Az Ellenzék médiavalóságát ma Miótanincsismár Nemszámít Ferenc politikai-kommunikációs agytrösztje, a megélhetési foskavaró

Somogyi Zoltán

határozza meg.

Egy politikusnak legyen ellenségképe.

/Somogyi Zoltán/

Fundamentális alap ostobasága ez Somogyi Zoltánnak.

Somogyi  szavak jelentésével nincsen tisztában,amiket élébeszédben doktor müller cecíliai hebegve a hetet a hóra hordással hadovál*.

Ellenség érzelmeket korbácsol, szít. Érzelmeket ébreszt : ellenség.

A politikában,mint a sakkban vagy az ökölvívásban is, az érzelmek vesztésbe visznek.

 

Miótanincsismár Ferenc az egyetlen élő politikai zsenink.Általában arra szoktam rámutatni, hogy Zseniális Ferenc mindig is magánálokosabbaktól vásárol,persze ő sem a saját pénzén, jótanácsokat. Avagy lózungokat politikai kommunikációhoz.

Somogyi Zoltán az a ritka, de biznonyító erejú ellenpélda, amiben Zseniális Ferenc egy nálánál butább embert fogtalkoztat tanácsadóként. Mint valami Orbán Viktor, az ő szokása csak nála butábbaktól tanácsot kérni.

Egy Horn Gyula anelkdottal szemléltetem, mi a különbség, ha valaki ellenfélként tekint a másikokra vagy ha ellenségként.

HORN Tárgyalni, tárgyalni!

MSZP FŐSÉG Bazmeg Gyuszi, nem mondod, hogy a zsidókkal [SZDSZ] vagy a kis vidéki takony cigánnyal [FIDESZ] elkezdjünk egyezkedni?

HORN (reménytelenül, de türelmesen) GYerekek, nem azdt mondta, hogy megegyezni, csak annyit: Tárgyalni, tárgyalni!

 

És ezen anekdota idején még 300 tehetséges politikusa is volt az MSZP-nek olyan,amilyen ma már 1  sem.

 

Nem.

Ellenség Kép-et az okos politikus a kommunikációs sugallataival az ellenfeleiről gyárt. Az ellenség a csürhének kell,  akiket a politikus befolyásolni szeretne ellenfeleivel szemben.

Nem az a sereg nyer, amelyiknek a tábornoka fullad meg dührohamába, hanem aki tábornok serege kap dührohamot (meg némi piát hozzá).

 

Horn is cigányozta  Orbánt meg zsidózta az SZDSZ-eseket,de mint okos zsidó gyerek, természetesen csak tökrészegen és akkor is a szabadidejében, valamint lazzzza iróniával.

 

Az érzelmek 2000 után kezdék elelőször megvenni a jellegzetesen magyar  véleményformálók lelkét.

 

majd az Ellenzék politikusaiét is.


Sokak azt hiszik, hogy az Ellenzék tököl csak a, idézem,  Cigány Gecivel. Nem, nem a tökölés a baj, az csak a megélhetési politizálás,kényelmes egy diktatúraűűűűdözöttjeként és "ellene harcoló"-jaként Dollár-támogatásokat felveszegélni,mint kritikus időkben a vezetéssel bíbelődni. 2018-19 tanulsága az, hogy orbánváltást nem akart az Ellenzék, nékik csak Budapest kellett [-> Városi Környezet by Somogyi Zoltán]

Az Ellenzék a saját és  megveszekedett gyűlölsége miatt képtelen már elbánni Orbánnal

*

Tessék,ez a szöveg alapozza meg az Ellenzék SARS 2.0 politikaimarketingjét, Somogyi a tótumfaktuma az Ellenzék kommunikációjának:

SOMOGYI ZOLTÁN Hátö az ellenzéknek a legnagyobb problémája a csatornának..a csatornáknak a megtalálása, hogy hogyan tudja kommunikálni aa  zálláspontját,ésö eeztegyébként városikörnyezetben az önkorményzati választás  azt mutatta meg,hogy városikörnyezetben most úgy tűnik ezt meg tudja tenni, tehát városi környezetben az ellenzék tud magának többséget teremteni, ö minélvárosiasabb környezetben.Ugyanakkor a zország többségének a fogyasztási szokásai [IRÓNIA!] ö még kedvezőek a kormányzat számára abbóla szempontból, hogy tudja, hogy amit nagyon sokszor mond el [MIMMEHALUNK A SZAREGÉSSÉGÜGY MIATT NEMKÉSZŰTÜNFEL A KORONAVÍRUSRA] nagyonsokhelyenmondel [SZAROKTATÁS,KITÁNTORGÁS,MÉLYSZEGÉNYSÉG!4!!] nagypénzelmondel az nehezen írható felül. Pláne, ha olyan félelmeketébreszt [ÉVENTE EGY KISVÁROSNYIAN HALNAKMEG A KLORMÁNY SZAREGÉSZSÉGÜGYE MIATT!4!] amely amelyek ö amely félelmek miatt a zemberek odaROHANNAK a kormányzathoz, hogy segítsetek nekünk ugye más okból, depéldául a koronavírus nemsokára ilyen helyzetet fog teremteni a zországban amiko amikora mindenki a kormányra fog figyelni,mindenki a megoldást fogjaKé a kérni követelni a kormánytóléshebbanakormány jól teljesít abban politikailag nagyonjól kijöhet, de békeidőben is a öaa kormányzatnak szüksége van megteremteni azokat a felületeket, ahol a választói felé  rohannak,a ümigránsok nyeméemlitettema zelőbbi felsorolásban

RÓNAI EGON Most már ne is menj bele részletesebben

SOMOGYI ZOLTÁN jajó,most már nincs időnk rá deö  hogy ö u ugyanez volt korábban az hogy a a migránsokkal szemben a kormány szoknyája alálehetett bújni. Ezzel a zellenék nagyon nehezen tud mit kezdeni népszerűtőő drogokat kommunikálakormány  márhogyö a többség számára népszerű, félelmet kelt

 

és egyébként nála van a sajtó

nála van egy csomóminden

 

RÓNAI (közbevág) de ezért lehet Richárdnakigaza abban,  hogy

egységesen kéne fellépni megszólalni

 

és az legalább erőtmutatna

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7915611384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

heki 2020.04.14. 14:04:58

OFF:

Dudi, ÓVATOSAN A SZÍNES KIEMELÉSEKKEL! és egyéb kiemelésekkel, ami pl. Mozillában olvasható, az a chrome böngészőben nem!
Ha akarod küldök képernyőképet, hogy lásd, mi a különbség.
Először azt hittem anarchista direkt nehezen plvashatóságot akarsz, de most nézem, ami Mozillában működik, nem biztos, hogy Chrome-ban, vagy más böngészőben igen.
Mindhárt küldöm a két képernyőképet ugyanarról a szövegkörnyezetről!

Frick László Intézet 2020.04.15. 07:36:56

@heki: Nem regisztrálok a Mindenhatooo Drive-ra ezért,elhiszem neked így is :D

Serény Vélemény 2020.04.15. 15:08:37

@Frick László Intézet: Csatlakozom az előttem szólóhoz, a kiemelések egy része úgy sikerül, hogy konkrétan egybecsúsznak a szövegek, illetve a színezés a betűk elé kerül, így eltakarja a szöveget...

Frick László Intézet 2020.04.16. 05:15:00

@Serény Vélemény: Köszönöm,így már értem. Igyekszem a lehető legkevesebb Mindenhatooooo -terméket hasznbálni és amit lehetetlen elkerülni,azt is csak a legszükségesebb esetekben. Történt velem éppen ezért egy igen vicces eset,mint linuxossal :D

Szorgalmas Gyémánt 2020.04.16. 09:51:47

@Frick László Intézet: Hehe, a firefox fő támogatója a Google...

Frick László Intézet 2020.04.16. 13:06:47

@Szorgalmas Gyémánt: Olyan vagyok,mint a mai modern izraeliek a V.A.G. termékeivel. VW-t nem vesznek, csak a Skodát. Mert a VW az náci autó szerintük, de a Skoda? - az nem :D

Ismerek olyanokat, akik nem olvasnak indexet,mert azok geci huncutok is ésnéha bohócot csinálnak a saját híveikből. Csak a HVG, az semleges, elfogulatlan :D Aztán vannak,akik szerint az index FIDESZ-bérenc, csak a 444, az az igazi :D
süti beállítások módosítása