Thank youuu, boyz and guruuuurlllz! :D

/Moon Zappa/

Elárulok még egy egy titkot: Vannak autisztikus tünetcsoportok,amik igen-igen ritka esetekben

( NEM AUTIZMUS hanem AUTISZTIKUS TÜNETCSOPORT [szindróma])


egy szűk sávban zsenivé emelik az embert, bár egyébként imbecillis hülye a többi területen, teszemazt diszlexiás, mongolidióta  történelemből, földrajzból statisztikaimatematikus  és mondjuk angol irodalomból a rómeóésjúlián kívül [-> amerikai filmesközhelyek] 0000000000000000000000
00000000000000000000000000000000 tudású

Volt ilyen iskolatársam ,a közismert tévedés alapján (Einstein rossz és szemtelen magatartása miatt elégtelent kapott matekból a gimiben) a tanáraink átengedték mindenből azzal, hogy az egyetlen tárgyban,amiben zseni,majd jónagy ájnstein lesz.

 

Az még nem intelligencia, ha valaki 1 db probléma megoldásában zseniális.

 

Úgy is lett, egyszer aztán sörözött egy étteremben odament hozzá egy haver  egy dossziéval és aláíratott vele 129 papírt,ő meg persze a szokásos: "Én zseni vagyok,nekem bármi csak egy vicc" szépen és muchacházva  aláírt mindennek,lett 59 Kft-je meg 10 részvénytársasága és hat év végrehajtandót kapott..azt nem részletezném,mi lesz az ilyen Dr-Dr-okkal egy börtönben,akik azt hiszik, hogy a római jog az mackónadrág. De mint minden egyéb tudatlanságukra,erre is különösen büszkén.

Szóval

arra bárki mérget vehet ,hogy a stróman  okosabb,mint Zukkabagga. Őszintén sajnálom.

RÉSZEREDMÉNYEK & FÉLFELFEDEZÉSEK ZSENIJEMÉG NEM BIZTOS HOGY INTELLIGENS

Zukkabagga hülyeségének a fokát az jellemzi,hogy máig csak sejtése sincsen,mit művelt és kiknek a javára.

Egy hasonló csicska, Ártatlan Gyuribácsi legalább tudja,hogy kiknek a pénzeit stemplizteti át civil-lé.

Öt vadbarom zseniálisan szétöklel egy pajtát. Fölépíteni azonban csak egy ács képes.

 

Zuckerberger pont akkora zseni,mint az atomerőműfizikusaink vagy valaki,aki fék nélküli 1000LE-s sporrtautót épít és benevez a Tour de France-ra. Győzni, azt fog -de megállni, ha pedig kéne?

Zuckerberger jellegzetes XX.századi zseniaitással elindított valamit,

de hol van az a köznapian unalmas-csak-okos, aki megtalálja a fékpedált? És még azelőtt,mielőtt?

Köszönöm a figyelmet fiúk és lányok meg további akármilyenneműek,további jóéjszakát

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5716510196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.23. 10:52:54

Cuki az egész konecpciót lopta. i
Az a része izgalmas a
garázscégből multivá válsához vezető útnak, amikor iszonyatos sávszélessgekhez és szerverkapactiásokhoz jutsz, miközben nemhogy bevetéeled nincs, de belátható időn belül nem is lesz.
Kik é miért támogatnak ebben, ugye, és mit kérnek aztán cserébe.

Frick László Intézet 2021.04.23. 11:16:22

@Szorgalmas Gyémánt: Az üzleti oldalából...ö...érzékelhetett valamit? -márminthogy..mi mennyibe van és mennyilehet a hozadéka?

Vagy ő is csak írta alá a felhajtott papírok sarkait...

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.23. 12:17:50

@Frick László Intézet: Cukinak volt egy nagy előnye, ő tudott még az elején programozni és 152-es IQ-val nem valószínű, hogy gány kódot írt. Sávszél és hardverigént is tudnia kellett számolni, CEO-ként pedig látnia kellett, honnan jön a kezdeti tőkeinjekció, és mit kérnek érte cserébe. Nem vakon csinálta ezt végig. A kongreszusi meghallgatáson meg jól látszott rajta, hogy pszichopata, egyszerűen kinyerhető adatforrásnak tekinti az embereket és eleve semmiféle fékrendszerben nem tud gondolkodni, nemi is értené, minek az. Élvezi, mennyire zseniálisan tudja kihasználja az embereket, lassan az emberiséget.

Picsaember 2021.04.23. 13:37:20

Amerikát csak az mentheti meg, ha eljönnek Lőrinchez némi fejtágításra ezek a nagyokos szilícium-völgyi barmok. Bár aligha fognák fel ennek a felcsúti lángelmének a nagyszerű terveit és a jövőbelátó, profetikus sejtéseit.

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.23. 14:37:48

@Picsaember: A szilcíumvölgyi embereknek mi köze az USA-hoz. Nemzetközi csapatok lobbiznak nemzetközi befektetőknél,és nemzetközi piacokra fejlesztenek. Az USA meg úgy süllyed egy latin-aemriaki banánköztásaság szintéjre, ahogy megérdemli. Nemzetállam :D
2021-et írunk, bazdmeg.

Picsaember 2021.04.23. 14:51:23

Kedves Andika, aztat szeretném mondani, hogy van ez a Dubáj, ide el-e mehetnénk kicsit, hogy jól érezzük magunkat?
De a Dubáj bája a nyomába se ér a magácska bájának!

Jól érezzük kicsit magunkat.

A szó szoros értelmében.

De nem fényűzően (mi az, hogy fényűző?)

És nem korruptan (mi a korrupció?)

Mink csak úgy, okosan.

Tudja, mint Zuckerberg, csak kicsit okosabban!

Jön-e velem-e, Andika?

Frick László Intézet 2021.04.23. 16:58:52

@Picsaember: Nem jártál még ide,amikor mutattam,hogy néz a sri lankai pincér Dubaiban (ez kb 2015 vége...) Mészárosra, ahogy az nézi az Eßzeug-ot, hogy merről szedje. Érted,homárkés. Azóta Récsöl mutatott már neki alapokat.

A párbeszédedben nagyon sok az irigység: Így beszélnek azok a picsák,akik, ha Mészáros seggnyalási versenyt hirdetne Andika helyére kerülésért,mezei futóversenyt rendeznének:zene:Queen

Bicikliverseny

Picsaember 2021.04.23. 17:00:51

@Frick László Intézet: :-) irigység, persze... meg az öregapád fasza :-)

Frick László Intézet 2021.04.23. 17:04:30

@Picsaember: Amerikát az menthetné meg, ha egy oiropid politikusban lennye annyi puczavér, hogy egy 2021-es papír naptárat ajándékozzon Bidennek.

Mert Amerikai naptárai valahol le vannak ragadva 1973-ban.

Érted:D
"Készen áll, hogy újra átvegye a Világ vezetését"

Szilíciumvölgy?

Ennek se merészelne már senki igazán odakaparni,hogy úgy van-e még ...

az internet hyperpollúciókorszakában. Amikor az oiropid cégek kb 2015-ben a komolyabb IT munkákat kiszervezték Indiába a Tata konszern bonyolításában (és persze Home Office-ban,már a 4 G is elég volt,nemsoká 6G lesz)
Weird Scnes Inside The Gold Mine

www.youtube.com/watch?v=WcWnvhUOmIg

Frick László Intézet 2021.04.23. 17:08:40

@Picsaember: Irigyled a sok pénzt,amit költ el rá. Ha neked olyan sok lenne,felülnél a repülőre és úgy elszállnál,mint a fecske,magasan a levegőbe.

Én nem magyar vagyok,mint te.

Mi idegenszívüek nem tudunk olyasmiben hinni, hogy ha Lőrinc eleventen a zsírjába rohadna,lehetne a D-Vectránkból Insignia.

Azért annyi együttérzéssel vagyokirántatok,mélymagyar zsíririgyekiránt,hogyígyjut is,marad is.

Ha jövőbbe vezetően korszerűbbeklennének,olyan aranyosak,akkor be kéne osztanotok,hogy a piac döntött úgy, hogy a C-Vektrából D-se lesz.

Frick László Intézet 2021.04.23. 17:13:27

@Szorgalmas Gyémánt: @Picsaember:
hogy volt ez a csipdolog? Trump embargóval kizáratta Kínából a csipimporot és az amerikai autóipar maradéka beszart,leállva. Just in Time: napok alatt... Gyógyszeripar detto, csakaz a kovid miatt.
Az amerikai gyógyszeripari cégekközpontjai pl Vuhanban vannak.Meg máshol Kínában.

A világ gyógyszer alapanyag, koncentrátumszükséglete 60%-a Kínából áramlik körbe.

Hëllo :D

Hëllo. George
Kínában egy 20-22éves kereskedelmi dolgozó nem tud papírpénzzel bánni,annyira nincs hozzászokva.Mindenki telefonnal fizet,a koldus úgy gyűjt alamizsnát :D

Szevasztok :D

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.23. 17:28:46

@Frick László Intézet: A Szilcíumvölgyben seni a kzét össze nem piszkolja valami fizikai termék előállításával.

Wing is an on-demand drone delivery service and platforms company. With Wing’s app, users can order coffee, groceries, pharmacy products and even tools from hardware stores, and a drone will conveniently drop it off at their doorstep minutes later.

Mobile banking has changed the landscape when it comes to where people choose to store and manage their money, and now with Step, even teens can get in on the mobile banking game. Step provides a zero-fee option designed for teens to send and receive money and make secure, in-person purchases using a Step card, while Step’s mobile app allows users to easily manage every expense.

Productiv provides companies with analytics and insight into the applications they use daily, giving IT leaders the metrics they need to maximize performance and reduce costs.

And so on.

www.builtinsf.com/2020/01/31/silicon-valley-startups

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.23. 17:31:06

@Frick László Intézet: Az 5G - hát, abból már abban a formában semmi nem lesz, ahogy ígérték. Talán a 6G majd hozza azt, amit az 5G-nek kellett volna.

Picsaember 2021.04.23. 17:44:17

@Frick László Intézet: faszom, ír valaki ide vmi marhaságot poénból, erre te komolyan veszed és hozzáköltöd a baromságaidat. Menj ki mozogni vagy a faszom tudja, mekkora marha vagy istenem.

Frick László Intézet 2021.04.24. 06:46:11

@Picsaember: Aki mekkorát mond,az már ne lógjon el,mint valami Cocónéni nagy trampli cipősarokufircolással.

Az ok szintén az lesz,hogy nemigen jártál ide akkoriban,amikor még Dr Ripők annyira civilbátor volt,hogy be -benézett kb hozzád hasonlóalakúan lesszólni a pikirt érveit megsemmisítőnekképzelvén plaz állandó PSA-sázásommal..

Akkor mutattam neki a szituációt:Ma teljesen felesleges vicceseken agyalni,vérizzadni,mint a Heti hetes sztárjai egy hétig görcsöltek az aztán 8 órás forgatáson is olvasószemüveggel felolvasott "promt poen"-jaikon.

Részeredmények vannak,hiszen A mi kis falunk-ról sokan azért hiszik azt, hogy vicces,mert tudják, hogy aki írta,a kurva életében nemlátott még, csak autóból selyemdzsoggosokat az út szélén meg sárgamellényeseket.
De hogy a selyemdzsoggsoknak meg a Teca alakú kocsmároslyányoknak ugyan mi járhat a fejében,miről mi a véleményük..

nem Kosztolányi Dezső korában élünk,hogy a műűűűűvész bepiszkolja magát a valósággal vicc kitalálás közben.

Ezért nemviccelek én a humorral soha.

Hozzá sem kell nyúlni,a hasznos idióta bohóc Trump-ot a clown típusú enyhén pikirt szomorútojás reszkete agg Clown váltotta,aki aktív éveiben még értett a foskavaráshoz Koszovó össze-és kierőszakolásakor meg az ukrajnai foskavarásban.Talán ukrajnai tapasztalatai alapján tolták előre clown-nak. Mert most újra a konfliktus kiélezése a célAz USA Már 3-adjára SegítiEurópát
elérése érdekében. Az idén 10éve annak, hogy elkezdték rendesen gajravinni Európát. A mitn mutattam az alapkomikumot:
Az USAnemrégmég a globalizmus vezetőjének álmodta magát, csak rá kellett ébredniük, a legálmosabbaknak a kovid kapcsán tavaly február-márciusban,hogy a Globalizmus Élharcosa Kína.

Kedvenc mottóm erre szintén keresetlenül vicces, adta magát,Bill Clinton.. teljesen mindegy,mikor,még az Arab TAvasz előtti években

REPORTER És mi a szerepe az USÁ-nak a mai Afrikában.
BILL CLINTON Az USÁ-nak ma már Afrikában csak egy szerepe maradt:A karitász.

muchacha
bruhhuhu

Picsaember 2021.04.24. 11:36:37

@Frick László Intézet: marhára el vagy tévedve, öreg.
1. a személyeskedést kurvára te kezdted, mikor a lörinces baromságomat nekiálltál "elemezni" a totális, 100%-os faszságaiddal. Erre (abszolút jogosan) visszaírtam, hogy baromságot beszélsz, mivel baromságot beszélsz. És most folytatod a személyeskedést meg a 0 értelmű baromságot. EBBEN bazmeg maratoni hosszútávfutó vagy, még a cél után is szaladsz tovább.

Picsaember 2021.04.24. 11:46:31

@Frick László Intézet: faszom a hülyeségedbe, a viccben épp az a vicc, hogy lehetne akár komoly is. Ha már ennyire kurvára kielemzel egy poénból írt hülyeséget, akkor költői kérdés az, hogy ez a nyilvánvaló tény miért nem tűnt fel neked eddig, és a fenti Lőrinc-Andika szösszenet melyik eleme nem hangozhatott-e volna el akár pont így a valóságban??

Picsaember 2021.04.24. 12:20:20

@Frick László Intézet: a leghumorosabb, amit írsz, hogy én csak személyeskedek, de te bezzeg tartalmasan személyeskedsz. Nos a te személyeskedésed "tartalma" az volt, hogy én irigy vagyok Lölőre, mer a magyarok már csak ilyen irigyek. Lófasz a seggedbe. Ki a faszom akar Dubajba menni, és mi a faszért egy Andika kaliberű nővel, aki abszolút nem jön be?? És még ha egy playboy modellel is mennék oda, mi a fenét csinálnánk, miután leszopott?? Kézenfogva sétálnánk az 50 fokos hőségben a Kecskebaszó Juszuf sugárúton?? Vicc vagy te ember, komolyan. Csak az a baj, h komolyan gondolod.

vektortér 2021.04.24. 14:14:32

@Picsaember:
Épp azért irigyled a gázszerelő pénzét, mert te sokkal jobban el tudnád költeni és sokkal jobb nőkre is, hiszen így pocsékba mennek az adómilliárdjaid.

Picsaember 2021.04.24. 14:31:15

@vektortér: köszi, teréz anya, gondolom te kidobnád a picsába az összes pénzt és gyökereken élnél az erdőben, bazmeg.
Nem gondolom, hogy jobban el tudnám költeni a pénzt, mint bárki más, nem vok gazdasági zseni. Szerintem egy merő poénkodástól kicsit meredek eljutni odáig hogy irigy disznók vagyunk, illetve Frick érdekes módon mindig csak másban látja meg a szálkát, nem igaz?
Igen, bazmeg, nekem a tulipán illata és a játszótéren a gyereket játszsása több örömet okoz mint 3 prostival dubaiban lenni, csak a játszótérről nem írok ide kommentet, a Lölőről írok, mer hogy ő közszereplő, és igenis vicces, akárhohgy játsszátok a szemforgatót.

vektortér 2021.04.24. 14:54:51

@Picsaember:

"Nem gondolom, hogy jobban el tudnám költeni a pénzt, mint bárki más"
Nem bárki másnál, te a GÁZSZERELÖLŐnél tudnád jobban elkölteni. Ez a poén a fenti párbeszédben.

"irigy disznók vagyunk"
Miért félsz annyira az irigységtől?

Picsaember 2021.04.24. 15:00:25

@vektortér: amitol felek, vagy inkabb fajdalmas, az az eszeveszett buta szoveg es kepmutatas, amit egy kibaszott komment miatt nyomtok te is, meg fritz is.

Coco néni 2021.04.24. 15:02:49

@vektortér: A szomszéd eltolja a házad elől a biciklit, vagy a hatos villamoson kikapják a kezecskédből az új telókádat. Esetleg mikor mész haza délután, ismeretlen úriember egy sportszatyorral jön ki a lakásodból, benne némi kp. műszaki cikkek, nagymami aranylánca....
hagyod menni a szajréval, mert különben irigység vádja vetülne rád, ugye. Hadd vigye, az övé, jár neki, te legfeljebb többet melózól majd a következő hónapokban, hogy pótold a cuccokat. De nehogy már irigynek gondoljanak téged :D
te mekkora barom vagy :D
Zsebtolvajnak önként átadod a tárcát,hogy jó véleménnyel legyenek rólad :D
te nagy vagy irigy, vigye csak.

vektortér 2021.04.24. 15:25:43

@Coco néni:
Kedves nagymami!
Az a helyzet, hogy te a jelenlegi példád szerinti betörők, zsebtolvajok egyszerűen nem képesek annyit lopni, hogy úgy lerohasszák az országot, mint akik mellett te itt évek óta kampányolsz, és akiktől várod, hogy elkapják a betörőket és tolvajokat.

Szerintem az irigység egy természetes emberi érzés, ami segíthet motiválni az embert a hosszútávú céljainak eléréséhez.
Egy ember akkor tudja legjobban megérteni az általa tapasztalt jelenségeket, ha ismeri és elfogadja a saját érzéseit, motivációit.
Ellenben, ha letagadja azokat (félelem, gyűlölet, irigység), hazugságban él, helytelenül fogja megítélni a tapasztalatait és rosszabb döntéseket hoz.

Coco néni 2021.04.24. 15:34:29

@vektortér: ezt a fasságot valami női magazinból szedted, közvetlenül a horoszkóp rovat mellől? :D

vektortér 2021.04.24. 16:18:17

@Coco néni:
A te újságod horoszkóp rovata minden nap elmondja neked, hogy az életed azért szar, mert GÁZSZERELÖLŐ és Bolzonáró és a 10 millió fasiszta. Te meg partizánharcosként tejeszted ugyanezt a környezetedben.

Coco néni 2021.04.24. 16:43:01

@vektortér: kiscica, az én életem miért lenne szar, mikor csak elég benéznem időnként ide, és máris rohanok bedobni a szent antalnak, hogy nem vagyok olyan ostoba, mint te.
Amúgy meg, mondd, milyen visszabüffikélni Dudi szójárását? :D
Jó, persze, a te képességeiddel még ez is nagy produkció. Nem szóltam.

vektortér 2021.04.24. 17:01:33

@Coco néni:

Az a helyzet, hogy a te szavad járása a fasisztázás és a gázszerelőzés is.

"ostoba, mint te"
"te mekkora barom vagy"
"mit tennél a hülyékkel, mint fogyatékosok? Mert akkor mész te is a levesbe "

Csak nehogy a jóléted miatt rám is elkezdj irigykedni :D

Picsaember 2021.04.24. 20:45:25

ja amúgy a kis párbeszédben Lölő kis nyelvi fordulatait használtam fel, amiket interjúban volt képes belenyögni a kamerába, de ha már így magyarázni kell a poént, az már régen rossz...

Frick László Intézet 2021.04.25. 07:07:02

@Picsaember: Te nézel Lölö-t? SzámomraLölökb,mint egy darab pompás szarhurka. MintMezeiKlári néni tanítvány,disszertációképes vagyok szartudományból. Kérdésedre azt is elárulom,hogyan készíthető el a leghatékonyabb komposztdomb-beindító jóbaktérium-jógomba és trágyagiliszta csalogató.

nagyon értek a szarhoz,ott tartunk,hogy agrármérnökdoktoroknemértik, hogyan lehetséges gyümölcsöbe a habosan friss disznótrágya kihordása (mkeverik a gabonatermesztéssel...)

Most te eldicsekszel nekem, hogy egy darab szart szálaztál

mint veréb a lócitromot

Plkevesen tudják,hogy a lótrágya nema tápértéke miatt értékes,abban nem túljó

Hanema trágyagiliszta IMÁDJA a lócitromillatot

Frick László Intézet 2021.04.25. 07:15:43

@Coco néni: @vektortér: @Picsaember:

Ezt hányszor végigvettem már:

Már 2010-ben csődbe kellett volna menni.A FIDESZ barmaDr Kósa..annyira leépültvoltmár 2010-ben is,hogy mint valamiKozirjev 1997-ben,kirohant azzal, hogy csődben vagyunk.

Az voltMagyarország szerencséje,hogy hülye, ugye,akor,ha kibukik a száján bármi,az is hülyeség lehet csak.

Aztán ez a csődbe megyünk kommunikáció elhúzódott egy darabig

közben összefonódott a nincs termelés,nincsen hozzáadottérték-kel

2017-re kiderült, hogy a multikáltalkivitt profit hányszorosa a nincs is termelés!4!!-bőlaz Úniós OrbánKitömöttségi Adatokénak.

Ekkor gyorsan megpróbáltákkamenthetőtúgy menteni,hogy aufklerungolták a csakÚniósMultikra vonatkozóan (bár ez kurva nagy csalás,hiszen "nincs termelés nincs hozzáadottérték"

Ezzelsikerült letornázni a 2-és félszeresére az Ónijós Kiötmöttségi Adatoknak.

Ekkor Andorprofesssztor sietett azt hazudni, hogy az alma alma,a körte körte

erre írtamén, hogy

ALMATERMÉSŰEK

(mármit az alma is ésa körte is)

Közben ment még a kitántorgás azzal, hogy KiürülAz Ország.

A 300ezer,akik 600ezren vannak, ha az egyik háromnszázezret megint az egyik háromszázezerhez hozztáadom. (Pedig ezzela módszerrelegy 250ezres fizetés 500ezerre jönne ki)

Ma a fészbúkon készítenek "riportokat" és proletárok tárgyaalták az utolsóbékeévben,hogy mennyirenemérimeg márkitántorogni

de azértmé ez eladhatómindig,legutóbb a vendéglátósaink,akikelveszítették amunkájukat,tántorogtakkiés milesz tehárújranyitás után a magyar vendéglátással.

Szóval..amit mutattam: NYomván került Krachács jaj egyre feljebb. Mint valami pálma a teher alatt-

Frick László Intézet 2021.04.25. 07:23:45

@Picsaember: Trükkös vagy,de a magyar irigység lényege:

"Majd tudnámén,mit kezdenék annyi pénzzel"
Ki a faszom beszélt arról, hogy te Andikát szopatnálannyi pénzből?

Az annyi pénzre vagy irigy. Jellegzetesen,mélyen és magyarossssan.

Nem a tárgyak és a pinák és szaftok a lényeg abban a pillanatban,amikor a Jóistenke,ez a huncutkis kölyök azt mondja, hogy akkor jólvan,jóember, NESZE 500 Milliárd.

Van egy riport a Nirvana tagjaivalés egy másikriporta Beatles-szel.Mind a két zenekar,egymástólfüggetlenül..másmáskorban,korszakban... A Nirvana idejében még repkedtek a Concorde-ok,a Beatlesidejében még nem repkedtek a Concordok.

John Lennon egyszer egy bulin meztelenre vetkőzött ésfogott egy malomkerék nagyságú jellegzetesen gusztustalan angolkrémtortát és teljesen bekente magát és 24 lány nyalta le róla.

TomParker ezredesazért találta ki Elvis bevonulását,mertElvisnek az volt a szokása1956-59között,hogy a koncertjei után a szálloda előtt a testőrei leválogatták a csajokat és csak a szűzeket engedték felElviszhez,Elvis bepuscított az ágyán és a segge lyukát,ameddig a kislány nyelvek csak fel tudtak siklani benne,kinyalatta.

Többek között.

Egyébként, hanem tetszik; nyugodtan gondolhatsz a BillGérckörüli gyűlöletre,aminek az oka szintén az irigység és elgondolkodhastz azon

hogy Zuckerbergerre miért nem lett USA A JOGÁLLAM-ban érvényes az a monopóliumellens törvény,ami Bill Gércnek olyan 50 Mrd Dollár-jába került.

Coco néni 2021.04.25. 07:29:04

@Frick László Intézet: te teljesen hülye vagy ezzel az "irigységgel"
Az ember szerintem aránylag fiatalon eldönti, szeretne-e bűnöző lenni, vagy nem. Innen fogva NEM irigy a szomszéd utcában lakó betörőre, hiába látja mennyi a lóvéja.

Picsaember 2021.04.25. 10:11:16

@Frick László Intézet: nem szálaztam, te igen szerencsétlen... csak megnéztem, de te ebből is ugye olyan messzemenő következtetéseket vonsz le a személyemre nézve, mint a delphoi jós a perzsa hadakról, és kb. annyira is tartod magad... a gáz ebben az egészben, hogy nem is veszed észre, mennyire idióta vagy.
Hagyjuk, mert nagyon kínos ez az egész, és van jobb dolom is, biztos vagyok benne, h neked is.

Picsaember 2021.04.25. 11:51:54

@Frick László Intézet: de ha már egy 5 soros miniszkeccs alapján, amit a "hűde nemérdekes" Lölőről mertem írni, feltétlen ide kell rángatni a hét főbűnt, akkor arra mérget vehetsz, hogy önhittség és bujaság kategóriában az életed végéig mondhatnád a rózsafüzéreket, ha lenne gyóntatód...
plusz, amennyiben valaki filmet akarna forgatni "A fikázás a szenvedélyem" vagy "Okoskodj gazdásan" címmel, "akkor gyorsan jelentkezz főszereplőnek.

Frick László Intézet 2021.04.26. 06:13:54

@Coco néni: @Picsaember: Egész nemzedékek nőnek föl kritika nélkül.A kétvéglet van,a fikázása csúfolással,agecizés akikezdésselmeg az agyonszeretge tutjga babusga.

Egy anya a sajátlányának a szemébe nemmondjameg, hogy trampli.

Ebben a blogban az életművem harmada ment ráa magyarok szerintem egyik legtipikusabb ésundorító,kb azonban csak a XIX-XX.században..így..utólag összeszedett tulajdonságára, hogy szembőlnemvállalja fela véleményét: CSaka háta mögött. A magyar nők ebben világbajnokok.

a Magyar perifériákon,aholnagy tömbökben megmaradtakarchaikus (középkoriÖemberek,aholnemzetiségibéke volt (ami nagyon viszketett a magyarbevonulsá után a fricceknek Bóócskóóbon)

Egy régimagyar (de ez globális paraszt mentalitás,a japán paraszt,az arab paraszt vagy az olasz paraszt)elment amásikhoz és azt mondta: "Láttad ezt,komám?Szerintemez így nemjó,hanemígy -s-így kéne."
Ezt magyarrala XX.sz.óta nem teheted meg. Bicskát ránt: "Szidodanyámat? beleszósz a zéndaógomba-ja?Majdén tudom,majd énjaztata a zótótot veszemmeg,amitkitanátam"
Majd ,amikor szarulvásárolautt,meg is koncepcionálja magának.

A cigányok vagy a svábok vagy a zsidók, ha autótgondúnak,elmennek havérhoz, baráthoz,ismerőst..idegent megszólítanak az ótóparkolóban:
"Jókocsi jez a Hunyadi? Mer a saagar szerint igen"

Magyar ilyent nem tesz.majd ő tuggya, jékije sénki ne mongya meg,majd eő tuggya-jazt.

Persze itt is érvényesaMaónika SaóJelenség:

Egyikőtök sem vállalja fel ezt és tíííítakozni fogtok.

Ehhez párosul a magyarnak az a szokásaa, hogy csak a másországok példája,ami már külföldön bevált, az a jó,elis kezdik másolni,de felibe harmadába hagyják majd egy másik jó külföldről másolttal folytatják.

Az én családom idegenszívű é s ha egy-egy bepróbálkozó akadna igazi eőshmagyharrr családból,elképednek azon, hogy itt a családon belül megmondjuk egymásnak,mint valami cigányok. Nálukilyen nincs.Tündögés van,mindig csak azt a családtagot lehet ekézni,aki éppen nincsen ott.

Frick László Intézet 2021.04.26. 06:17:38

@Coco néni: @Picsaember:
Az irigység is hasonlatos a finghoz. Ha rákérdezel,tkpsenki nem fingik, vagy ha,akkor az egy kis természetes és jellegzetes Picsaember-ipikirtsággal mégvcissza is vág, hogy ez egy piszokság ésilyesmiről beszéni?

Cocó néni pla női WC-k állapotairólírtjaimra lát fel, holott őmég nálam is jobban tudja,miről beszélek és a titkos alaapokokat is (a finnyásság csinálja a legundorítóbb piszokságokat)

Az irigység olyan,mint a női WC-k.

Nem gusztusos róla beszélni,de van..ö..állapota.

Az ateizmusról szoktam állítani,hogy iszonyúan nehéz tartani,mint álláspontot.

Nahát, az irigység is ilyen.Mint a PiszkosÁlmok

Neeeem,ho-óóóllenéteekmáririgyek

Mert: vagytok azok.

Picsaember 2021.04.26. 09:23:00

@Frick László Intézet: te annyira okos akarsz lenni, hogy közben segghülyeségeket írsz. Komolyan mintha egy gyengeelmléjűvel "társalognék".
Költői kérdés: ugye ez az egész, rendkívül okos beszélgetés egy Lölőről írt szkeccsemből indult ki.
Szerinted miért nem mondjuk Bojár Gábor magyar milliárdosról írtam ilyen kis szkeccset, ha már annyira irigy lennék?? Válasz, gyengébbek kedvéért: mert egyáltalán nem vok rá irigy, megérdemli a pénzét, jó egészséget neki Másképp mondva: vajh' mi a különbség Bojár milliárdos és Lölő milliárdos között, hogy az előbbi nem kívánkozik szkeccsbe??
Komolyan nem értem, miért tetteted magad gyengeelméjűnek, ennyire kitartóan.

Serény Vélemény 2021.04.26. 09:32:25

@Picsaember: Bojár jóóldali véleményt tol. Ez pl a különbség.

Picsaember 2021.04.26. 09:36:12

@Serény Vélemény: nee, kérlek, könyörgök, ennyi hülyeséget már nem bírok el... kegyelmezzetek...

Serény Vélemény 2021.04.26. 09:37:12

@Picsaember: (Jó, tudom, hogy Bojár tényleg a saját tehetségének ötlenének és szorgalmának köszönheti a sikerét, de az már régen volt.)

Frick László Intézet 2021.04.26. 13:59:29

@Picsaember: Megint a vágyaidat vetíted ki.

Most komolyan vezessem le lélektanilag,miért jobb a májadnak egy gyűlöletes embertől irigyelni,mint egy semleges -től?

Te, ha vizsga szituáció lenne ez,pl
kéne a nagydoktorimhoz Gyurcsányból vagy Uj Péterből és téged elismernélek tanárnak,akkor vizsgaszerűen kollokválnék nálad ebben a témakörben, hogy miért esik jól az ember májának a gyűlöletestől irigyelni.

"Megdolgozott érte,mit irigyeljek tőle,amikor útálok dolgozni és valamit szeretnék, de nulla befektetés és mínusz munakával."

És hát persze ez a sorrend, hogy először alaptalanul ugyan,de[óvodás móccerokkal] meggyűlöltetnek valakit (ez az ember Sándor nevű, lásd a sándoros bejegyzésemet) ) mert majd utána ,amikor már irigyelik (és szigorúan barmoknak nevezzük,akiket befolyásolunk :D ) ,energiabefektetés nélkül is megy a gyűlölése és az energiát más gyűlöltetésére lehet fordítani.meg a támogatási Dollár-nak persze nem az egészét, csak amit nagyon muszáj.

És az már csak hab a torkán, hogy Legyen Itt IS Amerika és az az annyira irigyelnivaló Amerika kik által lett.

lábjegyzet:Éshogy Koszovó Népe szerint ők egy Kis Amerika . JHa,és Hong Kong is hú, de demokratikus már ... ez koszóvóróljut eszembe, csk pőersze Koszovóban korlátos a piac a csecsemőmáj vagy pla 10éves pina néha hiánycikk)

na, szevasz :D

Picsaember 2021.04.26. 14:20:29

@Frick László Intézet: egy virtuális hóhér vagy, kínzod az embert az egyre nagyobb hülyeségeiddel. Ennyi erővel te bárkit bármiért kinevetsz, oda lehet írni, hogy irigyled a... faszomtudjamiét. Siralmas, értelmetlen baromságokat nyomsz ide. Szevasz.

Picsaember 2021.04.26. 14:27:36

@Frick László Intézet: mi az, h gyűlölöm Lölőt??? Egy szánalmas bohócnak tartom, mit gyűlöljek rajta?? Teljesen, totálisan meghülyültél.

Picsaember 2021.04.26. 15:01:39

@Frick László Intézet: te bazmeg azt is természetesnek találnád, ha vki a lovát tenné meg szenátornak, és ha vki ezt viccesnek találja, az nyilván irigykedik a lóra (bocsánat!!! a ló szenátori pozíciójára!!), és gyűlöli a lovakat. De csak ha magyar, mert főleg a magyarok ilyenek.

heki 2021.04.26. 16:25:15

@Picsaember:
ez mondjuk egy szellemes riposzt volt :)
ellenérv is van benne, nnna.

Frick László Intézet 2021.04.26. 17:44:22

@heki: @Picsaember:
Szellemes szöveg, csak sajnálatosan nem érint engemet.

Néhány apróság:
-eredetileg a Várkonyi Andreára irigysgből indultunk ki... bocsánat,de..érdekelvalakit Lölö? Pl engem egyáltalán nem. Kezdjükott, hogy 2015.óta Ráchel-t szoktam írni helyette.

-Gyűlölet. természetesen,ha megkérdezekembereket,még Orbánt sem gyűlölik. Nagyon szépeketkezdenekel beszélni a demokráciárólmeg a rendszerváltásról,PatóPálról,az olyanok,mintén,akikismerik Vitányi életművét,a velünkélő feudalizmust is hozzáfűzik.

Ha megkérdezzük hivatalosan Dr Vásárhelyimarinénit,ő?Hogy gyűlölné már Orbánt,ő egyetemi tanár és tudós.

SDe errőlis írtammár eleget:Mauónika Sauó -Amit "senki nem nézett" , de volt 2,6 milliónézője is.

AKArinthy-képlet:

Ha a tömegbőlmegkérdezekbárkit,mindenki Jézust kiáltott, csak ...valahogy ott fönt,Pilátus magasságában egy bar-Ábbász lett belőle.

Senki! -hogyisse gyűlölné itt bárki Orbánt, csakúgy lett a 37 neve.Szigorúan a JóÜgy,a demokrácia,Magyarország haladásameg mindenés "sz'alééérted!"

Értem hát :D

Frick László Intézet 2021.04.26. 17:49:37

@Picsaember: Nem tehetek arról, hogy meg sem kiséreled értelmezni a szövegeimet, csak fújod a magadét,mint valami öregember.

Ez a szenátorlová-s dolog pl jellegzetesen a hajánál (a szenátor hajánál vagy a lova sörényénél) fogva iderángatott.
Azt akarod behazudni rólam, hogy én minden alólfelmentem orbánékat,ami akkora hazugság, hogy vagy 200 bejegyzésem cáfolja, minek fárasszam magam itt a kommentkalickában is?

Liberális vagyok,ez eléggé magányos műfaj mostanában [-utolsó harcoló SZDSZ-es]

Csak most a napokban írtam olyanokat,amik ezt a jellegzetesen sunyi indexes-matulista fikaista és tótás "szenátorlovás" csúsztatást eltörlik.

Frick László Intézet 2021.04.26. 17:51:53

@Picsaember: Egyszerűen egy érved nem volt eddig hisztiztél,"kiakadtál" meg egy hamis vicceset löktél ide a szenátorlovával.

lábjegyzet a gyúlöletről:

Hunyadi Mátyást úgy kb a lakosság 98%-a gyűlölte 1490-ben. Beleértve persze a "kivakart parasztjait" is.

Picsaember 2021.04.26. 19:58:33

@Frick László Intézet: mer' neked marha sok érved van:
"viccelődsz Lölővel? Akkor irigy vagy, már csak azért is, mert magyar vagy."
Ha ez egy "érv", akkor az is ugyanilyen érv, hogy lófasz a seggedbe. Na csá.

heki 2021.04.26. 21:43:22

@Picsaember: ez viszont gyengébb riposzt lett.

heki 2021.04.26. 21:48:11

@Frick László Intézet: Azt akarta mondani Picsaember, hogy az nem érv, hogy ő irigy, mert a szenátor lova iránt sem irigy ő.
Ezzel próbálja bizonyítani, hogy ő nem irigységből mondja azt, amit.

Ezzel nem téged támad, hanem magát menti, hogy nem biztos, hogy igaz az a vádad, hogy ő irigy.

Miért nem hagyod meg ezt a mentelmi jogát? :)

Picsaember 2021.04.26. 22:36:36

@heki: gyengébb riposzt? Mégis mire? Teljesen nyilvánvaló, hogy mindenáron fikázni akar, és tökéletesen mindegy neki, hogy mit és hogyan válaszolok rá.
neked tényleg "érv" bármi is, amit itt Frick leírt? Gratulálok.
Ürügy vagyok csak a fikázásra, és ürügyként persze merő baromság, hogy folyton reagálok a hülyeségére - abba is hagyom.

heki 2021.04.26. 22:44:36

@Picsaember:
a lovas hasonlat szellemes volt, és ütős.
A többi annyira nem.

De én szeretlek, barátom, :) mondjuk mindenkit is,
és ez akkor levon az értékből, :)
szóval.

Szerintem csak kommunikációs gebasz van.

Mint itt nagyon soxor. Illetve nem nagyon soxor, de gyakran.

Picsaember 2021.04.26. 22:51:54

@heki: a kommunikációs gebasz oka elsősorbasn az, hogy bár Frick nulla, semmi, zéró információval bír arról, hogy mi az én viszonyom a pénzhez v a luxusköltekezéshez vagy a bárki irigyléséhez, mégis egy olyan ember kfigurázásából, aki ordít a kifigurázás után, messzemenő következtetéseket von le az előbbiekre vonatkozóan. Ezt feljebb is leírtam, sajnálom, hogy nem elég ütős, bár sztem érthető.
Magyarul a levegőbe beszél hülyeségeket, és erre sztem teljesen adekvát válasz a lüfasz a seggedbe. Láthattad azt is, hogy a cizelláltab válaszokkal mire mentem: semmire, hisz te se érted, ő meg meg se próbálja megérteni.

Picsaember 2021.04.26. 22:59:06

@heki: képzeld, én is nagyon szeretek mindenkit, minden hepi, csak ez az interneten bajosan megy át. Az viszont átjön, ha valaki baromságokat beszél, és Frick itt ezt teszi. Na jó, végeztem tényleg.

heki 2021.04.26. 23:09:37

@Picsaember: én, szerintem, értem mit mondasz. Akár cizelláltabb, akár nem.
Szerintem dudi is érti, csak felemeli magát valami morálisan felsőbbrendű nézőpontba, és onnan nyilatkozik le.
Ez engem nem zavar, de elfogadom, ha valakit igen, zavar, azt is.

Erre mondta coco nénnye, hogy ne legyek már moderátor, mert senki nem kért meg erre.

Erre a rabbi énem válasza (tudod, a vicc): Igazad van.

Meg neki is igaza van.
Meg neked is. :)

Picsaember 2021.04.26. 23:32:05

@heki: épp erre a morálisan felsőbbrendű pozíciójára írtam azt, amit a gyónásról meg a rózsafüzérről írtam, amit továbbra is tartok.
Dudinak nincs igaza, és ezt tettem szóvá. Na csá.

Picsaember 2021.04.26. 23:55:13

@heki: és ha morálisan felsőbbrendű pózban tetszeleg, mégis mihez képest??? Mivel mondom, nulla, nulla plusz nulla információja van rólam és egy 5 soros szkeccset írtam ide.

Frick László Intézet 2021.04.27. 05:34:07

@Picsaember: A viszonyod a pénzhez hasonló önképed,mint amikor egy nő a sminkelése előtt a pofikáját elmórikálja a tükörben és azt festi ki.Elveszi pofikáját a tükör elől s az arcizmai előbb-utóbb a helyükre rándulnak.

A bolsevikok óta létezik egy felsőbbrendű emnbertipus,aki amorális.Mivel nincs isten, Csuhraj, hawájj Szocsiban.

Addig is,amíg a kommunista embertípus meg nem születik,a szocialista embertípus időszakában BESZÉLTEK a szocialista erkölcsről,pl hogy nem szabad lopni,kurválkodni,kizsákmányolni másokat meg ilyesmi.

Ült Berija az irodájában éjfélórán,behozták neki a vacsoráját,egy 12-16 éves lányt az utcáról, vagy kurva volt vagy vodká értküldte a kis pionyér balettpatkányt az anyja,aki még négykézlábra tudott állni annyira, hogy fenyegetőzzön a haleffal. Berija szokásához híven megpocsékolta a lányt,majd a tisztiszolgájával kidobatta a tetemét az utcára,majd időnként a tisztiszolgájának a tetemét is egy másik tisztiszolgájával -ez most nem érdekes,a lényeg a mentalitása,ami II.Gyula pápáé, csak Gyuszipápa arra hivatkozott,hogy tesz ő a Jóistenkéért annyit, Berija pedig a kurva Oroszországra hivatkozott,hogy azért tesz annyit,hogy ennyike elmegy.

Uj Péter pedig azt mondja, hogy bárki előtt ott volt a lehetőség,hogy akkora zseni legyen, mint ő. (Ehhez ismerni kéne a Népszabadság szerkesztőségi állapotait 1990-ben,mi lett azzal,aki az utcáról csak be akart volna lófrálni egy zseniálispublicisztikai remekművel...Persze fenntartom, hogy Uj titkol olyan szépírói képességeket,amikkel 1990-ben stilzálni tudott volna egy slapajhoz illő nemzseniálisan kontár"cikk"-et..)

Megmutatom én neked,komám,mi az,amit te nem akarsz látni.

Azon kívül, hogy a sminked szétugrott az arcodon.

Amúgy már a morállal kapcsolatban eljutottunk a fele-útig.

A bolsevik gondolkodó úgy van vele,ő annyira szuperül gondolkodik, hogy esetleg Lenin elvtárs,Sztalin elvtárs vagy a 50 évvel ezelőtt már a moszkvai Nemzetközi Kapcsolatok Intézete [KGB- egyeteme] valamelyik filó professzora tudná kidumálni,de csak akkor,ha volt annyira jó retorikából is,mint ő.

Ott követed el velem a formai hibát,ahol a legtöbb inverz fidesznyik:"Frikkúgyis hülye,meg nagyképű,ráadásul fidesznyik,tehát én,mint inverz fidesznyik,okosabb vagyok"

Ez a zattejjistákokfilozófiája is,istenben nem hinni a fejlettebb,a papok direGt butíccsák a népet,ergo egy atteista és foxi-maxit végzett párttitkár okosabb,mint a katóllikuss pap.

Csak ugye manapság már A mi kis falunkban látható Tibi atya másolat formájában találkozik a fejlettembertípus katóllikuss pappal,aki ugye dramaturgiai okokból annyira hülye,mint Laci A barátokközt-ből elhanyagolt fél pár focicsukája a szögön.

Ha pedig a Talmud Férgére inteném a netokrata bósevikk népnevelőt,kivágja magát azzal,hogy őt hamvasztani fogják.

Ramakrishnára meg nem keres rá a neten,mert úgy emlékszik,hogy a Beatles bibliában szerepelt már és valami okkult hindu szektás faszi,aki angol picsaembereket vett palira a mod korszakban.

A picsaember lényege az önképe és a valósága közötti távolság,minél nagyobb,annál inkább picsa.

Először is ütöttél gondolkodás nélkül-amikor a Picsaember nikket úgy alapítottad meg,hogy nem olvastál utána itt ---
@heki: légy szives,legyéla tanúm... a kifejezés történetének.

Az oiropid picsaemberhasonlatos a Szegedi Picsaemberhez. Csak nem a formás seggére vág föl,hanem a tudatát gondolja olyan -nak,mint a szegedi picsaember a seggét,hogy még mutogatnivaló is,ráadásul a gondosan lányosra bortovált izmos lábain.

Johhny Depp-nek van majdnem annyira zseniális a könyvelője,mint Dr Apró Piroska néni. Van ugyanis az USÁ-ban egy vállalkozás,akik azt hazudtjákaműveletlen,tudatlan,félig analfabétaközünségüknek,hogy 83719 Dollárért rakétával a hozzátartozójuk hamvait az űrbe küldik.Van egy kiszuperált 50 éves US Army meteorológiai állványuk (rakétász szakszóval ez a rakétakilövő neve) egy csomó kiszuperált meteorológiai szonda hordozására alkalmas rakétával.

Fénykorukban 22000 méterig vittek. Befizeti a paraszt a vakítására a pénzt,jó móka,kimennek a félsivatagba,jön a hókuszpókusz a malacfarkas fehér füsttel,kijelenti a vállalkozó, hogy a hozzátartozójuk hamvai (A krematóriumdolgozója estefelé a foszforos ládából egy-egy lapát,kb 60-70 deka foszforport oszt szét a hamvvedrekbe oszt hëló) (Volt egy bio energiatakarékos krematórium,azok nem pocsékolták a fosszilis energiát, a hullákat kihordták az erdőbe humuszálódni és cementet, sima portland cementet töltöttek az urnákba)

Tegyük föl, hogy én beleférek abba az ágyúba,amit Johnny Depp zseniális könyvelője papíron bemutatott az EgyesültÁllamok hatóságának,miszerint JD Hinter S.Thomson végakaratát teljesítette és ezért 874.911.507 Dolláros költséggelágyúbólkilőtte az űrbe. A 100ezer Dolláros rakétás cucchoz képest. A hamvait. Ezzel az ágyúval én is kilövöm magam,azonban az állításaim tőlem független.

Az USA adóhatósága hülye az általános iskolai alap fizikához.Ezek szerint.

A te állításaid viszont nélküled PUKK

PUKK

Pukkpukkpukk

Picsaember 2021.04.27. 08:16:16

@Frick László Intézet: azt nem értem, hogy a sok hazug, értelmetlen, rosszindulatú, légből kapott stb. állitásod bepötyögése téged miért nem zavar. Hogy ez úgy jön, mint a vizfolyás.
Végül is arra jutottam, hogy vagy 1. komolyan a rögeszméd a fikázás, mindegy hogy mit és miért 2. minden, amit itt másokról fantáziálsz, az elsősorban rád igaz.
A levegőbe vagdalkozás és a hamis önképp minden bizonnyal. Mivel, ötödjére irom le, nulla infóval birsz rólam, mégis messzemenő kijelentéseket teszel, magyarul egyszeruen beszólogatsz, sértegetsz.
Képzeld, olvastam a picsaemberes bejegyzéseid, és ugye önironikus módon épp azért választottam ezt a nicket, mert néha bizony elég "fogyasztói" és bekényelmesedett módon viselkedem. Ezt készséggel elismerem, és azt is, h káros.
Amit viszont az irigységről meg az önismeretről itt hadoválsz, az teljesen értelmetlen, légből kapott és baromság.
Mondom, relative ahhoz, hogy manapság mindenki kicsit le van roggyanva lelkileg, de ugye ki mivel kompenzálja ezt. Te pl. azzal, h másokat sértegetsz fikázol unos untalan. Ez is egyértelmuen a gyengeség jele, csak szólok.

Nem mintha ezzel egyedul lennél a blogoszférában. Lásd pl. "Jotunder" a vincentblogról. Az még egy súlyos eset. Úgy látszik, az internet ilyen monomániás barmokat nevel ki. Na csá.

Coco néni 2021.04.27. 08:20:03

@Picsaember: én elég rég óta ismerem a bloggazdát. Nem most a járvány alatt lettilyen, így született :DDD
Nagy mellény, nagy duma, mindenkinél okosabb, mindenki hülye hozzá képest
és súlyos BUdapestirigységben szenved :D
Ne vedd magadra, bárkivel ebben a stílusban és így beszél, aki nem szó szerint azt mondja, amit ő.
RELAX :D

Picsaember 2021.04.27. 08:40:41

@Coco néni: hát ja.. a való világban azért az ismerőseim többségével szerencsére lehet értelmesen beszélni, bármiről, akár arról, hogy miért és mennyire vagyunk hülyék. De sajnos olyan is van, akivel nem lehet, és olyankor jön a frusztráltság, meg a félelem, hogy hát magyarul mondom, nem buta, miért nem érti. A net csak felnagyitja ezt. Az ilyet jobb elkerülni vagy csak a minimális érintkezésre szoritkozni.

Frick László Intézet 2021.04.27. 08:52:09

@Picsaember: Izgatottan fogtam hozzá olvasni (a nagyátló után persze...) a kommented.
Megint és még mindig nem lépve túl az önképeden.

Ami nem kicsi ahhoz képest, hogy egy ganyi érvet nem mutatsz,pl bekarikázva a sok hazug, értelmetlen, rosszindulatú, légből kapott stb. állitás-omat. Miközben a kommentem lényege az, hogy:
-ha én fellövömmagam a Johnny Depp ágyuval,amit mutatok,az fennáll és megmarad

-te meg a kettőskereszt mítú módjára vádolsz -és csá-tmondasz, közte semmit nemkellbizonyítanod. Szerinted.

Pl itt van a "lélektan"-om,hát az kb úgy menne,analizálni magamat,mint a saját üstökömnélfogván kiragadni magam abból,amibe süllyedtem,de mibe.

Ilyenkor,ha ki tudtad mondani a nagyonagyonagy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ-t a lélekbúvÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁrban,a legkevesebb az, hogy analizÁáá-ÁÁÁÁ-ÁÁÁÁÁlod is a lelki roggyanÁÁÁÁÁÁÁsomat.

Ja, hát Cocónéni is így szokta, á-val, csak nem csá-t,hanem pááá-t hisz elegantan inteni -ugye @Coco néni: ?

Frick László Intézet 2021.04.27. 08:58:14

@Coco néni: @Picsaember:
Valami attóllesz "én mondom" hogy vádoltok
de tovább nincsen,vádoltokés aztán pá,meg csá.
Én nemlégbőlkapom,én MUTATOM

Minden,plakonzumálás,aztán apolitikatárgykörében,amit mutatok,a sajtóról,amit mutatok,pla tikedvencújságjíitpok szerint Orbán= Kádár,szerintemmeg Kádár sajtaja digitális volt,ma meg a kétoldal sajtaja analógés analóg.

És ezeketMIND-MIND szemléltetem. Bizonyítom,Példákat sorolok.

Ti itt nagypofájúskodtok- deegy szisz-tbe sem karikázva tőlem.

Holott a blog alapcélja az, hogy gyertekjavítaniésén boldogan húzomki

Szemben veletekén azon imádkozom:Bár nelenne igazam

Összekevertek a magyar véleményformáló váteszekkel

pl Jótündér -rel

akiMEGPUKKAD ha nemlsez igaza ésmég nagyobb elánnalfolytatja a harcot (mint amikor 2000-ben nem lett világvége a FIDESZ és az "SZDSZ" utolsó összefogása miatt.

Jóótündér moderál = töröl

én rá sem szorulok

Picsaember 2021.04.27. 09:02:36

@Frick László Intézet: tizedjére irom le, a te mutatásod mi is?

"Nevet Lölőn, TEHÁT (mutatod) irigy."

Teljesen barom, alaptalan, hülye stb. állitás. Mivel minden mást erre alapozva MUTATSZ (= személyeskedve fikázol), az épp annyira marhaság.

Coco néni 2021.04.27. 09:08:30

@Picsaember: @Frick László Intézet: Dudi is azért szól le minket ezek szerint, mert irigy ránk.

Én pl. tudom, hogy rám miért irigy, hogy rád miért, azt nem tudom.

Frick László Intézet 2021.04.27. 09:10:41

@Picsaember: Itt az a szokás, hogy ha jön valaki és :
-hozzátesz a bejegyzéshez
-kiegészíti a bejegyzést
-marhaságot találbenne
-hülyeséggéteszi az egészet,olyant mutat

-bekerüla szövege a bejegyzésbe
-törölve lesz a bejegyzsés
-halvány betűkkel,áthúzottan marad atévedéses szöveg és akritikus helyrerakása lesz az olvasható

Úgyhogy biztatnálak,hogy ne csak nagy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ-kat

tovább is az ABC-t.

Frick László Intézet 2021.04.27. 09:20:44

@Picsaember: Hogy ismondjam.. ez a rész,amiben szemtelenkedem veledazt gyanítva, hogyte tudnál annyi pénzzeljobban bánniésmit-ebbet kezdeni,mint ami "mészáros"-nakkönnyen az ölébe hullott

denem biromtovább, csakmeg kelláálnom "mészáros" vagyona kialakulásának azon momentumaainál,amikben a beruházás bruttófőösszege lett a "Mészáros ma is gazdagabb lett" -je,közben meg akkor ezek szerint az azóta kész beruházásis a semmibőlkeletkezett meg az alvállalkozók és "Mészáros" foglalkoztatottjait is a Pénzjegynyomdávalfizetteték ki.

Csak emlékeztetlek,hogy közben eljutottunka Dr Vásárhelyimarinéni szindrómáig.Hogy a SZÁJÁVAL mit mond Mari néni,amikor tanárnő

és a kertipartin,amikor repkedtenek a nyálas sütimorzsák ésa vidéki potrohás cigány kurva anyja még az enyhébb.

A Pijolós Joli nyanyus vagy az Iszos Julis féle irigység legalább kendőzetlen és nincs elszofisztikálva.

Mint a tied.

Azzalugyanis, hogy ugyanazt mondod"mészáros"-ra,mint én,ti.hogy szánalmas nyomorult féreg

még nem cáfoltad az irigységedet. Hogy te negyedannyi pénzzel mennyi jobbat kezdenél.

Van ittmég egymellékszál
AJóMagyar Polgármester

A jómagyar polgármester nem csinálsemmit ésezzel30évig húzza. Mert Hogyannemtudjukeztmegoldaniországban a legbiztosabb,ha a vezetőnem csinál semmit,azon nemlehet el öreg a fia meg a ladaszamarájok-ozni.

Mutattamis bajnokpolgármestert,aminek következtében Abádszalók a Tisza-tónak azza lett,amije Somogyszob a Balatonnak.Pedig Abádszalók a partján lenne a Tisza tónak.

A mondott polgármester öt párt köpenyegét is kiforgatta-beforgatta :D

Vagyis Stadler bácsinál a sók lópott pízeket a vén hülye otthelyt kurvázta,kőtötte,birkapörkőőtözte stadjonnyozta jel.
A helyett,hogy mindent kivitt volna mosodákba.

Frick László Intézet 2021.04.27. 09:42:07

@Picsaember: A magyarok szerint nem szabad elfeledkezni a lényegről: Mindig lökni valamit a disznóknak. A németek szerint viszont a farkasokkal kell üvölteni.
Erre mondja a modern magyar az annyiját, hogy:"Az erősebb kutya baszik."
A régi, valószínűlegmég valóban is magyarok nyugat-ázsiai nomádnépek voltak,kikszerint: "A kutya ugat,a karaván meg halad."

Picsaember 2021.04.27. 09:46:34

@Frick László Intézet: "még nem cáfoltad az irigységedet. Hogy te negyedannyi pénzzel mennyi jobbat kezdenél."

???
nem cáfoltam, de te mivel bizonyitod??? Semmivel.
De ha már erről nagy általánosságban beszélünk, ugye van az a bölcs mondás is, hogy könnyen jött pénz könnyen megy. Ez nagyrészt igaz a nagy vállalatbirodalmak alapitoinak gyerekeire, akiknek az olukbe hull a vagyon. Ha nem is tapsoljak el, de nem is csinálnak vele kulonosebben ertelmes dolgokat.

Picsaember 2021.04.27. 09:47:20

(ennek a megfigyelesnek pedig szinten semmi koze az irigyseghez)

Frick László Intézet 2021.04.27. 10:10:33

@Picsaember: Igen. Erről is mennyit írtam,a Steinmetz bácsi (Ász Kolbász-)meg a fia c. alatt is. Írtam arról,hogy Dr Csányinak is milyen fiú jutott.Hogy annak a pár még elavult magyar kapitalistának is már csak spekulalista fia tud lenni vagy lánya,aki alig várja,hogy az öreg megdögőjjön már és eladja a kócerájt. Vagyis a csacsi körbeért,meg a Körmagyar és meginbt csak oda lyukadtunk ki, hogy szemben Ukrajnával,ahol mindig legalább 5 rossz közüllehetett választani,nálunk a választása KorszerűModern Jövőbevezető nemfoglalkoztató ügyes emberek,a jaj,annyira aranyos és tisztakörműek,akikhogy zsákmányolnánakki embereket,amikor nem birják az emberszagot se..

meg a büdöslábú,rohadómájú,undorítóbibircsókospotrohos elavultkapitalisták vannak még,akik foglalkoztatnak is.Hogy:Lyuk keletkezett a kapitalista magyar ábrázolásaiban,mert a kapitalista kockáshasú fitt és biodinamikus,makrobiotikusan étkező zöldtudatos volt,érdekelté téve a dolgozóját a termelésben (-> Volkswagen és pl a Mercedes-Benz a múlt század 70-eséveiben) de nálunkmég potrohás köcsögkalapos csíkos csőnadrágos gecinek ábrázolták.A Rencervátás után töretlen maradt a vállalkozó és kapitalista útáltatása.

Ugyanaz történt,mint akárpótlási jeggyel:A spekulánsok elhintették,hogy a népekkitörölhetik velea seggüket
AndréKosztolányi pedig a Friderikusz só-ban mondta az ellenkezőjét
az egész ország röhögte a vén idiótát

leszorították a kárpótlási jegy árát
aztán kilett a hibás? Dr Antall.Kiknek az újságjaiban?_akik nagyot kaszáltak,pedig amúgy is ellopták a termelőszövetkezet meg az állami gazdasági vagyont. Akkor nem bezzegausztrázott senki az MSZP-ben, hogy ott föld nem eladő,hanem 1 Groschen-ért inkább bérbe adja,de el?-nimmer.

El egészen a gecik hivatkozásáig:
"Ti szavaztatok a kapitalizmusra 1990-ben,akkor szopjatok."
CSak: Az emberek TÉNYLEG a kapitalizmusra szavaztak és nem a spekulalizmusra.

Az újságok azt írták, hogy nincs termelés Magyarországon és az ónijóspénzekből teremtimeg a Geci a látszatot.
Akapitalizmus BÜDÖS-de jut is és marad az embereknek is.
A spekulalizmusban meg azzal vannak kifizetve, hogy a piac döntött így.
Szóval ment a propaganda í82012-2020), hogy nincs termelés,közben meg termelésben dolgozó embereket termelővállalatok nem is akárhogy kifizettek

aztán kivitték az adózás stb után megmaradt extraprofitjukat az Ónijós Kitömés 2,5-szeresét.

Megírják az újságok, hogy Orbán miatt a járvány alatt százezrek kerültek segítség nélkül az utcára és aztán ugyanazon a HTML hártyán meg az, hogy emelkednek az árakmert a jobbállásba került vendéglátósok csak többért hajlandóak visszamenni a régimunkájukba vagy sehogy.

Szóval csak nem tudunk tovább vergődni annál, hogy:Az emberek az érdekeik szerint szavaznak

Erre a népnevelés még több gőzt ad, hiszen a jócél az orbántalanítás. Ha eddig nem értették meg?- akkor erősítsünk és fogjunk (= használjunk fel) bármit.

Én..könyörgöm.. csak azt szeretném mutatni,mint régipolitika BUZI:Nem biztos, hogy még mindig ezt kéne eröltetni ezt a Somogyi Zoltáni Középszart.

Átmásolni az Amerikában uralkodó népnevelést és véleménydiktatúrát.Az ott új (annyira nem,lásd az USA villamosítása reklámkampányát : detto a Szovjetúnióéval :D )

de nálunk folyamatos:D

Frick László Intézet 2021.04.27. 10:12:58

@Picsaember: emlékeztető:

-VárkonyiAndreátólindult elez a szálés a Várkonyitirigyelő nőktől

-ha úgy lenne velőig,ahogy a száddal mórikálod,nem is használnád a mö,az é,a szö,az á,a rö ,az o és a söbetűket.

Hiszen LöLö csak terelés.de te bekapod és csak az tudja bekapni,aki:irigye.

Köszönöm:)

Frick László Intézet 2021.04.27. 11:02:19

@Picsaember: Érdekes,,ahogy te+én közöttem nem tudott -és nem az én hibámból-téma lenni Spielberg reklámfilje.Látszólag Johnson-ról.
dudenbuch.blog.hu/2021/04/21/piszkosmunkak_versenye

Valójában azt Spielberg a megrendelőkkívánsága szerint azt igazolná,hogy egy demokratának is amilyen környzetben már mennyire piszkos munkákat kell végeznie. (Mit tud Spielberg Kádárról,amennyit Klúni :D)

Pedig az is kiderül, hogy már vagy 30éve mennyire csupán pojáca az Egyesült Államok elnöke és akkor még Trump-ot a további gyöngítés igazolására találták ki azok,akik Bident is.

Valamint Obama lökött a disznóknak és ezt akkor nem értették a netokraták,minek lökött.

Obama volt az első netokrata és az utolsó értelmes amerikai elnök.
süti beállítások módosítása