"Ma újra nemmindegy, mit gondolnak az emberről politikailag."

Bakulya az Őlydög Zolytánka, Blogter,2006.

Ocho Macho,na , őket kontkrétan tudom,mivel baszták el a renoméjukat az Ellenzéknél:

Van egy számuk,amiben arról merészel énekelni az énekes, hogy jó itthon és itthon is lehet maradni !44!444!

 

Amikor a politikai renomjára csak valamit is adó politikailag érzékeny ember, akinek számít, hogy politikailag megfelelő tud-e lenni, arról énekel, hogy már nem maradtak barátai mert idehaza élni nem lehet, mindenki odakint a fényesben, ahol megbecsülik és mesés.

alamizsnaesporaz.jpg

Az Ocho Macho-nál maga nácizenekar, az Ismerős Arcok is szerencsésebb,  mert nekik legalább megmondják a szemükbe.

A fidesznyik falunaprendezők felől nézvést meg a rasztafárihaj, a regeütemek, a ladánybene67-es fíling, a sok-sok [egynél több és nem tilinkó vagy tárogató]  fúvós az olyan worldmusic-ság,globalizmus,libernyákság.

Annyi a könnyebség az Ocho Macho-val, hogy ha ők játszanak egy fidesznyik falunapon ,UTÁNUK fel szabad lépni politikailag megfelelő jógyerekzenekaroknak ugyanarra a szinpadra,  nem romlik a renoméjuk.

 

Nem,klip nemlesz, szegényeknek ez is sok, hogy egy orbánfasszopó fidesznyik fidesznáci blogban felhozták őket...

De pl volt idő, amikor néha kisérgették az O.M.egyes zenészei Freddit,na, Freddinek is annyi lett. ájjjájjjájjjájájjj! , most gogliznom kell, hogy Freddi fidesztévében szokott-e.. nem,magamtól is eszembe jut,hogybizony súlyosan elnyomó és egyeduralkodó fidesznácitévében vezet műsort,úgyhogy már csak ezért is annyi neki meg egy bambi.renommee.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3616138582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása