Valahonnan, talán a szocializmus alatti történelemkönyvekből,népnevelő brussurákból meg a magyar jobboldali politizálást szüntelenül fémjelző

"kis budai presszókban okoskodó agyérelmeszesedéses nyug.gimn.tan'-ok"

szerint?

 

ha

a politikus megjutalmaz pé'zekkel egy tá'sadalmi  réteget, hálából az a réteg reá szavaz.

A nyugdíjrendszerűnkről már megírtam,amit megírtam . Arra hányszor mutattam már rá, hogy a proletár kifejezést a "lelkiismeretfurdalásos gyárosfiak"eleinte jellegzetes tudósviccnek szánt ökörködései miatt mára  összekeverik a munkásosztály leges  legalsó és a mai proletárok jobb önérdekérvényesítő képességei miatt leszakadozó  rétegeivel.Proletár nem lakik panelben,esetleg Budapesten előfordulhat, de ha panelben is lakik,attól még nem panelproli az igazi proletár. A népszerű [=demagóg] sajtó szerint krumpliért vehetők szavazatok  - nem! Ez a klasszikus korteskedés lenne és utoljára Magyarországon 2006-ban az országgyűlési választásokon jött be,a második fordulóban az MSZP "Vidéki Téeszelnök" tagozata a necces körzetekben így tudott 180fokot fordítani. Nem közvetlenül és a szavazás előtt osztogatta a nemkrumplit,hanem lisztet és cukrot . Települési csomópontiembereket,pógármestereket (ez mnég az őszre tervezett FIDESZ cunami előtt félévvel !44!4!) és a településnekfejlesztésipénzeket ígérve illetve egy ganyi vasat sem, ha a csomópontiember nemtudja megszervezni.

Ugocsa Non Coronat -de támogatásér' jazér pályázik!"

 "Mi? - kompírral gyöttök?-miknek néztek le bennünket, szegínyeknek? Nékünk pízeket intézzetek,mint a taszok ! "

Dr Antall amatőr, jóindulatú,nem tolvaj,viszont elképesztően balfasz politikus a róla elnevezett Antall-nyugdíjjal vélte megvásárolni az 55 év feletti nők (és azzal a foteljukat telefingó papóik) szavazatait. Egy 1993-ban 55éves nő tíz év munkaviszonnyal kaphatott [minimál]nyugdíjat és nem kellettek papírok, csak két tanú,akik igazolták, hogy lyánykorukban együttpisáltak le a budapest-jeiket kileső legínyek  nagy örömére a rizsfeődek tőőőtésének az oldaláról. Az ilyen munkával 1951-ben 30 Ft-ot lehetett keresni naponta és Rákosi alatt vezették be az önkéntes nyugdíj járulékot,a napi 1 Ft-ot [1Ft20f volt egy pakli 25 db-os cigaretta] Természetesen a korabeli dogozó lyányok 15-22 évesek, jellegzetes magyarossssbüszkeséggel BASZTAK befizetni az 1 Ft-ot és mégki is kacarászták a korban divatos narancs-sárga fogaikkal,föl az égre, azt a hülye elbaszottpicsát, aki annyira ostoba volt,hogy azt hitte,majd egyszer nyugdíjas lehet,mint valami rendőrpostásvasustas.

1993-ban felvették az Antall-nyugdíjat egymásnak keresztbe hamistanúzván a 10-10éveket, jól kiröhögték a Horthy-fasiszta réstarujáciajjaó rémeit,és 1994-ben elmentek szavazni a Horthy-fasizmus ellen, a szakértői kormányra. [-> rendszerváltás árulói ] 

 

És most a Kárpátok Bolzanárója, Alcsút Erdogánja, A Czinege utca Dutertéje a Magyar Futtballozás Varacskos Maradonája, A Cigány Hitlerrákosi Kádár,A Gráci Beteg hiszi azt, hogy a pedagógusokat a pedagógus bérek, az egészségügy dolgozóit a fekete jövedelmeiket fenyegetéssel,ki nem szarja le azt a párszázeret,amit kapott,amikor az osztályvezető főorvos kategóriában csak milliókról van szó?  Egy falusi szaros körzet körzeti orvosa több pará'tkap,mint a pógármester érettségizett kurvája az Összevont Egészségügyi Intézmények un "vezetése" címén ,aki Orbán szokásos jogi tákolmányozása közbeni teljesen megszokott figyemetlenség következtében a gimnáziumiérettségijére pont annyi havi fizetést kap,mint bármely kórház igazgatója is,másfélmillát. Természetesen a nemlétező, Orbán szerint "baloldali" szerintem pedig semmibenhívő elvtelen amerikaiseggnyaló [= Orbán leváltását most Biden-től,mintegy Messiás-tól elváró... ] "média" erről mennyire hallgat már :D

Ha a magyarok és az állam kuruc-labanc kapcsolatát jellemezni szeretném a maszekolás tükreiben,akkor a termelőszövetkezetek,a magyar rádiózás-televíziózás és a magyar egsészgügy tökéletesen azonosan működik ebben a rendszerben  : Az állami vagyonra alapozva, az állam eszközeivel,fizetett dógozóivalmaszekola saját zsebére,viszont büszkén. Dr Csúcs lászló a 127 "Háromszáz Rádiós"-ban pont azt az örökös gyűlöletet voltképes egy kb 2-3hónapig sem tartókisebb ésegzisztenciális félelemmelkiváltani,mont  most Orbán, az egészségügyben a szaros-ki nem szarja lekis fizetésemelésével..

Ha egy mai médeják-nebuló szeretné elképzelni a Magyar RádióésTelevízió működést a 80-as években a 90-es évek utolsó harmadáig,akkor csakaz egészségügy maiműködésétkéne ismernie:

"Jolika,itt a diszpó, vigye föl és faszomtuggya ki most éppen az elnök[= kórházigazgató],írassa vele alá!"

/Vitray Tamás 1983-2000/

ezt a bekezdést előre röhögbe direkt kezdtem a termelőszövetkezetekkel,amiket a Magyar Közgazdaságtan a szövetkezeti vagyon kereteiben tárgyal azzal, hogy az nem hogy nemállami vagyon volt, de az Állam annak a Dzsó-bácsija.

"Icuka,itt a diszpó,mutassa meg a Vitraynak és ha rábólint,írassa alá a gecimet nem érdekli,ki most épp az elnök,azzal!"

/Dr Rózsa György 1986-2002/

Szintén a jellegzetesen magyar jobbos és Antall-Orbán-i Klasszikus Politizálás gatyarohasztó tagozata gondolhatja úgy, hogy a köztisztviselői kar -akiket még a Jók és Igazak a Gáncstalanok is rendszeresen összekevernek a közalkalmazotti rétegekkel...  A köztisztviselői kar pl az önkormányzati meg a mindenféle hatszoros burjánzatű Orbáni Bürokrácia berkeiben húzza az igát, ha egy hatszoros Burjánzat öt egymásnak aktákat gyártó meg tologatórétegei semmittevő halálunalmátmunkának nevezhetnénk...

ott tartunk, hogy egy-egy konkrétfeladat is legalábbkét un "minisztérium"-i labirintos kaotikának van kiadva és egymástól függetlenül,azonban mégis párhuzamosan ugyanabban a témakörben követelik meg az aktagyártásokat a toligálásokkal és ezt az egészet még egy külön számvevő szék, azonban korszerűmodern jövőbevezető algoritmusokkal ellenőrizné is :XD

...úgy képzelem, hogy Orbán a Bódi Cipő László letisztult ízlését tükröző klastromában,amikor járkálja magánya kongó diktátora Félix [-> Félicc ] Tshikedeli folyosóit,lelegyinti a kérdést azzal, hogy a köztisztviselői kar eleve az övéi,rokonok, barátokmeg üzletfelekés a havi 125000 Ft-ért is rája meg  a mindenére,mert Orbán,Kádárral szemben mindenről Egyes Szám Első Személy + BIRTOKRAGOMMMMMMM beszél,minisztereMMMMM én utasitOMMM én-énén csináltaMMMMM,ÉNN ÉNNN ÉN embereiMMMet  felszólitottaMMMM [ Kádár mindig többes szám második személyben beszélt,mintegy a kollektív bűnösségét terjesztve ki...] [ja,ésKádárnak aktív fiataléveiben,tehát még 55 éves korában is lapos és kockás volta hasa] Valamint digitális az agitációs éspropagandája , ellentétben a mai bármelyikoldali 2D analóg-gal.

 

Nem,azt mármost tudjuk, hogy bár a pedagógusokat magyar szokás szerint minden más hasonlóan gyűlöletbeteg  réteg útálja is,mint a szart,elsősorban az egészségügyi dolgozók,és a béremelésük csak fokozta ezt az általános undort,akkor az egészségügyiek,akik közül még az utolsó nővér is több ajándékot kap (pedig de szeretne ő is az unalmas bonbobokmeg kávékés csokoládék helyett pézet,mint a doktorok) egy pedagógusnál,

az egészségügyiek szavazatai sem lesznek eladók/lettek ám megvéve, egy szart!.

Ja, bocs,a szőrsapkás nénik most lőttek odaa nyugdíjrendszerűn maradék alapjainak,mert 40évükkel rohanhatnak a nyugdíjba és rohannak is,valamit bázisai aMomentumna és a DK-nak vagy ha annyvalis inkábbcigánygyűlölők,akkor a Nemzeti Jobboldara.

Biztos vagyok abban, hogy ha egy századvég-alakú szánalmas propagabdabrigád felmérné a pedagógusok választási preferenciáit és legalább egy akkora mintából, amit a termelőszférában egy budpapír preferenciális'ának hajlandóakmegfizeti (33333-as minta...) akkor se kapna A Geci többet egyharmadnál.

Az egészségügytől egy tizedet sem fog kapni Orbán.

Ha 2022-ben Orbánnak 65%-alesz, az annyi pont,mint ha 22,33vagy 44%-ot kapna... Semmi, nulla NADA.

A pénzügyek kivételével Orbán csak nála hülyébbektől kér tanácsot vagy a nemzet olyan kevésbé ismert színészeitől,akik Orbán előtt jól tudják játszani a nála butább hülyét.Teljesen nyilvánvaló, hogy a klasszikus politizálásban Orbán a pedig ezért fizetett 8073 tanácsadójától semmilyen tanácsot akkor semkér,ha eleve azért fizeti őket,mert ostobábbak a politikához,mint egy tábla avas zsírszalonna a taposott bútorlapokra lökve a proletárkazánba-ja.

gnom.jpg

És elárulom:

Az Orbántól  a mindeddig soha nem tapasztalt óóóriássiraaa duzzasztott  Magyar Bürokrácia sem fog RákosiKádárCigányGeci-ra szavazni. Pedig az elsők lesznek,akit A Geci után küldenek a Jobb és Igazabb gecijeink a geciváltás során.

Orbáno Mussolini Zsír-Tahajjja-Börhőmegyei helytartójának az első fasszopója sem,nemhogy az utolsó seggnyalója. Orbánra még az alcsúti polgármesteri hivatalban állami pénzen eltartott irodaszékbe fingó tagozat sem fog szavani,mert a tekintetükben a kurva pedagógusok után még az egészségügy is előrébbvaló volt A Cigány-nak?

- "Nesztek, nem szavazunk rátok!"

ménemattátok a pízëket nekünk is ë-je és ha attátok vóna, bennünk oszt van tartásot!

 

Lehet, hogy a téves előtéletek szerint békaevő gólya nem rabol csibét az udvarról,ahol fészkel, az is lehet, hogy minden magyarnak a maga segge lyukájáig ér ugyan a keze és a kurtája is kapar és annak is juthat,de hogy a szavazatát a jövedelmeemelésévelnemlehet megvásárolni? - Az TUTTI!

"Ki katonáskodik a maga zsoldján?"

/Saulus, Ártatlan Gyuribá, Uj Péter/

".. a nyomtató ökörnek..."

/ugyanazok/

Természetesen szavazatot mindig lehet vásárolni

 

-és ebben lesz orbánéknak némi reménye. ugyanis a Jók és Igazakúgy tudják,hogy a mélyszegényeknek nincsen internete. Jellemző a magyar újságírás földalatti nemlétezvén is jaj annyira elnyomott mozgalmának fenegyerekeire és fenelányaira, hogy bár a proletáriátusunkat csak a  Facebook -on kersztül riportozzák,ötletük sincsen arról,mit csinálhat egy proletár internet nélkül. Itt, a faluban, ha hallom, hogy elég jóminőségben és düb-düb zene közeledik,akkor nem a tollfelvásárló érkezett meg vagy a két izraeli olcsóáruval piacoló egymásnak konkurrensei-1vállalat vagy a munkaruhás megint a piacon vagy a cirkuszosok, csak egy mélyszegény proletárgyerek ballag és a tiktokról levett zenét blútússzal  kűdi a farát csapdosó hangsugárzóra [-> cigány hifi ]

 

Miközben az ellenzéki jók és igazak a krumplin vett szavazatokkal önkielégítenek, valójában a szavazatokért aznap és PROMT kell fizetni ÉSPÉZET!!4!! ne nézzék már annyira le szegénynek is őket, hogy kompírot! , a proletár veszi az okoseszközét,amiről csakamagyar sajtó piactöbb,mint 3/4-ed részében az újságírónak látszó és könnyű,otthonról végezhető szórakozásuk kereteiben néphülyítők nem tudhatnak,lefotózza/élőzi/vidijaóra jállícsaja , az okosesztközével, hogyan szavazott,majd a kis vagy nagybuszban vagy csicskaótóban kápé, pézben-e-je! felveszi rája a kápét

 

további jójszakát,magyarok :D csakazlehetsegesamiinternetrollinkelhetoantall-nyugdij_google-kereses.jpgcsakazlehetsegesamiinternetrollinkelhetoantall-nyugdij_google-kereses.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7416485916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.31. 08:25:27

Nincs is ezzel baj, hogy fizemelesért nem szavaznak oda, inkább az a krédés, mit esznek ezek az emberek Feriben, Karigeriben - bízom bene jakabpétert azért ők sem kedvelik.

Frick László Intézet 2021.03.31. 09:58:41

@Szorgalmas Gyémánt: Ezt kitárgyaltukDemszkynél.Az öreg,a fiameg a Lada Samará-jok országában, Hogyannemtudjukeztmegoldani országban a helyes eljárás, ha valaki olyan,mint Kurz kancellár is Bezzegósztriában:
1.Olyan Aranyos
2.Semmit sem csinál.

Semmit nemkell csinálni és akkor azt nem zabájjjjaaa fela magyarok egyszerűgépe.Ha nem csinálsz semmit,annak az inverze is a semmit csinálása.

Ugye,nem nehéz.

Ebben az országban ha előállsz egy ötlettel,annakmégmunkávalsekelljárnia, hogy ne azzalkezdjék,miért megvalósíthatatlan ésszar.

Hátha mégdógozni is kéne miatta.

Kőműves vállalkozó vagy a piacon a fizetett embereiddelés amikorépítészmérnöklétedre előadod, hogy máma azért valamit kéne csinálni,mert délután kinéz a fővállalkozó-főalvállalkozója,akkora saját fizetett embereid elkezdikmegmagyarázni neked,hogyan nemlehet azt megcsinálni,amit kérnél.

A Kapitány-Diószegi házaspár tudhat valamit,mert azt a gennyes hulladékot ,amiről ők azt hiszik, hogy az a szar,amit bezabál a annyit érően ostoba paraszt, a színészek mukk hogyannemleheteztmegoldani nélkül eljátszák. edig Csuja Imrének részegen több esze van a józan Diószeginél.

Serény Vélemény 2021.03.31. 10:12:43

@Szorgalmas Gyémánt: @Frick László Intézet: Az "olyanaranyos" olyan mint a facbukon a jajdecuki kisállat. Mindent visz, és mindent üt. Karigeri egyszerűen "olyanaranyos" és kész.

Serény Vélemény 2021.03.31. 10:31:08

@Frick László Intézet: Néhány évvel ezelőtt a multi megpályáztatta velem a saját állásomat - ahol már évek óta dolgoztam, jól. Mert olyan cuki. Akkor beadtam a három oldalas ppt helyett négy oldalt egy egyszerű javaslattal, hogy álljunk át un. agilis módszertanra, a kanban tábla, satöbbi. (mer az eccerű.) Visszavágták, hogy ti. nem három oldalas a powerpoint.
Naszóval azóta az egész cég új irányultságot, felsővezetést, meg új lózunggenerátort kapott, ezért az egész cég átállt agilis módszertanra.
Ami pedig azért szopás, mert a kifejezett szoftverfejlesztésen kívül hogy a búsba tud agile lenni egy hr, vagy egy pénzügyi terület?

Frick László Intézet 2021.04.01. 07:30:42

@Serény Vélemény: Igen,erre szoktam rámutatni,mint a Globális Spekulalizmus programozott Halálá-ra
jhogy
kezd bürokrácia szerűen működni, holott elvileg versenyszféralenne,de aK+F és aMarketing Osztályok valóságos sárkányfogvetemnénnyé nyövikmárki magukat mindenütt,az unalomésa méis a semmittevés vágyában.Azonnal, ha leadnak egy munkát,akkor nem a dolgozáson,hanem a meló kinek az átpasszolásán dolgoznak.
Ez volt az ötleteddel a baj, hogy rövidre vágtálvolna vele egy pedig akkormár kész,elindított folyamatot. Ha hallgattak volna rád, azzal rögtön 50 ember "munkája" vált volna feleslegessé.

Kapisgálod?:D

Dr.Koós Alajos 2021.04.02. 08:04:54

De Magyarországon nem érdekből szavaznak az emberek, hanem meggyőződésből.

Az 1990-es választás egy különleges alkalom volt, de 1994-re már helyreállt a természetes rend, amikor is az lett a lényeg, hogy az MSZMP régi felsővezetése nincs már, de azon kívül minden helyen mindenki legyen ugyanaz, mint 1989 előtt, hogy folytathassuk azt a káprázatos pályát, amit akkor elkezdtünk. Az ország egyik része ezt akarta, a másik részét meg rázta a hideg is ettől.

Ma már ez a minta homályosabban látható, de mindkét vonalnak van utódlása.

Ez meggyőződésről és lojalitásról szól leginkább, nem érdekekről, az 50-50 % körüli megoszlás kőkeményen tartja magát.

Frick László Intézet 2021.04.02. 10:10:28

@Dr.Koós Alajos: Ezértmondom, hogy a szar nemes anyag ahhoz, hogy összevessük az 507 - 1014-esmintákból koch-olt un "pártpreferenciális" felmérésekkel,különösen akkor,ha amai fifty-fifty úgy nézki, hogy az egyik 50% még talán választ, de amásik a Hallgatag Többség,tudod,akikminden OGY választás előtt 7millióan is vannakés a geciváltók egyben.

De aztán a választási csaló FIDESZ.

Küélönös tekintettel arra, hogy a Geciváltás 2022. során sem tervezi az Ellenzék a semmikülönöst,amit csinálni fog,viszont Biden győzelme ótaúgy gondolják, hogy a manapságmár Biden-Harris vezetés lesz a Goodfriend. Az ATV-n néztem a győzelmimámorukaat nagy orgazmussorozatokban megélő prominenseinket Simon Andrással,aki annyira nem volt magánál, hogy még azt a titkot is kibeszélte,amit a magyar angolnyevű napilap már kétévvel korábban is
dailynewshungary.com/hungarian-tv-channel-atv-to-begin-partnership-with-cnn/

Nagyon sokat változott a helyzet 1990.óta. Akkor 18-20 éves fiatal választók még kaptak az általános iskolában politikai alapismereti képzést.Ma 50körüli emberek is teljesen ostobák és naívak a politikához.

Még analfabétáknakis, ha 1-esselkezdődő személyi számuk volt és 2 vagy kevesebb gyerekük,kellett sorkatonai szolgálatot adniuk és ottmagasabb fokúpolitikaiképzést kaptak,mint ma egy mesterfokozatú politológusdiplomás.

És még nem volt internet sem,nemhogy facebook.

Két eséllyel számol mindenki,pedig szerintem arra is lesz esély, hogy Orbán ugyan nyer,de mondjuk csak 65%-ot kapmeg csalössze és ha Orbánnak nincsen kétharmada, az kb a semmi. Arról nem is beszélve, hogy a FIDESZ uraipont úgy viselkednek,mint Hunyadi Mátyás adminisztrációja 1485.körül ,mintha már jövőre nem is lenne mit lopni. Hunyadi legalább áltathatta magát a senkiházi alkoholista rongy és gerinctelen Corvin János-sal.

Az index gecikmeg a 44 slapajjai arra számolnak, hogy lesz még mit mazsolát a kalácsba apríjjani és szerintem is.

Nagyon,nagyon nehéz meghalni és erre akkor döbben rá igazán az ember,amikormár látja a halála kb évtizedét...

Ha optimista lennék,azt mondanám, hogy egy olyan karácsonygergely szerűen semmittevően annyira olyan aranyosKurz-mintájú vezetést el tudnék képzelni,akik a semmittevésüket elképesekkommunikálni

ez azonban

mert semmi nemállmeg alátámasztás nélkül

Karácsony Gergely "zsenialitása" csak orbántól tud működniés ha Orbán ellenzékbe kerül, az mnár nemlesz elég ellentámasztása egy egész országnak is egy Olyan Aranyos vezetéshez.

Meg amit mutattam:Az Ellenzékben is vannak mezőgazdasági oligarchák és nekik létérdekük Orbán további maradása.

ez...olyan.. falusisas hangulat.
süti beállítások módosítása