Egykedvenc rádiómban , a névváltás előtt EstFM-nek hívták, ne nyugodjon békében, hánytorgassuk csak, főleg a Danóbiossz-Slágerrággyó hoaxlufi után, hogy volt egyszer egy rádió is. Szóval egykedvenc rádiómban töltelékreklámokat sugároznak az 'álságban, pl az alátétek fontosságáról, És a pénzt is reklámozzák.

A Forintos percek szerintem az egyik legjobb rádióműsor, ami valaha készült Magyarföldében. Isten nyugossza Feyér Zoltánt, ő találta ki. Máma Milliók reggelire -nek hívják.

 

De a szlogen

Most pedig etessük meg a disznókat

szerintem übereli A Tilos-t is...

margóra:

mentés: [egy csak kevéssé idevágó kommentem Török Vidor álkérdéses "blog"-jához]A Gyurcsány- féle Kamarillában a PR-teher nyomasztotta a minisztereket valamit az ötletverseny. Pl Lamperth egyszer őrjöngve dúlta le a bandát, mert még koraesti 23ó40kor se jutottak többre 74 ötletnél, miközben Ágiék már százhuszonvalahánynál jártal A Struktúra görcsölt, feszt ötleteket kellett gyártaniük.

Minthogy Gyurcsány egy Orbán ellen való áfiom, az Orbán-áfiom természetességgel másolja le a kamarillizmust, én nem aggódok azon, hogy a Kamarilla alatti embereknek könyékig kéne kikkezüket ledógozni.

Török úr mégannyira se aggódik, de hát ez egy "ingyen"-médium, a blogoás, ugye. Kedvenc tőzsdeműsoromban A Milliók Reggelire- ben is azért a brókerek nem az igazi tuttit adják ki, csak afféle népnek való micsodát.
Szlogen a rádiócafe-ból:
"Most pedig etessük meg a disznókat"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr11975536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barát József guru 2010.05.05. 08:52:48

A malacokhoz nem értek, de a gyereknevelési elveiddel vitatkoznék.
Az olasz gyerekeknek soha nincsenek alvásproblémáik, ellenben az angoloknak igen - mivel az olaszok ezt is a megfelelő nagyvonalúsággal kezelik. Magam is kipróbáltam, és működött, soha nem kellett az éjszakénként éber gyerekeimet szórakoztatni, mivel aludtak. De ha délután nem akart, nem nyomtam le erőszakkal. Ugyanez volt az evéssel, nem is válogatósak, a korosztályukhoz képest nagyon normálisan étkeznek.
Igazából a másikhoz kellett volna ezt beírni, de nem akartak T. kedves kommentjére RÁírni:))

magyar-magyar szótár 2010.05.05. 13:58:02

@Barát József guru: Kismamaként a környékbeli anyukák le akarták tépni az arcbőröm, mi az, hogy PONTOSAN 12 órakor akar enni a gyerek??? Ilyen nincs! Nehogy mááá! Az nem igaz, hogy éjszaka alszik (na jó, a fogzás, aztán a szélgörcsök.. de ezek is inkább enyhe nyafizással jártak. )
Hát nem tudom egy olasz proletárcsaládnak Nápolyban, két helyiségben tizenheten... alszanak-e ott a gyerekek egyvégtében 3 óránál többet és összesen 8-nál többet 3-6 évesen?

Barát József guru 2010.05.05. 18:50:39

@magyar-magyar szótár: örömmel látom, hogy sikerült ismét bővíteni a témák körét, amiben aztán nem értünk egyet, és évek alatt sem közeledik az álláspontunk, SŐT:))

magyar-magyar szótár 2010.05.06. 02:17:57

@Barát József guru: A férfiak, a férfiak! Mindegyik a magáét fújja focitémakörben és képe akár az abroszt is letépni az asztalról vélt sérelmében. Ezért szeretnék nő lenni, mert a nők empatikusak, megértőek, és ha egy magasfokú értelmiségikismama a bébit igazítka a saját órájához, attól még az a bunkóparaszt tahó anyukát, aki viszont a saját óráját a babájáéhoz igazítja, megállhat előtte a lábán!

Mindenesetre a magamfajta számára, aki jóformán csak HHH alvásminuszsos gyerekeket tanított, rémületes magasértelmiseggi szülők "zseniális gyermekében" fölfedezni a tüneteket, mozgáskényszer, koncentrálóképesség hiánya, durumtésztafehér áttetsző bőr, be-belassulások néhány álmatag mp-re majd kitörések. számtanból nokedli, de fejben eloszt 13 jegyűt hétjegyűvel, olvasni képtelen, de Paul Klee modorában rajzol.

I_Isti 2010.05.11. 14:05:57

@magyar-magyar szótár: Lehet, hogy csak simán telenyomják a kölköt cukorral, csokival, édességgel, és egyéb szarral, ami miatt fölpörög mint a búgócsiga, emiatt nem hajlandó elaludni - persze, mert nem is tud.
(Az egyik kolléganőm büszkén mesélte, hogy náluk napirend van, és este 8-kor alvás, és a gyerekek alszanak. Én meg azon röhögtem, hogy ez miért olyan nagy kunszt, ui. szerintem egyszerűen _természetes_ hogy a gyerekek nappal rohangálnak, este meg alszanak. De neem, hiába élünk mostanában falun (ez igazi falu, igaz, agglomeráció, de elég messze van a várostól) itt az oviban - az egész oviban - csak néhányan vannak, akik normális napirend szerint élnek - reggel fölkelés, délben ebéd, este lefekvés és alvás. A többségnél a gyerek akkor eszik, amikor akar, és azt amit akar, és akkor alszik, amikor akar - és azt nézi a tv-ben, amit akar*, akár este 10-kor is.

(Valszeg az olasz kölkök 1) normálisan étkeznek, 2) normálisan le vannak fárasztva, emiatt normálisan is alszanak - nagyvonalúság ide-vagy oda...)

A délutános alvás meg szvsz gyerekfüggő: vagy kell neki, és akkor muszáj legalább 1-2 naponta tényleg délután is altatni, vagy bírja alvás nélkül estig, és akkor nem kell lenyomni.
Viszont ha nem bírja, akkor alapjáraton idegbeteg lesz estére, akármit is csinálsz vele, kezelhetetlen, hisztérikus, orrabukik a saját lábában, pedig csak nem volt hajlandó aludni a büdös kölök...)

*jobb esetben a jetix, carton network, stb elméleti gyerekcsatornák közül válaszhat, amik ugyan elméletileg gyerekcsatornák, gyakorlatilag viszont tökéletes módszerek arra, hogy hogyan csökkentsük a gyerekünk IQ-ját 10-20%-kal
süti beállítások módosítása