Aki "régi-jó-dolgok-ozik" ,az laposföldista alusisakos múltködébevésző baromarc a netokráciában.

A netokráciában az empatikus ember a menő,aki utal azoknak a munka nélkül otthon nyomorgó mélyszegényeknek,akiknek nincsen pénzük arra,hogy 6 Font-ból főzzenek valami kaját, és ha enni szeretnénektehát szegénykéink,rendelniük kell ételfutártól 12 Fontért.

Gömbölyűföldiában az autókat már részecskeszűrővel is ellátják,amibe üzemanyagot vezetnek és ha a kompjuter úgy érzi,telítődött a szűrő,üzemanyagot vezet  bele a szűrőbe,begyújtja s imígyen ez a korszerűmodern jövőbevezetőrendszer  kiégeti az apró koromszemcséket és egy nagy higanyszínű pocsolya keletkezik a korszerűmodern jövőbevezetőautó alatt.

Gömbölyűföldiában megvásárolod a vadonatúj veszélyeshulladékot,véletlenül valami laposföldre való elavult kétszemélyesházaséletet élsz rajta és a szokatlan terheléstől széjjelszakad,semmi gond,a húdekörnyezettudatosmár konszern jajannyirakörnyezettudatos,a honlapján megnézheted, hogy 50 Dollárnyi új anyaggal hogyan kell használhatóvá barkácsolnod,hogy még pár hónapot kibirjon. A család-az család,a gyereked Morzsikutya szétkarmolta a gyerekasztalt,amitvettél neki,semmi gond, vegyél érdekes csempéket, csemperagasztót, csemperagasztó kenő-és rovátkolólapkákat,távtartókat és fugázót, fugázólapkát ésszivacsot, törd össze a csempéket a szintén vadiúj cuki kalapáccsal és rakjál mozaikot ki az asztalkára,és ezzel még kreatív is leszel Gömbölyűföldiában.

Gömbölyűföldiában szart se érnek már a régijódolgok,kivéve a fegyverkezési versenybe húzás útján az ellenség gazdaságát összeomlasztani,

azzal a politikairendszerét s így nagyondemokratikusan a nekünk megfelelőembert megválasztatni azokkal a laposföldiákus elmaradottakkal,akiket majd ami hiteleinkből vett mi termékeinkkel meg eszközeinkkel fogunk felfejleszteni a mi egydülvalóan fejlettségünkre, Új Európai Haderő,az embargópolitika és a szankciók,a diplomaták kiutasítása és a politikainyomásgyakorlásra tennis &tengoo -ez és a vírusvakcinákkal politizálás,és nem igaz,hogy az EÜ-biztost lefizették,ugyanis csak hitelt vett föl(amit persze soha nem kell visszafizetnie,hiszen már vissza is fizették, csak a papírjai kellettek) . Ugyanis Gömbölyűföldiában nincsen korrupció,az csak Borzanáriában van, ahol régi-jómódszerekkel elmagyarázza a külföldibiztonságiszervezetünk  az egészségügyi hatóságnak,hogy tanájja mán büdösnekaz ellenség gyártotta vakcinákat. És szintén

Gömbölyűföldia az, ami fölöttolyan műholdak repkednek,amik nemhogy a tengerfeneket is látják,mintha víz se lenne fölötte,de a tengerfenék alatti lemezt akár lábnyi rétegenként,látták már 10 évvel ezelőtt is, csak akkor még éltek azok a vén szarháziak,akik 27000 hordó DDT vitettek hajókkal ki a Los Angeles közeli vizek 80000 Hektárjára,átlag 900méteres mélységben megteríteni,úgy hogy Gömbölyűföld lesz az,ahol már csak 40évet kell aludnunk és kiderül,hogy kik lőtték le valójában az elnököt és kik találták ki a merényletet.

És Gömbölyűföldiána lesz az,ahol nemsokára este 15 órakor megérkeznek a gömbölyűföldiánusok a hat órán áttartó gittrágásból  és ugyanabban a pillanatban dugja rátöltőre az elektromosautóját 203485 autós. És ez az impulzus lebassza a biztosítékot,ami dominó elveszerűen még biztosítékok le-fölle-föl szívdübbenéseivel lüktetteti a várost,mert7,illió707ezer777 klímaki-be,ki-be és ki-be,meg 12 millió hűtőszekrény és egymillió elektromosautótöltőállomás.

Gömbölyűföldiána az ,ahol annyira demokratikus a Világot Vezető Államalakulat, hogy a rendőreit úgy képezik ki, csak akkor mehetnek át a vizsgán, ha az igazoltatott hátrafordul és felemeli a kezét,akkor... -és ezt bekapcsolt testkamerával mégrögzíteni is kell ám!- le kell teperni a földre,hátra kell csavarni a kezét és megbilincselni. A rendőr ezt meg is csinálja...de benne van a pakliban,hogy minden 1millió666ezer666-ik esetet felkapja egy erre szakosodott ügyvédi iroda,ami beveti a sajtókapcsolatait is az elvárt jogállami eredmény  esküdtszéki hangulatát megalapozni,   és akkor a rendőr amegfelelő hangulatúra alakult esküdtszék elékerül és elitélik,mialatt 27808 rendőr továbbra is zavartalanul  úgy igazoltat autósokat, hogy az autó mellé a valamilyen,esik az eső,tehát pocsolyás,Arizonában és akkor a sivatagban 62fokos aszfaltra hasaltatja és V-alakba szétigazítja a lábait. Tiszta szerencse, hogy ennél fejlettebb államalakulat neml ehetséges Gömbölyűföldiánában,mert akkor az nemzetközieljárások kereteiben próbálná demokratizálni a rendőrségét nem a bírósági szakaszban,hanem még a rendőrök kiképzése során.

"Józan parasztész pedig nincsen!"

/Tóta W Árpád,Gömbölyűföldiána eszetokja/

Gömbölyűföldiána az,ahol a főszerkesztő ráír a beosztott újságírókra,minek kell a riport eredményének lenni, erre a facebook-on a riporterek elkezdenek a riport elvárt eredményének valószínűleg megfelelő embereket keresgélni, szkájpon leaggyozzák a riporot és a helyszínre már csak a Biztos Válaszadók-hoz mennek ki,de még az ilyen előre-elvártnak megfelelő szöveget is átfésülik,hogy az előfeltevésnek még annál is jobban megfeleljen. Aztán a kamera fölé erősítenek egy tabletet és a főszerkesztő kerek kaméleonszemeket meresztve huhogja fel azt a konklúziót,ami előfeltevésével pedig a riportereit kiküldte és ezért   magyar Pulitzer emlékdíjat is adnak.

Gömbölyűföldén lettek költők a lányaink,mert fogtunk egy fűzfaverset,a kín-ragrímekből párat kipontoztunk és  az lett a költő,aki kitalálta,mi a hiányzó rag,ami a rím.

Azok a régi szarpapírújságokvoltak,olyan alkoholista köcsögök,mint Ernest Hemingway, akik elmentek akár egy polgárháborúba is bele, tudósítani,a KorszerűModern Jövőbevezető újságírómárnem azt írjameg,ami van, hanem azt,amit elvárnak tőle.

"Nem így csinálnák,ha nem azt látnánk,hogy erre van igény."

/Kárpáti Márton korszerű,modern,jövőbevezető sajtóvállalkozó/

 

 

Gömbölyűföldén ugyanis a legfontosabb mindenben a biztonság, az első 200 szempont a biztonság az emberélettel, ki kell zárni minden kockázati tényezőt,amik közül Gömbölyűföldiában magasan a legmagasabb kockázati faktor maga az ember. A rég a múlt porába merült Laposföldön a balesteket emberek okozták,tehát  ha csökkentjük a gépjárműközlekedésben az ember szerepét, ha egyébként se kedve,se ideje,se türelme azt a kibaszott járművet vezetni,akkora jármű vezetéséből zárjukki az embert, azaz a jármű vezesse saját magát. Így a kockázati tényezők mérlegelését nem a megbízhatatlan ember, hanem a mesterséges intelligencia fogja végezni,így nem az ember számára fog megoldandó problémát jelenteni az ember,hanem a Mesterséges Intelligencia fogja majd kizárni

EZT DOBTA KI A GÉP

https://m.blog.hu/du/dudenbuch/image/autoerotic_asphyxial_hanging_case_presentation_1.png

Gömbölyűföldiána Fogyasztóvédelmi Főhatósága ezért kötelezi a maszturbációs fojtogatószekrények gyártóit a Kötelező Figyelmeztetés tábla jó lláthatóhelyre történő elhelyezésére, valamint elkelllátni a szekrényt olyan biztonságikiegészítő berendezéssel,ami a fojtást a szaturáció 60-as szintje alatt feloldja.

 

Mert az laposföldiában volt,az emberekösztönállatsága idejében,amikor az embereknek csakúgy szíre-szóra erekciójatámadt. Gömbölyűföldiábanalegesleges legkorszerűbben fejlettembereknekmár csak agyioxigénhiány következtében tud erekciója lenni ahhoz, hogy legalábbönkielégítéskereteiben orgzmusa lehessen. A szaporodásigája?

Gömbölyűföldiána csúcsemberei Felelősen Kihalók,akik nem kívánnak hozzájárulni a Föld túlnépesedéséhez. Maguknak élő önfeláldozásuk következtében tehát a Föld laposan maradt részeit majdnem 12Milliárd, csupán 11Milliárd808millióember fogja a laposföldiánusokra jellemző büdös zsezsegések közepette túlnépesíteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2816515508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása