Tegnap az Államháztartás-unk állatorvosilovával [köszöni,de neki aztán pontúgy jó,ahogy eddig is volt,hagyják őt békén] a hálapénz un "kérdés"-ével foglalkoztam. Azt ki nem tudja, hogy a hálapénznek semmi köze a hálához és jár annak, aki elteszi. [-> tarifa ; -> kurvák élete -> kurvák fasza  ] 

Azon pedig lényegében a Magyar Rendszerváltás bukott meg 1993-ban ,amikor egy közgazdász fenomén, Dr Csúcs László egykifejezetten a magyar közgazdaságtan zsenijeire jellemző tudományos és mindössze csak politikailag átgondolatlan lépésre szánta el magát. Állami Intézményben dolgozókat állított választáselé: Vagy befejezik az Állam Pénzén és Eszközeivel a saját zsebre is maszekolást [->168óra, Dr-Dr-DrMester Ákosés Dr Bölcs István] és akkor be kell érniük a szaroskis havi300000-500000 Ft-os állami jövedelmükkel, vagymagánvállalkozókéntfoglalkoznaktovábba büdösparasztok nevelésével a tanításokonkeresztülis. MárDr Csúcs történelmi mélységű politikaiostobaságának pillanatában is  a két tucat-se érintett '129 rádiós' háromszéázan voltak, azóta az elhalálozottak [->Tömeggyilkosság  2021.Kárpátok Ruandája] adataivalkumulálás ellenéreis többmint ezer hősünket érinti a "kibaszta őket a fasiszta terrorlegény az utcára" című übüiád.

Sokat elárul a Korszerű Modern Jövőbevezető XXI.századi magyar történelemtudomány kutatónak az esélyeiről az, hogy e témakörben Pospiech Haliná-ról találunk wikipedia cikket. A férjéről,Dr Csúcs Lászlóról nem. Jön majd a goglidiplomás generáció sok-sok ungvárikrisztiánja és elkezdi kutatni pályázatipénzekből [->amerikaiközpénz ->Kongresszusi Dollár ] a wikipediából a magyar történelmet,pl az ügynökérdést.muchachos !4!4!

az_origo_2002escikkedrcsucsrol.jpgDr Csúcs ugyanabba a fostengerbe gázolt bele a közgazdászainka jellemzett QLED óriásképernyőjével,amiben a magyar közgazdászok derékhada is  általában.

Egy röplabdacsapatra való olyan közgazdászunk nincsen,aki egyszerre lenne a tudósa a sima,bárki által is elérhető,megtanulható és lényegében csak tudománynak, ami a közgazdaságtan és EGYBEN PEDIG művésze a Nyolcadik Művészeti Ág-nak,ami a magyar államháztartás.

 

"Ilyen,ekkora  biztosítási csalók országában,mint Unkoorzigeunerland,elég nekünk a gépjárműfelelősségbiztosítási üzletág. Nem fogunk méregdrágán orvos ellenőröket alkalmazni a csaló egészségügyi ágazatok ellenőrzésére is!"

/A biztosítók képviselői kiröhögik Dr Horváth Ágnest a mátrai szálloda konferenciatermében,ahol a Többiztosítós Rendszer ötletét előadta nekik.Fölálltak, haza is mentek és ezzel vége  is lett az ötletnek,még 2007.jóniusának utolsó csütörtökén.Szerencsére azonban ősszel a döglött és már félig el is rohadt ötletet a FIDESZ ostoba népszavazási ötlete megmozgatta,mintha még élhetne is...

Elvileg lenne magyar államháztartási törvény ,

bárki számra elérhető a szövege,  és létezik az a pénz,szerintem úgy nagyjából egymillió Ft-os óradíj,amennyiért Dr Vadász Iván bevallaná az egyébként úgy is ki kell fizetni-órájának az első percében,hogy "na ez,amihez ő nem ért és nem is szeretne vele foglalkozni" .

FRIKK Doktorúr,legalább a lényegét és csak érzékeltetni. Ön például hogy megy el ezen a szövegen?

DR VADÁSZ (Iván) (leteszi a parkettre és előre-hátra,néhány tyúklépésben) Hát így,kedves "uram"!

A magyarországi feudalizmus rövid ezeréve alatt a termelőszövetkezetimozgalom, az Állami Közmédia és a magyar egészségügy ágazatainak zsenijei  tökéletesen azonos módon konvertálták az államipénzeket adóztathatatlanul a saját magánjövedelmükbe bele,abba. Manapság Dr Orbán Ráchelke strómanja, valami dagadtra piált zsírpofa cukorbeteg büdöslábú "gázszerelő" tudja borzolni is a sajtókedélyeket ebben a művészeti ágazatban,pedig a faszi még ministránsnak sem megy el ott,ahol Dr Apró Piroskanéni a pápanője a kreatív könyvelésnek. Szerintem Piroskanéni a kettőből az egyik ma Magyarországon,aki asimaés unalmas, bárkiáltalmegtanulható KÖZGÁZ verhetetlenje úgy, hogy közben konyít valamit az Államháztartás-hoz is.

 

Azaz

Dr Vadász Iván csak előzetes felmérésre és a sebészkesztyűs kezébe csipesszel sem  se fogna olyan portfóliókat könyv-vizsgálni,amikben a maszek és az államháztartási kígyószerűen tekeredik rétesbe.

 

Anekdot -volt már,de azóta lecserélődtek  az olvasóim,még a közgazdász zsenink,Dr Sissy Grófnő is ránk baszta a pesti srácok szerkesztőségének az ajtaját.

FRIKK Szevasztok, pesti srácok.Tudtok valamit Frick Lászlóról?

 PESTI SRÁCOK Persze. Egy alkoholista zsidó firkász  volt. Csupa pornókat meg gusztustalanságokat írt, semmiulyant,ami nemzetikeresztényhagyományoskonzervatívjobboldaliembert jellemezhetne.

Történt pedig az egyetlen eset Dr Gyurcsány un "Reforkormányában" hogy a Kamarilla tagja Dr Kóka János orvos ÉS közgazdász rózsabaszó unalmában elhatározta,   konkrét fizikai kisérletet is tesz az államháztartás reformjára és azzal kezdi,hogy kibassza a minisztériumából a sok vén RDr RitykóEmília-alakú posztmenopauzális kommunista vénpicsát, akik a Kádár-korszakóta ültek ott ésmég csak nem is titkolták politikai egyoldalrahúzásukat,miszerint egyrészt addig volt jó,amíg a Kádár élt,másrészt a Társasági Törvény bevezetéséig,mert ők már 1988-ban rámutattak arra, hogy a Budai Villaövezet telepötyögtetése alvó államirészvénytársaságokkal a Horthy Fasiszta Réstarujácijaó Kezdetei.

Természetesen az Alvó Állami Részvénytársaság [->Magyar Részvénytársaság] is Milo Minderbinderalapötlete,Dr ApróPiroskanéni azt is csakúgy kimásolta Milo portfóliójából. NaésMilo honnan vetteMinderbindr figuráját? Osztap Benderről kopírozta csak. Egyáltalán nem véletlen az, hogy a magyar világirodalomtudományamerikológiai tagozata nemfoglalkozika szovjet-orosz irodalom hatásaivalaz amerikai irodalomra  ...

Dr Kóka tehátA Struktúrábólkibaszta a vén picsákat egy kedden,ésakor szokásánakmegfelelően felfogadta a Haverom Buli & Fanta Magyar Részvénytársaságot,mintkülsősöket, hogy papírozzákis le a vénpicsáktörténelmileg,közgazdaságtanilag,morálisan és szakmailag is igazoltutcárakibaszsátDr Kókaminisztériumából. Dr Haverom és Dr Buli becsületérelegyen mondva,már csütörtökön audenciát kértek Jani komájuktól.

JANI KOMA Nami van, gyerekek? Nincs tán valami baj?

DR FANTA Az van bazdmeg, hogy ebbőlmi egy mukkot sem értünk. Látszólag,elsőolvasatra tényleg közgazdaságtan meg pénzügy,ugyanolyan kifejezéseket használ,mint a pénzügytudomány.

DR HAVEROM  Figyu, bazdmeg,nem tudom,mi ez a szar,amibe belehúztál bennünket,devisszautaljuk az összespénzt éslemondunk a fájdalomdíjról, minden.

JANI KOMA (hőköl) Ezt nem gondoltam volna rólatok, basszátokmeg,hát nektek az Isten pénze se elég? Ti is olyanok vagytok,mintmás, hogy ha az Állam a megbízó,nem elég,ahányszorosa,még n-edikköbéreis?

DR FANTA Elismételnémakkor,baszod,nemlehetsz ennyire értetlen. Vissza adjuk a munkát és nem kell a pénz. Egyszerűen fingunk nincsen,mi ez.

DR HAVEROM Az utolsó kibaszott vén ov-helyettes picsa gépírónője a pofánkba röhögi a műfogsorát, bazmeg. Nem tudsz annyit fizetni, hogy még egy percig ilyesmivel szembesüljünk, hogy egy gimnáziumiérettségis OKJ-s kontírozókis kurva szemberöhög bennünketéskiderül, hogy tényleg is többet tud az államháztartáshoz,mint mi.

DR FANTA Janikám, van nekünk egy javaslatunk: Ezt vagy az úristen angyalainak a seregei papírozzák le, vagy pedig megkeresel pár frissen kibaszott vén picsát és felajánlasz nekik egy összeget,hogy papírozzák le ők maguk, vagyis segítsenek,a kibaszásukat a kócerájodból.

 

A történet vége pedig az lett,hogy Dr Kóka orvos és közgazdásznak meg kellett tanulnia 33 éves vén fejére, hogy pénzért sem kapható bármi Magyarországon, pláne nem olyanoktól,akik egész életükben nem dolgoztak annyit,hogy egy munkahetet az kitegyen.

DR ÁBRAHÁMHEGYINÉ (özvegy) Na, janikám.Te kavartad ezt a fost, igyad is baz'meg a levét. Egyikünk sem fog semmilyen formába', de pláne nem számlaképesen visszamenni,hogy lepapírozza a saját kibaszását [->létszámracionalizáció] ,ez elvikérdés,nempedig anyagi.Biztos azt hiszed, hogy ltezhet olyan pénz,amiért lemondunk az élvezetünkről,látni a kínlódásodat. Á-tmondtálkisfiam,akkormost fizessétekiski szépen a végkielégítéseinket,meg keressél valakit a sokfiatal kis kurvaközött, aki le is tudja papírozni neked .

 

Összefoglalva tehát:Ma Magyarországon Dr Apró Piroskanéni az egyik zseni,aki a rendes, bevett,bárki általmegtanulható és érthető közgazdaságtanhoz is meg az azzal még csak egy könyvtárban sem tárgyalható Államháztartási Közgazdaságtanhoz is ért és nem Dr Vadász Iván a másik. Mielőtt még itt elkezdene valamelyik régi olvasóm bőszen eltolcsyzni, Dr Matolcsy sem az.

Több,mint ezer pályázatíró él  -egyébként a közpénzek magánvagyonná konvertálásából- ma Magyarországon abban a tudatban, hogy ha valaki ért a kreatív lopáshoz,akkor ő az. Lófaszt. De ha ezeknek az embereknek az egyébként jogos és megalapozott öntudatát összeadom,akkor eljutottam Stadler Józsi bácsi sajnálatosan örökre ismeretlen maradó könyvelőjének az orcaméretéhez,aki gyermek-kisarasznyi tételekbe tette az analfabéta juhász elé az aláírnivalókat ceruzával beikszelten, holkell és természetesen Stadler bácsi lett országos téma és ült kétszer is börtönben. Bár az is igaz, hogy ez a máig ismeretlen könyvelő zseni nem kedvelte a kurvázást meg a birkapörköltet. Viszont az Államháztartáshoz neki sincsen még egy halvány fingja sem,pedig az öreg nénik bélrendszerében is megvan az alapja a bélgázképződésneek,a bélzsákok ugyanis. De a női bélzsákok tudják azt, hogy nő de genetice nemfinghat, tehát nem is termelnek bélgázokat.

"Vannak balfaszok,akik 1-2milliót szeretnének,tehát 4 millióra pályáznak.Nagyságrend, basszátok meg,nagyságrend!Mi a Gergővel 16 millára pályázunk és akkor kapunk 8-at is!"

/Dr Gyulai Csaba pályázatíró, 1995. , Ficsku Pál néven szabadidejében szépíró és Péterfy Gergely korabeli üzlettársa, egymás betéti társaságainakkeresztbe is számlázó EV kültagjai/

A Magyar Államháztartás Közgazdaságtanának van ugyanis a matematikai része,nem is firtatom, hogy Dr Matolcsy konyít valamit belőle.

Mint köztudomású, a magyar nemlétező,annyira elnyomott, hogy az internetes hírgyártás több,mint 3/4-ét leuralló ellenzéki sajtó amerikai közpénzekből [-> Kongresszusi Dollár ] tud jaj annyira szelektíven érzékeny lenni a magyar közpénzek sorsának összefüggéseiben, ha a Geciváltás 2022. a pályázati célirány. Többször javasoltam már ezeknek a derék embereknek, hogy úgyis megköltségelhetik, ne sajnálják a nyomtatópatronokárát és nyomtassanak ki Dr Orbán Ráchelke fotókat és arra a leghaagyyományosab férfimód'  verjék ki, az kevesebb amerikaiközpénzt égetne és a magyar demokráciának attól pont ugyanaz a kuttya baja se lenne,mint amikor 2004-és 2010. közöttmagyar közpénbzeket,viszont hatékonyabban költöttek rájuk. [ -> veszélyben az index -> létszámracionalizáció az indexben 2020.]

Van azonban a Magyar Államháztartás Közgazdaságtanának egy olyan alapbölcsessége, amit a Tízmillió Sertés Országában méág az ivarérett sertések is képesekfelfogni:

"Lökjé' valamit a disznóknak."

 

Vagyis ha 2010-ben Dr Csaba László közgazdászról nem feledkeznek meg Matolcsyék. Dr Csaba László négy kemény éven át támogatta a Gyurcsány-kritikáival Orbánékat. És...egyszerűen...Dr Matolcsyék az osztogatásokkor elfeledkeztek róla. Igaz,eleinte csajokat sem akartak az elsővonalakba állítani,nemhogy Dr Csaba Lászlót.

"Ez a zöld sár,amit tolok,ez...mind disznószar?"

/M.Kiss Csaba riporteregy kocatelepen/

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3616487176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása