Amagyar a legegyedibb nép Oirópában és nem csakannyiért,mert az egyetlen valóban is befogadó nemrasszista népség. Ami nem csuda, hiszen azok a magyarok valamikor ázsiai népség voltak.

A maimagyarok már alig-alig talákozhatnak véleménnyel.

A kultúrálatlan körben,amiben úgy nőttem föl,mint gomba a vagonba' a vélemény személyes támadásba számít és bicskanyitogatásra ad okot.Ha plvalaki a híg moslékolás híve,annak nemszabad ötlet szerűen sem előadni azt, hogy lehetne úgy is, hogy a vályu egyik felébe a szárazat,amásikba a hígjáta mosléknakésmajd a disznómagának összekeveri. Pl az én kulturkörömben kizárólag a cigányok járnakutána egy autófélének,mielőttmegvásárolnák,amagyar az autókereskedőkálma, hiszen nemhogy be lehet palizni bármi fostalicskára, de a rossz döntését aztán egész életén át mindhalálig még meg is koncepcionálja. [-> óccsó kis cuzzúki] Magyarország szélein és elmaradott mozaikokban,Bácskában, Erdélyben létezhetett még ember a véleményével úgy, hogy azt egy másik ember, ha megismerte,nem vette előa bicskáját szidodanyámat kiáltással.

Az teljesen kizárt, hogy egy maimagyar nőnek szemtől-szemben véleménye legyen nőtársáról.Szemtől-szembe puszipuszidrááágám,de húzza csak ki a gombás valagát a büdös picsa,mekkapja.

Idegenszívű hígmagyarként mélymagyarok között szocializálódtam és amikor egyenesen a Fényes és Liberális Középkorból,amikor még a nemzetisége az egyén saját egyéni elhatározása volt,tehát ha egy román paraszt janko magyar szeretett volna lenni,akkor egyszerűen (a paraszt,az nem jobbágy, de ezt már azok a mókszisták sem értették,akika parasztrebelliót, amihez a zsírparasztokigazi katonánaka végvári Székely "Dósa" Gyürgy-öt fogadák fel)bekopogott egy szabad királyi Mezővárosba és ha voltnálaelég suska,akkor felvették alajsteeomba,ővolt Oláh Krisztián köbük nagyapja.

Ma a legmélyebben magyar sajtó  az index/telex,meg a 444 vagy pl a hír24. ezekben  mindenről csak az az 1 vélemény lehet és ezért nem basztatják sohasem Sanyi Tiszteletes és Doktor Fia ZRt-t vagy pl a Pintér Börtönmosodák,Konfekció, Szájmaszkok, Halastavak és Állampusztai Gazdaság ZRt pedig közszereplő tulajdonosát. Sanyiszilárdék ugye apolitikai pornót gyártják a barmoknak az ATV-n Pintérmeg ezek szerint nem csakOrbánróltud valamit, hanem Uj Péterékrőlis tudja,amit Uj Péterék ezek szerint szeretnének, ha senki nem tudná meg róluk. Egy kurva filmről vagy kibaszott koncertről nemenged meg 1 eltérő különvéleményt a jógyerek gecisajtó.

Ma véleménynácizmus van,holott pl Petőfi Sándor,szemben Fekete-Győr Andrással,mit mondott a soltvadkertieknek,akik cserében aztán hogy a faszukba is választották volna meg követnek [képviselőnek].

Mielőtt még linket követelnétek : a soltvadkertieknek előadott választási beszéde Petőfi egyetlen igazán szamizdat alkotása.

Honnan veszem azt, hogy Petőfi liberális volt, amihez képest Fekete-Győrnek még csak esélye sem lesz liberálissá lennie  a további szánalmasan  kurva életében már?

ocskagecifasszopoprovo.jpeg

Fekete-Győr gyújtóhangú  beszédet olvas négerről. Az tény, hogy ha az SZFE-s gyerekkatoáknak 4,   a hangos gyújtóhangú felolvasása,akkor Fekete-Győr a Nemzet Színésze legalább előttepárszor gyakorolta. (5)

Hát onnan, hogy Petőfi atyjaként tekintett Bem apóra, aki monarchista volt. Bem apóval is lehetett valami baj monarchista klerikális elhajlóként,mert ő meg, mint az édes gyermekét szerette az akasszák-fel-a királyokat-liberális Petőfit.

Ráadásul Petőfi még művelt is volt,amit a korszakunkban, amikor a műveletlenek az intelligenciát hiszok illedelmesviselkedésnek karöltve a lexikálistudással,hát,hogymondjam.

Orbán kb 12-szervéleménytoleránsabb,mint pl Nettóbancsakhatszáz Olgííí. [-> amikor égette magát Schifferrel hisztizvén és nem tudott kapcsolni]

Ismétlő visszatekintés Liberális ember utolsó-előtti alkalommal Hajós András volt, azt merte mondani 2006.szeptember végén, hogy szerinte Gyurcsánynak le kéne mondania, 15 éve nyal seggeket Hajós,de feleannyira nem javult a renoméja úgy, ahogy viszont Lovasinak soha nem is fog.

Az utolsó más vélemény pedig a tényleg liberális és valóban zöld és ezért az LMP-nekkeresztben az útjában is fekvő Lányi Andrásé volt,aki bírálta a Paksi Atomlobby húzásait 2007-ben. Amikor végleg győztes pool-ba került a Paksi Bővitás [-> Putyin látogatása Toto kutyusnál a Szemlőhegyiúton]

 Petőfi a néppel tűzön-vízen át,meg ha kellett,szemben is.

A populizmus, az viszont populizmus a Nagy Hannibal Szótár szerint és aki populista, az nem liberális.

Viszont toleráns,mint Petőfi volt Bem apóval.

Ugye,nem bonyolult?

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2016456062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása