Egyszerűen ezeknek az embereknek  pont annyi a közük ahhoz, amit "csinálnak", mint Mészáros Lőrincnek az un. "vagyonosodás"-ához: Az arcukat meg a nevüket adják hozzá és hátö.. meg is élnek belőle. Na jó, annyira jó kurvák nem jutnak nekik.

 

A Szabó Dezső-arcú Závecz Tibor fel tudta fedezni azt , amit Somogyi Zoltán, ez a másik nem szerény bár, de tökkelütött még 2020. február 25-én hűdekitaláltmá' előre.

asztaaaaaahuuuuuuhaaaaaaa.jpg

 

Holott az Ellenzéki Prop idei legnagyobb sikere Orbán Gonosz Terve meghiúsítása a 6 millió átoltottra május végére! Állva tapsoljunk. A Retek Klub május utolsó kétharmada óta ünnepeli. Ezzel szemben Fejlett- vagy Kurzisztánban a Pfizer-nek köszönhetően szeptemberre nem lesz meg az 50% viszont ott meg is áll majd!44!!4 hagymazenszocinonogusvagyoknemtuttatok_3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5116580550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása