar a seggbe kúratása titkait hamarabb kibeszéli, mint azt, hogy mennyiért nyal segget. 

Kurvák!

/Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter jóreggeltje munkatársainak munkaértekezlet nyitányaként 2015-2018./

Akkoron,amikor Szulejmán bácsi Magyarország legjobb barátja és a kis Zsiga királyfinál elholt apukája helyett bejelentkező édes-egy-apukája volt,még tréfás volt a magyar paraszt.

Pimasz Matykó utánévtizedeken keresztül a konkrét piaci viszonyok szerint vagyonos gazdag paraszti réteg élet-halálviadalban állt a jogokkal is rendelkező senkiházi,lusta, kétszilvafás putrilakó,de büszkenemessséggelmeg a földbirtokos nemességgel.

Kurvák!

/Uj Péter jóreggeltje a Dohánygyárban 2005-2011/

Ezek a parasztok még kalákában dógoztak -amit az érdekes amerikai filmekben az amishok be-bemutatnak, hogy évtizedekkelezelőtt,mielőtt Hollywood elnem kurvította őket, hogyan csinálták.



Nos, a magyar paraszt a Libás Mihaszna óta megtanult nyavalyogni.


Amikor aKSH lekérdezője benyit a portára, fóka [=falka]  libák széleit faldossák be a fóka félvad-fél-mangalica-félduroc disznajai,mintegy bio-élő fehérje gyanánt. Mivel a birkához érteni is kell, ahhoz külön juhászt tart [variatio: hozat ki  Erdély-ből] , namost ha van szám,amit a tudós statisztikus a CIA és az NSA bevetésével az űrből műholdfelvételekkel sem fog kinyomozni:

Hány fül birkája van a parasztnak,még a juhásza sem mondja meg.

Az első,ami feltűnik a rívómagyaron:Az éhhalálrólúgy panaszkodik, hogy az alkoholizmusa miatt a mája 8 kilós,úgy néz ki,mint Csuja Imre,kb, a felesége meg,mint Gizi a Barátok közt-ből.
Áll a KSH-nak dolgozó kérdezőbiztos és hallgathatja, hogy semmi kilátás,éhezés és nyomor.Az udvar közepén egy Lada terepjáró meg egy 1300-as Nova. Közben az ünnepleős ótó NégyszeműMerci ponyvával letakarva a színben. Gyöngyik. Gyöngyiből egy tenger van, kb 10000 db, kérdezi a picsa KSH kérdezőbiztos,mennyit írhat be. 100-at. Anyakoca van 100, de abból egyet sem írhat be. Marhák.Szürkemarhát ne írjon be,de van ez a pár limuzin-magyartarka--szürkekeverék, ebbőlírjon be,van 247,írjon be ötöt.És tessen fogyasztani, éppen kisűtt a vargabéles,a szalagosfánk,a hurka-kaóbássza az állandóan langyos a leerni-ben.Nem tud kihülni, az asszony legtisztbb testrésze a télen,minusz 10 fokban is csupasz alkarja,annyit nyalja le róla,puszta kézzel falja a nagyfazikból a szintén mindig kész tőőőtöttpaprikát,nem, azok az értelmiségi nők,pl nyugdíjazás előtt álló vezetőóvónő bent a faluban,aki egy szál bugyiban a hordó-nagy hasa eléje véve akaszroly tőtöttpaprikát, eszi ki kézzel és nézi a Jocky TV-n a Columbót.

Nekem a ríjjómagyarok kutyastatisztikai adatai tetszenek a legjobban,egy 5000 lelkes magyar faluban 80kutyaszaporításon meggazdagodni vélekedő mellett kettő még kis jóindulattal kutyaatenyésztőnek is nevezhető és három fogathajtó klub van, az egyikben 11 tag (remélem nemkell a fogathajtás költségeit részleteznem neked) a másikban kettőés van egy egy tagból állóegylet is.
Egész kisebbság-únió,abban a 13alkotó nép alhalmazai, elképesztő és máig feldolgozatlan kulturális különbségekkel, egy közös népszokásuk az, hogy autóra elemien annyira nem költenek, hogy még a zsaroló-kurvafuttató százmilliomosok  az ünneplős újótót sem íratják át. Egyszerűen...mintha az ősi vallásuk tiltaná autóra költeni. Ezek a mélyszegények nem tekintik magukat rabszaógának, és ha a klán egyben munkaerőkölcsönző vállalkozásokból is tart 24-32 Kft-t.. és a Szombati Túlmunka Napján baleset miatt a készpénzt majd a mélyszegények zsebeibe szállító csicskaótó elakad.. akkor ezek a mélyszegények a munkaerőkölcsönző  vállalkozó viselős (bár lukszus) ótójának valamennyi üveg-alkatrészét s lámpáit kiverik. Ez az autó értékesíthető lenne 150000 Ft ráfordítással fél milláért. 150000 Ft-ot a klán főnöke egy internetes szerencsejáték kereteiben egy kanyarba bedob.. a brigádjainak tartott birkavacsorán az egyik elő-fellépőrekölt ennyit, de ótóra? Inkább feldobatja a csicskávala fészbúkra és elkótyavetyéli 100000-ért, de nem költ rá.
Amit enbőlki akarok hozni: A KSH adatai szerint ennek a rétegnek úgy nincsen autója, hogy közben van vagy 150000 ótójuk is.

Csak futtatott kurva él 50ebben a faluban és  alkalmiak hozzá 70-80 és olyan nők, akik kurvák,de nem konkrétan pénzért,viszont ház, autóstafírung összegyött a kurválkodásból másfél tucat. "Prostitúció:n.a."

Ilyen statisztikai adatszolgálató fegyelmű országban szeretnének a geciújságírók 10 éve Holnap Mehhalunk Púsztulúúnk Romló Adatok! agitációt folytatni. Társadalom,aminek a női 98,7% az életben nem maszturbáltak, a fennmaradó 1,3% pedig a gimiben,a lány tornaöltözőben is csak félig-meddig hallotta, hogy beszéltek egy lányról, aki állítólag ujjazott .
Nem,kedves András, nem. Ha egy világnagy-lekérdezésben az tudottk ijönni, hogy "a magyar a legpesszimistább nép" ,mindössze annyit jelent és nem többet: rinyáló sírónép amagyar. Rinyanép. Nem szégyelli, pedig büszke is.
Reggel 10-kor cicabúvik az urához és dorombol,milyen ügyesek voltak, hogy kapva-kaptak a munkanélküliség lehetőségén,majd 11-kor következik a podcast-riport, amiben a kisujjával nyálaz magának könnyeket akilátástalanságrólmeg a mibőlfognakmegélniről és azokat a válaszokat adja sorban,amiket apodcast készítője hallani szeretne. Majd már megint egyedül folytatják a nassolást, az ebédet a zsírcopákokkal és inni csak kólát a cukros üdítőkkel, apának persze a sör is és hátha sikerüljólkibaszni a geci főnökkel és ha elmúlik ez a szarság, nem fog kapni majd embereket megint.

Sénkinek ne legyen többje a másikéná'.

Hunnan van,mibeű van,mennyivaót!

Míí vammá' nekije jazza, ami nekem meg mínemmá!

Egyenlő nemdógozásér egyenlő béreket!

Ha a zsírjába dögölik az a rojatt munkaadóm osz' elevenen merrohad, attú lesz a G-Astrámbú H-Astra!

Bides móc-fattya takonyás matykó , bűre alatt isa zaranyakvóó, ha nem tanát, csinát!

 

Vannak, hát! -hogyne is lennének más magyarok is, hamint Oirópában,úgy Magyarországon is a minélfejletlenebb régióban még ritkán, de találhatsz normálisabbat, pl a mogyorókat.

A mogyorók bócsko-bónóti magyarok, akik hangzói a rócoktól [rácoktól] ózódtanak el. A magyar academiai tudomány szerint a rác, az inkább horvát,ím egyébként történelmileg is valamint nyelvhasználatban akár a bócskoi szerbek is.

 

Én a rócokban azt szeretem, hogy kb úgy nemzeti-büszkék,mint az amerikaiak: Hosszúnedves csíkokban húzza a kiomlott beleit maga után a szerb és még ezen kívül hétféle belgyógyászati panasza szindromatikus együttesben, panasza lenne, ha a panasz jellemezhetné, de nem." Jól vagyok, megvan mindenem és a csolódomnak is jó' megyen!"

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6615651996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása