Az Első Pfizer Keretszerződés tanulsága az, hogy a megrendelők igényeltek egy keretet,a Pfizer pedig :

1. beütemezte a szállításokat

2....majd szart betartani

 

...idepont jóljött,lábra,egy kis orbánozás az orbánahibással

egykyrikiades.jpeg

báregyébként egy jó nagy hazugságot is el kellett engedni,miszerint a mennyiségeket a tagállami aláírók határozták meg  

3. a Pfizer úgy szállít,ahogy a kedve tartja és nem az ütemezése szerint

 

Az EMA egyre átlátszóbb hazudozássalnfalazott ehhez. Felis adták,mertmost májusban a "helyszíneken tanulmányozzák" a keletivakcinák papírjait.

"...ha karom vemhes,ha nem akarom, hasas!"

...viszont Egyenlőbb és Igazibb Tagállamok meg vásároltak külön,keret megállapodáson kívül és drágábban persze... Ezt Bezzeg Ausztriának szabad is volt felhánytorgatnia [->Kurz gepltaschet mit dem Tisch]

 

amennyit így adtak nekik

 

Akkor mit biztosít egy ilyen amerikai XX.századi imperialista nyomás-gyakorlással is  megtámogatott   "keretszerződés" ? -A Pfizer előnyét a vakcinaháborúban.

"Szevasztok!"

/index jópofáskodás/

 

Kurvák.

/Yossarian/

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1316567714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steinmann Coco 2021.05.22. 08:09:08

Ez nettó hazugság. A pfizer ütemezés szerint szállít. Egyszer volt még februárban egy kb 2 hetes késése, mikor beindított egy újabb üzemet, és akkor előre szólt is, hogy kb 2 hétig csúszásban lesz, de utána képes igény szerint többet is szállítani, mint ahogy utána felajánlott pótkeretet is már, amit a potrohás persze nem kért, mert ugyen 18 EUR drága, a 38 EUR-os kínai olcsó.
Ez a cikk egy NETTÓ HAZUGSÁG.
pontosan, ütemezve, ELSŐK között kezdett szállítani.
és azóta is ütem szerint szállít
a te bemosott fideszfan szőrsapka agyadban vannak szállítási problémái.

te tényleg az M1-ből tájékozódsz. Azt írta azúúúújság....és melyik? A PS vagy a mandíner?
Dobjál már ide egy cikket, amiben arról van szó, hogy nem ütemezés szerint szállít.
Ekkora bemosott agyú seggfejet mint te. Ja, fideszbirka, mit is várhatnék tőled.

Serény Vélemény 2021.05.22. 09:02:06

@Steinmann Coco: cuki vagy mint mindig, és a memóriás meg rövid: a pfizer a zsidóknak szállított, amikor az EU-nak meg nem.
És volt csúszás is.
Az utazási problémád meg a nettó hülyeség megnyilvánulása: akinek nem muszáj, az most ne utazgasson, akinek meg az, az úgyis megoldja. Az állampolgár nettó életképtelensége ne legyen már Viktor sara!
És egy perccel ezelőtt még a halottak magas számán _hisztiztél_ A megoldása a járványnak az oltás. Amikor már elég sok ember be van oltva, akkor a járvány megszűnik.
Érted butus?
Amikor-akkor.
Ha szeptemberre jön annyi pfizer, amivel be lehet oltani elég embert, akkor szeptemberben. Ha májusra beoltanak elég embert, akkor júniustól már senki nem fog meghalni.
De ez nálad úgy látszik mégse számít!

Steinmann Coco 2021.05.22. 09:15:27

@Serény Vélemény: az utazási probléma...honnan tudod, hogy jövöre nem pont ez lesz a helyzet? Jövő nyárig tuti csak kártyával...és ki tudja mi lesz utána
A pfizer a zsidóknak szállított, mert ráigértek az árra. Egyébként a nekik kezdetben leszállított kb 1 millió oltással mire ment volna a 600 milliós EU?

Kár itt butusoznod, mivel azon túl, hogy személyeskedsz, ezt semmivel sem tudod alátámasztani, ellenben te a másik cikknél produkáltál egy "nem megfelelő szövegértés" szintet a csernobil és kommunikáció témában. Szóval persze, én vagyok a hülye, te okos vagy, csak nem érted az írott szöveget.

Halottak magas szintje - ezt a potrohos csúnyán elbaszta, és ez kb 20 ezerrel több áldozatba került nekünk, mint mondjuk az osztrákoknak.
Továbbá azt is többször elmondtam,az,hogy más ember véleményét kizárólag a "habzás - huhogás - hisztizés" körben van képes minősíteni, az nem rám nézve gáz, kizárólag a te primitívséged, hogy képtelen vagy elfogadni,hogy más nem úgy gondolja, mint te.
Ez sima, szimpla személyiségzavar,hogy CSAK te mondasz véleményt, más az huhog. Fordulj szakemberhez.

Steinmann Coco 2021.05.22. 09:18:21

@Serény Vélemény: többször mondtam már, ez olyan,mint a moslékkoalázás,mikor a másiknak nem véleménye van,hanem hisztizik..huhog...ez a primitív személyiség egyik jele. A másikat nem tekinti embernek, mindenki hülye....más az csak habzik, meg visít....tényleg nem érted a problémát?
A másik is ember. A másiknak is lehet véleménye. A másik is elmondhatja.
Ja, orbániában nem, az összes személyiségzavaros faszkalapot magához vonzotta :DDD
meg a pedofilokat. Azok is imádnak fidesz tagok lenni. Ki tudja miért.....

Serény Vélemény 2021.05.22. 09:38:17

@Steinmann Coco: te szoktál a létező legalpáribb módon beszólogatni, így ne csodálkozz, hogy amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten!

Steinmann Coco 2021.05.22. 09:48:27

@Serény Vélemény: te továbbra sem érted a problémát. Igen, beszólogatok, mert kurvanagy mellénnyel mindig előadod magad, aztán közben kiderül, szövegértési problémáid vannak. De azt soha nem vitattam el tőled, hogy jogod van a saját véleményedhez, világnézetedhez, álláspontodhoz. Ellenben te, meg a kormányprop és Dudi ezzel a "huhogtatás- hisztizés- habosítás" szóhasználattal azt üzenitek, hogy EGY vélemény lehet, mert aki ettől el mer térni, az HUHOGTAT meg habosít.
Ha emlékszel, az első ilyen vitánk akkor volt, mikor JH bemondta őssszel a következő időszakra a 12 ezer áldozatot. És valóban tévedtek, 14 ezer lett. De a kormány akkor sem intézkedett, hgoy közölték ők is, hogy szemét libsi habzás.
Erról beszélek és ezt vagy képtelen felfogni, nem vagy különb attól, hogy orbánhívő vagy. Nincs jogod a másik embert mondanivalóját hisztinek vagy habzásnak minősíteni, vagy mosléknak.

Steinmann Coco 2021.05.22. 09:51:53

@Serény Vélemény: egyébként az orbánhíveket ez tartja össze, megadja nektek a felsőbbrendűség érzését, a másik tábor meg tárgyiasítva van, mintha nem emberek lennének...és nem veszed észre a kommunikációs trükköt...attól vonz téged a dolog, hogy JOBB-nak felsőbbrendűnek érezheted magad egy másik csoportnál, aki moslék, aki hisztizik...egyszerű szociálpszichológia...érzelmek...nem kell a másikat meghallgatni, és főleg nem kell a véleményén elgondolkozni, mert csak hisztizik meg habosít...érted?

Serény Vélemény 2021.05.22. 09:59:05

@Steinmann Coco: hisztizés az, amikor a kisgyerek azt mondja, hogy neki kell az a csoki, és közben a földön fetreng.
Ha balfék szülő vagy akkor adsz neki csokit és akkor a hptársadalom mintapéldánya lesz felnőttként és ugyanúgy hisztizni fog minden vélt sérelme miatt is, mint ahogy azt te itt teszed!

Steinmann Coco 2021.05.22. 10:00:06

@Serény Vélemény: amúgy egyre jobban bírom ezt a blogot, meg a kommentsorát, már pontosan értem, mi orbán trükkje felétek. Szerencsétlen lúzerek okosnak érezhetik magukat, és ez vonzó. Kb. mint a focidrukkerek - potrohos, 100 métert nem tudna lefutni, de "győztünk"

Steinmann Coco 2021.05.22. 10:01:37

@Serény Vélemény: na, ez viszont már uncsi, hogy nulla érvvel böffikézed a "hiszti-habzás- huhogás" dumát. Azért hiszti, mert te annak minősíted. Aha. Ez olyan,mint Dudi mikor közli, hogy MZ náci. Miért? Mert ő azt mondja :DD

Serény Vélemény 2021.05.22. 10:15:30

@Steinmann Coco: jaj nem lehet Berlinbe menni mert nem engedik azembert be ha nem pfizert kapott.
- ezt pl ki mondta?
Bizonyítsd be róla hogy nem hiszti!
MZP náci. Ez Dudi véleménye. Neked lehet pl. a potrohásról rossz véleményed, neki meg nem lehet a moslékban - mint szent tehénben részt vevő náciról rossz a véleménye?

Steinmann Coco 2021.05.22. 10:42:51

@Serény Vélemény:

koronavirus.gov.hu/cikkek/vedettsegi-igazolvanyok-elismerese-20210521

forrás: a kormány hivatalos oldala a koronavírusról. A többi helyre csak Eu-s vakcinával oltottak mehetnek korlátozások nélkül, a sinofarmot eyébként több helyen elfogadják, mint a szputnyikot, amit lényegében sehol.

Megint kezded a moslékozást, ami nem engem minősít, hanem azt értsd meg, hogy téged. Egyébként, az általad imádott és istenített Dudi is már rád szólt miatta,hogy primitiv pestitévés szóhasználat. Értsd meg, hogy ez olyan "legalja" duma. Engem nem zavar, téged viszont minősít.
Lehet rossz véleménye, én (meg Ripők)annyit kért,hogy mutassa meg, mitől náci. De akkor elkezdett börzsönyimedvézni, meg hasonlók, de igazából semmit sem tudott rá mondani. Én továbbra is tartom a kérdést. mitől náci?

Serény Vélemény 2021.05.22. 10:54:54

@Steinmann Coco: “ A DK szemlátomást rászállt a Pfizer vakcinára. Abból a kormányzati közlésből, hogy Magyarország a jövőben nem vesz részt a közös uniós vakcinabeszerzésben, igyekeznek kihozni azt a látszatot, hogy nem lesz több Pfizer vakcina. Ezt nem állítják – hiszen nem igaz –, hanem sugalmazzák. »A magyarok nem maradhatnak Pfizer vakcina nélkül« – mondja Dobrev Klára, és már előre ígéri, hogy ha kormányra kerülnek, ők majd szereznek.

Ezzel szemben az igazság az, hogy még kétszer annyi Pfizer vakcina jön a nyáron uniós szervezésben, mint amennyi eddig jött, és természetesen a jövőben nem csak uniós szervezésben lehet vásárolni.”

A náci - aki tényleg az - az nálam moslék.

Serény Vélemény 2021.05.22. 10:59:28

@Steinmann Coco: attól náci pl, hogy amíg nincs hatalmon, addig nem látszik rajta, hogy gonosz. De ezt Dudi tudja jobban.
És egy nácinak nem kell nácinak látszania, elég, ha ő maga belül meg van győződve. Dr. “A műveltség csúcsa” Mengele sem látszott nácinak.

Steinmann Coco 2021.05.22. 11:08:06

@Serény Vélemény: nem idénről van szó,hanem a következő két évről, amiről a potrohás közölte,hogy "hazai gyártású"-val lesz megoldva. És ha nem sikerül összedobni a hazait? A nulladik fázisban van pillanatnyilag, és eleve nem korszerű technológiás.

De miből látszik,hogy ha hatalma lenne, akkor gonosz lenne? És a gonoszságnak is vannak típusai, amiből a náci csak az egyik. Milyen megnyilvánulásából, nyilatkozatából lehet látni, hogy majd gonosz lenne, és azon belül is náci lenne?
Én nem mondom,hogy ez nem így van, én azt várom, hogy győzzetek meg róla. Mit csinált? Mit mondott?

Serény Vélemény 2021.05.22. 11:31:07

@Steinmann Coco: győzz meg először arról hogy Magyarország nem demokrácia!

Steinmann Coco 2021.05.22. 11:48:12

@Serény Vélemény: most MZP a téma, majd utána. Nagyon amatőr módon próbálsz terelni :DDDD

Steinmann Coco 2021.05.22. 12:05:05

@Serény Vélemény: értem,tehát csak azért mondtad, hogy náci, mert Dudi is mondta :D
Serdülőkorban még tök normális lenne,hogy mindig a falkavezérnek adsz igazat, de a felnőtt személyiség egyik alapvető vonása, hogy saját véleménye van :D

Serény Vélemény 2021.05.22. 12:16:59

@Steinmann Coco: a falkavezér a háttérben azt mondta, hogy Mo egy diktatúra. Ezért te azt mondod, hogy:...?

Steinmann Coco 2021.05.22. 12:22:57

@Serény Vélemény: még mindig MZP a téma. Van érdemi mondanivalód az ügyben, vagy csak unatkozol, mert esik az eső?

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.22. 23:44:18

EZ a beszerzés köbö olyan színtű volt, mint amilyen szintűnek képzelik a az EU polgárai a latin-ameirkai beszerzéseket.
A világtörténelem legbürökratikusabb gépezete egyben a legkorruptabb is, ez teljesen logikus.

Frick László Intézet 2021.05.23. 10:35:42

@Steinmann Coco: Még bruttó az EUnak sem az ütemezés szerint szállított. Igaz, a többi fejlettnyugati még gyalázatosabban.

Frick László Intézet 2021.05.23. 10:38:19

@Steinmann Coco: Az ütemezés és elmaadás miatt nézzétek és olyan minta-jógyerek igazitagállamok panaszkodtak min Merkelónia és Kurzisztán meg az olaszok

Frick László Intézet 2021.05.23. 10:42:26

@Steinmann Coco: Időközben az EMA új trükkje az időhúzásra az USA által nemengedélyezett vakcinák huzavonavitsgálgatgatgatására: Júniusban gyárkátogatásokat tartanak.
Majd vakáció. Aztán a XXI. sz-ban egy hónapig fogalmazzák meg azt amit februárban is eldöntöttek az USA poliikai gáttéremberei

Steinmann Coco 2021.05.23. 11:21:36

@Frick László Intézet: @Szorgalmas Gyémánt: lehet itt EMA-zni meg hőbörögni, mondjuk a kormány még egy naprakész statisztikát sem tud vezetni az oltásokról meg a készleten lévő anyagokról, szerencse, hogy a szemétjóoldali újságírok elvégzik ezt a munkát
444.hu/covid-4
felhasznált dózisok gyártók szerint ábrára ugorjatok már le
1. fájzer
2. szputnyik
modernát ugye alig rendelt, mert drága (még mindig olcsóbb,mint a kínai)
Ha azt szeretné a potrohás, hogy minél többen oltassanak, akkor talán azt kéne rendelni, amit egyrészt fiatalkorú is megkaphat, és elfogadják az emberek
persze, lehet háromszor annyiért kínait is rendelni, amivel 18 év alattit nem lehet oltani, sokba kerül, és sokan elutasítják. Viszont remekül lehet keresni rajta.

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.25. 13:50:52

Óriási siker a keretprogram, meg úgy általában az oltási program. 70% volt a cél május végéig, nem egy EU-s tagállam elérte a felét is a tervnek.

A jóvakcinákkal oltó Szlovákia 29%-on áll, körülelül itt játnák mi is, ha a Keretszerződésből kapunk kizárólag.

hu.euronews.com/2021/03/18/a-70-szazalekos-atoltottsag-nyarig-elerheto-cel-europaban

Annyira örülök, hogy az Eub-an, ebben a földi csodában élhetek, megyek is Örömódát hallgatni.

Az indiai triplavariáns ellen a fájcer meg a moderna "korlátozottan hatékony", szóval remek ötlet volt kizárólag mRNS technológiára építeni az egész védekezést, egy olyan világban, ahol a pistike bt-nek is georedundáns az IT infrastruktúrája.

www.livemint.com/news/india/pfizer-moderna-jabs-show-reduced-antibody-response-against-variant-from-india-11620819709502.html

Frick László Intézet 2021.05.25. 17:55:21

@Steinmann Coco: Elfogadják az emberek...Kik? -Kb megvan a plafon.Az Ellenzék,ha nemcsinálja a geci-aljaséspersze sunyi,meg "letagadható" zavarkampányát,akkor talán 6 millió lehetne meg most és kb mégegymilliót lehetne valahogy kipasszírozni. Rusvai bácsi szerint viszont kb 8 milliósátotltottságkéne.Ha a 9,3millióbólleveszem a másfél-kétmillió proletárt, meg a középosztálybóla chip-hívű "programozott-halál"-huhogós agyhalottakat,akkoróóóóriási erdménylesz a 6 millió is.

APfizer nemvédmeg, mármint a beoltott,az vííííídám hordozó(ondjuka többinélisúgy nagyjából) ... Vagyis abeoltottakattól, hogy nemesneklelábról,avírist terjessztik,a be nemoltottakban meg faszaáulmutálódik.

Ezértnevezemén ezt,amióta ünnepelnünk kellett,hogy az oriropidok (ésIndia...)a vendégmunkásaikat meg a"közreműködőket" és a minőségellenőröket meg a családtagjaikat hazahozták Vuhanból,agyhaláljárványnak,

Meg semmerem becsülni, hogy mekkoraméretűjárvány kéne az oiropidokközüött, hogy a fejükhöz kapjanakés szerényebbeklegyenek.meg főleg, hogy befejezzék a politikai vakcinaháborúságot.

Most az indiaimutánssal ugyanaz kezdődik,mint a Londoni Mutánssal,máris terjed Angilaliból rendesen.

Jön az ősz és a taknyosidőjárásaNegyedik Hullámal.Ahogy Rusvai bácsimeg is mondta:Ő szólt és e lőre szólt.

Frick László Intézet 2021.05.25. 17:58:51

@Steinmann Coco: A legszánalmasabb szarházi aljasság az ellenzék tavaszi zűrzavarkeltése meg kelet-nyugati vakcinázása és"csak a Pfizer a jó és van elég Pfizer" -féle hazudozás után azt álszenteskedni, hogy Orbán a hibás abban,hogy nincsen még több beoltott.Hát azon szurkoltatok-drukkoltatok, hogy minél laposabb legyen az átoltottság és ne legyenek meg a számok.. Ez ma az egyetlen élvezetetek, hogy nem lesz meg a 6 millió május végére.

De ne is legyen ennél több örömötök az életben.

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.25. 21:55:23

@Frick László Intézet: Európa végleg elszállt magától a nagy büdös semmire - azaz az elődök munkásságára. Nézd meg a franciákat, vakcinát akartak fejleszteni, belebuktak, és tudod ki a hibás szerintük ? Kivételesen nem Orbán. Az USA meg az EU.

Dr.Koós Alajos 2021.05.25. 22:01:00

@Frick László Intézet:

Ha van a városban egy kifőzde, ahová elég sokan járnának, és valaki, akinek van elég sok pofázós ismerőse, eltejeszti, hogy a szakács minden nap felguggol a kondér szélére és beleszarik a gulyásba, az emberek sokféleképpen reagálnak. Lesznek, akik kapásból hülyeségnek, képtelenségnek tartják és ugyanúgy járnak tovább is gulyást enni. Lesznek, akik elhiszik, és terjesztik is tovább a rágalmat. És lesznek, elég sokan, akik igazán el nem hiszik, de mégse mennek gulyást enni, mert ha eszükbe jut, hogy a szakács a kondér szélén kuporogna, nem ennének jót belőle. Így vagy úgy, a kifőzde forgalma esni fog, anélkül, hogy bármi rosszat csináltak volna és nem is lehet a dolog ellen sehogyan védekezni.
Az ilyen gyalázatosságot elnevezték politikai marketingnek és tudománynak, amivel szemben ugye nincs helye bírálatnak, ki-ki a maga tudományos módszereivel dolgozik. De bárhogy is nevezik, attól még a nap végén az aljas hazugság aljas hazugság marad.

Dr.Koós Alajos 2021.05.25. 22:04:29

@Frick László Intézet:
Európa azt hiszi, hogy morális nagyhatalom, és mindenkit ki kell oktatnia és számon kérni a kristálytiszta ideák érvényesítését. Nem fog menni.

Frick László Intézet 2021.05.26. 06:51:15

@Dr.Koós Alajos: ...hát...Szerintem...amegjátszásárais nehezen veszikafáradságot.tessék-lássék.Ursula von Leyen ezértkerültaz előtérbe,annyira naív.

A vakcinaháború és a teljesen nyilvánvalókorrupció,amiben az EMÁ-tkilóramegvették...Kyrikiadész csak egy szokványos kurva ebben az ügyben...

Teljesen átlátszó az egész.Nem veszik a fáradságot sem, hogy legalább a látszatra adjanak.

És Orbán,meg az "euroszkeptikus"-ok sem kockáztatnak.pont a lényeges pontokat békén hagyják.

Nekem"brüsszel"-ről meg az "ellenlábasai"-król,az euroszkeptikusokról

Orbán még csak nemis euroszkeptikus...

...az öreg éskövér bokszolókjutnak az eszembe,akikannyipénzértinkábbbirkóznak.Látványos..levgőhorgokkal.

Ahogy a DK a járványháborúba beáldozhatóarcúidiótákat állítottkileginkább...az "orbán elleni éeljárások"-ralátványos idióták arcait pocsékolják be.Tényleg egy kbJudith Sargentini,az európaipicsaember etalonja..nemesincsen,nemmondhatom, hogy nő vagy férfivagy bármilyen genderű islehetne...egyszerűen a büszkepicsaember Sargentini. vagy Tavares.Ilyeneket állítanak "Orbán ellen sorompóba".

A színjáték részben most az USÁ-nak szól,hogy a "szövetségipolitikának" megfelelően jártak el.NSZK megkapta a szankcióját Merkel vakcina-háborús elhajlásáért

Orbán ma az egyiklegnagyobb hasznosproblémája az Ónijónak.Kényelmes,nemkellgondolkodniésOrbán megbízható,mertaz igazán kellemetlen kérdéseket,plazt, hogy a menekültek szeretnének-eegyáltalánigazságosan elosztottak lenni ésmégennél islényegesebb:Haakár elis osztjákőket, hány órahosszátmaradnakazon a helyen,ahovánemis akartakmenni.Plprágában órákat töltöttek,szerintema bukarestipróba légijárat utasai..ők... talán napokba iskerültnekik (őkpénzt vettek föla szereplésért)hogy visszamenjenek.

Ismétlem:Bukott iraki miniszterről derült ki, hogy aktív miniszterként két néven vett föl segélyt NSZK-ban.

Oirbán nemkreezimeg nyilvánosan,mi islett anémetMenekülteket IntegrálóElsőötéves terv-ből.(Én csak a reklámjaibóltaláltam a neten...

Nem kérdezimeg Orbán,hogy5év elteltévelmég hogy-hogy nemdolgoznakamenekültek,plaspárga leszedéséhez nemkellnyelvtudás,a nyugat-balkáni(=lengyelésnémet) napszámosoksemtudnaknémetül. Csak Katarzyna Zentner a lengyel sziléziai német alkoholista munkaszervező,az tud németül.
de.euronews.com/2021/05/12/covid-19-auf-dem-spargelhof-arbeitsquarantane-in-der-kritik

Frick László Intézet 2021.05.26. 06:59:49

@Dr.Koós Alajos: Izgalmas kérdés,hogy szekularista semmibenhívő "cinikus"-ok miféle ideológiai azaz a te szóhasználatoddal "morális" alapokon szónokolnak.

Akkor elismétlem:Annyira nem akarnak ezek az emberek dolgozni,Brüssszel maga a semmittevés és a gittrágás. Orbán használja a "Brüsszeli Bürokraták" kifejezést,dea FIDESZ EPapparátusa iskihasználja a költségelhetőségilehetőségeket.

Ezeknek az emberknek hazudozni is munka.Tarthatatlan igazságaik helyett lusták újabbat hazudni.. inkább agyigkoptatják a régieket, csak gondolkodni se kelljen...

Ésa HázonKívülstábjasem tárrja föl:hogyan lehet 365000 Ft egy repjegy Bp-Brüsszelközött. És ennekellenére a Brussel Airlineshogyan lett a KLM-nél egy "embléma"

Most a KLM állami mentőcsomagját megtámadták-demennyi belőleabrüsszelitBA-embléma tiltott protect-apanázsa?Az ilyen jegyárak mellett.a BA-emblémának..a stew-jai átlagéletkora 50-ésa halál között valahol... az ember sajnálja azt a sok öreg nénit meg agg buzit...

Szerintem egy 57éves stewie-néni felefizetésért(előnyugdíjmellett?)megcsinálja...
Már10éve nem mehetne ez így, ahogy "Brüsszelben még 2025-ben ismenni fog.

Ráadásulenneka mai brüsszelipolitikánakminden hónappalféléveket feszülavisszacsapóreflexe...

Ne legyen igazam,imádkozom,hogy ne váljon be,amit érzek...

Steinmann Coco 2021.05.26. 08:22:58

@Frick László Intézet:

...."@Steinmann Coco: A legszánalmasabb szarházi aljasság az ellenzék tavaszi zűrzavarkeltése meg kelet-nyugati vakcinázása és"csak a Pfizer a jó és van elég Pfizer" -féle hazudozás után azt álszenteskedni, hogy Orbán a hibás abban,hogy nincsen még több beoltott.Hát azon szurkoltatok-drukkoltatok, hogy minél laposabb legyen az átoltottság és ne legyenek meg a számok.. Ez ma az egyetlen élvezetetek, hogy nem lesz meg a 6 millió május végére.

De ne is legyen ennél több örömötök az életben. ..."

És mondd, miben különbözöl a fideszes telefonautomatától, aki hívásokkal zaklat engem (illetve én már letiltottam a számot) és hazudozva rikoltoz bele, "óóóótásellenes"
Sima, szimpla nettó szőrsapkás vagy.
Fideszes telefonautomata. Robot, semmi több.
Megjegyzem, a keleti meg nyugati vakcina kifejezést ők kezzdték el használni, így volt fenn a hivatalos oldalon is a táblázatuk.
Szia Valéria! Hello...az ön robot asszisztense vagyok... :DDDD
szánalmas seggfej, az vagy. Egy virtuális asszisztens.
Hello robot :D

Frick László Intézet 2021.05.27. 06:48:44

@Steinmann Coco: Nem tudom, ismered-e az ElhanyagolhatóKülönbség fogalmát.

Sokakkalelőfordul,halátnakegyridikültordenáré színekben és tüntetően hamis szaranyfuttaásos fémrészekkel,a Dö és Göbetűkkel,akkor automatikusan rávágják, hogy az Coco Chanel. Mert ugye annakis a valameliyen betűi a csattja.

Hát..így jársz te velem,csak nagy szériában és mindig. Ja,és szerinted, ha hamiscsokibarnán műanyagmogyorószínű VLmonogramok vannak,akkor azt Louis Vutton-nak szeretnéd látni,ez is tipikus hibád.

Viszont elévezni,azt valójában is tudsz az efféle benézéseidtől.

Steinmann Coco 2021.05.27. 08:09:53

@Frick László Intézet:

@Frick László Intézet:

...."@Steinmann Coco: A legszánalmasabb szarházi aljasság az ellenzék tavaszi zűrzavarkeltése meg kelet-nyugati vakcinázása és"csak a Pfizer a jó és van elég Pfizer" -féle hazudozás után azt álszenteskedni, hogy Orbán a hibás abban,hogy nincsen még több beoltott.Hát azon szurkoltatok-drukkoltatok, hogy minél laposabb legyen az átoltottság és ne legyenek meg a számok.. Ez ma az egyetlen élvezetetek, hogy nem lesz meg a 6 millió május végére.... idézet vége Duditől
miben különbözik ez Elvirától, az robotasszisztenstől, aki felhív szó szerint ezzel a szöveggel?
Mert felhív ááááámmmm
bizony
míg le nem tiltja az ember
továbbá arra is választ várnék, hogy miért nem Orbán az oltásellenes, ha nem hajlandó rendelni abból az oltásból, amit a legtöbben szeretnének
persze, majd a magyar kisérletit jövőre...és a terhesek meg a kiskorúak?
ők is majd a magyar kisérletit kapják?

Frick László Intézet 2021.05.27. 10:23:20

@Steinmann Coco: "legtöbben szeretnének"
4,3 millióan kb semmilyent se szeretnének. Akik valamilyent elfogadnának,azoknak kb a fele se "CSak a Fájzer esetleg Más Nyugati Jó" hisztérika, és még akik az ilyesmitkövetelnék, egyrészük is csak az EU vakcinaútlevélpolitikai nyomására.

Van kérdésed is?

Steinmann Coco 2021.05.27. 11:45:25

@Frick László Intézet: előszőr is, hagyjuk ezt a szőrsapkás, orbánprop által fújt "nyugati" meg "keleti" kifejezést, mert pl. én (és sokan mások) pl. egy rossz hatásfokú, agyvérzéses janssent biztos nem adatnék be magamnak
szóval mondd, képes vagy a kormányprop seggéből kihúzni a fejed, vagy Hollik szintjén szeretnél beszélgetni?
Igen, ez a kérdésem. Szóval kormánypropcsi szinten beszélgetünk, vagy képes vagy elszakadni ettől, amit Valéria a robot asszisztens okádik bele a telefonálásba.
Ez a kérdésem.
Bár tudom előre a választ, NEM vagy képes kihúzni a fejed a potrohás seggéből és kelet-nyugati vakcinázol.

Steinmann Coco 2021.05.27. 11:48:47

@Frick László Intézet: hogy a pfizetr miben más
terhes nők
kiskorúak
bizonyos betegségekben szenvedők
CSAK EZZEL OLTHATÓAK

velük mi lesz?
Egyébként nem 4,3 millióan nem akarnak oltatni, mivel ebből sokan NEM oltathatnak, mert 16 év alattiak.
Amúgy ha lehet majd serdülőket oltani valamivel, az megint a pfizer lesz, a többi nem.
És ha én döntéshozó lennék, és azt szeretném,hogy minél többen oltassanak, akkor biztos, hogy adnék nekik választási lehetőséget.
Persze, szokásos diktatórikus geci módra is lehet intézni a dolgokat, még véletlenül sem azt rendeli, amire igény van.
Akkor igazából ki az oltásellenes?

Steinmann Coco 2021.05.27. 11:50:53

@Frick László Intézet: tényleg próbálj bármilyen logikus magyarázatot adni, MIÉRT NEM kéri a legnépszerűbb oltástípust?
Nem akarja, hogy oltassák magukat?
MIÉRT NEM RENDEL?

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.27. 11:51:26

@Frick László Intézet: 800 000 csakafájcerező szerencsétlennel élünk együtt ebben az országban, Igaz, sok helyen az rovos dumálta tele az emberek fejét ezzel a dumával.

Amerika is kénytelen volt elismerni, hogy a kínai vakcina hatásos és nincs veszélyes melékhatása.
Kint vannak azok az eddig annyira hiányolt dokumemtumok is:

www.bloomberg.com/news/articles/2021-05-27/china-s-sinopharm-publishes-awaited-covid-vaccine-study-details

Persze nincsenek illúzióim, az agymosott agymosott marad, az Unió a saját ellensége marad, a pandémia pedig pandémia marad.

Steinmann Coco 2021.05.27. 11:59:07

@Szorgalmas Gyémánt: ja ez az, amiben leírják, hogy 60 felett fingjuk nincs a hatásfokáról :DDDDDD

Steinmann Coco 2021.05.27. 12:12:28

@Szorgalmas Gyémánt:

..."Az eredmények ígéretesek, a klinikai vizsgálatok miatt azonban még vannak kérdőjelek, mivel a résztvevők 85 százaléka férfi volt a többségük egészséges, és mindössze 2 százalékuk volt 60 évnél idősebb. Így nem bizonyított a hatékonyság és a biztonságosság a nők, az idősek és az alapbetegségekkel küzdők esetén - emeli ki a Bloomberg Quint."
tehát legyél 35 éves egészséges férfi, akkor elég jól működik
ne legyél nő, beteg vagy 60 feletti, mert akkor szart se ér, vagy fogalmunk sincs róla :D

Frick László Intézet 2021.05.27. 12:57:31

@Szorgalmas Gyémánt: @Steinmann Coco: Neeeem, hát most már az EMAki nem hagyná a fasza kiskínaikirándulást a Gonosz Birodalmában... Persze ezt csak az érthetnémeg,aki reggelizett már kínai 5csillagos tartományi-székhelyi szállodában. Oirópai szemmel,ugye az Oiropid Sarokban van a kőporbólkészült háromszögletűmosogatószivacsízű toast-kenyér,azt berakod a oiropidpirítóba,megpirítod,megkened szigorúan EU import "oranje" fantázianevű Made in EU marmeládéval [-> Merkel Szalonna] ...és rögögöl a szok kici szárg kumnistahűjjéken,akik állják a kínasort a leveses pultnál, ami 3 részből áll és az egyikbenhárom lépcsőfoknyi polcon 79 féle szilkében a sok ződ szar, amit majd leforráznak vagy a hatalmas merítőkanállalmegmerítik, aztán vannak a nem is lehet kitalálni,mekkora sűttbaromságok aprózva.. eleve azok a gusztustalan, nyilván újrahasznosított papírból főtt tésztánaklátszóizék, amiket a szokkici teljesenhülye... meg nicsak,pár oiropid szürkeöltönynadrágos geci áruló.. is... zabálnakpálcival kínlódnak,de persze csalva azzal az idétlen kanálal. Jaésakkor vannak még a canellónis ibrikek a sok töltött olasz tésztával, na, csak nem birják ki,lemásolták az olasz töltött tésztát Romulusék előtt 2000 évvel.

Az a baj, hogy elkéstek egy hónapot, mert vcagy két héttel ezelőtt kellet volna kimenni vagy majd szeptemberben. Mert most nem túl jó az idő.

Frick László Intézet 2021.05.27. 13:07:49

@Steinmann Coco: Sokra mentek volna a kínai nénikkel,akik kb 10-szer egészségesebben élnek,mint a kínai férfiak. Pl nem dohányoznak,míg a kínai férfiaknál,különösen a vidéki munkásosztálynál a dohányzást még csak 50%-kal sikerült visszaszorítani, azaz kb annyira bagóznak,mint az angolok Angilaliban 1962-ben.

A Bloombergre 2005.óta érdemes odafigyelni mert akkor prognosztizálták először azt, hogy jövőre összeomlik a kínai gazdaság, először tehát 2006-ban kellett volna összeomlania. Ráadásul 2010. óta Kína a Szovjetúnió sorsára is fog jutni,ha majd a Szovjetúnió Sorsa végzett Putyin Gonosz Tervével (Ez Veszélyes!)

Ha a Bloomberg megír valamit,az akkora karvalysteny,mint mondjuk Gordon Pokoli Konyhájban egy balfasz tanulószakács un. "elvágott keze" ami annyira patakvérez,mint a Szájeré a "kisgatyában".

Bazdmeg,komolyan,ülnek minden oiropidok az irodáikban és interneten meg számítógépen keresztül OLVASNI szeretnék azt,mi van Kínában? Bezzeg én,a Takla Makán rejtőjenője.

Duda bácsi megmondta, hogy a Sinofarm fejlesztőnek az esze legkisebb ágába nem állt az, hogy majd a világ 1/5-öd része is vásárol tőlük,nekik pont elég volt a 4/5-részre eladni.Ott lábatlankodott a Sinofarm laborjaiban pl a számtalan BIONTECH-es fejlesztő,úgy voltak vele,csak a maguk segge lyukáig ér tán a kezük oszt majd hazaküldik a képleteket ímélben. Ahogy a többi vuhani oiropid kooperációs partner is. Pl így jutottak a Johnson & Johnnson-+-Jansen-ék a kínai hadsereg RRRRRRREMMMEKKKK egydózisú vakcinájához.

Amit még 2020. júniusában oltottak Kínában. Csupa 18-22 éves faszinak.

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.27. 13:12:03

@Frick László Intézet: tudjuk, mennyiért árulják el az EU-t négymilió euróért, Ennyit "kapott kölcsön" az uniós biztos. Ez a csakafájcer kiváló stratégia, úgy ássa alá az EU ellensége az EU-t, hogy közben profitot maximalizál.
Az Astrazeneca kinyírása is jó húzás volt.

Frick László Intézet 2021.05.27. 13:19:11

@Szorgalmas Gyémánt: @Steinmann Coco: Kyrikiades egy olcsókurva a képletben.

Egyébként a netokráciában nem kell már fizetni meg semmit.

Ott van a Stroszkán ügy.

A mai üzletekben az amerikaiak azzal állnak elő, hogy kiválaszthat az illető 5 olyan svájci számláját,amirőlkimentheti a pénzeket. vagy egyelőre zároljhák rólaaleaks-et,de bármikor elővehetik.

Merkelt nem kellett lefizetni: NSZK kapott egy "szankciót" az USÁ-tól,mert Merkel megint rosszulbeszélt, de pl a VW botrányy,aztán... a Deutsche Bank-rólmár beszéltünk,dea Mercedes-nek is odabasztak (na jó, ezt azért az FBI, az egyik nagy Mercedes Sprinter felhasználó,gondolom,kommentálta azért...)

Macron elkezdett Sarkozy-velkomázni,sülve-főve együtt voltak és el is hajlottMacron,plOrbán felé.
Elővették Szarkóleaks-ét és behellókarácsonyozott neki másfél év letöltendő.

Macron értette is és egyből leszakadt Szarkóról. meg Szarkó is felfogta, hogy ha egyszer kitelt neki,akkor a haverkodás szintjén is.

és ezeket nem titokban csinálják, itt az orrunk előtt:

Bizton számíthatnak a szinte Zuckerbergeri Okosságú Cocó nénikre, hogy úgyse veszik észre majd...

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.27. 13:34:51

@Frick László Intézet: Azért az EU a reportjaiban nem emeli ki pirossal Magyarorsázgot, hogy vigyázz, az eredményeik szarkínaíval meg veszélyesoroszzal lettek ilyen jók.

Kedvencem egéybként az ostrák szabályozás, a kínaival mehetsz, az orosszal nem.

Steinmann Coco 2021.05.27. 13:59:00

@Szorgalmas Gyémánt: @Frick László Intézet: akkor összefoglalva leszögezhetjük, hogy a kínai végül is sem időseken, sem betegeken sem nőkön nem lett kipróbálva :D
Amúgy nem kínából vannak az adatok, hanem valamelyik több arab országból, ahol nagy tömegben oltottak
www.portfolio.hu/uzlet/20210527/regota-vart-hivatalos-adatok-erkeztek-a-sinopharm-vakcinarol-485160

Amúgy kérdezném, a kínaiaknál MIÉRT NEM használják a saját oltóanyagukat, miért az araboktól vannak a számok.

Serény Vélemény 2021.05.27. 16:01:29

@Steinmann Coco: Kínában nincs járvány. Nem tudtad?

Frick László Intézet 2021.05.27. 16:27:02

@Steinmann Coco: @Szorgalmas Gyémánt:

Akkor elismétlek valamit Kínáról:

A családok zömében egyke van.Az egyke számára a szülei a minden, egy kínai fiatalabármilyen pályája elsőévtizedében a szülei boldog öregségért GÜRCÖL. Azt... veled.. érzékeltetni sem tudnám,mit neveznekKínában munkának,a fizikaiaknak havonta egy-két szabadnapja van,a bankiszférában minden vasárnap du szabad,a nyugati multik 4féle típusú válalati alakzataibólaz embléma szerint is nyugatiakban szabad a vasárnap. Nagyobb beruházás vezetői le a mérnökig általában nem vesznek ki szabadnapot a középidőszaktól.

Tehát ha szer egy vakcina,és amiatt meghal valaki,akkor nem az orvosának telefonál, nem az újságba ír be,, a szerette élete véhe az ő élete is, ezért fog valamit,amit Kínában késnek neveznek, nálunk viszont húsbárdnak (eltörné a csuklódat)

Érted, az oirópa, aholmindenkinek csak részfelelőssége, viszont egész felelősségbiztosítása van. Kí nában mindenki felelős azért, amit csinál EGÉSZEN. Nincsen idő a biztosítóra várni meg egy 200 Yüanos koccanáskor rendőrt hívni és lebvénítani a fél várost: Azt a megoldást választják,hogy nem koccannak.

Nálunkmeg ezt:
"Majd fizet a biztosító"

Budapesten egy kb 20000 Ft tényleges káros koccanást a biztosító kárbecslője kb 500000 -re hoz ki. Ritka fair, ha mindenki kap a zsozsóból,a károkozó is persze.

Egy csomnó autószervízben nem akarnak dolgozni, csakkoccanásos autókon egész elemeket cserélni meg festetni. Ha vágni meg nyulványt cserélni kéne,inkább gazdasági totálkárra veszik.

Sokszor mutattam ezt,mert emiatt az attitüd miatt nem lett Többiztosítós EÜ rendszerünk.

Én rejtőjenője vagyok Kínának,de te Kína ellenes propagandadumákat benyalsz, aztán jössz a nagymagyar belpiacos hűdeigassággal már. Amiben az ujgurok tökfőzelékbőlfosott figurák (=szemben a csecsenekkel,akiknél azt dobta ki a gép, hogybár putyinellenesek,de muzulmánok,tehát terörlegények is, ráadásul üldözik a buzikat.

Báregyébként ebben pont ugyanolyanok,mint az Oirópát elözönlő muzulmán "menekültek". Meg a Példásan Jólintegráltak

Frick László Intézet 2021.05.27. 16:30:21

@Szorgalmas Gyémánt: @Steinmann Coco:
Eleitőlfogva mondom, hogy szerintemporbafingótagállamnak az OSztrák Példátkellkövetnie. nem ellenkezni,mindent aláírni és semmit se betartani,ahogy az osztrákok csinálják.

Hiszen az osztrákok nemellenzik ameneültek igazságos elosztását, aláis írták, hogy Olaszországtól 2017-ben át fognak venni 50 azaz ötven menekültet.

Az átvétel azóta is folyamatban van.

Szerintem az osztrákmeg a svédmodell a helyes.
Ha nem veszem fel kórházba koviddal a 80 éveset, akkor nem kovidban hal meg oszt helókarácsony .. előbb utóbb úgyis meghalna, de már most se hiányzik senkinek, csak a kisállatának.

Frick László Intézet 2021.05.27. 16:33:12

@Steinmann Coco: Egy átlagoskínai 60-70 évesnek egy falat olyan,ami nálunk a csoki cukolyka édesség, cuki, nyami csipsz ízfokozóskurvannya,tartósítószeres lófasz, nem ment le a torkán.Szárított gyümölcs: ez az "édesség"
a húst szárítják és kis kockákban forgalmazzák. Folytassam,hogy mennyire érdemesrugózni a hányéves kínaikon hogyan tesztelték-e-nem-en?

A Johnson & Jansen-t csak 18-22 éves férfiaknak adták be?

Mert Kínában az eredeti verziójátkizárólag.

Hagyjál már ezekkel a szemforgató aljas propagandadumákkal,én is el tudom ezeket olvasni.

Steinmann Coco 2021.05.27. 17:38:29

@Frick László Intézet: bazzeg legalább olvasd el, hogy NEM KINAIAKON TESZTELTÉK.

vagy írjam szótagolva, hogy te is megértsd

NEM KI-NA-I-A-KON TESZ-TEL-TÉK

el kéne olvasni, marhanehéz ám úgy dumcsizni, hogy te writeonly módban okoskodsz

@Serény Vélemény: nahát...nincs járvány...kiidnult a vuhani piacról :DDD
és a vuhaniak nem vitték ám szét az országban, de európában sikeresen terítették...és elővigyázatosságból sem oltanak, mert valamiért tudják, hogy náluk nem lesz járvány...a denevérek...hát ja :DDD
és mikor még mélyen kussban voltak a terjedésről, akkor sem vitték ám szét országon belül, csak európába...biztos a denevérek átrepültek...mert kína klassz, és a kutatók sem voltak kórházban már októberben...neeeemmmm

Frick László Intézet 2021.05.27. 17:44:56

@Steinmann Coco: Vuhan a világ gyógyszerfejlesztési főközpontja, az összesmenővállalatnak vannak ott cégei meg laborjai,pőlaz amerikai gyógyszeróriásoknakmind.

Fölöslegesen elkezdték itt ónlivrájtozni,hát akkor hagy ismételjem el:Hősi ünnep volta járvány elején a z oiropidok hazarepítése tízezerszámra csak Vuhan városából.

Az USÁ-ban szívre tett kézzelkellett bőgni a csillaggossávoslobogót,annyira ünnepelték magukat a vírushordozók hazahozatalán.

vagy linkeljem a speciális vírus-szaporító óceánjárók eseteit,pl a japánidiótizmus csodálatospéldáját?

1. Megvárták,amíg lefertőződik mindenki a hajón

2.partravitték őket

Frick László Intézet 2021.05.27. 17:47:57

@Steinmann Coco: namost...megengeded, hogy mosolyogjak azon,amikor a Toyota próbapályáin KIA/Hyundaiokat tesztelnek és hát bizony-bizony az eredmények csalódástkeltőek?

Bezzeg az Astra-Zeneca pl a saját eredményei alapján

meg ilyesmi

Most komolyan: Szerinted az dumcsi.. pl hagyjuk a politikát,pl ha sztréndzs '-n fesönről beszélgetnénk s erre te elkezded Bonprix füzettel hruscsovcipőzni az asztalt, hogy neked osztán mennyire divatszakmai a forrásod?

Frick László Intézet 2021.05.27. 17:50:51

@Steinmann Coco: Őszinte vagy,mint a Vagisan a nőkkel. Te oszt ismered a nőket,mint a Dove. Családbarát vagy,mint aProvident,akire lehet támaszkodni.
Azt írta az úúúúújság, hogy a bakancs Suzuki-nak Ötöcsillagos a töréstesztje.

A Renault Zoe a legnépszerűbb elektromoskisautó:akkor biztos jó is.
süti beállítások módosítása