Illusztráció a családmodell c. bejegyzéshez.

Bizottság előtt a menhelyes tanító egy kis tanítványa ügyében.

apaanya880.jpg

PISZCINCOLÓGUS Látja,itt van ez a családrajz. A kislány kasztrációs félelmeit mutatja az, hogy nem rajzolt kezeket a családnak.

TANÍTÓ Értem.Ez a kislány két hónapja látott először ceruzát és kb hat hete tudja a rajzoláshoz alkalmasan meg is fogni.

PISZCINCOLÓGUS (gyanakodva, ajakfityesztő lenézéssel) Igen? És?

TANÍTÓ Nem gondoltam erre... de ha foglalkoznék vele ezügyben, holnap már mindenkinek rajzolna kezeket.

PISZCINCOLÓGUS (győztesen hátradől) Az már nem változtatna a szakvéleményemen, beavatkozás lenne.

 

Kurvák.

/Yossarian/

A pszichológia áltudomány.

/Gőcsőgg Dúdkó/

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3916354276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wildhunt 2020.12.22. 19:40:13

Há! Ugyanez a helyzet: Gyereknapon a véletlenszerűen választott gyerek rajzán minden sötétlila. A cijológus elmagyarázza a tanárnak, hogy ez milyen elfojtott problémákra utal. A tanár próbálja elmagyarázni, hogy a ceruzák színenként csomagolva érkeztek (a gyártó adománya), és nézze meg, az asztaloknál ahol a kisegítők nem keverték őket össze, mindenütt egyszínűek a rajzok. Válasz: az élénk színűeket nem veszi számításba, azokkal minden rendben.

Frick László Intézet 2020.12.23. 10:29:39

@Wildhunt: Köszönöm. Akonkrétesetben a motívumokmég annális alacsonyabban vannak, hogy a jóltanulópicsa magolássalkiseggelteapiszcincológus papírját éspusztítja a gyerekekéletét.Ugyanis a motívumannyi volt, hogy a "sima normál"-ból a gyereklétszámgonddalküzdő gyyógypedagógiai intézménybe kellett áthelyezni gyerekeket,darabra. Iksz darab gyerekre volt szükségés ez a mocskos szuka valójában összesen ezt az elvárást teljesítette.

A gyógypedagógiai intézmény isjóljárt a titokban sérületlen gyerekekkel,mert a felzárkóztatási versenyben persze ezek a gyerekekjólteljesítettek és a százalékok szépek lettek.

Igazából az ilyen szukával vécépumpával a kézben kéne elbeszélgetni, hogy kinek szolgál,mégis.

és tudod,mennyi van ilyen? Rakásra.

Azt hiszi,hogy cinikus,amikor sarokba szorítod,azzalérvel, hogy ezekneka gyerekeknekmármindegy,mert úgy is el van baszva az életük,éski ellensége sajátmagának..az állása ugye.ÉS tette most ezt a muszájt,de majd mennyi jót is fog tenni.

Plakülföldiörökbefogadók bizniccében is közreműködnek ilyen diplomás kurvák. Tudván tudja, hogymégmélyíteni fog a sérült gyermeksérülésein

de kell a pénz
süti beállítások módosítása