Luxemburgi Zsiga magyar király és A Német-Római Birodalom Császára egyik első hipszterünk volt. Nem a szexuális habzsi-dőzsieire gondoltam.

Minden liberális legalábbis közepes tréfamesternek. Igen,még a szájjalliberálisok is a komedicentrál békasegge alatti [-> Sas kabaréjóskabácsi ]  vonaltól lefelé.

Zsiga császár azonban Európa bajnoka volt. Egy tréfájának, nem csupán  Niedrmüller Péter és Ujhelyi István EP tevékenységének köszönhetjük Nyugat-Európa hiedelmét arról,hogy a magyar,az egy cigánynépség.

Történt ugyanis, hogy egy máig ismeretlen dalit vándorcsalád ismeretlen nevű fő-eszetokja elősözr a Dienes nevet találta ki,hogy azzal,de közben valakitől megtudta, hogy László néven szent magyar király is uralkodott,tehát végülis László néven jelentkezett be a Legmagasabb Polcon. Hogy ő egyiptomi őskeresztény menekültek királya is,tehát király a királlyal,lenne egy megbeszélnivalója.

Minél piszkosabb,rongyosabb és férgektől hemzsegően büdös vala,annál hamarabb kerülhetett föl Zsiga királyhoz. De ez a kedvtelése a linkben megadott témához tartozik,bár

sokan azt hiszik, hogy ha szexuállibertinusok [-> baloldali életmód/életmód baloldali] ,az már   fölkeni liberálisnak is őket.

Zsiga abban a minotumban,amikor rájött, hogy nem élő húsnak jelentkeztek a szokásos budai koldusfelhozatalból,már le is állította a nagy körítésüket és, mint Hadházi szokása a Komedi Centrálban előre röhögött a történelmünkben máig hatóan jólsikerült tréfáján:

Milyen pofát fognak vágni szeretett császári-és királyi szabad városai,ha  ez a magát őskeresztényeknek elhazudó valamilyenindiai csürhe az ő menlevelével szabadon,sőt a bántatlanságot élvezvén betapicskol.

"Én ugyan semmit meg nem hallgattam az ő beszédükből,de azért ti a városaitokba engedjétek be őket!"

/Részlet Luxemburgi Zsigmond menleveléből "László" egyiptomi király számára"

§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§

Amikor a kapitalista megszerzett valamit,piacot,pozíciót ágazatot, az bővíteni vette meg.

A spekulalizmus [-> túlzó alkalmazás]  a kapitalizmus halott zombija: Amit megszerez, az meghal. És zombi lesz. Ez történt az izmusokkal,

a liberális halála az izmus [azaz a dogmákba beleverés és kötelező egyverziójú széria: nincs belül valódi választék, az a liberalizmus, amit mi terjesztünk és vitát sem nyitunk.]

És az orbánizmus [helytelenül értelmezve NER] története része liberalIZMUS történetének is. Orbán elkezdett nem vitát nyitni, csak az 1-et lehetett vele érteni,kivéve pénzügyek.

I.Péter,liberális orosz cár is hasonlatos volt Orbánhoz, puritán [bár ő maga ácsolta] ízléses kis parasztházban lakott,behívta az embereit és megvitatta velük a dolgokat -kivéve az ácsmunkát,mert ahhoz nagyon érteni[vélte] magát.

Orbán behívta [->2010.május] az embereit egyenként,közölte, hogy nagyon,nagyon,nagyon piszkosmunkák fognak következni,de a komonistákat el kell pucloni és egy új saját gazdasági meg kulturális elitet teremteni,hogy ezt történelmileg fixálja a --- -ezt a részt elhallgatta persze. Orbán embereinek bólintással kellett jeleznie, hogy bianko előre és mitsesejtve elfogadják,hozzájárulnak és ül-fex-nemu az ötleteit.

a liberális alap- és gondolkodásfejlesztő művelete a vita

a liberalIZMUS nemnyit vitát,mert akkor/attól nem lehetne IZMUS

Orbán sem nyitott vitát az azóta  felszedett 57,8 kilója történetében már

meg

Gyuribácsi pedig  azért nem nyit vitát, mert azok,

akik megalkottatták a Joint Vision 2020-at 2000-ben,nem nyitottak róla semmiféle vitát.Még a nyilvánosságkirakatába pakolt formális hatalom embereivel sem.

És abban a komplexumban, ami a Joint Vison 2020,Gyuribácsi a 207-ed rangú csicska pecsételő ember. A 207-ik pozíció igen magas: Gyuribácsinak, Bede Mártonnak és nekem,hármónknak van egy 1 véleménye a fehér civilizátor fajról,mind a hárman,

Gyuribácsi, Bede és én az 1-et értjük:a fehér fajú civilizátor ezt érdemli

innen elválnak a nézeteink,mert szerintem a gyöngékkel és elesettekkel kell lenni,

a  zsidókereszténybuddha-kultura alapján. Gyuribácsi meg Bede szerint a picsába az összessel,semmiben sem kell hinni,mert minden relatív. Majd kimagyarázzák magukat -vagy a hálás tanítványaik. Valamint Gyuribácsi és Bede számára élvezetes a látvány,ami a 2100-as évek lesz a maradék oiropidoknak,a számomra nem annyira.

 §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§

  Kik voltak Kádár "centristái" szerint a jobbosaik,azaz a liberálisok.

Alig van az emberiség történetében erő, ami ne centristának gondolta/definiálná  magát.

Kádárék Moldova Györgyöt bérelték fel,ahogy most felbérelnek ilyesmire, politikai feladatra céllal-részfeladatra embereket,az idült alkoholista szerencsétlent, Magyari Pétert a hülye "Óroszország gázzal zsarójja jaz Ójrópát" c.zsírhülyeséghez illusztráció kitalálására "adatokból" ... az adatokból persze részeredmények lehetnek akár  igazak is, csak az egészet rakják össze Goebbels-ien...

A múlt század 70-eséveinek hidegedésében Horváth Ede Rába góré, foltonkint Bábolna,jósok szocialista nagyvállalat és tröszt egyes vezetői és valami taknyos kis ÁFÉSZ-es nyikhaj , valamilyen Sanyika, Deményi? Domján? Szóval az egész Európában,még nyugaton is ismert közgáz-magyar marketinges újhullám arcai volt a kaliberálisok,mega szintén takonykis Dr Vitányi Néptáncos Ivánka,az.

vitanyitaknyoskisnegyvenvalahanyevesen.jpeg

 

Vitányi Iván pont a legveszélyesebb hidegedésben a marjai alakú pomogácsok korában volt liberális.

A 70-esévekben Vitányiköre, valamint néha ai Valóság c.folyóirat   volt az a LiberálisMűhely,ami ma már nyomokban sem lehetséges,főleg nem az Ellenzék oldalán [bocsánat:"szellemi erőterében" ]

"Liberális Műhely?-azt ma  senki nem fizeti meg."

/vasziljevics,444/

A liberális versenyző[tipus] és a verseny a lételeme, a méhe, a szülő-és egész életútja. Az  IZMUS a megérkezése a halálba.Minden izmus kötött dogma -egy liberális nem kötimagát.

 "Tedd azt másokkal,amit tőlük magadnak elvársz. Elvársz valamit másoktól,azt add meg nekik előre."

/Buddha,Jézus,liberálisok/

A kapitalizmusban többszereplős versenyek voltak,legalább 8-22-117 szereplő versenyezett...

A spekulalista mezeifutóversenyt hirdet, amin bickilivel indul,szerinte ez jelenében tréfa, ha meg már múlt? -akkor bátor hőstette. Méginkább a spekulalista a verseny előtt gondoskodik arról,hogy utána következhető 20-30 helyezett a biztonság kedvéért ne is indulhasson,a futottakmég rovatot meg bojóccoknak állítja be.  [->Index Módszertan ]

"Túl kicsi ez a piac két szereplőnek."

/Uj Péterkomolyindoka arra a gecizmusra , amit aztán a KaszásMókus videóban tóóóódításssal prróbál elviccelni/

Arról ne is beszéljünk, hogy a papírsajtó egypiacon volt-e az internetessel...

Ma olyan versenyek vannak,mint a Világ Autógyártás-ában,amiben a globális-spekulalista megakonszerntrösztök, a  "Volkswagen" és a Toyota ..nem tudni,pontosan mikor,úgy 1994.környékén,kétfelé osztották a világpiacot és a többiek a futottak még. Az amerikai nésönel autógyártással nem kellett foglalkozniuk, mármint a nemzetibelpiacvédett részével,az,mivel nem edzette magát a versenyhez, tehát mára megöngyilkolódott..

Szóval az a baj ezekkel a mögöttes vállalatokkal,hogy a saját műfajukat is megölik már.A kapitalizmussal végeztek.
A "sajátműfaj megölésére"pompás példa ami index-pont-hu -nk:
1.Megszerzi a monopóliumot
2.Ráún a monopóliumára és magát a műfajt is leöli,mintha a Nők Lapjából Tina, a Schleim-magazin lenne a régi szép emlékek öncsalására "kultúrmellékletel" és szelektív önfényezéssel.

Hasonlópélda az IKEA: Ma gyak.a "bútorai" diszfunkcionálisak,mert ha elkezded használni,abban napok alatt tönkremegy. Amivel le van fóliázva,a legkisebb érintésre sérül,koszosnak kezd látszani, lepattan. Ami le van fóliázva,abban nem áll meg semmi rögzítő elem,annyira ritkásra préselt. Megkérdeztem egy kárpitost,mi a neve annak a 'kárpit'-nak,amivel a 225-444ezer Ft-os IKEA kanapékat kárpitozzák,mert a laikus szememben az valami segédanyag,mondja a kárpitos,hogy igen,ami KÍVÜL van most az IKEA bútorkárpitja gyanánt az szakmailag felhasználói tekintet elé nem való,  a betét aljába való vászon volt. Természetesen ez is gyűrődik és "koszolódik" a tisztítást nem bírja, poszívókefét rá ne fogj. Mivel az IKEA maga a környezetszennyezés,ezért jónagy százalékot,0,5-öt áldoz az afdózáselőtti [ bazdmeg,az IKEA egy alapítvány -szerk. gon.röh.] nyereségéből környezetvédelem közszolgálatinak látszó népszerűsítésére,bujatott reklámokra.A szaósölmédiában fluenszereknek vannak tippjei,mikkel kell kiegészíteni [-> kőleves marketing ] pl egy IKEA ágyat, hogy ne csakóvatosan aludni,hanem esetleg baszni is lehessen rajta mondjukegy misszionáriuspóztkibirjon,ezt az ötletet honlappábővítették az ikeásötletemberek, hogyan ne kelljen aa vadonatúj hulladékaikat eldobálni,hanem "környezettudatosan" [megjegyzem: kisértetiesen hasonlít is a környezettudatosságra,iskoláslányok,akik telókáznak gyakorlatifoglalkozáson simán beveszik].

 "Hozz magaddal még valakit, és őt is lefossuk a véleményével egy csomagban veled!"

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Horn Gyula kottái egyben a Magyar Történelem 1988-1998.

Gyurcsány kottái-hoz Ludwig Alois Ferdinand Ritter von Köchel két élete rövid lenne, csak rendszerezni is.

Horn Gyula legendás csiki-csukija az a csárdás,Gyurcsány csiki-csuki verziói Mahler-i méretű szimfonikus zenekarral és Yngwie J.Malmsteen az elsőgitárosa. Vezényel Uj Péter. Triangulumon Gréczy Zsolt.

Az túlzás,hogy Orbán rusztikus 4/4-edes G-moll/C-Dur nótái közkeletűek lehetnének,de a NER meg az illiberalizmus c.múlékony rizsáit azért jó soká-mióta elfőttek,azóta fújják.

Szakmaiatlan oktondipocokizmus félpillanatig komolyan venni egy szólamot,amit politikus megad. Hát még,ha meghirdeti. Zsidók, ha politikus szabad vásárt hirdet nekik, azonnal szedik a sátorfáikat és pakolnak -hiszen az ebbéli történelmi tapasztalataik szerint valakik vagy a javaikat akarnák vagy cselédnek befogni őket vagy díszzsidónak behasználni az arcukat. 

Liberális Műhely ilyesmiből bruhuhut csinál,nem pedig felkapja és szolgálja,pl mit se sejtően,önkéntelenül.

Liberális pl az "illiberális"-alannyit foglalkozik,hogy rámutat: azok az illiberálisok,akiket Orbán faszán megrugóztat vele azóta is.

 Hunyadi Mátyás egyik első liberálisunk volt és a saját , koszból kivakart "paraszt" elitjével pont úgy járt,ahogyan az összes liberális feudalista, az újak szörnyetgebbek lettek a jóllakott régieknél,Henri IV  kivakart elitje,Péter cár elitje, Rákóczi még csak miből vakarni sem tudott,Kossuth soha nem volt liberális csak kivakart, Orbán meg hiába liberális, ha egyébként a feudalizmust gyakorolja.

 hamvas_bela_direkt_moral_es_rossz_lelkiismeret.jpg

A rendszerváltáspillanatában még két liberális pártvolt Magyarországon,1994-ben már csak egy, az SZDSZ azonnal odalett,mint liberális,amikor elárulta a rendszerváltást és Orbán legtitkosabban megbocsáthatatlan bűne ez, hogy ki merte mondani,a kis takony,hogy képzelte azt. Na és, Horn Gyula bácsi kottájában viszont Orbán addig jobbosretorikázott,amíg bele nem ragadt a tartalmiságába is valamiféle történelmi panoptikumba valómicsodázásnak. 

 

És egyszer mégliberális kornánya is volt az országnak,az Elsőorbán Kormány 1998-2002.

Amire szavaztak 2010-ben az emberek,aztán lett Debbi Herri.

Ha lennének liberálisok,lenne még kikkelvitát nyitni arról,hogy mit csináljunk a velünk élő feudalizmusunkkal,az apavágyunkkal,miközben a kapitalizmus annyira halott,hogy már még Gyuri bácsi is cikkezett róla. Viszont Orbán még ezt az ezek szerint elavultkapitalizmust akarná,mert szerinte az  eredeti tőkefelhalmozás,aminél tartunk.

A sepkulalizmusban mindenből max. 2lehet,egészen pontosan 1ésmég egy 1. Maguknak/egymás között  sem nyitnak vitát, csak az kéne,szerintük,hogy vitázzanak,Orbán,az konzultál velünk, a prekoncepciójára/polkomm céljaira irányított válaszos [-> Dr Vásárhelyimarinéni "felmérései" ] célzatos lekérdezésekben.A még a másik1 nemfárad ennyire a hülyének nézésünkben. csak tanít-nevel,szórakosgat.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr316526834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Koós Alajos 2021.05.12. 05:39:12

"sokan azt hiszik, hogy ha szexuállibertinusok [-> baloldali életmód/életmód baloldali] ,az már fölkeni liberálisnak is őket."

"a liberális halála az izmus [azaz a dogmákba beleverés és kötelező egyverziójú széria: nincs belül valódi választék, az a liberalizmus, amit mi terjesztünk és vitát sem nyitunk.]"

A liberalizmusnak tömegek számára egyetlen lényeges ajánlata van a keresztény vagy kereszténységre hivatkozó életmóddal vagy társadalmi berendezkedéssel szemben, az ún. szexuális szabadság, mely szerint nem várja el a heteroszexuális monogámiát, és az illedelmes szexuális életre való állítólagos kötelezettséget.
A probléma a szexuális szabadsággal csak annyi, hogy a fantáziában létrejött, felszabadult, korlátlan, önfeledt nemi életnek nemcsak a bűntudat érzése szab határt, hanem az is, hogy partner is kell hozzá, aminek megtalálása komolyabb akadály lehet, mint bármilyen belső szorongás. A vágyott partnernek ugyanis szintén akarnia kell a liberalizmus által szabaddá tett személlyel felszabadult szexuális életet élni, a fantáziavilágban pedig a potenciális partnerek prémium 5%-a szerepel, és ez érthető okokból nem megy.
Így aztán, míg egy kényszerített monogámia esetén mindenkinek kell valamely kompromisszumok alapján partnert keresnie, különben nincs esélye szexuális életre prostitúció igénybevételén kívül, ezért muszájból a legtöbb embernek van házastársa és valamilyen szexuális élete, addig a liberalizmus világa tele van partner nélküli emberekkel.

Így lesz a szexuális szabadságból pornófilm előtti önkielégítés.

Frick László Intézet 2021.05.12. 06:04:22

@Dr.Koós Alajos: A Reformáció (azt sokan elfelejtik, hogy a reformáció egy része keresztyénfundamentalista) előttmeglehetős szexuális szabadosságvolt,plha egy szegény istállóban született és a szérün nevelkedett beállt valami szerzetesrendbe vagy apácának,akkor szvinger-klubbjellegúhangulatban dobzódhatott az egyház költségén. II.Gyulapápa.

VIII.Henrikudvarában az 50 éven felüli hölgyek felháborodva csippantottákki a 14-30 éves nőkmellbimbóit a dekoltázson kivülre azzal,hogy képzelik,hogy efféletermészetes ékszereklátványátólmegfosztjákőket.

Henri IV hajnalán,a XVI.századközepén Máriakirálynőnek 300kurvábólállótitkosszolgálata volt,akkoriban egy udvari bálúgy nézettki,hogy azt maa büdösruszkikprovokálásárakitalált Nagy Katalin sorozat kiagyalói az őpornókultúrájukalapján nemtudják elképzelni,hogy a termek falaimentén tolják a lovagok farba a kurvákat,miközben egyébként táncolnak és fecsegnek.

Denis Diferot: fecsegő csecsebecsék..ha egy mai libertinus nőnek azt mondom,hogy egy XVIII.századi libertinus nő úgy megrakatta a kufferét,hogy aztán apinája végigfecsegte (fingás szerűhangokat hallatott) az Reggeli Öltözködő Szertartását..amikor feltrónolt a szobai reterátjára,akkor sztereóban durrogott az alfele.. nemis érti,miről beszélek,ő még nem hallott olyant.

J J Rousseau balkézi "felesége" öt gyereket szült,a kockázatos abortusz helyett a XVIII.századi francia gazdag polgárés nemes asszonyok egyszerűen kihordták a terheséget és ahogy mamég Afrika meg Ázsia egyesrészein szülneka nők,amikor eljött az idő,öt percre félrevonult a bábával,a shhhhhulttthya kint volt a gyerek,leadta egy angyalcsináló faluba B-Russzónéöt ilyen gyereket adott le angyalcsináló falvakba

-közli Russzó ellenlábas vitapartnere, Voltaire.

A fiatalLiszt meg Chopin olyan életet élt,mint a mai rocksztárok.

A Brontë Sisters korszakában a nőiruházat azért indultamellalól: annyit voltak pockosak a nők,sokkal egyszerűbb volt így. Egy pinásszülés kb akkora fakszni volt,mint ma egy nehezebb mensi sem.

Apornófilmelőtti önkielégítés a fagyasztottkajazabálók,akik főzőműsorok elött henteregnek és annyira szegények,hogy nincs pénzük 6 Fontbólfőzni Jamieilyencélzatúkajáit,hanemhozatnak valamit 12Fontért.Az udvaruk szemét-és sittmeg lombánya,dekertépítőműsortnéznek,az autójukban 66666 Mérföldnél beálla motor,mert semmit nem szervizeltetik,de Öreg autó,nagy haszon meg Autókereskedők műsorokateg Kincsek a garázsból műsorokat néznek.

Külön angol televízióssorozat műfaj az Undorító Család,koszban ésretekben,adorgoslány,apattanásosésalkoholista fiú, a magát halálra zabálóretkes anya,a húgyos nagypapaésakutya teleszarja a lakást a cicával. mert ehhez képest RELATIVE"mink egy kicsit azér különbek vagyunk,nem?Mommy!" dehogynem.

Monty Don segít büszke idiótáknakkertet építeni ésúgy jár,mint jaime a "szegényekkel". "Majd én megmagyarázom Monty Don-nak,mi a kert!" Lejtős burgyint bérel(kert nincs eladó,delehet bérelni) és alejtő síkjhára egy tavat ás,aztán csodálkozik,hogy a viztükör nemköveti a lejtést.

És ezek az emberek úgy tudják, hogy ők fejlettek,felvilágosultak,hiszen imádják a négereket meg a buzikat. Ami ugye alibertinus dolog,ha a lányuk felszedminél szinesebb érdekes kanokat és azokkal partiba vágatja magát,majd megosztja a megosztón,hogy birja.

Namost..az a probléma,hogy az internet ezeket a termékeket eljuttatja Nigériába ésmásolyan kulturzombi társadalmakba,ahola sajátkulturájuktól elváágták az embereket és az európai kultúra szemetévelpótolták.Kivették az áskapát akezükbőlés segélyen tartjákőket,mint Francia Guayánában.
Hameg akarod nézni,mit művela fehér civilizátor emberekkel"kultura és jóságterjesztés" címén,akkorfőleg francia gyarmatóokat meg voltgyarmatokat tanulmányozz,Nigéria svejc ahhozképest,ami ezeken a helyeken folyik. Arothasztóskála a következŐ
Dánok, ausztrál-angolok - -irmagot sem hagytak
Hollandok- egyéb germanoidok- "pápuák" Angolok-Új-Zéland "maorik"

A Fülöp-szigetekről gondolom hallottál.Kereszténység + alkohol= Fülöps zigetek.
Enyhe-iszlamizáció -mínusz alkohol = Malajzia,Indonézia

Frick László Intézet 2021.05.12. 06:09:10

@Dr.Koós Alajos: Nagyon fontos az, hogymaguk a humánantropológusok is ezt a partner nélküli oiropid "büszketársadalmat" egyszemélyestársadalmak laza

Voltakképmutatókeresztények is,deaz egyszemélyestársadalmakaképmutatásban messze túltesznek.A középkorképmutatóálkereszténye is... "babonás" volt.Valami...magánál fennebbvalót,legalább az ördögöt..elhitte.

Az egyszemélyestársadalmaksemmibenhívők,az Univerzum közepei,semmi nemáll fölöttük..ami a legszörnyűbb, hogy egy teljesen műveletlen,tudatlan szószegény büdösbunkó középosztályalakultki az USÁ-ban,Angliában ésmost már Nyugat-Európában is. Vannak a szájjal elszajkózható formák,amiket elismételget

de valójában semmiben nem hisz. Nemkellelszámolnia. Amiben nem bukik le,azt szabad. Hiszen ott a kokain,a drogok,amik elvileg illegálisak,de ha nem bukik le,akkor az fridam.

Frick László Intézet 2021.05.12. 06:14:32

@Dr.Koós Alajos: Teljesen véletlenül
ismerkedtemmeg Hollandia,a Beneluxállamok 70-esévek beli sokszinűsége alapjaival.
40 évesen már nem akartak saját gyereket, vettek egy akkor 2-3éves VW T2-est,kipingálták és teleörökbefogadták a világminden részéről gyerekekkel,sárgákkal és feketékkel,még az indián lett volna menő,de az nehézkesebb volt.

És ez már az a generáció,ami ivarérett-vagy majdnemivarérett volt a II.vhvégén.

"Gyuribácsi" kortársai.

Egyszerűen..ez a számukra valami olyan élmény volt,mint nejlonpankoknak Ramnones-t játszani. Élvezték a hatást,hogy a szines rajkócsapattalfelháborítják a szüleikmégélő generációját,akik..kissé..vallásosak voltak,jártak még istentiszteletre az ünnepeken.

Namost..ma ez a korszak nosztalgikus rózsaszínben tűnik fel a filmeken, "retro".

Frick László Intézet 2021.05.12. 06:18:59

@Frick László Intézet: Éslényegében a kör bezárult az előző kommentemben,mert eljutottunk az életmódbaloldalihoz.

Most láttm ilyen életmódbaloldaliakat,megdöglöttek a szüleik,eladták az ingatlant vagy a lakásbérletijogotmeg amit tudtakés az így szerzett-pénzzétett örökségből Goán vette egy kunyhót és ott goáznak. Szétszívott agyú vén csontok.

Most nem részleteznémIndiában azt a szexuális nyomort,ami nem csak amuzulmánokat,de a szegényebb hinduk egy részét isérinti, bár gyak egy útszéli dalit kurva kb 1 Dollárt kér. De 1Dollármég negyed-fél napi kereset.

Namost ezek a fiúklemennek Goára,6-7 es fiúcsapatokban és vadásszák a kufferseggű oirópailányokat. Ez nemhogy ingyen van,de még a kajameg a szállásis.

Dr.Koós Alajos 2021.05.12. 07:22:13

@Frick László Intézet:

A prüdéria inkább polgári találmány, mint keresztény, bár a két dolgot sokszor keverjük.

A törvényes házasság és törvényes utódok vagyoni, kataszteri kérdés is egyben, nemcsak erkölcsi.

Frick László Intézet 2021.05.12. 08:30:51

@Dr.Koós Alajos: Éppen amúltkorjutotteszembe,hogy a NémetÁllam mekkora vagyonokkal gyarapszik évente az örökösök nélkül meghaló egyszemélyestársadalmak miatt.És ez fokozódnifog, hiszen a hippigeneráció után a jürgeneké következik.

Bár a kelet-európai öregezők szivesen elpelenkázgatnak egy egyszemélyestársadalmat a haldoklása ágyában 2-3...7 évet is.

Egy későnáttelepülő státuszos állampolgár Donauenshwoob három Onkeleután hat vagyont örökölt.. viszont éééérdekes,hogy nem Märchenlandon él, hanem Szarmagyarországon.

Frick László Intézet 2021.05.12. 08:36:21

@Dr.Koós Alajos: Jaj,elfelejtettem egy nagyon fontosat:

Nincsenekmegtakarításaik.A spekulalista, ahogy mutattam,nem ,mint valami "kapitalista" szaporítja ott a vagyont, hanemtékozolja...Ha egy spekulalista megszerez egy 10 Mrd-os vállalatot,akkorabbólkb 9Mrd ott rohad el,ahol van,nemis érdekli."Annyit visz el,amennyit a műkoptatottálkatonaiműrojtos hátizsákjában elcipel"

Kedvencem ez az embertipus,készített egy önparódiát,mit csinálapicsaember, ha hirtelen túlsok pénzéhez jut.

Ez az embertípus,még ha véletlenül... valamilyen utódja lesz is,egy ganyi vasat nem kapar neki,még csak az kéne.
A kisállatára többet áldoz.

A zsenderológiaés a buzítás mögött ott van az elavult,még fizikaikiterjedésű újbanki filozófia,amiben a leghosszabb stratégiaitáv az éves tervszám,amit hozni kell.Pokolba a megtakarításokkal,hitelt akar eladni.

Mindent bérel,amit lehet.

Frick László Intézet 2021.05.12. 08:38:29

@Dr.Koós Alajos: De ez csak az oiropidoknál megy így.

Azon vagyok ledöbbenve..tudod, hogy Märchenlandon mit jelent egy saját tulajdonú ház: A Kinder hagyja veszni az öregező magyarnak, csak ne kelljen a beteg szülejét gondozni. Ha az öreg szülenemkótyavegyélte el egy Goldene Abend-ben.
süti beállítások módosítása