Nagy nehezen gugliztam elő az ellenzékiek aktuális prominenseit. Nyilván ők a jóoldal jóoladlának a jobb oldaláról valóak. Arra kérek mindenkit, aki olvassa, állva tapsoljon az általam kiemelt névnek, köszönöm. Amúgy minden egyes név izgalmas!

A bejegyzés már nem aktuális, Levéltáros Gida (és a Hírcsárda) jellegzetes spätjében az esemény után napokkal dobom föl, de így is szerintem a vajas felére fog esni:

A Szabadság-téri Bank Centerben, az amerikai nagykövetség helyiségében rendezett találkozón részt vett Mesterházy Attila, az MSZP elnöke, Schiffer András, az LMP frakcióvezetője,

Bajnai Gordon

volt miniszterelnök, a Haza és Haladás Alapítvány vezetője, továbbá Mészáros Antónia, a Minőségi Újságírásért Alapítvány elnöke, Molnár Péter, a Közép-Európai Egyetem médiakutatója, valamint Földes Ádám, a Transparency International és Réthy Kinga, a Nyílt Társadalom Intézet képviseletében.

 

A haza és haladás alapítvány lófasz, az nagyon sok, egy hangyhúgyozásnyit nem csinált eddig, de ártatlan jópofi azért ezen alapítvány (ami nempolitikai párt és civilszervezet meg ugyan mitől??) örvén hawájjzott ott a bezzegisztáni nagyasszony előtt.

Az is érdekes, hogy ennek a Bajnai jópofi hawajjzásnak alig volt hírértéke a jóoldali sajtóban..

 

17 komment

Címkék: jópofi

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr963036980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steinmann Lujza 2011.07.05. 17:56:51

ez nem érdekes. Inkább várnék valami szaGszerű hírmagyarázatot arra, mi ez a másodosztályú amerikai kémfilmekbe illő ügy. Ezt persze a 32 nevem egyikén (másikán)kellett volna megkérdezni, de ugye, itt nem használhatom a MH-t, (miért is? :D)

Steinmann Lujza 2011.07.05. 17:58:42

remélem, a vonatkozó jogszabályok szerinti volt a kommentem:))

kikoránkell 2011.07.06. 09:13:30

Olyan vagy ezzel a jóoldali vergődéssel mint egy sportlap, amelyik vb idején a megyei másodosztályról írja a vezércikket.

Fenehorizont 667 2011.07.06. 14:01:07

@kikoránkell:
fogsz te még hallani országmentő bajnairól, ne félj.
csak nehogy későn döbbenjenek rá az emberkék, hogy az a liga, amit megyekettőnek hittek, az primera división költségvetéssel működik.

elGabor · http://doom-doom-doom.tumblr.com/ 2011.07.06. 15:28:20

@kikoránkell: Nemigen. Szótár már jóelőre - és nem most, hanem évek óta - látja emberünk csöndes felépítését II. Németh Miklós figurájává. Igaz, a végén I. Németh Miklósból nem lett miniszterelnök, de kicsit más csillagzat alatt, ha nem Pozsgay mellé köti a lovát, akár lehetett is volna.

kikoránkell 2011.07.06. 23:09:06

@kchkscak:
nem Bajnairól van itt(nálam)szó, hanem Dudi lelkiegyensúlyáról. olyan megszállottan keresi a "jóoldali" megnyilvánulásokat, hogy már a hiányuk is
aggasztja! Azt azért nem mulasztja el, hogy -amúgy matulistafikaistaindexinverz módon -"Bajnai jópofi hawajjzásnak" titulázza azt, hogy Bajnait meghívták egy, az ő kezdeményezésére alapított intézet megnyitására. Ami viszont érdekesebb, az egyéb meghívottak sora. Úgy tudom, normális demokráciákban nem szokás a kormányfő után kituggyahonnanszalajtott civilektől tájékozódni az adott ország bizonyos belpolitikai kérdéseiről. Ez nem a bizalom jele szokott lenni, és később csak találgathatunk, hogy mér nem nyerünk meg vmi versenytárgyalást, mért számolnak nekünk magasabb kamatot, mért nem hívnak meg egy fontos eseményre stb.
De, mégeccer mondom, Dudi a fontos itt, nem Bajnai!

kikoránkell 2011.07.06. 23:23:11

@elGabor:
Németh is, Bajnai is volt már min.elnök. Bajnait nincs hová építeni,az ő sorsa Orbánon múlik. Pontosabban, Orbán sikerén vagy sikertelenségén. Persze, a sunyigeci nem áll oda piszkostolvajfaszistafideszezni, néha mond pár számot, amihez Oszkó szekundál és amiket Matolcsy képtelen követni, ezért Szíjjártó másnap izzítja a libáswallis-kampányt. Szóval, nem egyszerű a mocsokgörény ellen küzdeni.

magyar-magyar szótár 2011.07.07. 05:34:38

@kikoránkell: Ez most speciell nem a jóoldallal való vergődés, hanem az ellenzékiek és civil szervezetek szavak használatával kapcsolatos. Ne bassza már meg a kurvaég, hogy ezek az emberek az "ellenzékiek és civil szervezetek". nem tudom, mit szólnál, ha [kedvenc ételed]et így pakolán eléd a pincér, ahogy ezek az emberek ellenzékiek és civil szervezetek. Azt lenyeli az ember, hogy a TASZ kitúrta az ingyen médiatámogatottságból a Helsinki Bizottságot a hűdenormákat állítok már és egyedültartom azokat kategóriában. OK, az öregek sorsa ez, Béla bá, ereggyen nyögdíjba!

magyar-magyar szótár 2011.07.07. 05:39:32

@elGabor: Konkrétan Bajnaival nem ennyi a bajom. Én sokkal praktikusabb, "e koncepciósperekkel vészterhes időkben" hasznát látom Bajnai számára, be lett dobva az arca, ha esetleg lefognák, akkor a jajgattatásra alkalmasabban, lehet telefonálni (ímélezni mittomén) hogy Jaj lefogták az ismert ellenzékit és civilt. De azt nem szabad elfelejteni, hogy ennek a váállalatcsoportnak (Gyurcsány, Bajnai & Szilvásy) már voltak alakzatai még az anyósváltás 8beházasodás az ország legzseniálisabb elkönyvelőjének családjába, konkrétan a lánya kezén által) AZELŐTt a Wallis előtt) voltak alakzatai. És sohasem egy céllal művelnek valamit, kedves @kikoránkell: mindig többváltót hagynak és ez a Síkbolygón végképp kezelhetelen, a sajtómunkásság az kevés, hogy nyal bajnainak vagy az LMP-nek, de nem képes egynél többet kezelni, nem nhiányzik nekik egynél több "ellenzékie és civilek"
Ez nem az én bajom, sőt, az én ízlésemnek (a beleimnek és májamnak jó)

magyar-magyar szótár 2011.07.07. 05:41:39

@kikoránkell: Semmi köze a lelkiegyensúlyomnak ehhez, ide is kiismétlem, hogy a májamnak klafa az, hogy ennyire tré Síkbolygóürólvaló sajtómunkásságunk van. Azért megtippelem, hogy apámnak Dr Kovács Zoli bá'nak talán egyedül őneki nem, nem fog ez tetszeni, hogy ennyire talaj [sík] és buta sajtómunkásságunk van.

Egy liberális nem szenvedhetné azt, hogy ezek az arcok (ráadásul egy vállalat!) voltak az "ellenzékiek é civilszervezetek"
Nevetséges, amikor zászlóssgyerekeket terelnek a kínai[min.]elnök elé orbhánék, de ez ugyanaz a műfaj. megboltolják HC titkárával, hogy kiket akarjon látni "ellenzékiek és civilszervezetek" örvözet alatt. Azt hiszed, ez fáj nekem? Nekem ugyannem, a hangulatom kitűnő, nem vagyok én az elveim Kósza bácsija...

elGabor · http://doom-doom-doom.tumblr.com/ 2011.07.07. 14:24:44

@kikoránkell: Ezt tekintse meg (persze a hír a dögkútról van). :)
www.fn.hu/belfold/20110707/bajnai_kozos_nevezo/

"Az MSZP-ben a lap szerint úgy számolnak, hogy 2012-ben már tisztázni kellene, ki mögé is sorakoznak fel a következő parlamenti választásokra készülve. Bajnait Mesterházy Attila és Gyurcsány Ferenc támogatói is elfogadnák, sőt az LMP egy része is hajlana az együttműködésre. Ennek a csoportnak azonban biztosan nem Schiffer András frakcióvezető áll az élén, hiszen ő tegnap az MTV Ma Reggel című műsorában – gazdaságpolitikai véleménykülönbségekre hivatkozva – kizárta Bajnai támogatását és az együttműködést az MSZP-vel. A lap információi szerint azonban az egykor az SZDSZ körül feltűnő LMP-sek elfogadható kompromisszumnak tartanák Bajnait a közös munkában. Ha átvennék a vezető szerepet a legkisebb ellenzéki pártban, megnyílhatna az út Bajnai támogatására - írja a Magyar Hírlap."

kikoránkell 2011.07.07. 16:58:31

@elGabor:

Höhö, pont erről írtam az éjjel, hogy ha Bajnai köhög egyet, másnap indul a kampány. Aszongya:"névtelen szocialista források", "nevük elhallgatását kérő források","egyes információk szerint "," a lap szerint", "A lap információi szerint",stb. Tény nulla, konfabulálás ezerrel, megspékelve ilyenekkel, hogy "a volt kormányfő nem véletlenül vett részt a múlt héten a Hillary Clinton amerikai külügyminiszterrel megejtett ellenzéki találkozón," mintha nem a Clintonné hívta volna meg, ééés ettől még be is jöhet, mert ez egy elképzelhető történés, amitől mentsen az isten. Az, hogy OV most ámokot fut, nagyrészben a szocik bűne és ha a szocik újra kormányra jutnak, az OV bűne lesz!

Fenehorizont 667 2011.07.07. 17:31:19

@elGabor:
sztem bajnai lesz az aduász, mer azt el lehet adni az ország megmentőjeként, naéshát ooolyan aranyos!
édes kis cukipofa. biztosan nem árthat egy ilyen ember a hazának. tulajdonképpen azt se akarja majd elvállalni, hogy az ellenzék élére álljon, mert hát ő olyan jólelkű, hogy a csúnya politikába csak belepirulna. dehát ugye a történelmi szükségszerűség, meghát ez az orbánviktor, a demokrácia sorsa....ej, hát na egyefene, mégiscsak odatolja akkor a pofiját.

magyar-magyar szótár 2011.07.08. 06:07:28

@kchkscak: @elGabor: Én inkább olyan különbségeket fedezek föl Gyurcsány és Bajnai között, mint a Citroen és a Peugeot között. Az embereknek nem tűnik föl, hogy Peugeot szervízben Citroent is javítanak (ua célszerszámokkal) csak a komplet-tervezett marketing line különbségeit, namost mibe kerül az LMP-nek elhatárolódnia is Bajnaitól, amikor a kreációja, ennyi esze egy analfabéta, enyhén imbeccillis vidéki cigány királycsávónak is van "Ne jaztatat mongyad, hogy én kűdtelek, hanem mongyad, hogy a Bürüfija. Ehhez nem kell politológuspapír. De az, ahogy ezt a jóoldali tehetségessajtó benyalja -és nyalatja tovább, az már viszont gatyarohasztó...

magyar-magyar szótár 2011.07.08. 06:12:57

@elGabor: A Magyar Hírlap megyei II. osztály színvonalú izéivel annyira lejáratta már magát, hogy a mai időjárásjelentése, miszerint hőségriadó és 8-as közeli UV-B sugárzá várható, sem hat egészen hitelesnek.

A jóoldali tehetségessajtó egyenletes, tartós és nem szembetűnő fikával és gennyel ragaszgál meg kompilációkat, valamint nyálával szakszerűen elősíkosít nekitetsző folyamatokat. Az se mindegy, hogy Mészáros Antónia menesztése, ami 3 hónapja tudható és mondjuk ez a rendkívül bájos és ugyanolyan tehetséges hölgy meg tudja is biztosra már hány hete, mai hír..

Steinmann Lujza 2011.07.08. 18:21:08

nézzünk egy hírt a megfelelőoldali sajtóból
www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=386802

szóval, eddig az derült ki, hogy a férfi anyja orosz
komoly vád
csukjuk le a cári balettet is
lehet itt bármiféle, normális, elfogulatlan tájékoztatásról beszélni, bármelyik oldalon?
süti beállítások módosítása