"Nulla elveszített sajtóper!"

/részlet a Házon kívülportfóliójából/

1. A riport célzott tanulsága és agitációs-propaganda célja az elvárt konklúziókkal. És a sugallatok,amiket a bíróság előtt simán elhazudhatunk.

2. Az 1-es pontnak megfelelő helyszínek és riportalanyok felkutatása a szaósölmédiából és annak a pártnak az ötletei alapján, akinek az agitációját szolgáljuk.

3. Az elsőkörös alanyok átszűrése egyenkénti szkájpolásokban, zúmon,meg ahogy érjük,fészbúkon, telefonon.

4. Helyszni előzetes vizsgálat -be ne szopassanak bennünket.(ez csak,ha szükséges)

5. Maga a riport.

6. Még a riport nyers anyagait is átfésüljük, nyüstöljük,fésüljük,vonjuk, vagdaljuk és ha kell,az 1-es pont alapján át is szerkesztjük.

7. Ha nagyon agitációba vágós és huhogós,maga a főszerkesztőasszony, Boros Krisztine meredt szemekkel egyenesen csacsogja bele az 1-es pontot a kamerába, mintha úgy jött volna ki utólag+ lám-lám +huhogás+ csalfa szemei.

lamlam.jpeg

Jóétvágyat!

 

függelék:

SERDÜLT Nyakó úr,  micsiná' má' ?44!!4!??? Hátramegy a legsarokba? Hiszen onnan esélye sem lesz,hogy ideérjen!

NYAKÓ Én kérem,egy korrekt ember vagyok,tisztességes lapokkaljátszom!

SERDÜLT Aham,akkor jó' van.

/Házon kívül -részlet/

SLAPAJ CSICSKA Bogi,egy kicsit zűr van.

STORYBOARDER Na,nyögjed!

SLAPAJ CSICSKAHátszóval,megnéztem a szerződéseket,eléggé gáz. Aláírták, hogy a sajátkockázatukra építkeznek, szintemindenki sokkalnagyobbatépített és ott van,amit aláírtak,azon,hogy a sajátköltségükön kell elbontaniukésnemkaphatnak kártérítést.

STORYBOARDER Jól van,gondolom,lefotóztál párilyen szerződést,majd a Balázzsal átnézetjük.

ALSZERKESZTŐ  Jól van,majd a teljes riportban valakit kitakart pofával beszéltetünk erről. Az a lényeg, hogy a beharangozókban ezt még véletlenül se!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9916530106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása