Politikai alapismeretek

-bölcsödére felkészítő-

 

Magyarországon,

ne tessék majd röhögni,két ember, hús és véremberek, semmi költészet vagy metafora

 

hanem jellegzetesen és feudálisan

két (2) ember

tudja és képes is meghatározni a belpolitikát:

 

Orbán Viktor

és

Gyurcsány Ferenc

Szóltam, hogy ne tessék röhögni.Vihogni sem. Olcsó, nagyjából 2 Ft-ot érő, tehát lefelé kerekítendő demagógia kapcsolja függvénybe ezt a két embert azzal,hogy mind a kettőt picsán kéne rúgni és rendbe is jönne a magyar belpolitika.

 

Igen ám, de a fent mutatott képletből

két (2) embernek az érdeke az, hogy Orbán Viktor e kettőből ne legyen picsán rúgva.

 

Igen, gyerekek,ügyesek vagytok,persze, hogy Orbán Viktornak nem állhat érdekében,hogy Orbán Viktor le legyen váltva. Bár azért felszokás róni neki ezt :D

"Orbánt a magyar választóknak kell leváltania."

/Guy Verhofstadt/

Gyurcsány Ferencnek pedig volt a történetében egy időszaka, amikor az volt az érdeke, hogy úgy nézzen ki, mintha leváltották volna.

 

Ehhez egyébként az IMF is ragaszkodott. Azt hitték ugyanis 2008.év végén, hogy ha jókormány van Magyarországon,akkor az Európai Demokratikus nagyrutinnak megfelelően lemond éselőrehozott/új választások lesznek. Jó, ez nem történt meg,sőt a magyarok ünnepelték az Európai Demokratikus Nagyrutin szájba baszását azzal, hogy valami Cigány a kurva anyjába, az a vidéki geci,megkapta és ha nem lesznek előrehozott választások, akkor azon nem tud nyerni 2009-ben. Gondolkodott,gondolkodott az IMF, ki lehet a a cigány a kurva anyjával, aki vidéki,de hát az IMF azt tanulta történelemből, hogy ez az Unkooorzigeunerland  egy cigány ország, teszemazt az Úniómint olyan 1990-től 201-ig retteget a magyar cigányok özönlésétőlannyira, hogy méga román cigányokat is magyar cigányba könyvelték el. Amagyaroknak a Fejlettek és Bezeg szerint jellegzetesen cigánymentalitását  a brüsszeli viselkedésük is tanusítani szokta ,mert a családi [itt:belpolitikai] szennyest az EP  plénuma előtt teregetik és rikácsolnak csúnyán árulkodbva,ami még az osztráloknak sem szokásaa pedig.

"Ezek a magyar cigányok! -  az EP előtt meg az EP-vel szeretnék rendbehozatni mindig a saját kis mocskos belpiacos vircsaftjaikat!" 

 

Ja. Ez okos döntés voltmegint nem figyelembe venni az Európai Demokratikus nagyrutint úgy,ahogy 2006-ban kétszernem vették figyelembe és 2004-ben sem és 2003-ban sem vették figyelembe , mert így Orbán sem 2003-ban,sem 2004-ben, sem  2009-ben nem  nyert, hanem 2010-ben a rendes választásokon.

 

Ne tapsoljatok még!

 

Az Index-A-Lap igen korán előkészítő lépéseket tett Gyurcsány távozásának az elhitetésére 2009.májustól már nyilvánvalóan is, nem most, majd délután,a szemináriumon fogunk hahotázni Szily László 2008.októberi remekművén az

Ágybavizelő Ferenc lett a nemzet új színésze c bruhahán.

A magyar sajtótörténelem egyik csúcsa,Magyari Péter A farkasverembe esett ártatlanarcúkisfú c hőskölteménye [a gördülő bujtatott reklámriportnak egy ideig ez volt a címe,az elsőmásfél napban] majd ha nagyok lesztek, szigorlaton lesz bukta.

A valóban szorgalmasak, ha még nemolvasták.majd kattintsanak a MocskosKéthét linkre.

 

Gyurcsány Ferenc pedig hivatalosan mióta nincsen is már és nem számít, illetve volt két időszak,a 2014-es OGY választás eredményei kihirdetése utáni hetek valamint a 2018-as OGY választás eredményei kihhirdetését követő hetek, amikor a busongó jógyerekekből felfakadt a kurvanyázás arról, hogy ez a nemlétező és miótanincsismár , teljesen nemszámít, valamint gyermekéskiskamasz korában  ágyba is vizelő és a nemzet színésze Ferenc Orbán ügynöke is az Ellenzéki Összefogáős szétzilálására

 

ami Ellenzéki Összefogást Gyurcsány Ferenc zilálta aztán össze működőképesre 2019-ben, amikor is az Ellenzék a Jobbiknak adta A Vidéket,mert nékik csak Budapest kellett,valamint a "Karácsony Gergely" fedőnevű projectben Nemlétező Ferenc Miótamár eltűnt Gáljénevű emberetanította be az olyan  aranyos Karácsonyt,miket beszéljen meg csináljon. Időnként köpje ki a tejet a szájából, ha már belealudt.

 

Ugye, hogy nem annyira veszedelmesen nehéz tárgy ez a politika gyerekek? - csak a közelmúlt történelmére kéne emlékezni és nem elhinni mindent, amit a reklámok állítanak, pl hogy a Vagisán bátran beszél vagy ne szórakozzak a kacsintós picsával, ha egyébként kotongumizott bottal se piszkálnám meg, bár hüvelygomba lennék abban a kontextusban.

Vagyis és röviden:magának Gyurcsány Ferencnek sem érdeke Orbán picsánrúgása. Az viszont ostobácskán demagóg analógia, miszerint ettől az érdektől már rögtön az ügynöke is lenne Gyurcsány Orbánnak.

 

Van Miótanemszámítmár Ferinek  egy orbánverő nimbusza, amit ma már annyira kevesen hisznek el, de ezek az "annyira kevesek" és öreg nénik  viszont még elmennek szavazni az ő Orbánverő Ferikéjükre annyian, hogy nemlétező Ferenc nagyonis valóságos "párt"-ja az un "DK" fent képes maradni az Ellenzéki Palettán .Ezzel pedig Nemlétező Ugyanmár  Ferencné, miután a menopauzával a megcsalás miatt a szokásos gyerekcsinálással nem büntetheti az urát,most azt kérte tőle, hogy csináljon belőle politikust. Amikorpedig Nemlétezőné ráér Brüsszelben,leszaladLuxemburgba ránézni a pénzmosógépeire,lejártak-emár,indíthat-eúj programot.

 1 eredményt ígérő dologba Régtávozott Nincsismár Ferenc bele sem fog. Gyurcsánynál egy csapásra az elvárható minimum teljesítés az egy, de inkább a kettő -a felesége Brüsszelbe delegálásával  négyet ütött egycsapással. Vagy ötöt...


Orbánra viszont az a jellemző, hogy akár félsiker kilátásában is nekifog azzal,hogy egykormég létezőp beszéd-és rögtönzőképességével valahogy kidumálja magát, azonban úgy öt éve már mindent papírról kell olvasnia,mintha a Heti hetes-ben nyögne be valami [Teddy bácsi általelőre cenzúrázott] avas poent. Annyi az előnye Gálvölgyivel vagy Hernádi Judittal szemben , hogy még nem kell feltennie olvasószemüveget.

 

Orbán csak nála butábbaktól kér tanácsot -vagy aki képes visszafogni magát és eljátszani a tudatlanabbat. Orbán hasznos,valamire értékelhető imunkát ngyen  vár el merő párthűáségből,illetve Durov módján a semmirtekellő disznajait, a NER vonata kerekeinekpumpálóit.,a NER Napja fűtőit , azokat jól fizeti. A NER-t itt nem az eredeti értelmében használom,mert abban már senki sem használja,az egy agitációs-propaganda cselvolt, a NER mai értelme:A Nemzeti Egyetnemértés Rendszere. Úgy használom NER-t, ahogy ti rosszul tudjátok,milenne, ha volna.

Gyurcsány a legszivesebben Magyarország legokosabb embereitől vásárolt tudást, tanácsokat meg ötleteket és tanítás főleg azért, nehogy véletlenülmegvalósuljanak, nagyon gyorsan az ilyeminek pár %-át bepocsékolta reklám-éspropagandaszövegekbe, a maradék  pedig ment az archívumba a többihez. Gyurcsány minden idők legjobban fizetőminiszterelnöke volt, csak ne a saját pénzébőlkelljen adni a tudásért,minden Ész Emberének,Magyarország 300 Legokosabb Emberének egy-egy nullávaltöbbet rajzoltatott az butalványaira. Vagypl Tamás GáspárMiklósnak nullatevékenységért havi 370000  Ft-ot fizetett úgy 2007- és 2011.között,igen,2011. addig tartott Orbán  adminisztrációjának,amíg rábukkantak a TGM-nek a jópofájáértutalt apanázsra és ajjasmódon megvonták.

És még sorolhatnám, mimindenben különbözik antagonisztikusan egymástól Orbán meg Gyurcsány. Majd a kommentekben, ha valakitmégérdekelne ez ...

-látjátok,mennyire érdmes politikát tanulni? -ha jól mentek férjhez és a férjetek maszekban, hobbiból zseniális politikus lesz, akkor, ha megcsal benneteket, nem a piros BMW sportkocsit kéritek nakkarira büntiből avagy kiengesztelésül pink Smart-ot használtban, hanem azt, hogy csináljon belőletek europolitikust. Nem kell izgulni,majd megmondja nektek az a zseniális politikus férjetek, hogy mit mondjatok ott Brüsszelben meg felfogad nektek tanácsadónak levitézlett europolitikusokat,mint teszem azt Jávor Benedek-

 

Orbán a hibás azért,mert nincsen picsán rúgva Orbán

orbandereuropilitischetraumer.jpg

 

, ez eddig megvolt,ugye?

 

Namost képzeljétek el,mennyire szép tudomány ez a politika,ráadásul Gyurcsány úgy felelős Orbán le nem váltásáért,ahogyan viszont erre Orbán nemkérte föl,ugyanis Orbán nem zseniális, csak egyre közepesebb képességű politikus.

 

Csakhát egy ilyen politikai mezőnyben.

agybavizelougytavozikhogyelsemegy.jpg

Barakonyi Szabolcs fotója a Bajnai-reklámriportból  - Nemzet Színésze Ferenc megrendezte a távozó hülyénekcsinálását az index vállalattól.

 

Köszönöm a figyelmet,még azt se tudom ma már remélni, hogy ennyi ideig fentmaradhatott.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8016085486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steinmann a grófnő 2020.07.30. 10:10:53

A magyar belpolitikát a német autóipari gyárosok szövetsége írja. Nem a potrohás, nem a Feri.

Frick László Intézet 2020.07.30. 12:44:51

@Steinmann a grófnő: Nincsenek,mármióta nnincsenek német autógyártóiparosok. Globális Világkonszernek vannak a legminimálisabb nemzettudat nélkül. Semmi németes nincsen bennük.Ezek a Globális Spekulalista Világkonszernek szarnak bele plmég Európába is,nemhogy abba a "nemzetihovatartozásukba" amit Tüchtige Hausfrauk a rájuk jellemző tiszta, disznólkodásés hátsógondolatmentes naív bájjal el tudnakmég képzelni róluk.

A V.A.G nem azért gyártat Magyarországon,mert érdeklné őket az a kutyakomédia,ami a maghyar belpol(németülHundilikomoedi )

A V.A.G.azért gyártat Magyarországon,mert itt nem európaiakmég a körülmények,majd ha a mindent agyonszabályozizmus, a baden baden feljelentőember önszorgalma,az Európai nyugdíj meg az Európai Családipótlék meg a nyugat-ázsiaimunkáért Európai Bérek-et kéne fizetni,akkor eggyelkiljebb pakol.

