1. Először nyisd ki a zacskót!

2.Aztán vedd ki a mogyorót!

3. Edd meg a mogyorót!

4.Jóétvágyat!

/warning label egy amerikaiamerikaimogyorós zacskóról/

Tegnap egészen büszkén,szemrebbenés nélkül mondta az egyik vakcina fejlesztőmérnöke  ki,hogy ő semmit nemért a virológiáhozmeg a kovidhoz,ő ellenanyagszerkezetkutató3fejlesztő.

És ilyen büszke már autófejlesztő is van,ő nemért az autózáshoz, tolatóasszistens nélkülkét autóközénem tudnabetolatva parkolni [ez a teremgarázsban parkolás alapja ugyanis ésőannyira nagyember a 2000 fős autófejlesztőteam-ben, hogy a sajátparkolós kategóriábólis a teremgarázsbanahelye kateg.] meg a közlekedéshez,ő csak a gépkocsimeghajtásmechanikához ért,de ahhoz KURVÁRA. Őmegtervezi az autót,a Warning Labelosztály teleragaszgálja Warning Label-ekkelés ezzela felelősség LETUDVA:

"A mi ótónkban nemég elbüdös fosszilisenergia,nem pocsékol gázolajat és vagy benzint,de semmiféle gáz se nincsen benne, nem pufog ki semmit,nem kell bele környezetvédelmi rendszer,mert maga a jármű az maga a környzetvédelem jelenlegi csúcsa -ha azokat a részeredményeket nem tekintjük,amik az előállítása során keletkezett környezetikárokról titkosak,viszont megvásároltuk a világ valamennyi számottevő autósújságíróját és ezért sehol nemolvashatsz arrólcikkeket,hogy mekkora az autónk ökölógiailábnyomamondjuk egy szintén kb 80km/h-s közlekeddésre alkalmas VW Käferhez,amiben még egy kibaszott jó fűtés se nincsen,nemhogy klíma. "

FRED És ez semmi, geci! Ezt nézd!

CARL Mit, geci?

FRED Nézd! -fogom,így felemelem a kétkezem a gecibe' , el a lábaimat és ÖNVEZETŐ BAAAAA

Három napig volt annyira hülye a világösszes autós szakújságírója,mint a barom,aki a még félig semönvezető Teslát, teljesen annak hitte. Mert ki a picsa olvas Warning Label-eket?

reszeredmeny.jpg

Hogy mi lesz a termékkel,aminek ő is dolgozott a fejlesztésén,azt nem az ő feladata megmondani,

ő a részeredménykutatását sikeresen befejezte

és majd az idő megmondja.Ha jólesz a cucc 7 hónapig,amit garantálnak,akkor majd hét,ha plusz egy hónapig,akkor nyolc,ha meg ötévre lesz jó,akkor majd az 5 évet írják be.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3716522738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása