Un "sori gyártástechnológiában" is csak betanított munkásokra van szükség, mint pl a Könnyű Otthonról Végezhető Internetes Munkák kategóriájában. Garancsi cége online tanítja ki a lányokat a lányszobácskáikban halálfejes zoknibűzben és gombás picsaszagban végezhető könnyű  internetes munkára, Az un "internetes hírportálok" még gyakran rendelkeznek fizikaikiterjedésű "szerkesztőség"-ekkel is, nem zárom ki, hogy az internetes hírgyártás címlaptündéreit meg az újságíróknak cimkézett picsákat egy kicsit "megfertőzik" az egykoripapírújságírás hónajjszagával is.

külsős - 1.újságíró szlengben nem a szerkesztőség bevett,lepapírozott munkatársa,de számlaképes [-> Betéti Társaság] és rendszeresen dolgozhat a "lap"-nál

2. Sori-összeszerelős gyártástechnológiában a belsős az, akit a sor-vagy műszakvezető a beosztás elkészítésekor név szerint ír be. Ő a cégnél van lepapírozva. A belsős olyan,a munkásosztályba sorolható értékes munkaerő,aki hajlandó elfogadni a munkahely előírásait,kint hagyja az oksotelóját az öltözőbe, csak a pisi-cigi szünetben akar pisilni menni, nem csak úgy gondolegyet és aznap reggel nem kel föl dolgozni menni és most jön a legfontosabb:

hajlandó havi fizetésért dolgozni

külsős az,aki nem hajlandó havifizetésért kötött és lepapírozott munkát végezni,őszerinte az megtiszteltetés, ha kb a szarát se érő hanyag és általában lopással-károkozásokkal tarkított munkácskájában el-eldolgozgat.

villáminterjú -2015

PÓLETÁRR: A Csamcsungokná nem ehhő szoktam!

FRIKK: Mennyit dolgoztál a Samsung-nál?

PÓLETÁRR: Majdnem az egész próbanapot!

 

Próbanapon hús-vér terepes riporter előtt világosan elkülönülne a lepapírozásáért, a bejelentett -leppapírozott munkáért igyekeztében a kezét-lábát is tördelő munkásosztálybéli és a csak alibiből,  a próbanapról a mihamarabbi kibaszatásáért küzdő proletár, aki heéjheőzik, leugatja a művezetőket meg előmunkásokat, nem hajlandó kit hagyni a fészbúkos telóját, pornókat beszél a 27-38 éves HR-es kislányoknak, beleköt a belsős dolgozókba pl öltözőszekrény foglalás címén és egyáltalán,keresni sem kell,a szalonnásan vastag hangú heőbeörgései iránt megtalálhatná a riporter. Ha akarná.De baszik akarni, nem azért fizetik, hogy a valóságot írja meg.

külsős pedig az,akit per/fő tervez be a sor- vagy művezető. Kell neki a raktárba valaki-valahány fő dobozolni, 6 fő az igénye, akkor a munkaerőkölcsönzőtől igényel 10 főt és ha a munkanap nem valamilyen segély osztásának a napja avagy az egyhetes szünet,a Beiskolázási Segély Ünnepe hete... akkor talán 6 főt tud biztosítani a munkaerő kölcsönző.

Kedvenc munkaerőkölcsönző cégneveim a gyűjteményemből:

Told A Szekeret Kft

Dologidő Kft

Lets Work Kft 

 

A picsaújságok picsaújságírói természetesen BASZNAK & SZARNAK hús-vér terepen riportozni,szerintük a faszt sem fogja izgatni, hogy ők a gecibe' csak a fészbúkon riportozzák a proletárt.

  

Mutattam már egy Romániába átjárós proletár esetén szemléltetve, hogyan szopatja meg a proletár a picsaújság ostoba  picsaújságíróját:

A belsősök munkaidejét hazudja magának, aztán pedig a saját, egyébként 8-10 nap be-bejárogatáskereteiben dolgo-dogozgatásárt kapott 120000 Ft-járólmondja az igazat.És mert az újságírópicsa nem kérdezi, nem beszél arról, hogy az aradi román gyárba be lehet vinni a fészbúkos telókát,rálehet gyújtaniés akkor megy ki pisálni és odaa,ahová csak gondolja, mert munkás-dolgozói WC az nincsen.

túlmunka -A túlmunka napja a szombat. Egyes sor-és művezetők csak azt hajlandóak a Szombati Kápé Kézbe Fizetős Túlmunka Napjára beosztani a külsősök közül, aki azon a munkahéten legalább kétszer befáradt dolgozgatgatni. Ebből következik, hogy Beiskolázási Segély Hetében csak belsősök dolgoznak szombaton. Repedtre nevetgéltem a hasikómat, amikor a geciújságírók a rabszolgatörvény miatt uszítottak,ugyanis a valódi hús-vér -és bundáskenyér szagú proletárok, ha a Szombati Túlmunka Napján 10 percet késik a munkaerőkölcsönző pénz-szállító autója, akkor bézbólütökkel meg szamurájkardok fokaival nyeleivel beverdesik a vállalkozó autója összesüvegeit és a lámpákat is. Proletár nők esetében ugyanis a fizetést a proletár /férjek/urak várják -és szedik el. És ők nem akkkora balfaszok az önérdekérvényesítésben,mint holmi belsősök szakszervezetei. :D 

Amúgy is mit számít aa valóság a napi politikaai agitációs cél teljesítéséhez?

ostobapicsaujsagirokfakeriportjarakerdezett_miert_nincs_beosztva_igy_tudta_meg_hogy_kirugtak_24_hu.png

 

Csak a picsa, tudatlan, szakmailag nulla "internetes újságíró" tud azon csudálkozni, hogy egy művezető  valamit nem a külsősselközvetlenülközölt, hát honnan tudná azt a művezető, hogy a munkaerőkölcsönző kit-hová,mikor oszt be? Valószínűleg a sofőr vagy a csoportvezető tévesztett el valamit, nem abba az üzembe vitte a külsősmunkaerőt, ahová kérték aznap, hanem megszokásbóloda, ahová szokták.

 

Európai Bérek ? - Akkor majd tízezrével szűnnek meg az európai bérűmagyar dógozók munkahelyei, viszont a kereskedelemerről még nem is értesülve, máris felnyomja az árszínvonalat. Különben is a nyugdíjak is oirópaiasak lesznekmeg a családipótlék is? -az még megtetejezi az árszínvonalat szépen.

 

Köszönjök, Klári,született emese!

Köszönjük Vitéz F. Ibolya, köszönjük Tamásné Szabó Zsuzsanna!

 

"Apa, a gecimbeeee már,mi a faszomat olvasol? 444??4!4!?4!??  -az csak egy blog!"

/médiaszakos 28 éves kislány az apjának 2014./

A hvg-online az nem az igazi HVG !!

mixath mesterérve Frikk ellen a hvg-online alatt

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3315502790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.03.05. 13:13:17

Naja az ész... ha 60 ember, akkor az már csoportos létszámleépítés, amit még be is kell jelenteni jól. Ha csak ha csak heti 300 FTE-vel kevesebbet kérnek a kölcsönzőcégtől, akkor azt meg nem kell bejelenteni sehova...

Lásd még:
74. § (1) A munkáltató a csoportos létszámcsökkentésre vonatkozó szándékáról, valamint a 72. § (2) bekezdésében meghatározott adatról és körülményről írásban értesíti az állami foglalkoztatási szervet és ennek másolatát az üzemi tanácsnak át kell adni.

(2) A munkáltató a csoportos létszámcsökkentésre vonatkozó döntéséről az állami foglalkoztatási szervet a felmondás vagy a 79. § (1) bekezdés b) pont szerinti jognyilatkozat közlését legalább harminc nappal megelőzően írásban tájékoztatja. Ennek során közli a létszámcsökkentéssel érintett munkavállaló

a) azonosító adatait,

b) munkakörét, valamint

c) szakképzettségét.

75. § (1) A munkáltató a csoportos létszámcsökkentésre vonatkozó döntéséről az érintett munkavállalót a felmondás vagy a 79. § (1) bekezdés b) pont szerinti azonnali hatályú felmondás közlését megelőzően legalább harminc nappal írásban tájékoztatja. A felmondás és az azonnali hatályú felmondás a tájékoztatást követő harminc nap elteltét követően közölhető.

Frick László Intézet 2020.03.05. 17:07:48

@Serény Vélemény: Anunkaerőküölcsönzők külsőseit igénybevevők igenis szeretnének lepapírozni és saját állományba venni DOLGOZÓkat. Nem véletlenül neveztem meg a Dologidő és a Told a szekeret kft-t,mertők aztán tudnának mesélni, hogy Városi Kürülmények közül, a budapesti középosztályból származóérettségizettekkel is mit össze nem kínlódnak.

Egy normális (főleg nyugati multi) cég nem tudna naponta vagy hetente fizetni.Vagy kéthetente 50%-ot fizetni, az egyiket "előleg" címén.

Rengeteg szapuló szöveget meghallgattam,amiben olyan emberek,akik még soha nem szívtak egylevegőt proletárral és nem szagolták őket... sajnálkoznak ott ezeken az ide-oda buszoztatott... transzportált "szerencsétleneken".
Egymillió emberről beszélek, akik ebben a kurva életben márnem fognak havi fizetésért dolgozni.Pénteken kell neki a heti pénz -és ha teljesítményben és jólkeresett, még hétfőn sem fog dolgozni jönni.
A szocializmusban a Fekete Vonat péntek kora délután indult, régebben szombat kora délután,a szombat "munkanap" szartseért és hétfőn délelőtt még kolbászoltak.

De...mennyit beszéltünkmár ebben a blogban erről...
hiába

Serény Vélemény 2020.03.06. 08:12:44

@Frick László Intézet: Most például Fialát hallgatok (kelj fel Jancsi) - a spiritfm-en. Az alapvető különbség az indexes műanyag szar újságírók és közte mondjuk az, hogy Fiala kíváncsi. A legtöbb online újságíró még csak nem is kíváncsi, a saját előítéletei és véleménybuborékja áttörésére egyszerűen képtelen, begyöpösödött gyakorlati suttyó.
Sixx-ben mondjuk csalódtam :
index.hu/kultur/2020/03/03/nemeth_s_szilard_atv_podcast_kultrovatpodcast/

Maga a csóka, az interjúalany Németh S. Szilárd tök érdekes személyiség. Valszeg tudott volna olyan dolgokat mondani _még_ ami tényleg érdekes. Ehelyett valami atmédia szerződéssel csesztették, ami tulajdonképpen hát... kit érdekel?

Serény Vélemény 2020.03.06. 09:00:10

Mondjuk hosszabb távon Fiala is hallgathatatlan, mert neki sincs igazából fogalma arról, hogy mi fontos, és mi nem fontos. Nem mindegy, hogy Kásler mit mond, vagy mit nem mond?
Ő, mint bal-lib-újságíró elvárná a kormánytól a "tisztességes" -- értdsd: ballib újságíróknak alányaló -- tájékoztatást, de miután már széthiszterizálták az országot a kretén indexes és egyéb sajtótermékek?
Ha komolyan venné a vírust a nyugati kultúrkör, egyszerűen határok lezár, aki kint van az kint marad, aki bent, az meg bent, és kész.

Frick László Intézet 2020.03.06. 12:25:13

@Serény Vélemény: Az Ellenzéki Véleményformálóklegalább 10 fontos szereplőtmeg sem említenek soha. Ha, akkor a szőrementén. Kettőtől azonban retegnek is,az egyikPintér,a másik a Gyülike és Németh lelkész .
Gyurcsány is sokakról tud nem akármniket és ha ő egyszer kiníyitja a száját.Mert ő végülis politikailag (titokban és igazából...) már nem akar semmit. Ha őegyszer elkezd beszélni.És szerintem még Sanyi lelkész és a börtönipari monopolista ilyen.

Frick László Intézet 2020.03.06. 12:27:09

@Serény Vélemény: Fiala nem bal és nem is lib.De ezzel aztán nincs is egyedül.

Schiffer Andrást nagony sokáig benéztemliberálisnak,amíg egyszer aztán Haraszti Miklós posztmaóista tanítását nem olvastam tőle. Posztmaóistáink dögivel vannak...
süti beállítások módosítása