Valamelyik nap  kommentben meséltem az alkoholista kőműves családjáról:A faszi részeg-lusta..nem tudott eléggé hátsólábra kapni? -fölment a padlásra és leszedte a tető kakasülőit és elfűtötte,a tető leomlott,az tartotta össze a putri falait,ami így rádőlta családra.De ez a család is "működni" látszott,mert a gyermek az akármilyen,a bármilyen szülejéhez ösztönösen ragaszkodik.

FEJLETTISZTÁNI DIÁKOK Nálatok meg elavult,múltbavezető családmodellek vannak.

MAGYAR DIÁK Honnan veszitek ezt?

FEJLETTISZTÁNI DIÁKOK Olvastuk az újságban.

Összeházasodhatom egy villanybojlerrel, a II-es Golfommal vagy az anyakocámmal,kiadnak nekem egy menyhelyes gyereket -olyan gyerekről beszélek,akit mnég nemadtakki addig soha....- és család leszünk, mert a menyhelyes gyerek ragaszkodni fog hozzám ösztönszerűen, cigizünk,én megbaszom az anyakocát néha és a gyerek ebben nő föl, hogy az természetes, apu betonvassal egyengeti anyu oldalát. Ezt a családmodellt látja maga előtt.

 

Menyhelyesekkel beszélgettem felnőttkorukban,mi lett a sorsuk. Igen gyakori volt még 30-50 éve, hogy két menyhelyes 18 éves korában összeházasodott.Ismertékegymástmióta már,szeKSZeltek is, dea köztüklévőérzelmekinkább testvériek,meg algebraiak.Összetették,amijük van és... 10év alatt gyárottak hat gyereket,piáltak, verték a gyerekeket,egymásra gyújtották a házat,felélték a gyerekekre kapottpénzeket,szóvalkb visszarévedtek abba a "családmodell"-be,amitpicikorukbanéltek...azzalakülönbséggel, hogy a menyhelyen megtanbultak helyesen beszélni, gazdag szókinccsel,Sanyika Bácsika összesversét is ismerték,nyertek kamaszkorukban maszkabált meg szavalóversenyt.

Egyszer egy kollégám a fiúszinten benyitott egy hálóba, ahol az ágyneműtartóban egy 12éves nő feküdt és rajta egy 13 éves férfi."Mit csináltok?" "Baszunk!" "Miért?" "Hogy Erzsike néni fegyelmit kapjon és elküldjék innen!"

Találkoztam örökbefogadószülővel,aki magyarázta nekem, hogy tessék,ő mennyire toleráncs vót,örökbefogadta ezt a cigánykölyköt, és tessék,a fiatalkorúak börtönében van,lopás,erőszakolás, garázdaság,a víribe van benne.

Nem.

A gyermek vérében... az ősök génemlékezete van de...kb... pár jégkorszakkal ezelőttig...Az nincsen benne a gyerekvérében, hogy az asszonyt a hajnál fogva kell huzigálni a földön vagy a család elől az utolsófillért el kellinni, vagy de ccccukííí gyereket örökbefogadni, majd négy évmúlva megunni,mint egy kisállatot,amit a Pet Shop-ban vásárolt és... a szabadsága korlátjának tekinteni.

Mennyit összeirkáltam itt 10 éves nőről,elrabolt gyerekkorú 7 éves férfiről és effélékről.

A medve nem játék -ahogy a politika vagy a lőfegyver vagy pl az autó sem játék.

És a gyermek sem játék,nem plüss macika,nemkiskutyus, nem egy édes cica.

A gyermek vérében nincsen benne semmi, a gyermek,mint a gyurma,mint a szivacs.

A gyermek mintákat vesz föl.

Egyedül vagyok a véleményemmel,miszerint "elsőosztályosnak" vagyis kisiskolásnaka gyermek kb 5-és 7 esztendős kora között egy nem egészen egy évig tartó fejlődési szakaszában lesz,akkorKELL neki iskolai körülményekközé kerülni.

NÉMET CSALÁDANYA Tudjuk, hogy nálatok orbanisztánban naponta zuhanyoznakmég.Ezért ne korlátozd magad,nyugodtan zuhanyozz, ahogy szoktál,naponta.

ORBANISZTÁNI FEJLETLEN CSEREDIÁK Igen.
NÉMET CSALÁDANYA Mert mi zöld-tudatosak vagyunk és nem pazaroljuk naponta az értékes ivóvizet.

Namost vegyünk egy picsát,akinek valamiért van gyereke,de továbbra is ő marad,mármint maga-maga az Univerzumának a közepe, ha buli van,bébiszittert hívés elmegy a buliba, majd beállva hazajön a buliból, hazaküldi a bébiszitertésígytovább, az egyik nap 8-kor van reggel,de másnapmeg 13 órakor van reggel, a gyernek,amikor ösztönszerűen testet keres,pl egy hatalmas macika lesz a szőranyája. Az ilyen picsa gyereke 5 éves korában még nem szobatiszta és a szókincse 30-40 egytagú....eufemizáljuk... "szó"-bóláll. Alvás-ésmagatartás zavaros,mozgáskényszeres,a szervezete kórosmértékben fejleszt dopamint,és ez az ostoba picsamég dicsekszik is azzal, hogy a gyereke autisztikus tüneteket mutat, tehát zseni lesz,mint a minták,mint Billie Eilish vagy Greta Thunberg.Tehát kapva kap az interneten terjedő idiótizmuson,miszerint nem jó a magyar típusú elsőosztályba kínozni adni a papírjai szerint 7 éves, retardáltságában 16 hónapos gyerekét.  [Az angolszász iskolarendszerben az állami ingyenbes sávban első "tanév" afféle óvodai nagycsoport szint..kb egy jobb gyerekmegőrző...]

terhelteshhhhh.jpg

Vesztélyeztetett 20 éves retardált kisgyermek -akinek a "tüneteit" fölhazudta az anyja "autisztikusnak".

Ha látatlanba-bizonyítatlanul , bemondásra, bírósági szakasz kifelejtésével örökre ellehet ítélni valakit csak úgy abúzus miatt,ezzel a móccerrel én simán kiosztok Eilish vagy Thunberg anyjának 2év felfüggesztettet kiskorú veszélyeztetéséért.

 

Guy Ritchie szerint Madonna gyermeke veszélyeztetett.

 

Az ember társaslénynek van kódolva biológiailag,ez tudomány,ez XXXII.századi genetika, ez embertelen, ebben csak DNS-matek meg algebra és számsorok meg számtech van,a lényeg a kód,és ez a kód az embert nem egyszemélyes társadalomnak kódolja, hanem társaslénynek. Ha anyu egy fasszopó ócska kurva,aki kizárólag a sajátés nemuncsi, változatos napirendi pontjai szerint él, az elsőtőla 74-ik sorig neki legyen jó,nincs kedve főzni,kibont valamit a gyereknek,ahogy kiscicának bont vagy kiskutyusnak vagy vietnámi disznónak,mert netokrata... akkor a gyerekének is úgy fog. És ne mondja meg nenki neki, hogy mit csináljon a gyerekével,majd ő tudja azt. Mutatja nekem az okoseszközén a sok internetes okosságot,a baba-mama blogvállalkozásokat,amikneka vállalkozói piaci szempontok alapján tiltják akellemetlen információkat,amiket a felhasználók nem lájkolnak. Mert kb annyira érdekli őket a baba meg a mama,mint IstenesLászlómédiavállalkozótérdekelték az autók,amikor egy időben autósműsorban vállalkozott,deegy kissé hepehupás domboldali sík szakaszon előreképtelen volt elvezetni egy BMW terepjárót,annyira analfabéta az autózáshoz meg az autóvezetéshez, de ezt a vállalkozássi ötletét tudta megvalósítani,kellett apénz, hogy a Bence fiát elit iskolákba,elitnyelvtanfolyamokra és különórákra fizethesse be. Valamint arra is megtanította Bence fiát, hogy politikai rendszerek jöhetnek,mehetnek,de az erősebb kutya baszik,meg azzalkell ugatni és azt kellmondani annak a korcs elhízott dögnek, hogy te vagy a farkas és a kaffogásod az üvöltésed ésén veled üvöltök, ez a németpolitikai alapattitüd a XX.században és Istenes László zsidó származása ellenére... erre a germán opportunizmusra nevelte a fiát. Istenes László,ha csak magát a család-imintát tekintjük,olyan családmpdellben nevelteBence fiát,amit akár egy nemzetikeresztyénkőkonzervatív ember is felvállalhat. Bence ahhoz képest korán nősült,fiatalon szülni hajlandó nőt vett el...

politikaistreberseggnyalonyalfazek.jpg

Szeretnél a Német RTL-nél műsorvezető lenni €-s fizetésért? - legyél politikailag megfelelő.

A farkasokkal kell üvölteni!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4516354194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.12.22. 12:02:29

II Mózes 20:_4. Ne csinálj magadnak faragott képet, és semmi hasonlót azokhoz, amelyek fenn az égben, vagy amelyek alant a földön, vagy amelyek a vizekben a föld alatt vannak.
5. Ne imádd és ne tiszteld azokat; mert én, az Úr a te Istened, féltőn-szerető Isten vagyok, aki megbüntetem az atyák vétkét a fiakban, harmad és negyediziglen, akik engem gyűlölnek.
6. De irgalmasságot cselekszem ezeriziglen azokkal, akik engem szeretnek, és az én parancsolatimat megtartják."

"féltőn-szerető Isten vagyok, aki megbüntetem az atyák vétkét a fiakban, harmad és negyediziglen, akik engem gyűlölnek"

"féltőn szerető" az efuemizmus eredetileg simán "féltékeny".

Vannak bizonyos bűnök, amelyek következménye hatással van a leszármazottakra is. Olyan ez, mint a gravitáció, az embert nem a gravitáció csapja agyon, ha kilép túl magasról, hanem a saját hülyesége, amikor nem hajlandó tudomásul venni a gravitáció működését.

pl. ha valaki alkoholista, akkor könnyen lehet, hogy a gyerekének egész életében küzdenie kell az alkoholizmus ellen, vagy könnyen lehet, hogy alkoholistává válik, vagy alkeszhoz megy feleségül/alkeszt vesz feleségül.

Vagy ha valaki zilált családi háttérből érkezik, akkor sokkal nehezebb családi életet élnie, mintha gyerekkorában megkapta volna azt a szeretet/törődés kombót, amit meg kellett volna kapnia.
süti beállítások módosítása