Ezt nem érti senki ! kontinensen gyártott alkatrészekből szereltet össze a V.A.G. és akár semmit se gyártasson a túl drága Oirópában,akkor is képes lesz gyártatni. Tunéziában hangszórókat,Marokkóban elektromos alkatrészeket reléket,kábelezés speciális biztosítékokat, Dél-Afrikában komlet autókat szereltet össze vannak sajátmodellekkooperációban a Brazil cégeivel...s lengéscsillapítókat.Dél -Amerikában akkora volumenje van a V.A.G. nak, csak pl alumíniumipari akkora,hogy jóformán minden alumínium szükségletét onnan fedezi,ha pla te kedvemceidnek sikerült volna a terve és valahogy rászorítják az Audi Hungériát, hogy pakoljon,akor most a nyers alutömbökből Lengyelországban vagy mittudomén,megmérgeli magát a V.A.G. és Brazíliában ésMexikóban bővít motorgyártókapacitást.

A gyárosok szövetsége egy gittegylet és a múlt söpredéke.

Annyi,hogy vannakmég németmenedzserek,akika német füélnek egy kicsit Radovan Jelasityakcentülidegesnesen beszélnek,mert néha már nem csak beszélnek angolul,de lassan gondolkodnak is.

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.30. 13:21:00

Jól is van ez így. Orbánnak jó, Orbán szavazóinak jó, Gyurcsány szavazóinak nem jó, de hát nem lehet mindenki elégedett. Persze számoljuk bele azt is, hogy Gyurcsány szavazóinak mindössze harmada tudja magáról, hogy ő Gyurcsány-szavazó.

Frick László Intézet 2020.07.30. 16:51:11

@Steinmann a grófnő: Te, ez engem elképeszt, főleg amitta Bede Márton is vette a fáradságot és felvilágosította a sorstársaidat arról,mennyire veszélyesek a kínai áruk ésKínától elfogadni a bármit.

Ez a gonbdolkodás jelentősen megnövelte a hong kongi reptér forgaémát,merta hong kongi,tehát demokratikus nkereskedők a kínai beszerzéseiket jókis felárral tudták ott értékesíteni,teszem azt a FőA Város ésOlyan Aranyos is ott vásárolt be.

Namost a kínai maszkgyárakban vannak ilyen pofák,amik vagy a CE-t nyomják a maszkba vagy az US Pat Pend.et vagy semmit.
Ebből aztán káosz keveredett,mert aki nem figyelt,az plteljesen jelzés nélküli,se Us Pat Pend se CE jelzésűt vásárolt,majd nemértette,hogy mit tökölnek a vámon addig,amíg le nem gyártották hozzá az összeesküvéselméletet,miszerint Orbán navospribékjei tettek keresztbe.

Namost Amerikában ugyanez megy: Trump a hülye idióta,akiilyen kifejezéseket használ,mint németek,fingassuk meg a németeket.

Elküldi minden idők legörebb tinó amerikaikülügyminiszterneklátszó barmát Merkelhez, hogy lebassza: A Volkswagen szállít a büdösruszkiknak,mi van az embargóval.

Merkel behívatja a "németeket" mondják is a németek márúgy értem, hogy tudnak németül... , hogy nem szükséges ez nekik,már gyártja a Kínai Divízió, szereli össze a Skodákat, az orosz piacra kitalált és pozicionált márkát,a Skodát még Európában sem szükséges nekik gyártatni, ha az annyira muszáj. Van kérdése? [ A "cseh" Skodának jelentős beszállítói maradék német-német vállalatokmég egyelőre] [de a kínai Skoda divíziónakmár nem annyira...]

Merkelnek nem volt több kérdése.

Grófnőm,ez ilyen lakossági zene,etetés, hülyéskednek az emberekkelamerikában is,miközben amerikai,de nem nemzeti, hanem globális spekulalista konszernek az apjuk faszát is már Kínában gyártatják,ez van.

Porhintés.

CSak ez profi porhintés.

Steinmann a grófnő 2020.07.30. 20:36:43

@Frick László Intézet: hát még az a szerencse, hogy van KÉT tisztánlátó az országban, TE meg a potrohás, akik elműködtetik a kócerájt és okosítják az ilyen hülyepestit mint én :D
Na meg persze a kinaizáló sameszed, aki itt folyton aládkommentel (mármint nem úgy alád, hanem végszavazik neked :D)
Köszönöm, hogy ezeket a forró napokat ilyen derűssé teszed. Az ember itthon úúúnja a karantént, NO summervacation, semmi laza kertyparty a haverokkal, még Zsófival is ritkítottuk a találkozásokat...de itt mindig jól szórakozom. Csak nehogy kiessél a páholyból (tudod, a két morgós öreg :D)

Amúgy az a story megvan iugye, hogy Trump valami tanácsadója most lett vírusáldozat, mert szerinte a maszk hordás fasság. Én sajnálom. Azért mert hülye valaki, még élhetne.
Kiváncsi leszek azért, ha ez az egész lecseng valamikor, akkor lesznek-e polgári perek Trump ellen, hogy maszkhordás ellen pofázott.

Steinmann a grófnő 2020.07.30. 20:42:36

@Frick László Intézet: ja, és tisztánlátás
neten terjedő újabb seggség, AZÉRT kell a maszk, mert ez az első lépcsője a csadornak, amit jövőre már hordani kell majd KÖ-TE-LE-ZŐ-LEG Európában.
Az olyan rávezetés. És akkor ne kezdjél el sikoltozni.
Értem én, hogy a ppopulistákat szereted mert felbasszák a pestiek agyát, de ez a csador sztori...mert oké, a populistaféreg kitalálja viccből,
de az őt követő félhülyék komolyan veszik
szívesen látnék tőled egyszer egy cikkcsit a populizmusról a maga valójában
mert a te részedről vicces agyfelbaszás, de mi van azokkal, akik szó szerint veszik, és maszk helyett fóliasisakot hordanak?
Na, szóval várom a cikkcsit
POPULIZMUS
főnit sem hagyd ki belőle, meg a bözsiutalványt
:DDD

Frick László Intézet 2020.07.31. 06:39:48

@Steinmann a grófnő: Az történt,hogy elkezdtemírni a populizmus szócikketMAJD KÖZBEN
elolvastam ezt a kommentedet. Úgy leszünk már mi,mint az öreg házaspárok.

Viszont nekünk nemkell dugni még negyedévente sem.

heki 2020.07.31. 07:43:14

@Steinmann a grófnő: @Frick László Intézet:
az a fajta öreg házaspár, akiket a piacon látok, feleség megy elől, és néha hátraszól a férjének, aki bénázva pakolgat a banyatankba: "Gyere, már, mit szerencsétlenkedsz"?

Frick László Intézet 2020.07.31. 11:04:06

@Steinmann a grófnő: @heki:
Nem ez egy olyan házaspár,aholaz egyik tag ellenzéki ésa másikrólazt hiszi,hogy az egyetlen lehetséges másik,teháta gyűlöletes oldalhoz húz.

Nagyon régen,amikor a labdarúgás szélestársadalmiérdeklődésnek volt kitéve és úgy nézett ki,mintha sport is lehetne, volt ilyen,hogy a néni a Dózsának szurkolt,a bácsi meg focibuzi volt,ezért néni feszt basztatta a bácsit azzal,hogy fradista.Ez még az AIDS előtt volt és a zöld majom nem számított annyira ütősbe.

Steinmann a grófnő 2020.07.31. 11:33:53

@heki: @Frick László Intézet: na most az egyetlen lehetséges másik választás
Dudi mindig ezzel jön. Tessék megmondani, a szavazólapon mikor van fixxx rovat, meg van másik rovat, akkor, ha nem a MÁSIK rovatba ikszelsz, kénytelen vagy a fixx-be.
vagy megteheted, hogy sehová nem ikszelsz, de akkor meg kibicnek kuss.
Esetleg van egy titkos 3. lehetőség a szavazólapokon, ami nem kormánypárt, nem ellezék, hanem ....mi is?

Frick László Intézet 2020.07.31. 12:35:14

@Steinmann a grófnő: Bezzegaerikában "duális berendezkedés" van úgy,hogy a "kétpárt" márrégkiegyezkedett egymássala Háttérhatalomban.Oirópa arrafelé tart.

Ez a netokrácia: Mindenből csakkettő lehet.
Orbán a hibás?
Muszáj volt baszni az MSzP-t 2014ben meg 2018-ban?
Orbán sikálta?
süti beállítások módosítása