Az egy dolog, hogy valakit BE AKARNAK fizetni az angol elit tisztképzőre.

Vannak pl arab olajsejkek,akik embert szeretnének faragni a 179kilós kisfiukból és pl nem csak kifizetik azt a szaros 100000 Fontot,de még pármillió Font-tal meg is támogatják az akadémia alapítványait.

Egy a probléma ,a követelmények,pl valamennyi fekvőtámaszt kell tudni,kúszni,kötélre mászni és effélék, szóval van nekem egy javaslatom ezügyben:

(miközben egyébként a véleményem az, hogy az egész Orbán családdal egy ménesvan már nagyon csúnyán elszaladva, Orbán kérlelhetetlen belsőellenzékével Anikó nénivel meg kettő...)

Csináljunk egy egzatlont,a mocskos ,idézem "búzzíí!4!"orbánkölyököt

(akit egyébként az Internet Népe a szektaalapításés a buzisága miatt szokott jigasságosan basztatni :D )


elindítjuk az egyikoldalon , a másik oldalon pedig...válogatott olyan aranyosokat.

 

Hű,de ez nemjó,mert a kis geci már elvégezte az akadémiát..

Akkor változtatok az ötletemen,az idén is fognak indiai és arab milliárdoslányok is jelentkezni,tehát az egzatlon pálya egyik sávjába ezeket a lányokat,a másik sávba pedig Válogatott Magyar Oirópai Olyan Aranyosokat.

 

Ha megcsinálják azt a tesztpályát,amit a Kis Geci megcsinált ahhoz, hogy gyakorlatilag is bekerülhessen az akadémiára,akkor kamón.

 

Tekintettel arra, hogy Gyurcsány B. Ferencné , szabadidejében hortobágyi mezőgazdasági oligarcha floodol a leaks-en,éppen a fasszopást is bevehetnénk az egzaktlonba,de annyira azértnemkomoly ez az ügy,mindössze arról van szó, hogy a Szivárványkoalíciókezdimármegadni az alapmédianyomást az orbánváltáshoz. Minden napra lesz majd ilyen mitojás.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3516391628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Intézet 2021.01.16. 07:50:23

@Mata Hariette:
1.Nem korosztályról beszéltem.Konkrétan olyan aranyosokról beszéltem.
2. """""(miközben egyébként a véleményem az, hogy az egész Orbán családdal egy ménesvan már nagyon csúnyán elszaladva, Orbán kérlelhetetlen belsőellenzékével Anikó nénivel meg kettő...)"""""
Vagyis: természetesen felháborító a ivételezés, hogy pont a kis gecitkellettállamipénzen az akadémiára, VISZONT mindössze annyira mutattam rá, hogy attólfüggetlenülegy ilyen (vagy más fejlett és bezzeg) akadémiára teljesíteni is kell,tehátez nema bécsi amerikaiegyetem vagy a CEU hogy ha anyuéknak van pénze,akkormeg islesz a papír.hanem itt teljesíteni is kell.

Egyébként azt nem tudom elhinni, hogy oly sok magyar katona is törekedett volna oda... minek...

Frick László Intézet 2021.01.16. 08:00:08

@Mata Hariette: Nem tudom,honnan veszed, hogy lenézem a városi,defőleg pedig a budapesti értelmiségieket... csakúgy.CSakúgy AN BLOCKés egyetemesen lenézni,ez aa te szokásod,még csak nemis kell fidesznyiknek lennie,elég a számodra az, ha te úgy gondolod, hogy fidesznyik,akkor AUTOMATIKUSAN lenézhető..

Felhívoma figyelmed arra,hogy nálam nem az istapistaság határoz meg valamit... tehátveled szemben én attól, hogy valakiegy momentumos néni,még UGYANABBÓLa társadalmi anyagból valónak tartom,mint a fieszgyűlöletbe lelkileg már bele is rohatt Iszos Julis nyanyát.

Az te vagy,aki szerint ha valaki olyanista,akkor olyan is.

Szerintemegyszerűen arról van szó,hogy az emberek társas lények,mindenfélenyomásoknak vannakkitéve,meg akarnak felelni,nemakarnakkitűnni,plnemakarnakkiútálódni a zártfészbúkcsoportból,reklám hatása alákerülnek, azt hiszik,hogy ami a divatés amit csak csupán divatból tesznekmeg, az náluk"ideológiai" elhatározás.

A te szemedben egy szórsapós, ha mindenben ugyanaz a "véleménye" mint neke,dakkor nem szőrsapós.

De ha nekem van 44 főbb véleményem és abbóltalálsz 12olyant,ami kicsit hasonlít ahhoz,amit a pesti srácok "véleményeiről" képzelsz,akkor szerintedén 100 fidesznyik szőrsapós vagyok

de még én szégyelljem magam azért,mert te az agyvérzsír tolulásaidmiatt éptelen vagy felfogni, hogymiminden lényegiekben mondok ellent a FIDESZ-nek.

És illegeted magad büszkén, hogy te mennyire fejlet bezzeggondolkodású vagy.

nem tudom,még hányszor kell elismételnem:nem tudom Budapestet EGYSÉGESBLOKKban homegnizáltnak tekinteni, ugyanis szerintem Budapest nem 1 A Város, hanemsokmindenféle városka meg falu konglomerátuma.

kezdjemott, hogy akiken gúnyolódni szoktam, azok rndszrint újbudapestiek,tehátelsőgenerációsok, vagyis tkp kb 10-20 éve Bp-n éldegélők.Azért is tolják túla biciklijüket ebben.

De te rám aggatolmeg erőltetelmindenfélekofaságokat

közben ezek a kofásáltalánosító izék pont téged jellemeznek.

Ez már szánalmas a részedről,észre sem veszed magad ésmégillegeted is, hogy de tündimeg defejlett vagy már..

És tudod,az a baj, hogy lassan ide süllyed az agyadat mosó sajtó is...

Ugyanez folyik Amerikában:az egyik szánalmas bohóc sáv a Trump-é, de az ellene mondókpont akkora szánalmasak már...

Annyi,hogy te "üzleti szempontból" a hasznosabbat választottad,mint ahogy nyilván Biden seggét nyalni ma kifizetődőbb.

Frick László Intézet 2021.01.16. 08:02:11

@Mata Hariette: Más. Szerinted..úgy ismered te Miótanincsismár Ferencet, hogy a Marcikájának a brüsszeli isijére egy fillér gaqnyi vas gyurcsányvagyont költ, vagy megoldják okosban a zónijós keretből ? :D

Frick László Intézet 2021.01.16. 08:18:03

@Mata Hariette: Megpróbálom rövidebbre,tömörebben:

30évvelezelőtt elmondhattuk,hogy a jobbosak a butábbak,a bunkóbbak,de főleg a demagógabbak.

Ma pedig ott tartunk, hogy Fekete-Győr demagógabb Trogyánnál és Donáth Anna butasága hat pár Kádár-rendőrcsizmáéval is vetekedik.

Ott tarunk,hogy egykor te liberális voltál,ma pedig illiberális vagy, csak ugye orbánékhoz képest inverz. Ellenük mondasz és ennyitől leszel(szerinted) jobb.

És az hagyján,mennyit nem veszel észre abból,amiben ellene mondok orbánéknak,de még azt se tudod észrevenni,amikor valamiben igazat adok az ellene mondóknak... mert miért ne lehetnének olyan véletlenek,amikben a számukra politikai hasznos kissé akár igaz is.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.17. 13:46:43

@Frick László Intézet: Igen, tanulságos,Izrael elpusztításra való felbújtás nem sérti a Twitter cenzorainak érzékenységét, ahogy Magyarország lerohánásának román ötlete sem.

Frick László Intézet 2021.01.18. 07:13:16

@Szorgalmas Gyémánt: A gépnem gondolkodiuk... az algoritmus se nagyon valószínűleg a titoknyitja az, ami a youtube meg a faszbúk cenzúránál is.
ShitCritMan eldicsekedett azzal, hogy a Buzi-e Vagy az elsők között pusztult a cenzúrában, csak azzal nem,hogy kisérletképpen őmaga jelentette be.. vagyis fel:D

Nem lehet megúszni az idiótizmus elúrhodást.Szerintem nem.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.18. 07:32:53

@Frick László Intézet: Trumpot nem a Gép cenzúrázta, hanem az Igazgatóság döntése volt. Egyébként sem érdemes összekeverni a mesterséges intelligenciát a deep learning eljárásokkal - amik valamiféle mintázat gépi felismerésére valók.

Nehogy már ne tudják, mit posztol az iráni ajatollah (nevében a szerkesztő) Izraelről és hogy nem állítják le, annak is oka van.

Frick László Intézet 2021.01.18. 07:47:19

@Szorgalmas Gyémánt: Igen,ezzelfoglalkoztam is,ez idézi a Szovjetúniót, aSzovjetúnióban is Sztalin hatévenkénti tisztogatásainaka hangulatát,akkor is a vállalati tanácsokpont ennyire igyekeztekapolitikai megfeleőségeiket blattolni. Azzal,hogy ma nyilván nem deportálják Alaszkába a politikailag nemmegfelelőeket,de azért szerintem egy mai embernek vagy vállalkozásnak vagy cégnek az is elég súlyos büntetés, ha Trump támogatásával vádolják meg.

Igen,jólmondod,nekem is ez az önkéntes túllihegettség tetszikés az, hogy senki nem kap a fejéhez...
süti beállítások módosítása