ZOLI LOGIKÁJA MENTE Úgy látom adatokból,mutatkozik hogy mindenképpen,legalábbis városikörülményekközött a szabadvárosokban a betudható ez a szombathelyi sikeresnek is,ezek nemmerikmégis a keleti vakcinákat olyan mértékben. Adatokratámaszkodva mondom tehát, hogy most a vakcinákégtáj szerinti nememlítésemelltta fontoshang súlyozni azt erősíteni,hogy a raktárak tele vannak az oltóanyagokkal,demégsem oltanak abban az ütemben.

SLAPAJ Amit,ha bekapták volna a horgot az oltópontokkal.

ZOLI LOGIKÁJA MENTE Jó lennehamost az elmondottak mentén koncentrálnátok ésa végén amikormár a hely  zetben a mindenkinek a tisztán, sz'al akkor ott tartottunk hogy erősíteni kell hogy zűrzavar és a káosz jellemzi a várakozókat fényképezni kigyűjtve a szaósölmédiáróla lehetőleg az élő szövegeket hogy a zemberek a bőrüköntapasztalják a.

SLAPAJ És természetesen a rettenetes halálozési statisztikákkal a.

ZOLI LOGIKÁJA MENTE arrakérnékmindenkithabár nem számítok erre, hogy sorra kerülhetne és bizonyítottan eddig a bíróságok előtt,azonban a lakosságarányosan,ezt kérem,senki ne hagyja ki,ezt hangsúlyozzuk. És a mennyiségeket,hogy bár az oltóanyagok rendelkezésreállnakésamennyiségeket a tagállami vezetők,meg persze a kontingens,amit ezek nemhívtak lepedig. Igen?

SLAPAJ Zolikám,szeretném azt még egyszer, hogy amikor Szijjártó Lacimondja az önkéntesek bevonását,a jó---

ZOLI LOGIKÁJA MENTE Nem tudom,mi ebben a nehéz, szendvicsbe kell tenni,egyszer az, hogy nemáll rendelkezésre amegfelelőállomány ésittüt vissza,amit a szakszervezetek esetéremondtam, ha ugyan kommunikáltuk bár,deaz 5 % az egyszerűen lófasz. CsSak 5% az,és ez most üt vissza, ha legalább 15-20% nem írt volna alá.  Igen,namost utána következnek az ápolónők,fel vannak írva a megbízható nevek,akiksorban minden ötlewtet megsemmisítenek a laikusokat de akár visszahívottmeg a bevont nyugdíjasokat,a rezidensek viszont idejében a jólreagálták lea. Tehát itt ezek feladják a labdát ésmi pedig mindig szépen lecsapjuk vagy magunknak adjuk fel és úgy,ahogy ezt az imént szemléltettem az ugynevezett önkéntes laikusok bevonása a.

mostolyanvilagotelunkhogyhollehetelterovelemenyed.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5316474652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása