Amerikai eredetű globális jógyerekmóccer és médiavalósággyártési kellék.

amerikaiidiotizmus.jpg

Cartman alakú netokratív, funkcionális analfabéta amerikaiidiótáknak való vicceskép büdöskínaiztatásra.

Ultragáz volt már a büdösruszkiztatás is. OK, rendben van, az is amerikai belpiacos téma volt ésmiért ne hinné-hihetné el azt a "vidéki környezet"-ben az arkansasi,a kansasi a dél-dakotai a missiouri-i munkás, az ő tudásával, amit tudhat a Szovjetúnióról meg a büdös ruszkikról, hogy a büdös ruszkik hekkelték be az elnöki székbe Trumpot.

Honnan lehetne egy hillbillynek vagy Ilana Glazernek annyi agya, hogy felfedezze:

NEM TRUMP A BOTRÁNY HANEM AZ HOGY ENNYI VOLT A "VÁLASZTÁS":

Hillary vs Trump

A politikusnak legyen ellenségképe.

/Somogyi Zoltán/

 

 

Az USA ma érvényes hadi-éskülőpolitikai doktrinája a Joint Vision 2020. A lokális ellenőrzött háborús gócok ideológiájához szükséges az ellenségképzés is.

A XX.századmásodik felében a Szovjetúnió és a kommunisták pont jókvoltak az ellenségképgyártásra,de a Szovjetúnió az Egyesült Államokban a Harvard Egyetem, Nerkles és az UCLA szintjéig föl ismeretlen okokból a csak ott, Amerikában, az USÁ-ban tök ismeretlen sorsára jutott.Azaz véhge lett.

Ekkor az un "öbölháború" kereteiben új ellenségképet kreáltak, a muzulmánokat

majd amikor Oroszország kikerült a csődből, elkezdték megint a büdösruszkiztatást.

Ez volt Kínában az a Másolós Korszak, amit maga Maó elnök nyitott meg és

a

Mao, A Doktor és Nixon c.csodálatos dramolette rögzít.

1981-ben autógyárat épített a Volkswagen-Audi csoport Kínában.

Lee bácsi  amerikaialakú gyorsétteremlánca 1988-ban indult Pekingben.

 

Eddigre már a jürgenek,évek óta, főleg Hong Kong-i szállodákban,amik amúgy is gyermek,donorszerv, fegyver, heroin, kokain, élőhús faszomtuggya kereskedelmiközpotok voltak, elkezdték szépen az Európai Tudást Know-How-t mit se sejtvén átadogatni Kínának.

Érdekelte is a bundeszligafrizurás, Derrick-szemüveges,indiai inges,indiai csíkos trapinacis ésmezítláb-jézus-szandálas Jürgent,

hogy a szálloda tárgyalójában előtteülő szokkici szarga hule, az milyen vágottszemű,tánmakaói, hong-kongi, szingapúri vagy thaiföldi vagy malajziaikínai vagy egyenesen a  "kommunista" Népi Kína A Párt-ja titkossuzolgálatának az emberei, akik pártfeladatként szereznek meg Európában lejárt termékek dokumentációiból a szana-széjjel másoláshoz így dokumentumokat. A lényeg az volt, hogy Jürgen maradjon meg a hitében, hogy ő egy mekkora kurva okos azért,mert a Vater-től öürökölt fizkai kiterjedésű kócerájt szaré-rt-húgyért promt pénzekért elkótyavetyélte és emblématulajdonos Mérnöki irodát alapított.

 

Most persze az amerikai brit-tudományos Trump-agyú és kb egy hillbilly műveltségével rendelkező amerikai gazdaságfilozófus a kumunisták szok kici szárga hulék jujdeveszélyes gazdasági agresszióiról huhogtat.

 

Kérdésem:basszátok meg ti fejlett oirópidok,nem volt egy nagyonliberális hűdefejletthatalomnak mindössze 3000 Dollárinkója klasszikus  fehér gyarmatosítani Afrikát?

Ki akadályozta Bezzeg Franciaországot, hogy Bezzeg Francia Gyorsvasút épüljön Mombasa és Nairobi között?

Ki akadályozta az USÁ-t, hogy az évi 570 Milliárd Dolláros hadiköltségvetését inkább ne

Afrikában költse gyarmatosításra, hanem az USA belpiacos háborús héja hadieszközgyártókat támogassa?

Az amerikai kínaibaszogtatós huhogásokat gond nélkül kimásolja a Magyar Gyermek

pont kézrejön az Orbán Ellenes Küzdelemben

egy pëpp a Somogyi Zoltáni Félelmek Tükrébe

 

ésmert a Financial Times, a New York Times és más mértékadó újságok,amiknek a szövegeit neki magyarra fordítva saját szövegként kell eladnia, előfizetésesek, ezt ő is átmásolja és pénzt kér azért, hogy

HÜJŰJJÉ MAGYAR!

megfizessekisegyamerikabolkimasoltcikkertmi_seggek.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3715618428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása