"Kína gazdasága jövőre összeomlik!"

/Bloombergés Financial Times 2005-től napjainkig , minden évben és egymástól függetlenül jósolja/

Ezze szemben a teljesen demokratikus Hong-Kong  áruféleségeik,úgymint mélyfagyasztott csecsemővese és máj meg egyéb gyerekplantátumok, gyermekkorúprostik, és egyéb élőgyerekszállítmányok meg persze a Demokratikus Mert Hong-Kong ősiáruféleségei,úgymint fegyverek,lőszerek és sugárzóanyagok. Meg heroin és egyebek kereskedelme felszabadulván már a kínaikomonista iga alól szabadabban áramolhatnak.

"Semmit nem szabad elfogadni,ami Kínából jön!4!!4!!"

Dr-Dr Bede Márton sinológus, brazíliaszakértő és Tűzföld-kutató /

A kínaiak tavaly decemberben jellegzetesen  lemásolták a Johnson 'n Johnson vakcináját és 2020.júniusában azzal ótották a büdöshadseregüket!

Ja és

a Kínából egyenesen EZ VESZÉLYES,viszont Hong-Kongban lepapírozva feladva demokratikus vakcinák, lélegeztetőgépek és egyéb gyógyszeripari készítményekmeg maszkok.

 

"Minden veszélyes,ami csak Keletrőljön,mert a keletiek csalók!44!"

/Fekete-Győr András/

 

Majd ha kész lesz a ThaiÁtvágás, akkor a Hong Kongban feladott áruk népidemokratikusan a büdöskínaiak által tákolt HSZI CSIN PING GONOSZ TERVE EZ VESZÉLYES csatornát nemhasználva bio módon a Malakka szoros felé fognak továbbra is kerülni.

Amúgy maga Taiwan szigete [-> Két Kína elv] is fasza,mert a még ügyesebb kínaiak Taiwanban is vásárolnak feladási bárcákat [-> Egy Kína Elv] .

Ráadásul most már Amerika ellenségeinek annyi,

 

Senki nem érti, az USÁ-nakmi a baja Indiával,hát az, hogy valaki elkotyogta:Kína még a 2016-os G20[=24]-on összebéült Indiával. Trumpnemolvasta az újságban,de Biden adminisztrációjakönyörtelenülműveltebb. valaki rágoglizhatott...

Pedig Biden jó szándékkal kezdte és indiai származású alelnökkel !44!!4!

az embargók mellé jönnek a szankciók

mindenkinek,aki a Szovjetúnió sorsára lép,

 

kivéve a Kárpátok Bolzanáróját,mert az Trump sorsára fog jutni

 biden_make_america_great_again.jpg

A Deutsche Welle már a spájzban van!

teszem azt,Oroszország. Putyin hamarosan paralízises vegetáció lesz,mindazonáltal ez sokat nem fog változtatni,

ha a az értelen ruszkik nem a sovén nagyorosz populista illiberális Navalnijt választják meg,

hanem olyanokat,akikről nem tudjuk,hogy népszerűbbek Oroszországban  Navalnijnál.

Sok büdös ruszki azt hiszi, hogy az a demokrácia,ha fognak oszt megszavaznak valami nem Navalnijt. hanem mindenféle AD HOC olyant,akit ők gondolnak...  majd jól megtudják,mi a tutúú az AmerikaidemokráciaKesztyűjéből!  ,

 

Merkel hamarosan nyugdíjba megy és az Új Német Vezetés nem fog orosz gázt vásárolni és ha továbbra sem áruljákel Bidennek a titkot a másfél méter átmérőjű és 4000 km hosszú orosz-kínai gázvezetékről,akkor azt hiheti, hogyy az oroszok majd belefulladnak az eladatlan gázukba és gyorsabban választják meg Navalnijt.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8516478918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.03.25. 19:11:43

Egy ügyes öntökönszúrás?
index.hu/kulfold/2021/03/25/usa-kina-oroszorszag-hideghaboru/

Hehe... a h és m nek fog jobban fájni, vagy Kínának?

Frick László Intézet 2021.03.26. 06:16:49

@Serény Vélemény: Nem tudom,ma hogyan áll az Index-ben a Sztréndzs En Fesön üzletág.

Kínában a többtízmilliósköztisztviselőikarnaka következőkhöz kel tartania magát

-maximum ezt a fajta autótvásárolhatja,10000 Yüan
www.wikiwand.com/en/Volkswagen_Jetta_(China)
-a másik,amiben nagyon szigorúak, férfiaknak a fehéringtől elegészen a bizonyos megvilágításban szinte jégfehéren kékesárnyalatú ingig,fekete pantallóval, fekete cipő,nőknek szabad szoknyát viselni térden alil.

A másikkikötés,hogy afféle gagyit,mint Hugo Boss nemviselhetnek

Mint már sokszor elmondtam a VáltozásokPeriódusa Kínában kb 2 év. Azaz ,amit én tudok, az teljesen elavult. Mindenesetre a H&M Kínában a vidéki vendégmunksok legeslegalsójövedelmi osztálya (az építőiparban folyamatosműszak van,az ilyen csóringerek ott alszanak az építkezés alatt konténerekben) íH&M-ben ezek a vendégmunksáok szoktak vásárolni,akiknek nemtelik arra,hogy a vásosi alsóközéposztály által preferált Marc & Spencer-ben vagy a Hugo Piroscimkés Boss-ban vásároljanak.

"Ügyes" magyarok plazt hiszik, hogy jólfognakjárni a szalonokban,ahol a kínai köztisztviselői akrnakkellmegvásolnia a black 'n white-jaait, hát elmondanám, hogy kb a Hugo Piroscimkés Boss árszínvonalánaka kétés-fél háromszorosa egy ing vagy egy nadrág.

Az viszont tény , hogy a textilek anyagminősége Európában a gyakorlatban ismeretlenülmagas. Gondolom, ez is akommunista dikatúra miattlehet,depl a cipőkÁLLATT!4!4!4 bőrből valóak. éskb 1000 Yüan az,amiben egy irattározó megjelenhet munkában.
süti beállítások módosítása