...hogy nincs is az a középosztály, amiről a Cigány Geci Kádár Rákosi Alcsúti Csüngőshasú Gyűlőlletdíktórramán Autoriter Varacskos Maradona pofázik/ugatna, miközben erre az évre még hétköznapokra is csak a szállodák legajjában foglalhatni szállást október végéig.

Egy olyan szálloda menedzsere, ahol hétfőtől péntekig a legalja apartman 700000 és még nem is zabáltak meg egyéb szolgáltatást nem is vettek igénybe, dicsekszik:  minden idők legjobb eredményével zártak 2020-ban. De az idei jobb lesz.

 

Hát még a mélyszegények.

nem_talalni_embert_aki_leszedi_a_zoldseget_gyumolcsot.png

 

A cikk pont a lényeget nem írja meg:

zöldséget/gyümölcsöt szedni csak teljesítménybérezésben lehet. Igen ám, de a mélyszegény CSAk & KIZÁRÓLAG órabérben hajlandó dolgozni. Tehát csakl a "bandagazda" rendszerben [munkaerőkölcsönzés] A bandagazda megpróbálja kitalálni, hogy a megélhetési mélyszegények kb milyen teljesítményre lesznek hajlandóak. Erre a teljesítményre a büdösparaszttyaaa (aki vegye megtiszteltzetésnek, hogy a szaros zőccséggyümölcsösébe  a híííreees mélyszegény beáll dógozgatni) tesz egy ajánlatot. Aztán a büdösparaszt meg a bandagazda szurkolnak, hogy a számításuk bejöjjön.

Adódhat úgy, hogy túl magas órabér jön ki. A mélyszegénynek van egy nagyjáb óli bérigénye, ha az órabért magasan állapították meg és ő már délre megkeresi azt az összeget, amit gondúllana, megáll. Nem dolgozik. Lefekszik.

 

Vannak még a valóságtól elrugaszkodott fantaszták meg 70-80 éves assz7onybrigádok vagy pedig a valóságban is mélyszegény román állampolgárok, akik nem is hajlandóak másban vállalni, mint teljesítményben.

 

Bizonyos gyümölcsfélék szedéséhez, m int meggy , de főleg az eper, szakértelem is kell. Az a holland epoergyári gumikutyaízű műeper, amit állva lehet szedni a kavicságyas vízkultúrában, az édes magyar eperhez hajladozni  kéne, amihez a 20-50 éves mélyszegénynek nincsen dereka, de a 70-80 éves magyarasszuonynak höogyne is! Meg a a  jobbikosok szerint  büdösrománok-büdösukránoknak, akik elveszik az eőshmegyeri dógozótú a munkát. mert az eőshmegyeri magyar mélyszegény ugyanabban a teljesítménybérezésben  amiben a büdösromán 17000 Ft/nap dolgozik, ő 7000 Ft-ot ér el, de pl a meggyet vagy cseresznyét csak vállmagasságban hajlandó leszedni, nem hajol le, nem gebeszkedik, nem létráz és nem mnászik fára, ilyen hülyeségekre a büdös paraszt keressen annyi pénzért (amennyi8ért egyébként úgysem hajlandó a mélyszegény lehajolni) .

Tavaly- de  már az utolsó békeévben 2019-ben sem találtak embert hybrid-vetőmag H1-es kukoricát címerezni. És ezt a műfajt gépesíteni lehetetlen. Egy jó címerező szezonban megkereshetne két hét alatt 420000 Ft-ot, de kinek kell ennyi pénz? Fél napot dolgozgatgatnak, mert két hétre kb 180000 Ft doszta nekik.,

 

Így jön ki a 260000 Ft a magyarnak, mert a románok , ukránok és a 70-80 éves öreg nénik 500000-et keresnek, nekik ugyanis, szemben a magyar dógozni-még-talán hajlandóval, kell a pénz. A nettónak egyébként semmi értelme, mert

a legtöbb mélyszegény csak feketén hajlandó dolgozni, ha meglátja, hogy a büdösparasztya laptopozna ott a feődgyin a navókkoknak, mán száll is vissza a buiszra-ja, nékije jogai vannak! Meg segélye, amit félt.

 

Papíros, bejelentett, havifizetéses, havi 24 munkanapos rendszerbe nincs az a mííjókk, amiért a megélhetési mélyszegény beállna dolgozni. [-> külsősök ]

Jóccakát Oirópa, Fejlettisztán megérkezett.

 

 

Ja, azt senki ne is képzelje, hogy a migrácsok piszkos büdös mezőgazdasági dógozkodni gyöttek a picsaemberek büszke szubkontinensére...

 

[-> spárgaszezon, Leipzig, Katarzyna Euronews ]

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4516586974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása