makró 1.Krúdy Gyula, alias Rezeda Kázmér szépidejében a makró a nehéz bűnöző, akit nem könnyű könnyű elkapni. A detrektívekkel in versa is tegeződik és olykor fojtott hangon hadar is valamiről. Hamiskártyás is,de csak aztért, hogy a nála lévő tetemeskész pénz mennyiségre meg a fukszokra is legyen magyarázat. Strici is, de csak egy bizonyos szint fölött, horribilis kátyaadósságok miatt alkalmi kurva úrinőknek szerez kuncsaftokat. Akokain meg legális szer volt, hölgyeknek újságban migrene  ellen hirdették is.

 

makró 2. -Imígyen búcsúzik a papírsajtó,a könyvkiadásban már 10 éve is találkoztam ezzel, az alakja könyv, de lényegében csupakép és a szöveg oldalankintkisebb bélyegeken, de jó nagy betűkkel.Tőmondatokban.

NE FÉJJÉ  BAZMEG INGYEN ÉS CSAK 80 oldal lesz, de milyen 80 o.!

makro.jpgmakroamakro444_torteneteben_2.jpgmakroidultalkoholistamagyaria44_torteneteben_1.jpg

Először úgy gondoltam, hogy még írok valamit a púderról,amivel az idült alkoholista Magyari Péter az uborkára piált krumpliorrát álcázná szegény,de elég baj ez neki így is -beszélhetünk-e szerinte egyáltalán még demokráciáról azon a Magyarországon, ahol az oknyomozó újságírónak össze-vissza hazudgálnak az ellenzéki potentátok,miért nem akartak összefogni úgy az országgyűlés visszafoglalásáért 2018-ban, ahogy Budapestért meg pár hónapal későbben igen, hogyne is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9316203358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása