Hányszor ellőttem már Ukrajna választásait a XX.században,ami jaj,ennyire nem akar véget érni itt,nekünk az Untgátu Ócska Föld-ön. Vancouvertől el Keletre Vlagyivosztokig.

Ukrajna az Első Polgárháborúban Öt Rossz közül választhatott:

-junkerek

-fehérek

-vörösök

-petljuristák

-Mahno

Ukrajna a Mai Káoszban választhat:

-posztszovjetiánus oligarchák

-amerikai seggnyalók

-oroszbarátok

-maffia, szakszervezetek és egyéb bűnszervezetek [al-és félvilág] és un juropeérek [magukat Európa-barátnak hazudó nyakkendős jókisfiúarcúak]

-fasiszták [Nagy-Ukrajna]

-bohócok [jelenlegi elnök]

 

A XXI.század Vlagyivosztoktól kissé Nyugatra, Hüi Long Csiang-ban kezdődik.

Történelembuziként azt látom,hogy ha lehetséges választani,akkor ne válasszunk Istent és embert nem ismerő semmiben hívőt. Sztalin vagy Hitler ilyenek voltak.Sem istent,sem embert nem ismertek. Részeredményekben voltak eltérések,Sztalin a lányából talán nem tőőőttetett volna kolbászt,ha szükségesnek is látta volna, Hitler pedig bátrabb volt Sztalinál annyival,amennyiben Sztalin teljesen egyedül, bezárkózva adta be magának az utolsó szto grammokat, hogy beszarásig,nyugodtan részegedjen és  ájuljon be  le. Ez aztán a halála körül mókás burleszket eredményezett. Szintén a jellegzetesen XXI.századi részeredménykutatás feladata lehetne eldönteni azt, hogy Sztalin vagy Hitler egyáltalán emberek voltak-e maguk is...

A Részeredmények és a Semmibenhívők Évszázadában persze nagy elvárás lenne istent is meg embert is ismerőt választani. A hitetlen kutyák szerint bármi csakolyan dolog,minta zokni,kifordítom,befordítom, bevettétek?-ezt érdemlitek.

"Nem így szopatnánk meg vernénk át az embereket,ha nem azt látnánk,hogy még élvezik is."

/Uj Péter, Bede Márton/

Orbán Borzanáriájánaka"kritikusai" az orbán Bűnei címűForsyte Sagá-jukban kétkötetet isáldoznakOrbán nontranszparenciáira.

Nos,Orbánnalkapcsolatban igazat kelladnom,részeredmények tekintetében ugyanis.Uj és Bedemesternek:Aki annyira hülye,hogy nemlátja átOrbán hazugságait,az meg is érdemli.

Istent ismerni - A stricik legajja,a sztojkaivánok söpredéke iskülönb a semmibenhívő véleményformálóknálannyival, hogy vannak babonáik, ha eltörikakurvájuk nyakát,akkor adnak neki egy homlokpuszit,különben előkaparnák akiscsaj teteemét valamikóborkutyák, vagy pl anyuék kétnégyzetméteres ordenáré SzűzMárjaJaJézuskával vásári olajképét a loárkastély két  amerikai- meg egy melegen tartó konyhájára szolgáló XVIII. Lajcsi stílusú

asszonyasztalfurfijeasztalgyerekasztalanemlaccik.jpg

Balrú a fűrfije-asztal, jobbrú jaz asszonyasztal,a gyerikasztalittnemlátszikmeg a lyányasztall sé

ebédlőkomplexum asszonyasztalánál valahová föltétetik.

 

Nem véletlen, hogy a gecimédia népszopatáskor arra hivatkozik a legszivesebben,hogy a médiumok területén minden Orbánnál van. Pl a KESMA termékei,amiknek funkciói között, ha a QS-módszertant alkalmazzuk,az alábbi a sorrend:

-csomagolnak bele valamit,zöldséget vagy cipőt vagy bármit,ami talán mégjólesz valamire

-rákakáltatják akisállataikat

-begyújtanakvele

-ők maguk,akik vásárolják vagy guberálják szarnak rá

-szarás közben belenéz a főcímekbe

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr216508062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Koós Alajos 2021.04.24. 07:33:32

Igazi demokrácia csak olyan országban van, ahol mindegy, melyik pártra szavazol, ugyanazt a politikát kapod.

Ennek a politikának a lényege, hogy egyre újabb alapvető jogokat kell megállapítani, egyre több ingyenpénzt juttatni, és egyre szélesebb körben érvényesíteni a semmiért valamit elvet.

Egy igazán demokratikus országban annyi a különbözőség, hogy a haladó pártok gyors, a konzervatív pártok pedig kissé kevésbé, ám szintén gyors tempóban teszik ezt.

Érdeklődéssel várom az idei Bundestag választásokat, és az azt követő koalíciókötést
süti beállítások módosítása