"A mai színházi avangár' alapja a szövegnemtanulás."

olvasonep2005680.jpg

Ennek megfelelően a szinitanoncok képzésének az alapja: Rögtönözni a szöveget instrukciók alapján.

300 millió Dollár-per epizód gázsitól [Agymenők,Sheldon &Penny] ] lefelé egészen a Magyar Forint-ban értendő 300ezerig a színészek gyalázatosan ócskán olvassák a szövegeiket a főleg kocsmaasztalról...

 

Akkora művészet ma már zseniális kreativitással  irkálni az olvasnivalót a színészeknek, hogy külön művészeti ágazattá lett a stáblistán...

A Kötelező Bohóc [->Georgie a Grace Anatomy , Dr Kapoor New Amserdam, Dr Maurice Vészhelyzet és Laci, nekünk ilyen bohóc jut, Barátok közt]

A Kötelező Buzi

beleerőszakolása mellett az egyik legfőbb kötelessége ezért a forgatókönyvíróknak egy állandó valamilyen kocsmát belekölteni a shitcom-ba. Mert a kocsmaasztalról könnyű felolvasni a dikciókat.

Gyerekkatonákat vetnek be a gyújtóhangú felolvasásaikkal.

A Kárpátok Bolzanárója ellen küzdő Szellemi Nagyságok a schillingekkel nem tudják,nem is képesek  fejből felmondani a felháborodásaik okait,olvasniuk kell.

Orbán is olvas már,főleg és mióta már.

Sőt,hát ugye mutattam,mi volta baja Tarlóssal a FIDESZ-nek [= a Kárpátok Erdogánjának]: az, hogy néha még fejből promt riposztozott.

 Somogyi Zoltán van olyan bátor,hogy fejből gyorsfogalmazva beszél, köszönjük is :D

Száz éve már, az egyébként még délután a nyolc  munkaórán át húzódó felvétel előtt előzetesen Farkasházi Tivadarral cenzuráztatott "promt" riposztjához még olvasószemüveget is föltett a Heti Hetes vicces kövér bácsija és nénije is. Ismétlem, egy föleg felolvasásokból álló felvételt annyit kellett újrázni, hogy a nettó egy óra sem bruttó  nyolc órahosszáig bugyborékolt.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4216463452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása