Lakosságarányosan Nógrádistenhátamögén van az a falu,ami az ország GDP-jébe a legtöbbet pakolja.Lakosságarányosan apárszázlelkes egykorikis bányászfalunak egy patkányszagúlakatlan kis házábantöbb GDPtermelődik,mintBudapesten lakosságarnányosan hét kerületben (ez vidéki elmaradottparasztul hét darab kerületet jelenti,nem Terézvárost,ahogy budapestiparasztul mondják)

tarcsajelazzzaaoszagototot.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6216474504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.23. 08:03:02

Hát igen, a budapesti dzsídípí titka. Egyébként már 2019-ben ország GDP-jének kevesebb, mint 40%-a termelődött Budapesten. Ezt Karigeri nyilatkozta, tehát pontos adat.

Frick László Intézet 2021.03.23. 10:06:36

@Szorgalmas Gyémánt: De nincs kumulávaolyan adatokkal,amikbőlkisül, hogy a 40% -bólmennyi a könybvelésibudapesti,oda se szaró cég,még a könyvelő is évente párszor jár föla képviseleitkreatívkönyvelői irodába. Se eladni se venni se gyártani sesesemmit se a könyvelésbudapestiségen kívül.

Namost a Budapest-et az magyar-magyar szótáriértelembe kell venni,mertpl Leányfalu vagy Szentendre a magyar kajmánszigetek. Karigeriszerűen nem Budapest,deamúgy meg mégis és mégsem. Ha eltünni a hatóságok elő,akkor Budapest, de a szóKarigeri és Coco néniértelmében meg mégsem az.

meg a 40%-ban sejátszik.

De azért egy leányfalui BEJEGYZÉSŰcég tulaja pesti cégtulajnakszorozza felmagát.

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.23. 10:31:35

@Frick László Intézet: A multik is úgy könyvelnek, hogy a szegedi, debreceni, veszprémi, győri SSC-k teljesítményét is a budapesti székhelynél jelentetik meg.
Én nagyon jól szórakozok a coconénik szövegén, miszerint Budapest tartja el az országot. Nagymamám mondta ezt modig, hogy ha a partaszt éhenhal, akkor a váorsi ember is. mondjuk ő hat elemivel gondolta ezt a világról...

Frick László Intézet 2021.03.23. 10:47:46

@Szorgalmas Gyémánt: Az más,az üzlet. Vidéken vannak a vidékiparasztok,Budapesten viszont az ügyesek.Aminapmutattam, hogy ügyes budapesti parasztok holland ipari gumikutyaszagú gyári szegfűvelmég a szocializmusban lemészároltákamúltbavezető barmokak,akik azt hitték, hogy a szegfű az palántábóllesz és olyan színű,amilyent palántázunk.
A holland szegfűgyárakban már 40éve egyfajta színt palántáztak a kavicságyra, a koszsogyatyaszínűt a csata után a huszárkapcarongyfehéret és igény szerint festették,volt ultramarinkék meg perzsanarancs szegfű is.

Ezt Budapestet mindig is tudták, hogy nem termelni kell, hanem eladni.

Vidéken ha belefogsz vállalkozásba,amit a szocializmusban kisipanak hívtak,akkor megy ki a tanács,újabban az önkormányzat szaglászni, vannak feljelentőemberekmeg ilyesmi. Budapesten egy vágóhíd működött a bezárt újpesti strandon évekig, hogy a Blikk nem nyitott rájuk.

Rákosi alatt Ft-ban milliomos vállalkozók uzsoráztak, feketéztek,személyautójukvolt,persze, ha a rendőrmegállította,apapír egy szövetkezeté és a faszinak az a szövetkezet volt egyben a munkahelye is,nem csak az autója fal tulajdonosa.

És ez a struktúra azóta nem változott csak virágzik.

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.23. 10:55:53

@Frick László Intézet: Ne legyünk igazságtalanok, Pornóapátival összevetve egészen biztosan magasabb a budapestiek egy fő által megtermelt GDP-je.

Frick László Intézet 2021.03.23. 13:19:30

@Szorgalmas Gyémánt: Olvasd el a mai lakosságarányosan c.bejegyzést.Lakosságarányosan Nógrádban egy volt bányászfalu termeli a legtöbb GDP-t.

Aki egyszer elkezd lakosságarányosan számolni,az úgy számoljon aztán mindig,érted:D

Frick László Intézet 2021.03.23. 13:21:24

@Szorgalmas Gyémánt: És akkor csodálkozunk,hogy be lehetett szopatni az emberekkel, hogy a sport több támogatást kapott,mint az EÜ. Ha "vééééletlenül" nem nézzük az EÜ főösszegét...:D

Te nem hiszel nekem, hogy az agyhaláljárvány a totálisabb.
süti beállítások módosítása