"...de részeredmények, részeredmények, azok vannak!"

/ripők, Kigondoltam,Bloghú -az IndexKonszern tagja/

Nekem azért tetszik "A Gyuri bácsi ötlete" mert ez  ritka pillanat: ilyen foskavarás jólkivehetően és Átlátszó-an csak a "Panama Leaks" jártás körül bugyborékolt 

teljesen tisztán látszik "Gyuri bácsi" , mint a szarkavarás eszköze, egészen pontosan a vén foskavari  csicska kiszolgáló ügynökfunkciója.

A Joint Vision 2020 beteljesülésének évében,

egy 20éves terv végén vagyunk

és akik kitalálták,mindenképpen igyekeznek "sikert" produkálni.

A cél az volt, hogy az USA 100 éven belül immár "Harmadjára segítse meg a Vén Oirópát" -a "szokásos jelentős amerikai gazdasági fellendülés"-sel.

Csak közben behalt a kapitalizmus.

A Globális Spekulalizmus   nem foglalkozik nemzeti, de kontinentális ügyekkel sem.

Miért lenne különb egy spekulalista multimilliárdos,mint az angol vagy ausztrál munkanélküli? -esze ágába nem áll az európai pina, ha egyszer megkóstolta a délkeletázsiai zaftját és szorgos,maroikszerűen fogós-fejős hármas gyűrűsizomzatát?  Annyi, hogy pla V.A.G. konszern menedzserei Brazíliába is járnak a V.A.G.ottani jelentős alumíniumipari és motoröntvény kapacitása miatt,ahová persze a célszerszámokat Malajziából rendelik, tehát Brazíliából néha átkell ugrani Malajziába vagy a maláj mérnököket Brazíliába rendelni. És a brazil pina is zaftos, mikor volt már az, vagy húsz éve, hogy egy V.A.G.menedzser még a V.A.G.fizetési listájárta is felvétette a brazil nőjét,mindenüvévitette magával és a legmagasabb titkárnői fizetéssel tolmácspótlékokkal,meg ami belefért.

Ezek az emberek bele nem ütnék a fogukat Luzerner Schwein Schnitzler-be a Kochi Grumbiere-rel és a GeneralSauce-szal mit Topfili.

Merkel behívatja őket a Skoda oroszországi eladásai miatt és akkor jólkiröhögik Merkelt azzal, hogy egyáltalán nem mußn az európai diviziónak Skodákat exportálni, nyugodtan szállíthat a kínai divízió is oda.

Ezt, hogy ekkora bakfittyekkel jizzelte le az EP..na jó,a képviselőnők háromujjnyi széles női pisakeresztekkel is... az állami vezetők megyezését,a folyamat részének tekintem,aami a BREXIT-telm egkezdődött.

 

Furcsállottam is az államivezetők gittrágása közepette Merkel vagy Macron "kompromisszumkészségét" : eljátszották a politikájuk jórendőrét azzal a biztos tudattal, hogy a "mégjobb rendőrök" azaz a névtelenebb-arctalanabb EPképviselőikúgyis keresztülhúzzák a megállapodást.

Bármit csak tagállami ratifikációk után lehet elfogadni...és a Gyuri Hitel tagállamonkénti ratifikációja soha nemlesz meg, ráadásul ez az egész procedúra -sajnálom,ez van, erről nem fog beszélni senki a Gyuri Hitel gittcsócsálásai közepette

...gondoljatok bele az EU válságkezelési sebességébe:lejárt a német Menekülteket Integrálő Első Ötévesterv és hatodikéve menekültválság ügyben ugyanazokat a köröket róják, semmi új ötlet

Hat évnek kellett eltelnie (miközben a menekültválság szépen-csöndben több,mint 10éve húzódik,demár 2015.óta nyilvánosan is tárgyalható) , hogy egy úniós miniszterelnök ki merje mondani a menekültválság-gal kapcsolatban az ország nevét:Nigéria.

És ez egy "jó, egy alkalmas,egy szép" miniszterelnök volt, egy balodali (a kifejezésnek nem az orbáni,tehát hamisan ám önkéntelenül feldicsérő értelmében Conte,akinekmost arra kellügyelnie, hogy mentse,ami még menthető.

Az amerikai milliárdosok és jelentős személyiségek életkor-esélyei ma a 100-ik év körüljárnak, tehát Ártatlan Gyuribácsinak van elvileg 10éve, hogy a lényegében gennyedt, aljas és szarháziélete (14 éves korában a nagybátyjával hátrahagyott zsidó ingóságokat fosztogattak Budapesten..és hátminden út az elsőlépésselkezdődik éssok esetben közben is olyanok alépésekmeg még a végén is) végére "megszentüljön" -részben Orbánnak is köszönhetően.

 

Gyuri bácsi maga is az izmos ázsiai pinát szürcsöli -csak mondom :D

Részeredmények jellemzik a Globális Spekulalizmust.

A Joint Vision 2020 annyira bedöglött mára, hogy a terve szinte szamizdat, pl Magyarországon orbánék azért nem hozzák fel,mertugyanolyan hű és jó szövetségesek vagyunk,mint Erdogán és Törökország,Orbán szolgálata a CIA partnerszolgálata és szolgált is nár a CIA-nak,amikor Gurevszki megzsarolta  őket azzal,hogy bármi olyan történne vele, a leaksek robbannak Macedonia koszovóizálásának a részleteiről, cserébe az egérutat kérte a büdösruszkikhoz és mégis furcsa lett volna, ha a CIA menekíti,ezért kérték meg a jó és hűszövetséges Orbán szolgálatát erre. Itt kell megjegyeznem,hogy Langley Falls-ban pisálásközben a vécében sokan fakká-zzák Orbán szolgálatát,mert mindig ők a szegény távoli rokonok a meetingeken,akikről inkább példát kéne venni.

Most, hogy a járványban ennyire leszerepelt Oirópa.. megpróbálom Dél-Kelet Ázsia felőltekinteni ezt a kutykomédiát,amit Európaa járványkezelésben előad,pla színek és országok c. übüiádát:

A színekben nem a járványhelyzet számít hanem az országok politikaistátusza az Únióval összevetésben,ennekmegfelelően olyan járványgóc,mint Ausztria vagy Románia nem lehet piros ..meg ilyesmi. Romániaj árványgóc és a Román Riviérán Mamaiá-n 150%-os a teltház, Kitz-loch (Csiklólyuk..magyarul nőipisilő) szerű vírusszaporítójelenetek,miközben a bolgár tengerpart kihalt.

Ebben a burleszkben...szerintem...a leghosszabb , tehát a stratégiai időtávnak a spekulalizmusban az egy évet szoktam írni,most azonban ezt le kell redukálni egy negyedévre.

Ráadásul közben lesz egy bohócelnök választás az USÁ-ban, hozzá a járványnak egy olyan eszkalációjával,amit a világon esetleg Afrikában vagy Brazíliában lehetne ki-statisztiko-algebrázni, viszont sokkal-sokkal jobb immunrendszerű társadalmakban.

Lehet, hogy a prezentáción jópofának tünt a városi-afroamerikaiproletársággal kevervén gyöngíteni Trump vallásos "félközéposztálybeli" "vidéki" afroamerikai bázisát,deúgy nézki, hogy a valóság nemlátta ezt a zseniális prezentációt.

 

És mi van akkor, ha Oirópa ( akár csupán csak a Zónijó is) későbben szarik be, mint  a demokrtaikus megújulás zavargásaiban jaj annyira fejlődő USA.(pont)

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr316104670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2020.08.05. 14:39:04

Überall, das ist ein Ort - önti lírai formába elképzeléseit a globalista költő a Telekom reklámban.
Ínyencek kedvéért az egész verset citálom:

Überall, das ist ein Ort
Da lass uns sein
Zur gleichen Zeit
Mit Aug und Wort
Kein Warten und kein Zögern mehr
Kein Zweifeln und kein Ungefähr
Weil mehr verbindet als uns trennt
Ohne aber, ohne wenn
Entfernung soll in Luft aufgehn‘
Und nichts soll zwischen uns mehr stehn‘

Frick László Intézet 2020.08.05. 18:22:51

@Szorgalmas Gyémánt: Én a Ford reklámot csípom a King Krimson 21st Century Schizoid Man refrénjével.
süti beállítások módosítása