TÓTA:Ezek senkik!

ÚR:Ki bánt,fiam?

TÓTA:Senkik.

ÚR: Jó' van,fiam,majd ha valakik bántanak, csak szójjá!

Ha van senki,akkor Tiborcz az.

Tiborczról azok a magyar proletárgyerekek jutnak eszembe a munkásosztály alsó,leszakadó rétegeiből,akik úgy látják, hogy a cigányok sokkal jobb érdekérvényesítőképességűek,mint a (többnyire idültalkoholista és rongyember..tolvaj... semmittevőéssemmirekellőszüleik...kétgyerekes családmodellről beszélek,soha be nem vetett ágyaksoha felnemhúzott redőnyök,aholmájusban az utolsó begyújtáskor kiesett a fejsze az asszony kezéből,ott keresi szeptemberben az első begyújtáskor.Az apa,ha vasba vágja az autót,amit persze átiratnakmeg biztosítást fizetnek utána......akkor 10-15 flexkorongot vesz a 100 Ft-os bótban,a többit megbeszélem Tótával,hiszen őaztán ismeri a magyar társadalmat a mélységeiben...

 

Magyarországon az utolsó, hús- vér-és bundáskenyérszagban,odalent,igazi emberek között szociológiai felmérést,szakszóvala terepen,utoljára 17-20 éve végeztek. Legalább 600-800 cigány nőegygyermekes anya,aki akkor született,2005-ben,amikor ezt a felmérést az ország Tanárnője,Ferge Zsuzsa a munkatársaival lezárta. Bele merészel valaki gondolni abba, hogy ez az okostelefóniameg a fészbúk előtt volt még? Abban az évben,amikor Uj Péter még érzett némi kihívást az index-ben?



Alényeg, hogy a magyar vejkó a részeredmények tekintetében elégedett,a pina nedves és izmos, szorítós,nemmuszáj egy lyukkallejjebb tűzni..., az asszony minden nap hajlandó szopni, minden nap válogatott zsírkaják az asztalon, a rétest pl az ilyen cigánycsaládokban réteslisztből és nyújtják a tésztáját, minden héten legalább egyszer birkapörkölt.. és az autó, ami sokkal-sokkal faszább,mint amagyar proletároké,az ótótseát nemíratják,se biztosítást nemfizetnek utána, egy fillér sok,annyit nemkőőőtenekrá,viszont biomódon egy Volt feszültség nélkül, csákánnyalvágatják vasba a magyar rabszolgával.

 

Amélyszegényeket nem érinti a dió árának az egekbe emelkedése,mert nekik nem érimeg szarozni a kőttkaláccsal,inkább vesznek Benei-típusú dobozos műsüteményt 2200 Ft-ért,semmint baszakoggyanak kőttkaláccsal 500-ért.



Csak ott számolja el magát az ilyen vejkó, hogy ő is csak csicska stróman lesz,akinek a nevérte az após kft-ket alapíttat a csicska ügyvéddel.



Most már kapisgálod kedves olvasóm, hogy Tiborcz egy mekkora senki?

Áldom a Jóistenként,hogy nemmagyarnak kakilt erre a világra.Mi lenne velem, ha jellegzetesen  magyar lennék,most bugyborékolhatnékirigységem epezsírjában, hogy ha Tiborcz akurva anyjába dögőnemeg,attóllenne a H-Astrámból I-Astra.Mi,idegenszívűhígmagyarok az elsőől a 74-ik sorig azt nézzük, nehogy a IV-es Golfunk után beugorjunk egy VII-es Golfnak,annyi pénzért is inkább földet veszünk,meg hozatunk NSZK-bólegy Großvaterwagen-t Grüne Plakette Vieri-vel.  [Újabban NSZK-ban nem a papírját nézik,hanem a mért adatokat.]

Tiborcz még nagyobb senki,mint a szintén csicska gázszerelő,bár a lyánya eléggé kitanútttnak mutatkozik.
 
 
A magyar jógyerekek így magyaross irigykedéseik közepette...nem tudtnak belegondolni Tiborcz szánalmas csicska életébe,pl ha Tiborcz félre akarna kúrni,ami az ő látszólagos vagyoni helyzetében "merkantil" gondolkodású eszkortlányok hiedelme szerint jófogás.

Cigány barátaink magyar vejkói és menyei tekintetében el szoktunk gondolkodni, hogy melyik a jobb verzió, magyar vejkónak lenni és várni,hogy mikor ültetnek le számlacsalások-számlagyártás miatt 4-5évre, vagy magyar menynek..itt kivételt az képez, ha ez a meny szüli az elsőfiú unokát,mert.. hát... nemis tudom,hogy a magyar feminista nőijogvédőszervezetekhogy nem fedezték még föl ezt a sávot... Általában a faszokráciát gondolják a nőiségkibontakozása akadályának,de enneka téves nézetnek az az alapja,hogy eddig még egyetlen egy nőijogvédő feministánaknem volt cigány anyósa vagy ha igen,akkor ugye a szaporodás rabigáját félrelökve nem szült neki elsőfiúonokát.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6216347040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása